Jah tkole bom jest reku.
Razumem tebe Aleš, kateri si si zastavil projekt in v njem vidiš tudi nek osmisleni red. Neko, vsaj bistveno povezavo med vsem kar se nabira tuki gor.
Se tuki cist strinjam s teboj. Absolutno, tudi moj način je na nek način tak, da ustvarjam red, posebej se to da dobro delati v računalništvu.
Kar se tiče zbiranja tematik, zastavljenih vprašanj, pa lahko seveda, v neki končni fazi, administrator oz. skupina od vprašanja do vprašanja zdefinira, kaj ostane in kaj ne. Iz tistega narediš lahko čistopis, nek nov povzetek, ki se ga da samo brati. (to je moja hitra ideja) Je pa forum, na splošno, tak da poteka tudi neka živost gibanja, nek način veselja, humorja in prepleta kar nekaj oseb iz različnih okolij, mišljenj, z načeloma istim ciljem (najti resnico, doseči zavedanje, se prebuditi, prestopiti prag večnega...). Vse to jest dojemam tko kot tudi napišem. Se strinjam, da cvekanje bolj paše v message, pa včasih glih ne moreš skočiti iz konteksta. Zato je to tko kot pač je. Če te moti, OK. Jest bom vztrajal, ti pa me skensli (z ljubeznijo). Ampak!!! Vseeno mislim, da je bolje ohraniti živost foruma in potem samo narediti kopijo le-tega in potem urediti zadeve.
Itak bom spet citiral Oshota. Vse kar je na papirju je mrtvo. Citiram zelo rad Velike zato, ker so v parih besedah povedali tisto kar bi jest v parih straneh. In neumno se mi zdi, da bi misel, ki mi pade v glavo zadržal v sebi. Predvsem hecno pa je to, da včasih prav berem kako knjigo in potem na forumu naletim na vprašanje. Ma me tako prsti zasrbijo, da napišem.
Itak sem pa že reku. Ne se sekirat, če je kak moj post neumesten, ne-OK, brez blema, DELETE. Jest dajem vso pravico tukajsnjemu adminu, da to počne. Ker sem dobu tak občutek, da mu to lahko dopustim. Če ga nebi, ah, to je pa že drugo vprašanje.
Poleg tega, ---navajanje svojega mnenja---, je pač občutek doživljanja. Reakcija-akcija, delovanje-nedelovanje, tko da jest tle osebno ne morem nič.
Potem, --kr neki....---, to je moj način, sej priznam dost ljudi sem presenetu, jim obrnu smer v katero so gledali, z nenadnim obratom, sej ne gre za to, da bi neko temo zignoriral, ampak, za to da včasih pogledaš zadevo tudi od spodaj, zgoraj, s protislovja.
Sej se tudi približno držim, svojih tematik, mislim da na eno tematiko pa ne hodim prav preveč,... (dobiš pir če ugotoviš...)
In ravno tko je stvar pri GAPE, on gleda na vse skupi na nek drug način. Tko, da bom malo popravu svoj stil, samo ne se potem po glavi tolčt...

Pa tudi za hec, eno vprašanje: Kaj pa sploh je pomembno?