Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 
(Read 9872 times)
Andres
5

Re: Zakaj se ljudje vracajo na ta forum?
Reply #15 - 30.03.2002 at 16:59:24

Quote:
v splošnem se strinjam s tabo borut
nikoli pa nismo zihr da je to že to ... da bi šli lahko v javnost ... pa tudi ... zdej itak gremo ... s časopisom in to,

Poglej  tole zgoraj  Gape kako si napisal. Po moje je večji rizik it s cajtngom med narod kot pa z eno stranjo za forum na Matkurji, najdi.si Slowwwenia. Pa se začasna stran bo to povrhu.

Andres
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #16 - 30.03.2002 at 17:32:19

sploh ne govorim o riziku, rizik je bil do zdaj, zdej gremo v javnost časopis, društvo, forum, sajti ... all of it
kdaj točno bo ta zdej še ne vemo točno ampak ... zdej
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Andres
5

Reply #17 - 30.03.2002 at 17:57:04

Rizika ni bilo nikoli.  Sam včasih izgleda tako, zato ker narod sam pred sabo beži.  

Andres
Back to top

IP Logged

Boo Ruth
Ex Member

Reply #18 - 30.03.2002 at 21:51:09

Razumem, Gape. Vse je jasno. Vtipkal sem kar si rekel v iskalnik in normalno je Svet pogovorov na prvem mestu. Pa zakaj se potem več ljudi ne pogovarja na forumu? Strinjam se, da balast sam odpade; Kaj potem edino mi, ki se pogovarjamo v tem trenutku, nismo balast?

Do dveh omenjenih knjigarn bi moral stopiti tisti, ki zadevo obvlada, ki zadevo razvoja (časopis, društvo,....) pozna do podtankosti. Le tako bo prepričljiv.

Kar se tiče sodelovanja sem že z A. govoril. Mislim, da je pomembno tudi dajanje idej. Ne morem biti pameten, sem premalo noter in ovire imam doma. Ideje pa so le ideje, kaj praviš?

Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #19 - 30.03.2002 at 22:44:05

grem po vrsti

rizik in to ... ego ... nas je prepričeval da reči še niso tam kjer morajo bit, da še ne moremo v javnost ... zdej smo pripravljeni 'as we will ever be'!
tukaj in zdaj
to kar imamo s tem gremo ven ... vsak čas
bežimo pred nalogo ja, mal še odlašamo, nočmo se še popolnoma izpostavit ... ampak sej veš ... mudi se

Q
Pa zakaj se potem več ljudi ne pogovarja na forumu?
Q
kot prvo zato k je andres že povedu in kar smo že ugotovil: da so samo trije linki na celem netu na forum, jih je sicer več na moj sajt na alešev sajt ... ampak od tam ni tako preprosto najdt foruma, zdej zakaj je tko, kakšni so globlji vzroki temu, ne bom klele razglablju
pač očitno se je morala reč zadost iskristalizirat, preden povemo vsem da smo tuki in da imamo vse odgovore, bi lahko reku, najprej smo moral napisat odgovore ...

kar se tiče sodelovanja sm ti že zgori povedu, če bi delu gut, čene pa tut gut, ideje so vedno dobrodošle, ampak jih je vse preveč, da bi jih tako majhno število aktivnih udeležencev speljalo. in zaenkrat nas je malo, še vedno pa upamo da nas bo postalo neskončno, čim gremo v javnost z ... kakobireku ... pripravljenimi zadevami ... kot bi reku aleš

vsak ima ovire in izgovore, to je ego ... pa ne se zdej ustrašt, ker to je ego ... Wink

limanje plakatov ti pa spet ne more tolk časa uzet ...
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Andres
5

