Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Page Index Toggle Pages: 1
(Read 6434 times)
glas
1
*
Offline

"če te nekaj sili leteti,
se nikdar ne boš plazil"

Posts: 18
LJ
Gender: male
Sal Rachele
28.02.2016 at 10:12:16
 
Sal Rachele je duhovni učitelj, zdravilec, mistik, terapevt, jasnovidec, ki že več kot 40 let deluje v pomoč ljudem pri razvijanju njihovega pravega potenciala.
Je avtor knjig: “Integracija Duše”, “Zemlja se Prebuja: Spremembe 2012 – 2030”, “Spreminjanje Zemlje in Onkraj: Sporočila Utemeljiteljev”, “Življenje na Robu, druga izdaja” in njegova najnovejša knjiga: “Prava Zgodovina Zemlje”

...

Sal Rachele je že v 70-ih letih razvil lastne psihične in intuitivne sposobnosti in je prevzel metodo za nadzor uma Silva. Kasneje pa je razvil lastno edinstveno metodo z imenom “Alpha-Theta programiranje”, ki je namenjena za reprogramiranje nezavednega dela uma in odprtje kreativnega potenciala v človeku. Sal je izvajal program rebirthinga po sistemu Leonarda Orra, jogo dihanja, zavestno čiščenje, samohipnozo, ter mnoge druge tehnike,.. Kot avtor klasične glasbe je Sal že od nekdaj kombiniral vodene meditacije, z glasbo klavirja, posnel pa je tudi veliko avtorskih zgoščenk s svojo New Age glasbo.
Sal je tudi so-ustanovitelj Sananda Šole Misterijev, in preko svojih duhovnih vodnikov Utemeljiteljev (iz 12.dimenzije čiste svetlobe), prevaja nepogrešljive informacije za vso človeštvo, v tem procesu tranzicije, kanalizira Lorda Sanando, Enoche, Venerijance, Arkturijance (iz večih ravni dimenzij), pravtako pa je v stiku s svojo komplementarko iz višjih dimenzij Leah. Vsako od teh bitij z njegovo pomočjo prenaša na Zemljo elementarne informacije za različna področja in tematike osebno/duhovnega razvoja človeka, razumevanja mehanizmov, ki kreirajo nas, realnost in vse kar imenujemo življenjska izkušnja.

V sedanjem času Sal Rachele vodi delavnice po vsem svetu, na katerih se izvaja mnogo učinkovitih zdravilskih tehnik in tehnik ascendiranja, ki jih je razvijal skozi desetletja praktičnih izkušenj na področju zdravljenja in širjenja zavesti, s pomočjo svojih vodnikov. Najbolj znane tehnike: “Naam – Sveti Tok Zvoka”; “Zdravljenje 6-ih Ravni”; “Zdravljenje Lastne Časovne Linije”, s to tehniko Sal pomaga vstopiti v zgodnje otroštvo in v prejšnja življenja; “Integracija Duše”, preko te tehnike se lahko osvobodimo tujih vsadkov in nazaj pridobimo vse izgubljene delce lastnega sebe; “Proces Ascendiranja”, celostni postopek, s katerim pospešimo in se naravnamo nazaj, na lastni proces razsvetljenja v fizičnem telesu.

...

“Smo multidimenzionalna bitja, ki trenutno doživljamo življenje na bujni tretji in četrti gostoti Zemlje. Naše sedanje stanje zavesti je rezultat mnogih dejavnikov, ki niso toliko pomembni, kot je to da smo pravkar na poti fizičnega razsvetljenja, kar je za večino od nas najbolj razburljivo obdobje, a hkrati tudi najtežje obdobje, ki se je kadarkoli dogajalo na Zemlji. To je naša božanska odločitev iz točke lastnega Višjega Jaza in mnoga bitja iz višjih dimenzij nam pri temu procesu pravkar pomagajo, da se razvijemo in dvignemo v višjo frekvenco Svetlobe. To je proces, ki ga lahko primerjamo z našim prvim (fizičnim) rojstvom. Rojstvom, ki je pomenilo vstop v svet dualnosti, sedaj pa to raven transcendiramo in transformiramo vse kar je potrebno na tej naši poti..
Smo močna, ustvarjalna, duhovna bitja, ustvarjena po podobi našega Stvarnika, kar tudi sami smo. Čas je, da si to zapomnimo in da živimo s tem spoznanjem v vsakodnevnem življenju.”


http://www.salrachele.com/

Back to top
« Last Edit: 28.02.2016 at 22:47:45 by glas »  

"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."
 
IP Logged
 
glas
1
*
Offline

"če te nekaj sili leteti,
se nikdar ne boš plazil"

Posts: 18
LJ
Gender: male
Re: Sal Rachele
Reply #1 - 12.03.2016 at 19:37:56
 
Link in informacije o dogodku in obisku Sala v Sloveniji:  http://www.pozitivke.net/calendar/event.php?eid=20160302111305713


- termini za osebno srečanje: med 12. in 19. aprilom

- v torek 12. aprila (ob18.30h), bo Sal Rachele gost v TV oddaji "Klepet ob Kavi" na TV3, podal bo osnovne informacije o trenutnih spremembah na Zemlji, oddaja bo v živo, lahko boste poklicali v oddajo in postavili svoje vprašanje, podelila se bo tudi ena prosta vstopnica za sobotno delavnico.

VSE DELAVNICE IMAJO SIMULTANO PREVANJE V SLOVENŠČINO

- petek 15.aprila (Kamnik,v dvorani nad Kavarno Veronika, 18h - 21h) - večerna mini delavnica, "Zemlja v spreminjanju", Zemlja je sredi največje transformacije vseh časov. Večina to doživlja kot kaos in propad sistemov, ki jih poznajo od nekdaj.. Dogaja pa se hkrati nekaj čudovitega, kar ti je dostopno ko se dovolj odpreš, da nove frekvence lahko vstopijo in spremnijo tvoje življenje v čudež! Sal najprej preda osnovne informacije, da odpre pretok med njim in ostalimi, nato nadaljuje tako, da se poveže z "Ustanovitelji" (bitji iz 12.dimenzije), tak kanalizira informacije za dani trenutek, informacije pridejo vedno naravnane za ljudi, katerim so namenjene in ki so v prostoru.. Sledi tudi vodena meditacija za integracijo informacij in pomoč pri dvigu lastne frekvence na drugo raven bivanja.. Na koncu boste imeli čas tudi za vprašanja in odgovore! Petkov večerni dogodek Sal vedno nameni za širši krog ljudi, za prvi stik z njegovim delom in informacijami, namenjen je tudi ljudem, ki mogoče ne bodo mogli na sobotno celodnevno delavnico.

- sobota 16. april (Kamnik, v dvorani nad Kavarno Veronika, 10.00h - 18.00h) delavnica: "KAKO TRANSFORMIRATI SVOJE ŽIVLJENJE" Smo mogočna, kreativna, duhovna bitja, sposobna ustvarjanja neverjetnih stvari, a žal velika večina duš na Zemlji tega ne izkuša v vsakdanjem življenju. In Sal se bo na tej delavnici izrecno posvetili procesu, da v vsakdanjem življenju dosežemo resnično otipljive spremembe in da naše življenje postane odsev veličastnega duhovnega bitja, kar resnično smo. Seveda je brez globoke notranje spremembe, skoraj nemogoče narediti katerokoli na zunaj opazno spremembo. Ampak za realno prizemljitev tega ni dovolj le, da prisostvujemo na navdihujočih duhovnih dogodkih, delavnicah ali tedensko obiskujemo priznane terapevte. Vse to je seveda lahko v pomoč, še zdaleč pa ni dovolj, da bi zaživeli korenito transformacijo življenja na vseh nam pomembnih življenjskih področjih. Rojeni smo zato, da živimo Življenje v vsej svoji Moči, ne da le životarimo ali se le prebijamo skozi, ampak da rečemo Življenju Da! Življenje je posuto z Blagoslovi, ki jih prejemamo in delimo naprej. Na tej delavnici se ne bomo posvetili le zdravljenju najglobljih zakoreninjenih prepričanj, ki nas omejujejo, ampak se bomo posvetili tudi praktičnim načinom integracije nove zavesti in razsvetlitve/nja vseh pomembnih življenjskih področij; partnerskega, poslovnega, družinskega, zdravstvenega, skratka vseh področij, ki kličejo po spremembi na bolje. Tako da pridite pripravljeni na resnične in pozitivne spremembe v vašem življenju.
Back to top
 

"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."
 
