Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Pages: 1 2 
(Read 28164 times)
gape
YaBB Administrator
p
*****
Offline

I love YaBB!
Posts: 13529
The Land of YaBB
Nevidna moč
06.10.2011 at 11:49:15
 
iz emaila ... menda je požar objavu nekje ... naj kdo dolima link ... drugi (mediji) kukr se ne upajo objavt ...

Quote:
Po spletu je zaokrožil poimenski seznam vplivnih slovenskih gejev - politikov, gospodarstvenikov, uradnikov, direktorjev državnih institucij, visokih cerkvenih dostojanstvenikov, odvetnikov, medijskih mogotcev in tujih diplomatov v Sloveniji. Ti naj bi bili povezani v doslej neznano omrežje, skrivnostno imenovano Nevidna moč.

Pismo z dolgim naslovom 'Pripoved o kardinalu in policaju, Nevidna moč, boj se tistih, ki se organizirano pretvarjajo', naj bi bila osebna izpoved anonimnega pripadnika omrežja, ki pravi, da je sodeloval in bil dolgo časa prepričan, da "imamo (istospolno usmerjeni; op.p.) zaradi diskriminatornega odnosa večine pravico do takšne obrambe. Z leti pa sem videl, kako nekateri samo izkoriščajo omrežje za lastne koristi, bogatenje, vpliv, pridobivanje partnerjev in manipulacije."

Anonimni avtor poznavalsko ugotavlja, kako je "Opus Dei popolnoma v njihovih rokah, in medtem ko desničarji blodijo o nekakšni udbomafiji, se mreža, ki je mnogo bolj nevarna, vsak dan krepi. Ker presega delitev na levo in desno in pokriva vse, ob tem pa je strogo tajna, je mnogo bolj nevarna za družbo kot kakšen Kučanov ali Janšev klan."

Pismo 'predstavlja' najvplivnejše osebnosti omrežja Nevidne moči, razporejene po formalnem položaju in vplivu v državi. Mnogi se med seboj poznajo in sodelujejo. Številni se poznajo in ne sodelujejo, nekateri so celo sprti med seboj. Toda o spolni usmerjenosti svojih sovražnikov tudi oni molčijo kot grob. "Celo več," zatrjuje anonimni avtor pisma, "kadar grozi razkritje, si med seboj pomagajo pri zakrivanju ... Morebitnega izdajalca čaka neusmiljeno izobčenje in maščevalnost, ki je lahko izredno kruta."

Eden najhujših udarcev omrežju Nevidna moč naj bi bila afera Baričevič, kjer se je moralo omrežje, tako vsaj piše avtor pisma, izjemno potruditi, da so nekatera pomembna imena omrežja ostala izven afere. Med najbolj šokantnimi je podatek, da naj bi nekdanji visoki policijski uradnik in eden od stebrov omrežja Nevidna moč, imel seznam s približno 3500 imeni istospolno usmerjenih Slovencev, ta seznam pa naj bi naredil po nalogu visokega cerkvenega dostojanstvenika. Kaj mislite, kdo je to? (BERI pismo v priponki)

No, omenjeni tekst je zaenkrat objavil le Bojan Požar, pri nekaterih drugih medijih, ki so pismo prav tako dobili, pa so se od njega očitno nekoliko distancirali....
Back to top
« Last Edit: 06.10.2011 at 19:46:18 by gape »  

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged
 
gape
YaBB Administrator
p
*****
Offline

I love YaBB!
Posts: 13529
The Land of YaBB
Re: Nevidna moč
Reply #1 - 06.10.2011 at 11:55:43
 
pa še pismo:
Quote:
28.09.2011 18:50:02
Prepis iz rokopisa (drugo pismo)
 Pripoved o kardinalu in policaju

   Nevidna moč - Boj se tistih, ki se organizirano pretvarjajo

 Nedavno tega je  desničarska revija Reporter lansirala zgodbo o ljubici predsednika države dr.  Danila Türka. Celotna Slovenija se je ukvarjala z dr. Vasilko Sancin in  moralizirala o domnevni etični spornosti predsednikovega ravnanja. Tudi če bi  predsednik imel razmerje z drugo žensko, je to predvsem stvar njegove družine.  Družbe ali celo države to v nobenem primeru ne ogroža, zato so bila  svetohlinska zgražanja več kot bizarna.

