men je bla naša predstavitev extra všeč, sploh glede na to v kolikšnem času je bila spacana skup. predstavitev je potekala v pover pointu in je prikazovala internetne strani in dodano je bilo nekaj teksta, takega ki (kao) pritegne pozornost.
jest bi težko reku da imam prov neko posebno predstavo o ljudeh s katerimi komuniciram tukaj na forumu. mal že no nekaj o letih, nazorih, stopnji razvitosti zavesti ipd. drugo - zunanjui izgled in to - pa me ne obremenjuje tako zelo.
sem pa opazil, da tiste ljudi, ki sem jih srečal, da jih večino že od nekje nekako poznam.
herby: mislim da ti je namenjeno da si tukaj, čene te ne bi bilo in the first place. mogoče ti ni bilo namenjeno da bi nas osebno srečal (še). gužva je bila res prevelika ampak edini računalnik (monitor) v dvorani bi pa lahko opazil, saj si vedel da bomo tam. lahko pa da ni bilo namenjeno.
tista o knfliktu je edina prava!!!
je pa tudi res da je bila naša stojnica bolj navadna, pač monitor, papirji vizitke in par svečk in rož. nimam niti slike, čeprav sem imel kamero sabo in sem naredil par slik. pa še ni bilo stalno nekoga tam, saj je bila stvar tko spedenana da ni bilo potrebno nevem kako zelo razlagat. pač pridite nas pogledat na net, če ga imate, čene je pa skrajni čas da si ga obvladate.
to je bilo naše sporočilo.
he he he
pa edina stojnica je bila kjer nisi mogel zapraviti niti tolarja, še ena mi je padla v glavo pa ne vem al je res, namreč model z nihali.
he he he
to smo mi!
no drugač pa drena je blo ibr preveč, stvar je bila dejansko bolj sejem kot festival, tako kot je tudi pisalo na plakatih, jebiga. bo drugič zihr boljš.
aha pa še to sm opazu - tistih ki res obvladajo je blo mal.
npr ni bilo nikogar ki bi znal najti dedija.
pa naj še drugi kaj dodajo
aha a nebi tole prestavili v ezofest; in ezofest počasi enkrat preimenovali v prireditve al pa neki, kjer bi se tudi dogovorili kako bo potekala prireditev ki jo bomo upedenali mi.
festival - ne sejem. vsega in vseh, kdor bo hotu sodelovat.