IP Logged
 
glas
1
*
Offline

"če te nekaj sili leteti,
se nikdar ne boš plazil"

Posts: 18
LJ
Gender: male
Re: Sal Rachele
Reply #2 - 28.09.2016 at 21:32:19
 
Sal Rachele i Utemeljitelji:

MEDICINSKA PREVARA


Nigde crni program nije toliko vidljiv kao u svetu lekova i medicine,posebno u istraživanju raka. Lekovi za rak postoje preko 100 godina,čak i pre nego što je rak postao ozbiljan problem. Očito je da naš moderni način života, stres, zagađenje, ishrana i sistemi verovanja doprinose raku (zajedno sa malim procentom genetskih uzroka).
Rak je prouzrokovan neravnotežom u različitm pod-sistemima fizičkog tela. To može biti ishrana prepuna kiselinama, koja dovodi do neuravnotežene pH vrednosti u telu. To mogu biti beskrajni aditivi u hrani; hemikalije koje telo ne prepoznaje i ne zna kako da ih obradi. To može biti izlaganje radijaciji i industrijskim hemikalijama. Međutim, najzačajniji uzrok raka je gušenje i potiskivanje emocija. U vreme pre nego što je rak postao epidemija, život je bio jednostavniji i postojalo je vreme za osećanje i preradu emocija. Sada je većina nas toliko zaposlena da jedva pronalazimo vreme za sebe (osim ako nemamo program meditacije ili joge ili sarađujemo sa terapeutom).
Da bi sprečili uzrok raka, moramo da izlečimo svoje emocije (i sisteme verovanja koji ih podstiču) i promenimo naš životni stil, da bi on bio u skladu sa prirodnim ritmovima tela.
Pored toga, postojali su lekovi za rak koji su u međuvremenu potisnuti, kao što su biljni preparati, elektromagnetski uređaji, režimi životnih stilova koji su uključivali integralnu sirovu organsku hranu i različite terapije namenjene otpuštanju potisnutih emocija. Nekoliko istraživača raka koji su imali efikasne tretmane isceljivanja su maltretirani ili u potpunosti suzbijani; u nekim slučajevima uz ponoćne racije u laboratoriji, hapšenja ili čak smrt. Smatra se protivzakonitim davanje medicinskog saveta koji se protivi “prihvaćenim” oblicima lečenja raka, uključujući radijaciju visoke toksičnosti i hemoterapiju.

Problemi sa vakcinama:

Kada je prvi put bilo uvedeno vakcinisanje, vakcine su bile pažljivo pripremljene i dobro istražene. Neke vakcine, kao ona za velike boginje i dečju paralizu, bile su zaslužne za iskorenjivanje tih bolesti. Nažalost, motiv profitiranja se uvukao i ozbiljno ugrozio sigurnost i efikasnost vakcina. Korišćenje konzervansa kao što su živa i aluminijum, koji su poznati prouzrokovanju velikih problema poput Alchajmerove bolesti i demencije, predstavlja u najboljem slučaju neodgovoran postupak, a u najgorem slučaju on doprinosi programu depopulacije.
Mnogi lekari nisu svesni bezbednosnih problema sa današnjim vakcinama, da ne pominjemo njihovu pogrešnu namenu. Ove godine
kompanije koje proizvode vakcine za grip najavile su da su one većim delom potpuno nedelotvorne. Mnogo ljudi je dobilo simptome gripa zbog korišćenja tih vakcina, a ti simptomi su zapravo gori od same te bolesti. Druge vakcine i preventivni lekovi, kao što je Gardisil, nikada nisu smeli da budu odobreni, pošto se jasno pokazalo da prouzrokuju smrt tinejđerki. Procenat štetnih posledica korišćenja vakcina se stalno povećava u poslednje dve-tri decenije. To je verovatno zbog višestrukog pristupa (višestruke vakcine u svakoj injekciji, koje se često sukobljavaju u organizmu), kao i zbog brojnih vakcina koje vladine agencije često zahtevaju pre upisa deteta u osnovnu školu. Roditelji koji se ne odluče za program vakcinisanja često bivaju ozbiljno kritikovani, a u nekim državama čak mogu da budu uhapšeni. Vakcine su, kao i većina lekova, vrlo profitabilne i svakom proizvođaču je korisno da predstavi novu vakcinu. To znači da beskrupulozne kompanije, i njihovi potplaćeni vladini službenici, mogu da izmisle bolest i zatim pronađu vakcinu za nju, ili bar da uliju veliki strah u opštu populaciju kako bi stekli podršku javnosti za određenu vakcinu. Iako je pažljivo pripremljena bez štetnih konzervansa, vakcina za grip koristi samo maloj deci i starijim građanima čije je zdravlje krhko. Zdravoj odraslo osobi ta vakcina ne treba. Ako prime vakcinu, njihova tela će proizvesti autoimuni odgovor, koji će ih sprečiti da dobiju to određeno svojstvo po drugi put (osim ako virus ne mutira, što je veoma moguće). Još jedna potpuno nepotrebna vakcina je vakcina za hepatitis-B za malu decu. Osim ako su roditelji deteta korisnici droga ili prostitutke, gotovo je nemoguće da se oni zaraze hepatitisom-B, pa čak i ako se zaraze, pravilnim merama opreza mogu da izbegnu da se ta bolest prenese na dete. Ta bolest se širi transfuzijom krvi ili putem polnog kontakta, a ne kroz normalan ljudski kontakt. Nekoliko osnovnih zahvata može osigurati da vaše dete nikada ne bude izloženo hepatitisu-B.
Back to top
 

"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."
 
IP Logged
 
glas
1
*
Offline

"če te nekaj sili leteti,
se nikdar ne boš plazil"

Posts: 18
LJ
Gender: male
Re: Sal Rachele
Reply #3 - 28.09.2016 at 21:35:01
 
Sal Rachele i Utemeljitelji – Seminar u Beogradu (Maj 2016)

“Zemljine promene-dalja dešavanja”

Pozdravljamo vas dragi kreatori mi smo Utemeljitelji. Izuzetno nam je drago da budemo večeras sa vama. Vidimo mnogo poznatih lica i neka nova, želimo vam svima dobrodošlicu. Beograd je lep grad, a kao i svaki grad ima svoje probleme, ali sve u svemu je lepo mesto za život. Sad posmatramo energiju ljudi u ovoj sobi kako bi znali šta tačno da vam kažemo. Mi telepatski možemo da vidimo šta neki od vas hoće da nas pitaju, tako da se ne začudite ako dobijete odgovore i pre nego što postavite pitanja. U jednom trenutku ćemo se zaustaviti da možete ipak da ih verbalno postavite. Hajde da počnemo tako što ćemo uraditi disanje tako da se centriramo. Neka vam stopala budu na tlu, neka vam kičma bude uspravna, dišite duboko.Kanal(Sal.R.) će vam dati detaljnu meditaciju kasnije tokom večeri. Ovo je samo da se uskladite ili naštelujete na svoje biće i da Vas pripremimo da odete dublje u večernju temu…..