Reply #20 - 30.03.2002 at 23:43:32

Če se tukaj pogovarjamo o reinkarnacije se pogovarjamo o reinkarnaciji, ce zavijemo na neko drugo temo pac tista tema obvelja.  Pač vse je ok. Iz tega razloga takšni kot je član fuzbalskega foruma odtod zbežijo. (glejte tekst spodaj)
Še čudn da tale Slovenija ni padla v vojno skupaj z Bosno,  ko  tolko agresivnih ljudi živi tam.
treba se je organizirat ze sedaj da jim naslednje leto na zlati lisici,vsaj tistim,ki bodo uspeli prit tja razbit avte,punce hrvaske pofukat bebcem hrvaskim pa picko na ustih deformirat? pa naj si janico na kurac nataknejo

http://www.trigi.si/forum/default.cfm?Nit=39&Tema=15

Andres
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #21 - 31.03.2002 at 23:36:03

SVET POGOVOROV
Forum Svet pogovorov je majhen, a kljub vsemu izredno velik in bogat.
V enem letu obstoja se je na njem zbralo 195 uporabnikov, ki so prispevali skupno 8500 sporočil.
Na njem boste morda našli odgovore na nekatera večna vprašanja.
Morda boste spoznali, da se čudne stvari ne dogajajo samo vam.
Morda boste ugotovili, da je nekdo že našel odgovor na vprašanje, ki si ga že dolgo zastavljate.
Tu lahko berete in pišete o tistem, kar v življenju želite vedeti, pa se o tem nimate s kom pogovoriti. Tukaj boste našli razumevanje mladih in tudi malo manj mladih, pa zato modrejših.
Dobrodošli torej na posebnem forumu, ki je vsebinsko precej drugačen od ostalih.
SVET POGOVOROV

tole sm predenfu andresov in borutov tekst, kao za objavo na drugih iskalnikih, in mogoče še v drugih medijih. tisto o raznih orgih mormo pa še dorečt, a bomo vsi iz vratvraj al kako bomo nardil, uno o ... no tale del:
V sodelovanju s svetduhovnosti.org, gape.org, nenavadno.com in množico 195. uporabnikov vam je tu na voljo forum svet duhovnosti.
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl

Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Boo Ruth
Ex Member

Reply #22 - 01.04.2002 at 00:59:48

Plosk, plosk, plosk.

Andres in jaz obračava, Gape pa napravi. Super izpade.

Borut
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #23 - 01.04.2002 at 08:57:56

Quote:
tole sm predenfu andresov in borutov tekst, kao za objavo na drugih iskalnikih, in mogoče še v drugih medijih. tisto o raznih orgih mormo pa še dorečt, a bomo vsi iz vratvraj al kako bomo nardil, uno o ... no tale del:
V sodelovanju s svetduhovnosti.org, gape.org, nenavadno.com in množico 195. uporabnikov vam je tu na voljo forum svet duhovnosti.  
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl

K sem jaz to pisal sem se vprašal isto.  Jaz mislim vseeno, da bi bilo fer, če bi bli vsi. Neenotno nastopajo konkurenti.

Grem zdej spat.  Lahko  noč.

Andres
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #24 - 02.04.2002 at 01:59:44

Se strinjam s trditvijo, da kdor bo Svet pogovorov iskal, ga bo tudi našel.
Se pa niti najmanj ne bojim vdora uničevalcev foruma, saj večina negativno nastrojenih ljudi dobi ošpice že ob sami omembi besede " duhovnost".
Tistih, ki ne odžene to, pa mislim, da ne potegne več nazaj ravno ta odnos, da nikogar ne obsojamo in se ne vpletamo v njihove načine.
V bistvu take duše prestraši že naša vsesplošna pozitiva.

