Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Page Index Toggle Pages: 1
(Read 3314 times)
Milka
1
*
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 1

Zdravljenje življenja z duhovnimi vodniki
03.01.2015 at 13:11:01
 
Kaj mislite o zdravljenju vseh področij življenja s pomočjo najvišje zavesti in duhovnega vodstva ter usmeritve prek intuiicije? Tor Smileyej kar te teži, višja zavest vidi rešitev?
Back to top
 
 
IP Logged
 
M.L.
5
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 1728

Re: Zdravljenje življenja z duhovnimi vodniki
Reply #1 - 03.01.2015 at 17:01:42
 
Višja zavest vidi in najde rešitev povsod. Vprašanje pa je, če je človek dovolj duhovno napreden, da lahko spozna te rešitve višje zavesti. Človeku, ki ni dovolj duhovno napreden, višja zavest ne more pomagati, ker je ne spozna, pa čeprav z materialnimi ušesi in očmi vidi in sliši dober nasvet višje zavesti. Vendar vseeno, ne glede na duhovni nivo človeka, višja zavest vedno daje dobre nasvete.

Višja zavest zdravi vse bolezni, saj so vse bolezni plod človekovega nezavedanja in sad niske duhovne zavesti. Vsak človek je za svoje bolezni kriv sam in tudi predvsem za ortroške bolezni svojih potomcev. Človek si s svojem prizadevanjem duhovne rasti viša zavest s katero si lahko postopno in sorazmerno z višanjem zavesti, odpravlja marsikatero bolezen, za katero je pač že sposoben razbrati vzrok in ga tudi odpraviti.

Pa lep pozdrav.


Back to top
 

Vrnimo Življenju življenje.

 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1