Hajde da razmotrimo nekoliko tamnih stvari koje su tamne sile isplanirale za sve vas.Setite se da ne treba da se primate na to već, da posmatrate ono u šta oni veruju. Oni planiraju da započnu treći svetski rat. Naša trenutna procena je, da su šanse da se desi treći svetski rat 60%. Pre nego što se uplašite i uznemirite zbog toga, hajde da kažemo da ako dođe do toga, taj rat će kratko trajati i verovatno će mali broj ljudi nestati u tom ratu. Vojnici iz mnogo zemalja će odbiti da se bore. Postoji izraz iz šezdesetih godina: “Šta bi se desilo ako bude rat, a niko se ne pojavi?” Da li se sećate Ukrajine pre par godina, oni su hteli da započnu veliki rat, a više od pola vojnika je odbilo da se regrutuje i bori. Dosta njih su stavili u zatvor, a neki su pobegli u druge zemlje i nisu bili uhapšeni. Imali su puno problema zbog toga, jer nije imao ko da ratuje. Ovo može da se desi i sa trećim svetskim ratom. Šanse da do njega dođe su 60%, a šanse da taj rat zbriše čovečanstvo je 0%, jer postoje snage koje brinu o tome da se to ne desi. Vaš posao jeste da očistite sopstvene unutrašnje sukobe tako da nedate šanse da se to dogodi. A kada dođe do glavnih ljudi u Srbiji i kažu vam da morate da se mobilišete i idete u rat, mnogi od vas imaju ćerke i sinove tog doba, onda će doći vreme da popričate.
Mi predviđamo da će više od pola vaših ljudi odbiti da učestvuje u tome. Vaš sused Hrvatska je član NATO I EU, a vi ste naklonjeni Rusiji, i imali ste rat pre sa Hrvatima, tako da postoje realne šanse da ponovo uđete u rat sa Hrvatskom. Ali ako dovoljan broj vas kaže: “Čekaj bre mi smo braća i sestre. Zajedno smo bili članovi jedne zemlje Jugoslavije” i jednostavno odbijete da se borite, onda oni nemaju toliko ljudi koji će vas naterati na rat. Ne u maloj zemlji kao što je ova, a definitivno ni u velikim zemljama kao što je Rusija i Amerika, gde takođe ljudi neće hteti da ratuju. Mi pominjemo ovo jer postoji ta verovatnoća, da se desi rat, ali bez obzira da li će ovo uticati na Srbiju direktno ili ne, postoje i druge stvari koje će uticati na Srbiju direktno. Oni od vas koji slede naša predviđanja već neko vreme, a znate da smo predvideli ekonomski i svetsi kolaps, koji će uticati na sve zemlje u svetu. Vaša zemlja (Srbija) je već navikla na teške periode na zemlji. Imate svoje bašte i gajite svoju hranu i ako se desi da banke ne rade neko vreme, vi ćete naći načina da preživite. Oni od vas koji žive u unutrašnjosti zemlje mogu da gaje hranu i da pomognu svojim rođacima u gradovima. Tako ćete pomoći jedni drugima i ako će biti nestašice. Vi možete da nađete načina, mada postoje i oni koji se nisu pripremili za ovo.
Hajde da prođemo kroz detalje kako očekujemo da će doći do ekonomskog kolapsa. To je direktno povezano sa trećim svetskim ratom. Vi imate savez istočnih zemalja koji se naziva BRIKS. Postoji nekoliko istočnih zemalja koje žele da uvedu zlatni standard, što znači da će njihove valute biti podržane zlatom. Dve zemlje koje rade najviše na tome su Rusija i Kina. Tokom zadnjih godina oni baš rade na tome, kupuju zlato i time manipulišu cenom da je niska, da bi mogli da ga kupe po niskoj ceni. Zemlje koje su u tom sastavu BRIKS-a, će podržati tako što će izdati valute koje su podržane zlatnom rezervom. To će automatski izazvati ogromni problem za Američki dolar, Englesku funtu i Evro, i to može biti okidač za veliki ekonomski kolaps, koji će početi na zapadu, a zatim se proširiti i na ostatak sveta.
Zemlje koje imaju taj zlatni standard, specijalno Rusija i Kina, imaju dosta resursa, tako da će ove zemlje biti pod mnogo manjim uticajem nego što su zapadne zemlje. Očigledno je da zapadne zemlje ne žele da dođe do toga, i veruju ukoliko započnu rat sa istočnim zemljama sprečiće da do toga dođe. Tako da očekujemo da će zapadne zemlje iskreirati neku vrstu okidača kako bi došlo do toga. Oni mogu da sami naprave neku vrstu konflikta unutar svojih granica, a onda okrive istočne sile za to. Šta to znači za vas ovde u Srbiji? Slično je situaciji koja je bila nekada u Jugoslaviji. Ovaj kanal ima novčanicu od 10.000.000 dinara. Ona sad vredi deset evra. Vi ste prošli taj period dodavanja nula. Ni sad vaša novčanoca od 1.000.00 dinara ne može mnogo toga da kupi, osim par komada povrća i voća. Vi razumete ovaj deo. Ovo je kao drugi deo, nastavak teških vremena.Ovog puta je drugačije. Vi se nalazite na većoj vibraciji nego prošli put, i niste uronjeni u te stare sisteme verovanja. Neki od vas vibriraju na mnogo višem nivou, neki su u stanju da više izdržavaju sebe nego ranije što je bio slučaj i niste toliko vezani za svoje materijalne pogodnosti ili možda ste našli neke nove načine prosvetljene poljoprivrede ili možda učite biodinamiku, proučavate permakulturu i razne druge metode kojim pokušavate da održite sami sebe. Tu i takozvani mali tamni gospodari koji igraju svoje male igre. Možda ćete imati male neprijatnosti od njih i više ne reagujete na njihove tamne igre, i ne plašite se, ne primate se na strah. Takođe postoje neke stvari koje možete uraditi da minimizirate neudobnosti. Govorili smo o tim stvarima ranije, tako da ćemo samo malo da popričamo o tome i preći na pitanja. Najbolja stvar koju možete da učinite je da uložite u zemlju i da gajite svoju hranu i da proizvodite svoju energiju, da konstruišete energetski efikasne kuće. Druga najbolja stvar su dragoceni metali, zlato i srebro. Treća najbolja stvar je da imate keš u ruci, drugim rečima da ne držite novac u banci. Četvrta najbolja stvar je da imate tekuća sredstva (kreditne kartice). A na zadnjem mestu bi bilo investiranje u kompanije budućnosti, koje se bave alternativnim energijama ili kompanije koje se bave holističkim pristupu zdravlju. To su kompanije koje gledaju na to slavno doba mira i prosperiteta. Naravno da želite da investirate u kompanije koje su dobro menađirane i koje vode ljudi koji vode računa o Zemlji, ali to su prioriteti. Ako imate priliku kupite zemlju, ako vam ostane novca kupite i plemenite metale. Imajte uvek malo keša kod sebe, jer setite se kako je bilo u Grčkoj kada je nastala ona kriza i kada su mogli da podignu samo 60 evra. Ako ne želite da provodite dan u redu čekajući da podignete nešto malo novca koje vam dozvoli država. To može da se desi bilo gde u svetu, posebno u Evropi. Imajte nešto vode pri sebi, stvari koje su potrebne za hitne slučajeve. Ali nemojta raditi sa osećanjem straha. Ako osećate strah dok radite sve ove stvari, vaš prvi prioritet je da iscelite ovaj strah. Setite se da ste vi moćno kreativno duhovno biće koje je kreirano po slici i prilici svog Kreatora, to znači da je istina u vama i niše ne nedostaje, osim svesnosti da ste Jedno s Bogom. To je jedina stvar koju možemo reći da vam nedostaje. Zaboravili ste, da je Božije Kraljevstvo u vama. Setite se ko vi jeste i da prođete kroz Zemljine promene sa pozitivnim stavom. Zapravo je dobro da se ovaj trenutni ekonomski sistem uruši, jer je on u potpunosti suprotna sa višim duhovnim principima i ne može da preživi povećanje frekvencije Zemlje. Kako se Zemlja uzdiže u vibraciji sve ono što je pogrešno biće pročišćeno i očišćeno. Dakle mi smo prilično dali uputstva o koracima koje treba preduzeti. Nismo mnogo govorili o promeni klime i drugim promenama jer to ostaje isto kao što smo več ranije pričali. Imaćete ozbiljne vremenske prilike, više nevremena, suša, hladnoća na koje niste navikli, ali u ovom delu sveta nema ozbiljnijih
promena. Nema zemljotresa, vulkana u Srbiji.