 Temu je tako še posebej zato, ker obstaja v Sloveniji mnogo nevarnejša  povezava, katera je prerasla v nevidno moč. Reporter je ne bo nikoli  kritiziral, kajti njegov urednik je njen del, prav tako sodelavec Vinko  Vasle in njegov prijatelj Matjaž Erznožnik. Ta nevidna moč vpliva na  slovensko politiko, gospodarstvo, javna občila, sodstvo, univerzitetno sceno in  na katoliško cerkev.

 Utelešena je v ljudeh, ki se navzven prikazujejo drugačni, kot dejansko so.  Širša okolica, večina prijateljev, njihove družine, sodelavci, in kolegi ne  poznajo njihove prave usmerjenosti. Ta je istospolna. Slovenska ustava jamči  enakopravnost vsem državljanom ne glede na spolno usmerjenost. Diskriminacija  je prepovedana. Kljub temu je v Sloveniji zelo malo znanih osebnosti, ki se  javno razglašajo za homoseksualce. Verjetno je temu kriva globoko zakoreninjena  konzervativnost Slovenskega življa, ki prevladuje žalibog tudi na tistem polu,  ki se ima za levico.
 Zaradi tega in številnih drugih vzrokov imamo tako v državi veliko število vplivnih  javnih ali znanih osebnosti, predvsem moških, ki tajijo svojo spolno usmerjenost  in jo izživljajo skrivaj. Mnogi med njimi so celo poročeni, imajo otroke in  navzven na vse načine zakrivajo svoje bistvo. Do tu je vse skupaj tako kot pri  predsedniku države in njegovi domnevni ljubici vse še vedno njihova zasebna  stvar in v primeru poročenih problem njihovih partnerjev ali družin.
 Za družbeno skupnost in državo problem nastopi zaradi dejstva, da se ti vplivni  posamezniki v veliki meri poznajo med seboj, si pomagajo, informirajo in se  ščitijo ter tako tvorijo nevidno mrežo, ki je izjemno močna in predstavlja  elemente vzporedne oblasti v državi.

 Glede na večjo tolerantnost levice do homoseksualnosti je posameznikov, ki  prihajajo iz tega političnega pola, nekoliko manj, saj jih njihovo politično  okolje bolje sprejema, so pa še vedno kar številni. Razumljivo pač je, da je  takšnih prikritih oseb več na desnem polu, tradicionalno so že dolgo zasidrani  predvsem v katoliški cerkvi. Opus Dei je popolnoma v njihovih rokah. Medtem ko  desničarji blodijo o nekakšni udbomafiji , se mreža, ki je mnogo bolj nevarna,  vsak dan krepi. Ker presega delitve na levo in desno in pokriva vse, ob tem pa  je strogo tajna, je mnogo bolj nevarna za družbo kot kakšen Kučanov ali Janšin  klan. In še posebej je nevarna za levoliberalno opcijo v Sloveniji, saj ima najtrdnejše  temelje na desnici. To pa privede do tega, da omrežje nevidne moči krepi prav  ozadje te opcije, čeprav deluje preko levodesne razmejitve.

 V nadaljevanju so predstavljene nekatere najvplivnejše osebnosti omrežja  Nevidne moči, razporejene po formalnem položaju in vplivu v državi in širše.  Mnogi se med seboj poznajo in sodelujejo. Številni se poznajo in ne sodelujejo,  nekateri so celo sprti med seboj. A o usmerjenosti svojih sovražnikov tudi oni  molčijo kot grob. Celo več: kadar grozi razkritje, si med seboj pomagajo pri  zakrivanju. Tipičen primer takšnega odnosa je razmerje Kresal – Golobič ali  Vasle – Pogorevc. Morebitnega izdajalca čaka neusmiljeno izobčenje in  maščevalnost, ki je lahko izredno kruta.