Torej BREZ PANIKE-Viva Positiva
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

m
5
p

Reply #25 - 02.04.2002 at 09:22:35

Andres wrote on 29.03.2002 at 21:49:46:
Ampak Marjana je drugačnih pogledov. Takole je napisala v enem od postov.  
Po mojih izkušnjah, najnovejših pogovorih, se obiskovalec vrne sam iz veselja, do tega kar pišemo, se borimo... Vsako prisiljevanje, določanje, spraševanje obiskovalca le-tega porine nazaj tolk, da se ti sam niti ne zavedaš. Mi lahko verjameš. "

Andres

to je sicer napisal Mike Smiley , ocitno na podlagi lastnih izkusenj, ampak se mi zdi da je v zadevi nekaj resnice.

meni se dvom poraja ob necem drugem. andres bi rad privabil ljudi, ki imajo racunalnik in internet doma. ne vidim s kaksno akcijo bi lahko dosegli, da bi le-ti vec casa 'previseli' tukaj. Smiley

Gape, super tekst!
Back to top
« Last Edit: 02.04.2002 at 10:32:22 by m »  

Joj kolk radi drug drugemu izdiramo iveri iz oči! Cheesy

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #26 - 02.04.2002 at 15:47:04

Naredila bom malo reklamo za Volja.net, za vse, ki si želijo internet tudi doma. Meni so se stroški zmanjšali za več kot polovico, s tem, da preživim na internetu vsaj 50% časa več kot prej, ko sem bila priključena preko Siola.
Finta je v tem, da je vse kar plačaš:
od 7-19 stane minuta 2.27 sit
od 19-7 stane minuta 1.02 sit

S tem, da vsaj zaenkrat ni nobene naročnine, ne nič kot to, da plačaš toliko na minuto, kot sem napisala.
Račun pa pride kar vključen v Telekomov telefonski račun.

Upam, da bo tako tudi ostalo-poceni in dostopno vsakomur. Morate si le še kupiti modem in...

Ne paše čisto v debato to, a če koga zanima sem morala vas informirati, ker pri nas Volja.net še ni tako znana kot monopolist Telekom/Siol.
LP vsem!
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Andres
5

Reply #27 - 02.04.2002 at 21:49:39

Quote:
andres bi rad privabil ljudi, ki imajo racunalnik in internet doma. ne vidim s kaksno akcijo bi lahko dosegli, da bi le-ti vec casa 'previseli' tukaj.

Saj sem napisal s kakšno akcijo Marjana. Pač zgornji tekst se nekam postavi, recimo na slo. mašine ipd.  Kdor bo hotel bo tudi ostal, večina bo seveda odšla.  Sicer pa isto je sedaj. Šihtarji pridejo in nekateri so/ste ostali, drugi zopet so bili tu enkrat in jih ne spraviš več nazaj, isto kot mene ne spraviš na fuzbalske strani.

Andres
Back to top

IP Logged

Amstel
5
p

Reply #28 - 24.05.2002 at 23:31:02

Jaz se prav lepo počutim na tem forumu!
Cheesy
Back to top

Naj se zgodi, kar se mora.

IP Logged

A.
Ex Member

Reply #29 - 25.05.2002 at 13:47:57

dragi moji

tale forum je dober izključno zaradi vas in ker se zavzemamo za odprti način dela.

sicer to včasih ni tolk znano vsem, saj jaz že 2 leti obljubljam definicije os, pa kar prelagam, samo forum dela tako zato, ker je okolje v katerem je narejen pač tako, da spodbuja kreativnost, ustvarjalnost, zavedanje in prijateljstvo.

nč drugega, to je vse.

še boljši bo ko bomo začel še delat projekte skupi, vendar je zato potrebno vsaj še kakšen mesec ali več, da se vse uskladi, da se vse razdela in da naredimo okolje za projekte, kot smo naredil okolje za pogovore.

da bodo tudi projekti tako dobri.

ok, kar se tiče javnosti, smo rekl tako, da se dokler os ni dobr določen in to še ni, ne gre preveč v javnost, ker je zahtevno pol urejat stvari.

je bolje, okolje samo skrbi, da se ene stvari spodbujajo, ene pa se dojema tako da se od njih učimo in da potem vsi skupaj napredujemo.

zato tudi do sedaj ni blo potrebno nobenih posegov v to kdo je gor in kdo ne, saj se od vseh učimo in kdor pač pride, pride z namenom in do sedaj smo še vse dojel zakaj smo se dobil in smo tud uredil stari.

i love you  Kiss
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3 4