A sada da pređemo na vaša pitanja;

Tamara: Na kojim frekvencijama možemo dobiti informacije od Utemeljitelja vezano za kriptovane valute kao što je “bitkoin”?

Sal: Ovo je korak u dobrom pravcu. Ove valute još nisu dostigle nivo, da ih dovoljno ljudi prihvate, da bi mogle da predstavljaju sistem valuta. Ali možemo da vam predložimo da vi krenete sa svojim malim selima ili gradovima. Na primer postoji grad u Njujorku koji se zove Itak, i tamo postoji Itaški dolar gde ljudi trguju sa tim novcem. A takođe da imate digitalnu banku koja je povezana sa ovim bankarskim sistemom je dobra ideja. Možete početi sa prosvetljenom zajednicom sa 300-400 ljudi koji imaju sopstvenu valutu. Damanhur zajednica u severnoj Italiji, ima sopstvenu valutu, trenutno je povezana sa evrom ali mogu da je razdvoje. Najbolji način je, da se ljudi edukuju, jer ne razumeju ljudi mnogo te kripto valute. Ljudi nisu baš skloni da investiraju u te kripto valute, jer to nije opipljivo kao metalni disk koji mogu da drže u rukama. Vi koji ste upoznati sa tim valutama možete da obučite one koji nisu upoznati sa tim. Zapamtite da je svrha novca da olakša komunikaciju između razmene robe. To je jedina svrha novca. A pogledajte posle koliko raznih drugih stvari je vezano sa novcem koji ljudi imaju na ovoj planeti. Ljudi misle da su gubitnici ako nemaju novca ili moćni ukoliko ga imaju. Dragi kreatori, vi imate neograničenu vrednost. Vi ne možete da stavite cenu na vašu vrednost. Vaša lična vrednost je
ogromna i nikakva količina novca ne može da se izjednači sa vašom vrednošću. Koristite novac mudro, kao oruđe da razmenite sredstva i usluge. Prestanite da dajete moć bankama i korporacijama dajući im svoj novac. Mi znamo da ovo što govorimo nije lako učiniti, jer je jako utisnuto u vas, da morate da radite za hleb svakdašnji.

Caka: Možete li biti određeniji za dešavanja koja ste napomenuli do kraja ove godine i sledeće 2017 i šta možemo još da očekujemo?

Sal: Postoji nekoliko varijabli koje ispitujemo, iako na kraju krajeva možemo reći da su političari ono što vi nazivate lutkama (marionetama). Oni su kontrolisani od sila koji se nalaze iza scene. Bez obzira na sve to, neki političar može da utiče na to šta će se desiti. Npr. Ruski političar Putin je sprečio da neki ratovi budu mnogo veći nego što jesu. A takođe osoba, koja bude na čelu Amerike (posle izbora), će odlučiti šta će se dešavati. Pre tri godine smo predvideli da će predsednik biti Hilari Klinton, to je čak bilo i pre nego
što je prijavila svoju kandidaturu, i još se držimo tog predviđanja, mada nam je drago da postoje i druge mogućnosti. Ako Hilari bude izabrana, postoji velika mo
Back to top
 

"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."
 
IP Logged
 
glas
1
*
Offline

"če te nekaj sili leteti,
se nikdar ne boš plazil"

Posts: 18
LJ
Gender: male
Re: Sal Rachele
Reply #4 - 28.09.2016 at 21:37:28
 
Ako Hilari bude izabrana, postoji velika mogućnost da se desi treći svetski rat. Ako neko od drugih kandidata bude izabran, njima će biti teže da pokrenu takvu stvar, što ne znači da neče. Postoji mnogo varijabli u vezi tog šta će se desiti. Mi primećujemo da će doći do pada na tržištu do 20%. Cena goriva će porasti oko 50%, dragoceni metali će porasti od 50-100%. Dinar u Srbiji će nastaviti da pada, a on je povezan sa evrom, a evro takođe pada. Takođe i dolar pada. Pošto se to zajedno dešava, to u prvom mahu neće biti jako osetno na početku. Ruska rublja će rasti pa će to biti vidljivo. Kineski juan je prenaduvan, a imaju ozbiljne probleme sa zagađenjem u Kini. Pokušali su da iskopiraju ono što su videli na zapadu, ali to nisu dobro isplanirali.

Sledeće pitanje.

Pitanje: Šta predviđate da će se desiti sa Švajcarskim frankom i Švajcarskom. Hoće li ostati neutralna?

Sal: Mi očekujemo da će njihova valuta fluktuirati u narednim godinama. To je zato što postoji nekoliko sila koje kontrolišu bankarski sistem te zemlje. Neke od njihovih banaka kontrolišu evropske sile i zapad. A neke od banaka su relativno nezavisne i postojaće interakcije u bankarskom sistemu Švajcarske, tako da će švajcarac imati neke situacije, ali ne u meri kao ostale valute. Neki investitori će povući svoje pare iz zapadnih banaka i pretvoriti ih u Švajcarske franke, što će imati tendenciju da stabiliše franak. Neki ljudi iz Švajcarske će svoj novac pretvoriti u zlato i srebro, što će imati tendenciju da destabilizuje njihovu valutu. Tako da je to kompleksno, ali mislimo da će ići gore-dole bez jasnog trenda.

Pitanje: NATO je bombardovao Srbiju bombama sa osiromašenim uranijumom, pa me interesuje kakve su zdravstvene posledice i prognoze u narednih nekoliko godina?

Sal: To je problem u mnogim oblastima u Srbiji,i ako istražujete videćete da su povećane bolesti od raka u tim oblastima. Ako živite u blizini mesta gde su bombardovane zgrade, veoma je moguće da ste izloženi delovanju osiromašenog uranijuma. Podsećamo vas da uradite sve što je u vašoj moći, kako bi smanjili dejstvo i povećali svoj nivo imuniteta. U ovom trenutku 50%te radioaktivnosti se rasulo. To je bilo zbog kratkog života nekih izotopa. U drugim slučajevima te bombardovane zgrade su ponovo izgrađene sa drugim novim materijalma, a nešto od tog radioaktivnog materijala je premešteno na drugo mesto. Dakle ako ste živeli u nekoj od tih oblasti bili ste izloženi radijaciji, ali nivo radijacije je opao. Ali ako niste primetili neke simptome trovanja radijacijom, onda postoji šansa da je vaš imuno sistem tela uspeo, da se izbori sa tom radijacijom. Mnogi od vas znaju ljude koji su oboleli od raka i da je to sve recimo povezano sa
radijacijom. I ne kažemo da možete da uradite specifične aktivnosti da sprečite da se to ponovo desi, osim da nastavite da radite na uzdizanju svoje svesnosti. Ako poznajete neke od političara u ovom gradu, najbolje što možete da uradite je, da ih uverite da ovo više ne sme da se ponovi. I sa tačke gledišta treće dimenzije, ovo je vrlo varljiva situacija. Vi imate neke političare koji žele da se priključe NATO. A imate i druge koji žele da se bore protiv NATO-a, ali pošto ste naklonjeni i Rusima, vidimo da imate šanse da vas Rusi zaštite ukoliko dođe do nekog rata. A ukoliko dođe do rata, Rusija će biti u teškoj situaciji, jer će biti usmerena na mnoge strane i neće možda imati dovoljno ljudi da brani i druge strane, npr. Iran. Tako da mi ne možemo da kažemo sa apsolutnom sigurnošću šta će se desiti, ali vi uradite sve što je u vašoj moći da poboljšate vaš imuni sistem. Jedite što zdraviju hranu, bavite se aktivnostima, eliminišite svoja negativna verovanja, koristite sisteme koje je dao ovaj kanal ili drugi učitelji.