 Kardinal dr. Franc Rode
 Njegov položaj in njegove  zveze v tujini sem opisal že v prvem pismu. V omrežju za Slovenijo je dosegel  najvišji položaj, pozna mnoge vplivne istospolno usmerjene dostojanstvenike  visoko v Vatikanski cerkveni hierarhiji ter v Francoski, Nemški, Italijanski,  Hrvaški in Brazilski cerkvi. Njegov vpliv tudi po upokojitvi seže preko  Slovenije. Velik vpliv ima vsekakor v slovenski cerkvi, kjer preko Koširja,  Grila, številnih duhovnikov po župnijah in posameznikov v uredništvu  katoliškega časopisa Družine uveljavlja interese omrežja. Poleg v nadaljevanju  naštetih pomembnih udov Nevidne moči ima veliko še neuveljavljenih obetajočih  pozicij predvsem v desni politiki. Njegov glavni manager v Sloveniji je  nekdanji poveljnik Slovenske policije Marko Pogorevc.

 Marko Pogorevc
 Je desna roka kardinala  Rodeta in njegov vezni člen za Slovenijo. Povezan je tako s posamezniki iz  levega kot s posamezniki iz desnega političnega spektra. Na levici je njegov  najpomembnejši adut Miroslav Senica, na desnici pa Peter Jambrek in Gregor  Virant. V času, ko je bil direktor Slovenske policije, je v njej stkal  gosto mrežo istospolno usmerjenih, ki mu služi še danes. Tudi Roman Rep,  nekdaj komandir letalske enote policije, izhaja iz nje. Svojo moč je ta mreža v  policiji in mreža Nevidne moči v celoti pokazala ob aferi Vič-Holmec, ko je  odnesla z ministrskega stolčka vplivnega politika LDS Mirka Bandlja, iz  policije pa prav tako vplivnega in nič krivega Draga Kosa, ki je bil s  Pogorevcem v sporu še iz časov, ko sta oba službovala na Koroškem. Marko  Pogorevc je v času, ko je bil kardinal Rode v Vatikanu še na položaju,  organiziral pri njem številne obiske politikov, novinarjev in  gospodarstvenikov. Med drugim je peljal k kardinalu Ivana Zidarja, Miroslava  Senico, Jožeta (nečitljivo), Hildo Tovšak, Mirana Krambergerja, delegacijo  novinarjev POP TV in še mnoge druge. Danes je zaposlen na Mobitelu, kjer je  zadolžen za varnost. S podatki o telefonskih klicih in SMS sporočilih oskrbuje  prijatelje iz omrežja in se zelo redko pojavlja v javnosti. V času zadnjih  predsedniških volitev je vodil volilni štab Lojzeta Peterleta in deloval tako,  da je bil Peterle napihnjen od obeta gotove zmage, hkrati pa je poskrbel, da je  po prvem krogu volitev v volilnem štabu zavladala popolna zmeda, zaradi katere  je Peterle v končnici skoraj poslabšal rezultat iz prvega kroga.

 Ima vpliv iz ozadja na Jerneja Vrtovca, predsednika podmladka N.Si in  tajnika N.Si Robija Ilca ter nekdanjega vladnega predstavnika Janševe  vlade Valentina Hajdinjaka, ki prav tako skrivajo svojo istospolno  usmerjenost, za katero pa Pogorevc dobro ve. Ima seznam s preko 3500  imeni istospolno usmerjenih, ki ga je naredil po navodilu kardinala Rodeta.  Največ podatkov in imen so mu dostavili upravniki in vzgojitelji nekdanje  policijske šole v Tacnu ter semenišča v Ljubljani. Veliko povezav pozna iz  vojaške akademije JNA, ki jo je obiskoval ter iz policijskih kartotek, do  katerih je imel neoviran dostop kot direktor policije.

