E, - Takole...
Veronika:
veronika wrote on 24.04.2003 at 11:13:09: Jaz vstrajam pri tem forumu že kar neki časa, sem imela pavzo vmes, pa ne boste verjeli, sem se vrnila
Enako je bilo pri meni. Vendar sem Znova čutila POTREBO po delitvi in BRANJU vseh vas, Znova in Znova. Rada vas berem... Ja, Enaki smo si, NI KAJ.
Uf, kako se imamo radi, kajne...
Quote:včasih so na sporedu tud kakšni "boksrski dvoboji"

, najdeš teme, ki te nasmejijo, pa spet druge, ki ti dajo razmišljat
E, tukaj pa jaz tudi samo uživam, in berem, pa se še SAMA kaj naučim, sam ne preveč... Me potem kar noter povleče...
Quote:Ni preveč filozofsko zamorjen, vsaj večino časa, ni pa primitiven, skor nikol. In zato se vračmo,.....
In je - NEKA LUČKA vsem NAM. Ti se Spreminjaš, ko " nas bereš" - Se tega Zavedaš.

Oh vem, da SE... Notranje nas Že sprejemaš - Zunanje pa NAS boš ŠE...
Quote:star 12
ti skoz boljš siješ, zato se to odraža... rad te mam
Oh, sem tole prebrala, pa sem si rekla.
Ravno sva z Evo zaključili lep del POGOVORA o zdravju na chatu ( čokolada in čajčki, pa sokci ), pol pa TOLE berem...
In ne morem SI kaj - sežem v predalček in hrustljavo pojem ČOKOLADEN piškotek, s polnozrnatim krispijem Eva...

A viš, kdaj JAZ pol to jem...

A. - Hvala.
Tud jaz IMAM tebe RADA...

In to si tako lepo napisal, da bom O TEM ŠE SANJALA, saj veš - LEPA beseda LEPO mesto NAJDE.
Sedaj si se dokopal do mojega Srca... In košček v njem je nekje samo tvoj...
Quote:hvala za polepšane dneve, veš včasih ni kaj dopisat enostavno tako spišeš da je vse zajet
LEPOTO, ki je dana v resničnosti, ki JO lahko vidi NEKDO in o njej sporoči nekomu, ki " je nima moč videti a o njej bere"... Je vredno deliti, pa saj - VSAK PREBERE SVOJ del, s tem namenom pride na FORUM in najde, ter si VZAME ZASE, kar pač potrebuje.
In Hvala tudi TEBI, za TA FORUM in vse, kar JE POLEG njega, vem, da TO VSI cenijo, vem, da si ŽELIJO o tem pisati...Jaz jih Opogumljam, da VSAK pove svoje mnenje - tisto, da JE SVET POGOVOROV najlepši, ko se GRADI na ZAUPANJU in LEPIH besedah. KO smo
SI tukaj vsi BLIZU - združeni kot bratje in sestre, pa saj TO SMO ŽE vseskozi.
Druži nas ENO... Ljubezen...
Vsak TVOJ namen, ki ga napišeš ali IZRAZIŠ je DOBORODOŠEL - Srca in Duše POLNIŠ - Mar ne vidiš. Hvala ti Prijatelj in Prijateljica, da se na tem FORUMU tako LEPO DELIŠ.VESELA sem ZA TVOJE ENERGIJE
.
KJER ni
teženja TUDI
teže NI.
In ciham

... - Oh, tole je pa na moč RES..

A. Hvala
alenka07 wrote on 24.04.2003 at 21:59:56:Ne, ne, Ne, pa saj to ne morem verjeti - Alenka07, si to res Ti...
Kako sem te vesela, da si se oglasila.
Tudi Tvoji Žarki so Meni pomagali Na moji POTI, ki jo HODIM, Hvala ti
Zanje In ZA vse SVETLE besede, ki NAM JIH nameniš.
Tvoj SIJ je Bil tako MOČAN, da me je tako DOSEGEL in Ogrel moje SRCE. Hvala ti ZA to TOPLOTO, ravno to SEM POTREBOVALA...
Prosim - Oglasi se še kdaj. Zlata si MI, Rada te BEREM.

in Objemček. Tudi vsem VAM, kateri BOSTE to prebrali...
Naj vas SPREMLJAJO ŽARKI Sonca, v Sebi pa nosite tudi del Luninega Sija, ki je prav tako lepo IN MOČAN...

LAhko NOČKO vsem ...