Pitanje je lične prirode, ali se odnosi na sve. Ja imam člana porodice koji je izgubio volju za životom?

Sal: Postoji mnogo mladih ljudi koji su u ovoj kategoriji. Mi razumemo što se oni osećaju na taj način. Sa njihove tačke gledišta oni su rođeni u svetu u čije postojanje ne veruju i takođe gde god pogledaju vide da ljudi daju svoju moć sistemu u koji oni ne veruju. Oni nisu bili izloženi ovakvoj vrsti učenja u većoj meri, i njihovo verovanje da su oni moćna kreativna bića je samo zagrebalo njihovu svesnost. Još imaju količinu tog verovanja u podsvesti, ja sam nemoćan, nikad neću imati dobar posao, neću imati dovoljno novca, neću imati onog što želim, ili ne mogu dobro da se slažem sa drugim bićima i slično. Posebno u slučaju mladih ljudi mi to razumemo čak i kod starih koji imaju neke hronične zdravstvene probleme. Ako krenete dovoljno duboko duhovnim putem, shvatićete da ne morate da umrete i odete na nebo da bi imali duhovni život. Možete osetiti prisustvo Boga upravo sada. Možete osetiti prisustvo Boga u svom biću. Podsećamo vas da kažete onima koji žele da se predaju, nešto što je dato u “kursu o čudima”. “Niko ne može biti neuspešan, ko god želi da dostigne istinu”, tako da ne možete da ne
uspete i da napustite. To znači da tragate duboko u sebe i dosegnete dno očaja, iznad očaja. Naravno da to nije neko lepo mesto. Ko ne ume da izađe iz te zamke i možda ne može da izađe iz te zamke, ali tragajući po sebi možete da nađete izlaz. Da odete iznad očaja. Postoji nešto što se nalazi u vama i to će vam pomoći da nađete izlaz.
Back to top
 

"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."
 
IP Logged
 
glas
1
*
Offline

"če te nekaj sili leteti,
se nikdar ne boš plazil"

Posts: 18
LJ
Gender: male
Re: Sal Rachele
Reply #5 - 28.09.2016 at 21:40:53
 
Sal Rachele, mednarodno priznani duhovni učitelj, zdravilec in jasnovidec, v oddaji "Preprosto naravno", spregovori o dvigu vibracij in spremembah v svetu in posamezniku.
Nekaj tudi o tem, kako se je začela njegova pot in kam vse ga je vodila do danes.
V drugem delu oddaje pa spregovori tudi malo več o tem kaj vidi v prihodnosti za naš del sveta, Slovenija in vzhodna Evropa.
Ter nasploh kam bo vodila evolucija celotno svetovno prebivalstvo in kako bodo potekale spremembe na svetovni in na osebni ravni..
Tetji del oddaje pa govori o poti dviganja vibracije v telesu, razsvetljenju, doseganju enosti in podobno..

POSNETEK TV ODDAJE:

https://www.youtube.com/watch?v=09UUJZJ7cDsGlede prihajajočih dogodkov z Sal Rachele v SLO, lahko spremljate:
https://www.facebook.com/MavricaVibracij/
Vprašanja pošljite na na uradni emali Inštituta Kristalin: info@institutkristalin.eu
http://www.institutkristalin.eu/
V aprilu 2017 bo certificirano izobraževanje za Salovo TLHT tehniko zdravljenja in seveda, možno bo priti na osebno seanso z Salom.
Back to top
 

"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."
 
IP Logged
 
glas
1
*
Offline

"če te nekaj sili leteti,
se nikdar ne boš plazil"

Posts: 18
LJ
Gender: male
Re: Sal Rachele
Reply #6 - 28.09.2016 at 21:43:27
 
Sal Rachele in Ustanovitelji, SLO 2016:
Zemlja v spreminjanju – kako izgraditi novo dobo miru in obilja?


...

Pred 12-imi leti so me obiskala bitja, ki so videti kot svetleče svetlo modre zvezde. Rekli so, da so prišli na Zemljo sredi zelo pomembnih časov za Zemljo. Rekli so tudi, da so sodelovali pri ustvarjanju človeške DNK miljone let nazaj. Podrobne detajle kako so Ustanovitelji postali del človeške rase in o pravi zgodovini Zemlje lahko najdete v mojih knjigah. Tako da v vse to se ne bomo danes poglabljali. Lahko pa povem da Ustanovitelji nikdar niso bili inkarnirani v človeškem telesu. Prihajajo iz zelo visoke vibracije ali frekvence, ki jo jaz imenujem 12. raven. In pravijo, da morajo svojo vibracijo znižati 5 krat, da lahko komunicirajo z nami. Naš Zemeljski način komuniciranja se jim zdi dokaj nezadosten, da bi lahko oni izrazili, kar vse nam imajo za povedati. A vseeno jim gre kar dobro, saj predajajo svoja sporočila trenutno skozi približno 25 kanalov na Zemlji. Mene so izbrali za enega od njihovih kanalov, zaradi moje znanstvene podlage. Ker zelo dobro poznam teoretično in kvantno fiziko, sem kot eden izmed mnogih ljudi danes, ki nekako izgrajujem most med fizičnim in duhovnim. Ustanovitelji bi tukaj zelo hitro poudarili, da ne obstaja nič kar ne bi bilo duhovno in da je le naše prepričanje tisto, ki nas ločuje od drugih delov življenja, ki ga pojmujemo tudi kot čisto duhovno življenje in ravno to prepričanje je tudi vzrok vsega našega trpljenja tukaj na Zemlji. Če to poenostavim: vzrok našega trpljenja je naše verjetje, da smo ločeni od Boga. Lahko povem tudi zelo natančno definicijo zla. Zlo je stanje zavesti, kjer obstaja prepričanje, da si nekateri aspekti božje kreacije zaslužijo več ljubezni kot drugi deli božje kreacije. Aspekt Boga s katerim sodelujejo Ustanovitelji, deluje podobno kot Sonce. Narava Sonca je da enostavno sije na vsakogar, brez da bi poprej sodilo če ste tega vredni. Soncu je vseeno če ste grešniki ali svetniki in je nezmožno zadržati svojo svetlobo do nekoga, če ta tega morda ni vreden. Ta vidik boga sije svojo brezpogojno ljubezen enakovredno na vsa bitja in na vse vidike življenja. In Bog je hkrati Kreator in Kreacija. Torej če je vse Bog, potem ne obstaja prostor, kjer Boga ne bi bilo. Tudi če pomislimo na morilce in posiljevalce. Vsekakor ne odobravamo njihovih dejanj, vseeno pa brezpogojno ljubimo vsa bitja, kljub temu če se tako obnašajo. To je en del zasnove ali temeljev iz katerega izhajajo Ustanovitelji, kot tudi jaz sam.