 Zanimiv je njegov odnos do Petra Jambreka, ki ni istospolno usmerjen, je pa  neznansko pohlepen na denar. Pogorevc mu pomaga z nasveti in zvezami  omrežja, Jambrek pa mu v zameno piše politične ocene ter plačuje nekatere  Pogorevčeve intimne prijatelje. Pogorevc mu je svetoval, naj v času Pahorjeve  vlade naveže tesnejše stike z Golobičem in mu to uredil s pomočjo Šoltesa,  ki je v zameno postal predavatelj na Jambrekovi fakulteti. Prav tako mu je  preko dr. Andreja Anžiča priskrbel stik z odvetnikom Čeferinom, ki mu  pomaga iskati luknje v zakonih, v zameno pa mu je Jambrek prodal delež v svoji  fakulteti. Da bi še bolj poglobil odnos z viri denarja, je kot predavatelja  zaposlil celo Cirila Ribičiča, sina Mitje Ribičiča in zadnjega predsednika ZKS.  Zveza med Pogorevcem in Jambrekom je dobro zakrita, obema pa prinaša velike  materialne koristi.

 Pogorevc je bil vmešan v prikrivanje številnih kaznivih dejanj članov  omrežja, nekatera je izpeljal osebno. Pri brisanju računalnika v lasti  duhovnika homoseksualca, ki je pred leti v sumljivih okoliščinah umrl v tujini,  domnevno naj bi storil samomor, so ga v župnišču v Dravljah skoraj zalotili.  Zaradi… (nečitljivo) … frazlična ugibanja. Pogorevc je tudi nagovoril Jambreka,  da je na svoje mesto na čelo Zbora za republiko postavil velikega upa omrežja Gregorja  Viranta.

 
 Roman Rep
 Je dolgoletni partner Marka  Pogorevca. Z njim je potoval po svetu tudi v času, ko sta bila oba že  poročena. Ko je njuna intimna zveza zaradi Repovega druženja z Žigo  Debeljakom škripala in je bil Marko ljubosumen, ga je čakal po koncu  delovnega časa kar pred stolpnico, kjer so domovale Delo Revije. Roman Rep je bil tam na povabilo Mateja Raščana njegova desna roka in preko  partnerja Pogorevca veza do Miroslava Senice in Katarine Kresal. Na teh  relacijah se je organiziralo imenovanje Kresalove za Slovenko leta v Jani in za  Obraz leta po izboru revije Obrazi.
 Rep je prijeten sogovornik in sposoben ter šolan operativec, ki deluje iz  ozadja. Pogorevc ga pripravlja za svojega naslednika.

 Matej Raščan
 Velik del svojega  premoženja je ustvaril s pomočjo omrežja. Gospodarska kriza je preprečila  načrt, po katerem bi omrežje s pomočjo desnice in krediti NKBM skušalo prevzeti  tudi Delo in Večer. V zameno za pomoč je Matej Raščan skušal v popularnih  edicijah Dela Revij promovirati njene člane. Kadar so se o kateremu izmed njih  razširile govorice, da je homoseksualec in je grozilo razkritje, je Raščan  organiziral v Jani, Lady ali Obrazih dopadljiv prispevek o vzornem družinskem  življenju te osebe iz omrežja ter ….(nečitljivo). Hkrati je Rep poskrbel, da se  je poskušalo z objavami polresnic diskreditirati tiste, ki so o tej osebi  širili takšne govorice. Podatke iz policijskih evidenc in klice iz njihovih GSM  številk mu je priskrbel Pogorevc. Zaradi zbližanja med Repom in Raščanom ter nato Repom in Debeljakom je Pogorevca pol leta kar  odnašalo in omrežje je bilo takrat prvič resno ogroženo. Veliko informacij, ki  so prišle v naše koluarje, bi za vedno ostalo skritih, če ne bi bilo občasnih  izpadov ljubosumja med posamezniki v omrežju zaradi menjave partnerjev. Javno  pa si spregovoriti ni upal nihče, kajti kazen bi bila neusmiljena.

