jaz ne mislim, da se bo karkoli spremenilo čez noč. se stvari odvijajo že vrsto let, je pa res, da v zadnjih nekaj letih še posebej pospešeno in se bo spreminjalo še naprej.
saj grdo je že zdaj, od državljanskih vojn, do revščine, bolezni, večina ljudi tega sveta še vedno nima dovolj hrane niti dostopa do pitne vode, tko da ta svet je že precej grd in če ne bi bilo takšnega pohlepa, bi te zadeve že zdavnaj lahko odpravili. tko, da je čas, da se tudi naš svet, svet zahodnega sveta sesuje in da se postavi zadeve na novo.
verjamem v to, da se da in da se dogaja. mnogo je tudi takih ljudi, ki res iz srca verjamemo v boljše življenje za vse zemljane, da se da tud to takozvano utopijo realizirat. srednjo pot mormo najt mi vsi, ker je svet vedno bolj ekstremen, revni vs bogati. to pač srednja pot ni.
tko, da kar se mene tiče, naj se kar sesuje tud naša slovenija, ki gre vsem po svetu te dni tako v zobe. mi mso majhni, komot bi lahko spedenali vse skupaj, če bi naša vlada mela jajca. žal je janša pes, ki velik laja, grize pa bl mal.