Če je vse samo moja slika o resnici , in da ima vsak svojo sliko o resnici..
Potem nikoli ne bomo čutili(ker je pač to taka slika ki jo zaznavamo z vsemi čuti fizičnimi in subtilnejšimi-tudi čustva so čut,intuicija,...) tiste prave resnice ki je absolutna, ki obstaja tudi brez nas.???
....ampak...mi smo verjetno resnico mogli nekoč že čutit v vsej njeni "čutnosti" ker drugač bi si jo bolj težko naslikali-morda smo prevec zatopljeni v slikanje resnice tako ko uni najbolj zagriženi umetniki ko nimajo cajta da bi sli malo na sveži luft pol pa skoz slikajo pa popravljajo če jim kaj ne paše in je nikoli ne morjo dokončat ker pač ni resnica je sam slika nikoli ne zadanejo popolnoma prave farbe lahk se ji le zelo zelo približajo se vecji shit je da pol to sliko sprejmejo za resnico in pol umrejo ,ker jedo prevec naslikane hrane-hec.
V principu smo isti pač z vzgojo in nabiranjem znanja si ustvarjamo neko sliko o resnici
in zdaj sveto verjamemo da je resnična!
Gledamo pa ne vidimo, poslušamo pa ne slišimo
,vonjamo pa ne navonjamo, okušamo pa ne okusimo(biblija)-kaj če bi odmaknili sliko, skoznjo ziher ne bomo vidli okusa pa vonja pa tut nima nevemkk apetitlih...aja pa štofle ven iz ušes je treba dat(umetniki se ne pustijo motit)!!

In kaj je čopič naše slike...naš um,
barve = naše misli
Velikost naše slike pa je odvisna od našega zavedanja-večja je slika manj je zavedanja, in obratno-ko imamo več zavedanja in se slika zmanjša lahko z kotičkom oči ugledamo tisto pravo resnico!
Zavedanje se nam veča z duhovno rastjo za kar pa so v začetku potrebne hude življenske preiskušnje
, ko nam slika postane zadušljivo velika, ko nam začne krasti svetlobo tako da niti slikati več ne moremo-takrat lahko pademo v popolno temo-smrt! ali pa se začnemo počasi bolj zavedat in manjšat sliko, in spuščat vse več in več svetlobe v življenje - začnemo duhovno rasti in se vedno bolj in bolj zavedati...in ko enkrat ozremo preko slike
takrat jo lahko čutimo--RESNICO!
No tako si jaz slikam to dilemo okrog resnice-sam mi je ne pomaga čutit, ker je verjetno le nova podoba v moji sliki resnice...od katere pa verjetno zaradi moje umetniške duše nočem pogledat drugam

-ampak delam na tem in vedno bom!!!
Upam da nisem prevec zabluzo s primerjavo z drugimi besedami je vse več ali manj povedal že OSHO!-kar se pa tiče Descartesa(ne mi zamirit)-tudi če bi prenehal mislit bi bil-pač nebi mislil
pol bi vedel!
RESNIČNOST NAS ČAKA DA SE JE ZAVEMO!