 
 Borut Košir
 Nekoč direktor Škofovih  zavodov, kjer je imel Marko Pogorevc svoj štab. Bila sta tudi partnerja.  Tam je imel Pogorevc skrito pisarno v času, ko je bil direktor slovenske  policije. Sedaj je prenešena v Koširjevo hišo blizu stolne cerkve v centru  Ljubljane. Hiša oziroma stanovanjski del monsignorja Koširja je razkošno  opremljen na stroške Mobitela. Košir poleg s prostori Pogorevca oskrbuje z  informacijami o dogajanjih v nadškofiji, obiskovalcih metropolita dr. Stresa in  dogajanjih po terenu, kjer imata oba med nekaterimi duhovniki prijatelje.
Back to top
 

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged
 
gape
YaBB Administrator
p
*****
Offline

I love YaBB!
Posts: 13529
The Land of YaBB
Re: Nevidna moč
Reply #2 - 06.10.2011 at 11:56:34
 
nadaljevanje
Quote:
Miroslav Senica
 Predstavlja pravni  steber omrežja. Prijateljem nudi usluge zastonj, preko svojih zvez na sodiščih  poskrbi tudi za pravnomočne rešitve. Izjemno sposoben pravnik in poslovnež,  najbolj spreten v celotnem omrežju. Pri instaliranju Kresalove na čelo LDS mu  je omrežje izdatno pomagalo. Njegov najmočnejši adut, preko katerega krepi moč  omrežja, ni Kresalova, ampak pravosodni minister Aleš Zalar, ki ni član  istospolnega omrežja, je pa bil nekaj časa zaposlen v njegovi pisarni. Skupaj  sta izpeljala več nepremičninskih poslov, povezana sta bila tudi preko  Baričevića. Manj pomembne pravne posle za omrežje Senica prepušča Mirku  Bandlju, ki je odvetniško kariero pričel pri njemu, še prej pa mu je kot  generalni sekretar vlade omogočil ugodno pridobitev vile v centru Ljubljane, v  kateri je prej delovala vladna služba za zakonodajo. Bandelj ne prenese Pogorevca,  zato ima v nekaterih povezavah Senica odločilno besedo. V gospodarstvu  so najpomembnejši aduti Senice Janez Škrabec, Žiga Debeljak in Tomaž  Orešič. S Škrabcem sta bila nekaj časa intimna partnerja. Škrabec je sam pomemben del omrežja, s Senico sta skupaj izpeljala v Rusiji  transferje gotovine in vlagala v nepremičnine. Senica in Pogorevc sta pred afero Baričević skovala načrt o tem, kako s kombinacijo desnih in  levih strank pod vodstvom Kresalove in Viranta in neposrednim vplivom  omrežja Nevidna moč v naslednjem mandatu popolnoma obvladovati bodočo vladno  koalicijo. Afera Baričević je sanje o Kresalovi kot »levem« političnem stebru  omrežja dokončno pokopala, vendar omrežje išče novega aduta, ki bi ga  reklamirala znotraj novonastajajoče leve večinske liste ali stranke. Senica je  omenjal Šoltesa, nekaj časa Petriča, tudi Škrabca,  nagovarjali so direktorja Krke, nikoli pa ni omenjal Jankovića. Za  omrežje on nikoli ni bil prava izbira, saj kljub javno izraženim simpatijam v  privatnem krogu o homoseksualcih govori zelo zaničljivo. Celo svojega  ljubljenca v Mercatorju Debeljaka je Janković včasih v njegovi  odsotnosti zbadljivo klical Pinky.