Sedaj bodo počasi vstopili Ustanovitelji: V mene vstopi le nekje 2% njihove energije, nisem namreč vrhunski jogist in če bi pripeljal vase večji delež njihove energij, bi moje telo izgorelo. Torej gledano energetsko. boste dobivali 98% mojega Višjega Jaza in 2% Ustanoviteljev. Proces imenujem telepatski prenos (transmisija), kar je zelo podobno kot zavestno kanaliziranje, torej zavedam se vsega kar oni povedo skozi mene. Sedaj sledi 30-45 minut kanaliziranja Ustanoviteljev, na koncu se bodo odprli tudi za vaša vprašanja. So zelo telepatski in pogosto bodo odgovorili na vaša vprašanja še preden jih boste postavili. Torej naravnajo se na vprašanja, ki energetsko že krožijo po prostoru in na nekatera bodo odgovorili preden boste recimo dvignili roko in jih postavili. Eno vprašanje vem da bodo odgovorili; “Kaj vidite v prihodnjih letih za Slovenijo?” smile.png
No sedaj pa bodo vstopili Ustanovitelji…

Pozdravljeni dragi Kreatorji, mi smo Ustanovitelji in nam je v zadovoljstvo ter privilegij, da smo lahko tukaj z vami. Čudovita skupina ste danes z nami, skoraj 120 oseb. Nekateri ste prišli iz razdalje dveh ulic, drugi iz razdalje dveh ur vožnje. Zato ne želimo zapravljati časa in se želimo posvetiti temu kar je smiselno in tudi praktično. Vemo da si nimate kaj početi z neprizemljenimi pravljičnimi zgodbami. Naš namen je da vam predamo nekaj praktičnih idej in orodij za dviganje zavesti, govorili bomo tudi o podnaslovu današnje teme, ki se glasi: Kako izgraditi novo dobo miru in obilja tukaj na Zemlji? Če pogledate okrog sebe, lahko vidite, da Zemlja potrebuje veliko sprememb.

Ali če želimo biti bolj natančni, zavest se mora radikalno spremeniti. Jasno je, da družbeni, ekonomski, politični in drugi sistemi, že lep čas ne delujejo. Začeli bomo tako, da bomo na hitro opisali, zakaj so te stvari takšne kot so na Zemlji. Če začnemo na začetku, kjer se nahaja “izvorni vzrok”. Tukaj ne gre za verzijo izvornega vzroka, ki jo pripovedujejo religije, izvorni greh ali padec iz raja, kot ga tudi imenujejo. V krščanstvu je tudi prispodoba o skušnjavi kače in pojedenem jabolku. To so le metafore, tega ni treba razumevati dobesedno. Tako kot obstaja tudi drevo spoznanja dobrega in zlega. Lahko povemo, da pojedeno jabolko iz drevesa spoznanja dobrega in zlega, se nanaša na spust duš v svetove dualnosti. Kačo se lahko razumeva na veliko različnih načinov; eden od pomenov je tudi hipnoza, ki jo izvedejo reptilska bitja nad bitji, ki se spuščajo v svetove dualnosti; drugi pomen kače je lahko tudi kundalini Zemlje, ki se dvigne navzgor v nas in skozi našo hrbtenico. In ko bomo v prihodnje naslavljali to metaforo o kači, bomo govorili o vaši zavestni odločitvi o vašem spustu v te nižje Svetove. Vsi ste začeli to potovanje, kot bitja 7. gostote, tako je imenoval to ta kanal. Čeprav popolna širša resnica je da, ste v bistvu začeli svojo pot kot 12. dimenzionalna So-Kreatorska bitja iz Božanskih Ravni. Torej predhodno obstaja tudi vaša pot iz 12. dimenzije in vse navzdol do 7. dimenzije. Ampak človeški jezik nima dovolj širine, za poskus opisa te poti, čeprav poskus opisa te poti lahko vseeno najdete v knjigah od tega kanala. Tukaj bomo obdržali osnovni opis in bomo začeli našo pot iz 7. dušne ravni. In pred več miljoni let ste sprejeli odločitev, da boste šli na pot spoznavanja spodnjih štirih dimenzij. In čeprav ste se pred odhodom na to pot intenzivno pripravljali kar dolgo časa, ste bili vseeno zelo nepripravljeni ko ste se srečali z 4. dimenzijo, katera v sebi vsebuje še spodnje 3 dimenzije. Ob vašem vstopu je močna intenzivnost te izkušnje v vas povzročila, da ste pozabili, kdo v resnici ste in tako ste se začeli identificirati z materialno obliko. Začeli ste verjeti, da ste ločeno bitje, ki je samo sredi sovražnega Vesolja. In ko ste začeli izkušati bolečino, lakoto in smrt, ste nekako začeli verjeti, da vas Bog za nekaj kaznuje in zato ste si začeli nalagati krivdo in sram, začeli ste tudi verjeti, da ste osamljeni in ločeni, ter da boste vedno osamljeni in ločeni. Ker ste verjeli v ločenost, ste verjeli, da obstajajo tudi bitja, ki vas lahko nadzirajo in vas zasužnjujejo. Kot mogočni kreatorji, ste v tem zamegljenem stanju, ravno zaradi moči vašega verjetja, začeli tudi izkušati to, v kar ste verjeli; da ste osamljeni in ločeni. In ker ste verjeli, da ste majhni, nemočni in da z vami lahko upravljajo tudi druga bitja, ste začeli imeti tudi to izkušnjo. In zadnjih 10 miljonov let, je na Zemlji bilo veliko različnih bitij, ki vas je poskušalo zasužnjiti. In logično vprašanje s katerim se bomo ukvarjali danes je, “Kaj lahko sedaj naredimo glede tega vsega?”. Kako lahko končaš to prepričanje o tvoji ločenosti? Kako vzeti nazaj svojo moč od tistih, od kateri se zdi, da imajo moč nad tabo? Ni pomembno kako se imenuje ta “sovražnik”; negativni vesoljci, temni iluminati, gospodarji teme, bančni karteli, farmacevtski karteli, skrivne vojne organizacije, itd, lahko gremo navzdol po dolgem spisku, kdo so te temne sile na Zemlji. Vse skupaj pa je le iluzija, ki je resnična le tako dolgo, dokler v njo verjamete. Ena izmed definicij iluzije je ta; da je ta realna tako dolgo, dokler v njo verjamemo. Takoj ko se spomnite, da ste mogočna kreativna duhovna bitja, ustvarjena po podobi vašega Kreatorja, takrat začnete jemati nazaj svojo resnično moč in ne verjamete več, da vas lahko neke zunanje sile nadzorujejo ali upravljajo z vami. Zato pa je očitno opaziti, da te trenutne sile na oblasti, ne želijo, da vi spoznate kdo v resnici ste in zato so ustvarili sistem, ki bi vas čim dalje držal zaprte znotraj teh omejenih prepričanj. Ta sistem je tudi, tako imenovani sistem izobraževanja, to so religije, medicinske ustanove, vladne strukture; vse to je tako zastavljeno, da vas drži uspavane v stanju ločenosti. Se pa zavedamo da ste tukaj sedaj tudi ljudje, ki vse to že poznate o čemer sedaj govorimo, ampak čutimo, da je pomembno, da ustanovimo temelje od koder bomo nadaljevali kasneje še v ostale tematike, o katerih bomo govorili danes. Če želimo ustvariti svet miru in obilja, potem se morate spomniti kdo ste. Če želite pridobiti nazaj svojo moč, se morate najprej osvoboditi prepričanja da ste nemočni. Vemo da trenutno na Zemlji kroži ena popularna ideja; da obstajajo negativna bitja, ki preprečujejo delavcem svetlobe, da bi ti lahko postali resnično močni. Zato je potrebno najprej razgraditi to prepričanje, skupaj z ostalimi negativnostmi, ki tudi privlačijo taka negativna bitja. Zakon privlačnosti pravi; če doživljate negativo v vašem življenju, potem je nekaj v vas, kar to negativo tudi privlači. To ne pomeni sedaj, da je treba biti razočaran nad sabo ali se začeti obsojati, ker skoraj vsako človeško bitje je šlo skozi ta proces in ravno ljubiti sebe brezpogojno, je od tukaj naprej prvi korak. Zavedamo se, da to ni lahek korak, ampak je nujen korak. To pomeni, da preden lahko dosežete spremembo, se morate najprej sprejeti točno v takem stanju kot ste ta trenutek, skupaj z vsemi tako imenovanimi človeškimi napakami in šibkostmi. Zato le če začnete pot od tam, kjer se trenutno nahajate, le tako lahko nato pridete tja kamor bi radi še prišli – zelo preprosto. Ampak zelo težko je priti do željenega cilja, če se želite prepričati, da ste sedaj nekje kjer pa v resnici niste. Če poznate tisti frazo iz terapevtskih prijemov, “biti brutalno iskren do samega sebe”. Ne želimo reklamirate nobene od teh terapevtskih prijemov, želimo pa vsekakor, da začnete ceniti sebe točno take kot trenutno ste. Vi ste čudež. Če samo pogledate enostavno stvar, kako vdihnete kisik, izdihnete pa ogljikov dioksid in zgodi se en zelo kompleksen proces v vašem telesu ali recimo kako vaše telo spremeni hrano v energijo, tudi to je en čudež. Zato biti hvaležen za vaše življenje je vaš prvi korak, nato pa tudi pripravljenost, da spustite vaše navezanosti na materialna pričakovanja. To ne pomeni, da materialnih dobrin ne bi smeli imeti, veliko vaših naprav in izumov je dokaj uporabnih. Pomeni pa, da ne bi smeli biti privezani na njih. Torej vaša sreča prihaja od znotraj in ne iz vašega iPhona; tako da naslednji korak je, da odklopite iz potrošniške mentalitete. Duše ki verjamejo da so ločene, verjamejo tudi, da potrebujejo stvari od zunaj, da bi lahko doživele izpolnjenost. In ko materialnost postane nadomestek za boga, je to potem motnja, ki vas pelje vstran od vaše duhovne poti. To ne pomeni, da so materialne stvari slabe ali napačne; veliko religij..
Back to top
 