 
 Gregor Virant
 Svojo usmerjenost nekaj  časa niti ni preveč skrival, kajti zaradi poročenega statusa se je počutil  povsem varnega. Druženje s Pogorevcem in Repom po posebnih sobah  ljubljanskih lokalov so si mnogi očividci znali razložiti po svoje, vsak dvom  pa je za poznavalce odpadel, ko si je Virant v vlogi ministra v Janševi  vladi po nasvetu Pogorevca za državnega sekretarja izbral ravno Romana  Repa. Z njim sicer nista imela intimne zveze, kajti Virantov intimni  partner je bil takrat ambasador EU v Sloveniji Foure. Ta svoje  istospolne usmerjenosti ni pretirano skrival. Med drugim je bil vsako leto  svojega mandata goreč govornik na ljubljanskih paradah ponosa. Po končanem  mandatu v Sloveniji je Foure služboval v Makedoniji, Virant pa si  je po volitvah 2008 nemudoma organiziral svetovalno delo pri Makedonski vladi.  Skopje, kjer je Virant po cele tedne učil Makednonce evropskih navad, je  bilo skupaj z rezidenco ambasadorja Foureja idealno mesto za skrivno  intimno zvezo. Velikokrat pa sta se sestala tudi v Bruslju. Ustanove EU so  zaradi odmaknjenosti od domačega okolja in razmeroma velike anonimnosti  posameznikov v labirintih desettisočih birokratov prav tako kot druge velike  mednarodne institucije ugodno okolje za prikrito zadovoljevanje skrite spolne  usmerjenosti. Z Gregorjem Virantom sta Marko Pogorevc in Miroslav  Senice imela velike načrte in vanje je bil do afere Barićević vključen  velik del omrežja. Virant bi kot elokventen govornik in sposoben  organizator ter politik umirjenih stališč ob pomoči omrežja in morebitni  eliminaciji Janše z afero Patria z lahkoto Zbor za republiko preoblikoval v  stranko. Afera Baričević in zavlačevanje sodnega razpleta s Patrijo je načrte  prekrižala ali vsaj odložila, čeprav se imeni Pogorevca in Viranta po velikem trudu celotnega omrežja javno z Baričevićem nista povezovali. Virantov nekdanji intimni prijatelj je predsednik računskega sodišča Igor Šoltes,  s katerim imata sicer še vedno redne stike.

 

 Igor Šoltes
 Po strmoglavljenju  Kresalove je skriti adut omrežja za levi politični pol. Sledi praktično v vsemu Gregorju Golobiču, s katerim sta občasno intimna partnerja. Veza se je  za nekaj časa ohladila zaradi Golobičevih stikov z istospolnim parom iz  Izole ter Šoltesovih z dr. Anžičem, s katerim skupaj predavata na  Jambrekovi fakulteti. Anžič je bil pred upokojitvijo Pogorevčev namestnik v policiji in tudi eden od njegovih partnerjev. Nekaj časa je bilo  napeto zaradi Vinka Gorenaka, ki je prijateljeval s Pogorevcem in Anžičem, a trikotnik je kasneje razpadel. Šoltes in Senica sta bila nedavno v konfliktu zaradi poročila o NPU, pa je Senica iz  pragmatičnih razlogov na zamero večinoma že pozabil.

 Pavle Gantar in Gregor Golobič s svojim pretvarjanjem delata  veliko škodo naši skupnosti. O njiju bi lahko veliko napisal, a je razočaranje  preveliko. Ga bom jutri premagal. Sličen občutek imam zaradi pretvarjanja Maria Galuniča in Dejana Ladike. Oseba, ki me je najbolj razočarala,  pa je Franci But in tudi o njem v posebnem pismu.

 Žal mi je tako za žrtve orisanih pretvarjanj kot še posebej za njihove soproge.  Medtem ko se Raščan trudi, da bi svojo naivno iz Srbije uvoženo  partnerko čimvečkrat pokazal javnosti, pa Pogorevc in Golobič ter  nekateri drugi soproge ne kažejo v javnosti, saj one deloma poznajo dvojna  življenja svojih mož in so se z njimi, tudi za ceno težkih bolezni,  sprijaznile.

 Zoran Janković, ki ga mnogi prikazujejo kot pokvarjenca in moralno sporno  osebnost, je proti naštetim osebam v bistvu velik poštenjak. Ne skriva tega,  kar je in ljudje ga sprejemajo kot takšnega. Se ne pretvarja. Zaradi tega je v  teh časih pomembno upanje, da se levica v Sloveniji pobere in med drugim naredi  odločen konec omrežju Nevidne moči, ki zaradi številčne prevlade dejansko  pomaga pri širjenju vpliva desnice. Ta pa je bistveno bolj homofobna kot levica  in s toleriranjem ter omogočanjem takšnega stanja istospolno usmerjene  osebnosti z levega pola omogočajo širjenje vpliva in politične moči tistih, ki  so dejansko krivi, da morajo ljudje svoja nagnjenja skrivati.

 Osebno sem videl Pogorevčev seznam in poznal sem še veliko ljudi, ki jih tu ne  omenjam, ker si tega ne zaslužijo, saj so žrtve Pogorevčevih izsiljevanj.  Čeprav skrivajo svojo istospolno usmerjenost, ne sodelujejo v prikritih  početjih Pogorevčeve mreže, razen ko so prisiljeni. Večinoma pa jih ne  uporablja in sicer zato, ker niso na dovolj vplivnih položajih. Jaz sem  sodeloval in bil dolgo časa prepričan, da imamo zaradi diskriminatornega odnosa  večine pravico do takšne obrambe. Z leti pa sem videl, kako nekateri samo  izkoriščajo omrežje za lastne koristi, bogatenje, vpliv, pridobivanje  partnerjev in manipulacije. Skušal sem izstopiti, to je privedlo do konflikta z  mojim prijateljem, ki sem ga imel res rad in ni se dobro končalo. Vendar ne bi  o tem. Če boste to brali, pomeni, da sem že nekaj časa mrtev. Objavil pisma ne  bo verjetno nihče, saj ima mreža lovke povsod. V primeru, da se bo to zgodilo,  bo sprožena močna akcija zanikanja, pri kateri ne bo razlike med desnimi in  levimi časopisi. Mogoče pa bo le prebral kdo, ki bo povezal eno z drugim in  tudi za nazaj razumel dogodke, ki doslej niso imeli razumne razlage.pol se pa pejd ...
Back to top
 

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged
 
Mr.Smith
5
*****
Offline


Posts: 695

Re: Nevidna moč
Reply #3 - 06.10.2011 at 18:33:34
 
gape wrote on 06.10.2011 at 11:49:15:
iz emaila ... menda je požar objavu nekje ... naj kdo dolima link ... drugi (mediji) kukr se ne upajo objavt ...http://www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-a...
Back to top
« Last Edit: 07.10.2011 at 12:18:13 by gape »  
 
IP Logged
 
gape
YaBB Administrator
p
*****
Offline

I love YaBB!
Posts: 13529
The Land of YaBB
Re: Nevidna moč
Reply #4 - 07.10.2011 at 12:21:18
 
sm ga najdu kr sam


hehehehe
je kr zagrmel k sm hotu pejstat
taprvič dons
xaxaxaxaxahttp://www.pozareport.si/?Id=necenzurirano&type=tags&View=novica&novicaID=17...

Necenzurirano

Kroži spisek najvplivnejših slovenskih gejev.
Močnejši od Kučana in Janše!