"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."
 
IP Logged
 
glas
1
*
Offline

"če te nekaj sili leteti,
se nikdar ne boš plazil"

Posts: 18
LJ
Gender: male
Re: Sal Rachele
Reply #7 - 28.09.2016 at 21:45:39
 
veliko religij je tudi prepoznalo materialnost kot motnjo, ampak potem so vse kar je materialno šli obsoditi, ali še hujše, šli so obsoditi vas, če ste bili navezani na materialno. A ravno veliko teh, ki to pridigajo, sami živijo razkošno življenje. Tako imate na Zemlji dualnost moči in nemoči in tisti, ki verjamejo, da imajo moč, si želijo obdržati vas, ki ste v tako imenovani poziciji nemoči, da vas obdržijo v stanju spanja, zato da bi lahko s tem obdržali to iluzijo pozicije moči in nadzora. Vi sedaj živite v času apokalipse – izraz, ki je uporabljen tudi v knjigah religij. Zato je za večino ta izraz strašljiv in vam prikliče slike o uničenju sveta in sodbi ipd. Ampak ta izraz izvorno pomeni razodetje, čas ko se razkrije vse kar je bilo poprej skrito. In če pogledate okrog sebe, vse kar je bilo skrito res prihaja na površje, da bi se razkrilo. Ampak veliko tega kar je bilo skrito ni zelo prijetno za gledati, skoraj vsak dan slišimo za nov škandal v politiki ali religiji. Ampak vseeno je zelo težko nekaj spremeniti, če se prej ne zavedate kaj potrebuje spremembo. In tri četrtine ljudi se ne zaveda kaj potrebuje spremembo in zato so potrebni tako imenovani politični škandali, da pomagajo pri prebujanju teh ljudi. Zato lahko pričakujete v prihodnjih letih, še mnogo več tovrstnih razkritij/razodetij.

Če na kratko pregledamo kar smo do sedaj povedali; prvi korak, pri ustvarjanju nove dobe miru in obilja, ki ga morate narediti je, da se spomnite kdo ste. To pomeni, da vaš proces prebujanja naredite za prioriteto številka ena. Čez čas bomo govorili o nekaterih specifičnih napotkih kako lahko pomagate pri dvigu lastne vibracije. To je tudi miselna forma, ki smo jo zaznali, da se je pojavila vsaj pri štirih osebah sedaj v dvorani. Na nek način razmišljate: “Ti vodniki sedaj govorijo, da se moram prebuditi, ampak jaz potrebujem formulo, jaz potrebujem metodo”. Tako da bomo kasneje spregovorili tudi malo več o formulah in metodah. Torej prvi korak je spomniti se kdo ste in del tega procesa je, da se začnete ljubiti brezpogojno in ja so koraki kako se tudi tega naučiti. Drugi korak je da se odvežete od sveta drame, od sveta oklepanja materialnosti. Še več korakov je seveda, ampak že pri teh dveh vidimo, da imate sedaj dovolj dela zaenkrat. Tako da sedaj najprej, bomo govorili kako izgraditi Novo Zemljo, nato pa bomo govorili še o specifičnih prerokbah, ki so napovedane. Naj najprej spregovorimo o temu kako je sploh prišlo do teh napovedi in prerokb. Mi gledamo Zavest Človeštva in vidimo kaj človeštvo ustvarja; tako vidimo sedaj, da človeštvo ustvarja tri glavne časovne linije. Ali kot jih imenuje ta kanal, so to linije: tretje, četrte in pete gostote. Zavest tretje gostote (dimenzije) je tista mentaliteta, kjer teče “posel kot običajno”. In ta “posel kot običajno” izgleda sedaj uničuje celo sam planet na katerem bivate. In tisti ki so naravnani na program “posel kot običajno”, uničujejo tudi sami sebe. Oziroma uničujejo svoje telo in svoje notranje udobje bivanja v svojem fizičnem telesu, čeprav duša kot taka ni umrljiva. In tisti ki so v četrti gostoti (dimenziji), so tisti, ki zavestno delajo na sebi, ki želijo napredovati, se nadgraditi, izboljšati; skrbijo tudi drug za drugega, skrbijo za Zemljo in izgrajujejo bolj razsvetljeno družbo. In skupina na peti gostoti (dimenziji), so tisti, ki so na poti fizičnega razsvetljenja (ascenssion); kar pomeni proces, ko prerasteš ali transcendiraš spodnje štiri dimenzije. Ko transcendiraš spodnje dimenzije, to ne pomeni, da jih zato kakorkoli zanikaš ali da jih dojemaš kot napačne. Transcendiranje ne pomeni pobeg iz neke neljube realnosti, transcendirati pomeni “iti čez” ali ko postaneš širši, kot je bil poprej tvoj problem. Einstein rekel, da se ne da razrešiti problema na isti ravni, kjer je ta bil skreiran; kar pomeni da moraš sam preseči to raven zavesti, kjer si problem skreiral in ko prerasteš prejšnjo raven, šele takrat lahko ta problem razumeš in ga tudi razrešiš. Postaneš širina, ki je širša kot je bil problem. Postaneš širši kot prej iluzorni omejeni pogled na sebe, ko si se enotil z osebnostjo (ego). Tudi ta kanal ima delavnice, imenovane transcendirati dualnost. Delavnice potekajo po vsem svetu, kjer se gre za to, kako se osvoboditi na spodnjih štirih ravneh bivanja in se nato premakniti v polnost tega kar resnično Si. Če sedaj ostanemo pri ideji kako skreirati nov svet. In seveda boste skreirali nov svet. Iz perspektive tretje gostote, nimate prav veliko izbire več pri tej tematiki, saj je vaš trenutni sistem, v postopku “počasnega čelnega trčenja”. Vemo da so določene prerokbe napovedovale nenaden kolaps sistema, ampak ker so prepričanja tako mogočna, kar vključuje prepričanja tako imenovanih vladajočih elit; in ti se trudijo zelo močno ohraniti sistem, ki so ga ustvarili; in vsi vi ki ste vključeni v proces prebujanja, začenjate presegati ta prepričanja in tudi postajate močnejši od tako imenovanih vladajočih elit; zato se njihovi imperiji počasi rušijo. Da bi to videli vam ni potrebno biti jasnoviden, raziščite to sami, pojdite globoko v tematiko; in videli boste, da ta apokalipsa, to razkritje vsega kar je bilo poprej skrito, da to hkrati ruši tako imenovane vladarje. In ti so obupani v vzdrževanju iluzije nadzora in zato počnejo tudi stvari, ki jih običajno ne bi nikdar počeli. Včasih bi recimo morali porabiti ogromno časa, da bi lahko prišli do informacije, da elita na oblasti financira recimo obe strani vsake vojne. Dandanes če le malo odprete vaše oči, vam je vse to jasno že v osnovni šoli. Delna zasluga gre tudi internetu, saj se tukaj hitro širi informacija o temu kaj se dogaja. In vsak dan več in več ljudi postaja zavestnih vseh teh stvari. In ko vsa ta negativa prihaja na površje in jo je možno jasno videti, vse izgleda, kot da se iz dneva v dan stanje slabša. In mogoče na nek način se stanje bivanja vseeno slabša, predvsem za bitja ki bivajo v tretji gostoti bivanja, tudi zato ker dobivajo nazaj vse to kar sporočajo navzven, to pa je negativnost. Vi tukaj v dvorani prebivate na četrti ali na peti gostoti, če ne bi bili na tej gostoti, vas tudi ne bi pritegnilo, da pridete danes sem. Mogoče kdo pomisli, “oh mene je pa partner privlekel sem”, ampak tudi ta dogodek ste sami skreirali, da vas je nekdo privlekel. Dobro tudi partner ima nekaj zaslug.. smile.png

Ampak kakorkoli že, tudi za vas tukaj ne pomeni da je vam vse lahko, vsekakor imate zelo veliko izzivov v vaših življenjih. Eno vprašanje, ki se sedaj pri nekaterih tukaj v glavi premleva je, “Rečeno mi je bilo, da sem v preteklih življenjih bil/a na visokih priznanih položajih, včasih kot vladar ali celo duhovni učitelj, ki je doživel že razsvetljenje v prejšnjem življenju, a sedaj v tem življenju pa imam probleme v odnosu, težko plačujem položnice in podobne banalne stvari, kako je torej možno da evolviram na svoji duhovni poti, če vse izgleda kot da se premikam nazaj.” Lahko vam povemo da ni tako, v preteklosti ste imeli preprosto duhovno življenje. V večini preteklih življenj ste se morali odločiti ali za duhovno pot, ali pa družinsko/poslovno pot, življenja na Zemlji. V tem življenju pa ste poklicani da prinesete vso vašo duhovnost ravno v družino, v odnose, v posel in vse vidike fizičnega življenja, kar je mnogo težja naloga, kot pa se razsvetliti nekje v samoti v ašramu. In to je duhovno gledano naslednja višja stopnja duhovnosti ali naslednja duhovna stopnja bivanja.

Sedaj pa le gremo na vaša vprašanja, ali bolje rečeno na vprašanja, ki jih boste tudi verbalno izrazili:
(se nadaljuje…)
Back to top
 

"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."
 
IP Logged
 
glas
1
*
Offline

"če te nekaj sili leteti,
se nikdar ne boš plazil"

Posts: 18
LJ
Gender: male
Re: Sal Rachele
Reply #8 - 28.03.2017 at 23:39:21
 
Drugi del kanaliziranja Ustanoviteljev -Sal Rachele, ki je bil 2016 v Kamniku.. Nekaj o prihodnosti za Slovenijo in Evropo, nekaj o razvoju in dvigu vibracije vsakega posameznika, delu na sebi in kolektivnemu dogajanju na Zemlji.


https://duhovnost.eu/sal-rachele-v-sloveniji-2016-in-bitja-12-dimenzije-ustanovi...
Back to top
 

"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."
 
IP Logged
 
glas
1
*
Offline

"če te nekaj sili leteti,
se nikdar ne boš plazil"

Posts: 18
LJ
Gender: male
Re: Sal Rachele
Reply #9 - 28.03.2017 at 23:42:32
 
  Sal Rachele bo v imel v Aprilu 2017 usposabljanje za pridobitev licence za njegovo zelo uspešno in vseuporabno tehniko Zdravljenje po Časovni Liniji  (Timeline Healing Technique – TLHT).

To je delavnica, na kateri si pridobite znanja in tehnike za delo z drugimi ljudmi in klienti, pridobite pa tudi certifikat, da ste usposobljen izvajalec TLHT-ja.
  Tehnika zdravljenja po časovni liniji (TLHT) je podobna procesu regresije ali vračanja v prejšnja življenja, psihološkemu preokvirjanju in iskanju dušnega namena. Priložnost imate oditi v preteklost in spoznati svoja pretekla sebstva ter jim nameniti ozdravljenje in modrost. Lahko se povežete s prihodnjimi deli samega sebe in pritegnete le-te kvalitete v sedanjost in podobno.

OSEBE, KI SO IZKUSILE TERAPIJO Z TLHT TEHNIKO, POROČAJO O SPREMEMBAH NA CELIČNI RAVNI; RAZREŠITVE FOBIJ; GENETSKE SPREMEMBE, KI SO LAHKO PREJ DOLGA LETA POVZROČALE BOLEZNI; RAZREŠITVE IN IZBOLJŠANJE PRIROJENIH ŠIBKOSTI, TER ODPRAVLJANJE RAZNIH DRUGIH TAKO IMENOVANIH NEOZDRAVLJIVIH BOLEZNI.

Tehnika je izredno primerna za že usposobljene terapevte, da jo vključijo v svojo ustaljeno prakso in tehnike, ki jih že uporabljajo, kakor tudi za samostojno izvajanje.

Usposabljanje bo zaradi velikega interesa tokrat potekalo v dveh terminih in sicer:
– 7., 8., in 9. April   (prvi termin v angleškem jeziku brez prevajanja)
– 13., 14. in 15. April  (drugi termin z prevajanjem v slovenščino)

Interesenti boste pred delavnico prejeli avdio in pisno gradivo. Delavnica bo kombinacija tako teoretičnega, kot tudi praktičnega koncepta v živo. Veliko bo dela v parih ter raznolikih izkušenj in pridobljenega širokega spektra znanja in prakse za prihodnje delo na sebi in delo z drugimi…
Cena TLHT usposabljanja s pridobitvijo licence znaša 240€.

Kratka predstavitev TLH v oddaji Preprosto Naravno:
https://www.youtube.com/watch?v=_qD-wTVZqSM

Za več informacij nas kontaktirajte na:
email: info@institutkristalin.eu

http://www.institutkristalin.eu/vir: http://www.svetloba.si/dogodki/sal-rachele-tlht-zdravljenje-po-casovni-liniji-iz...

Back to top
 

"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."
 
IP Logged
 
glas
1
*
Offline

"če te nekaj sili leteti,
se nikdar ne boš plazil"

Posts: 18
LJ
Gender: male
Re: Sal Rachele
Reply #10 - 05.10.2018 at 10:09:39
 
  Kljub velikokrat slišanemu izrazu "Vsi smo jasnovidni.", veliko od nas v vsakodnevnem življenju še ne zna uporabljati teh višjih zaznav in sposobnosti. Razvoj psihičnih in intuitivnih sposobnosti pa ni tako težak, kot bi si marsikdo mislil. Obstajajo zelo preprosta orodja, ki se jih lahko uporablja in ta nam prinesejo zelo hiter rezultat na tem področju..

...


https://www.svetloba.si/dogodki/razvoj-jasnovidnih-in-intuitivnih-sposobnosti
Back to top
 

"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."
 
IP Logged
 
glas
1
*
Offline

"če te nekaj sili leteti,
se nikdar ne boš plazil"

Posts: 18
LJ
Gender: male
Re: Sal Rachele
Reply #11 - 29.01.2019 at 23:09:07
 
 SAL RACHELE bo v imel v Aprilu 2019 imel več delavnic duhovnega opolnomočenja in tudi certificirano usposabljanje za zdravilsko tehniko “Zdravljenje po Časovni Liniji” (Timeline Healing Techique – TLHT).Več informacija na:

https://www.svetloba.si/dogodki/kristusova-zavest-s-sanando-opolnomocenje-tlht-z...

Back to top
 

"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1