Omenjeni:
Milan Kučan, Janez Janša in omrežje Nevidna moč

Članek je plačljiv. Za dostop do vsebine morate biti prijavljeni.
Back to top
 

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged
 
gape
YaBB Administrator
p
*****
Offline

I love YaBB!
Posts: 13529
The Land of YaBB
Re: Nevidna moč
Reply #5 - 07.10.2011 at 17:30:49
 

Da li je homoseskualizam bolest?

http://www.vimeo.com/15016625

Back to top
 

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged
 
Petra.
Global Moderator
p
*****
Offline

All IS Full Of Love
Posts: 10657

Gender: female
Re: Nevidna moč
Reply #6 - 08.10.2011 at 00:34:28
 
gape wrote on 07.10.2011 at 17:30:49:
Da li je homoseskualizam bolest?

http://www.vimeo.com/15016625in? je?
Back to top
 

you cant look in the mirror and expect it to smile first
 
IP Logged
 
gape
YaBB Administrator
p
*****
Offline

I love YaBB!
Posts: 13529
The Land of YaBB
Re: Nevidna moč
Reply #7 - 08.10.2011 at 03:26:38
 
model (ki je hud car btw) trdi da ja
jest ne morem da se ne strinjam z njim ...

itaq je bla zadeva do leta 1973 označena kot patološka ...
dokler niso u who določl da je ok ...  le kdo ...

in ono se zdravi - največ 'bolnic' majo u ameriki in u izraelu ...


skratka ... ukratko ... zarota ...
Back to top
« Last Edit: 08.10.2011 at 11:48:51 by gape »  

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged
 
ego-3p
5
*****
Offline


Posts: 1399

Re: Nevidna moč
Reply #8 - 08.10.2011 at 11:48:29
 
Homoseksualnost je ok , stvar okolja in predvsem odlocitve .
Back to top
 
 
IP Logged
 
gape
YaBB Administrator
p
*****
Offline

I love YaBB!
Posts: 13529
The Land of YaBB
Re: Nevidna moč
Reply #9 - 08.10.2011 at 11:49:24
 
pejd strica poslušat
pa pol še enkrat napiš ... da je ok ...
da je ok nevidna moč ... ko vsi vidmo kašn drek so nardil ... in u bistvu glih čist samo zarad ega ... svojga ...

in ... kolkr jest vem, homiči trdijo da nima odločitev glih dost s tem ... da tak pač si - se tak pač rodiš ... in se ne da pomagat ...

kot neka neozdravljiva bolezen ... kar pa je klobasa, ker danes vemo da neozdravljiva bolezen ne obstaja ...
vse se da pozdravt, če se le hoče ...
Back to top
 

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged
 
ego-3p
5
*****
Offline


Posts: 1399

Re: Nevidna moč
Reply #10 - 08.10.2011 at 12:24:25
 
Ja nisem ga gledal , mam pac svoje mnenje. Zame je ok , homoseksualec  pa  je lahk mentalno bolan isto kot biseksualec in hetero ...  
Saj si vsi spreminjajo telo se dajo rezat  odvzemajo in dodajajo  zarad mentalnih bolezni...
To kar trdijo je klobasa .
Back to top
 
 
IP Logged
 
x_igor
Ex Member
Re: Nevidna moč
Reply #11 - 08.10.2011 at 12:45:01
 
Homoseksualnost je zmedenost. Ni pa mentalna bolezen, ker se psiha namreč le prilagodi osnovni zmedi duše in se kaže v razumu. Človek je pač menjal spol pri ponovnem rojstvu in sedaj zmeda.

Osebki, ki so se organizirali v nekakšno tolpo finančnih gangsterjev in lažnivcev jev prevladalo slo, ki se prelevi v egoizem. Ti bosebki so sprevrženi in jim ni druge pomoči kot lastna preobrazba s sprejetjem lastne zabluzenosti, ki jo opravičujejo z družbeno stigmo.

Lp,Igor
Back to top
 
 
IP Logged
 
M.L.
5
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 1720

Re: Nevidna moč
Reply #12 - 08.10.2011 at 21:58:16
 
gape wrote on 07.10.2011 at 17:30:49:
Da li je homoseskualizam bolest?

http://www.vimeo.com/15016625Ja, je, in to zelo težka bolezen duše, ki pa potem posledično preide tudi na razne bolezni mesenega telesa. Seveda uradna medicina še tega ne more dokazati, zato tudi molčijo. Je pa tudi vse več homoseksualcev na takšnih delovnih mestih, ki lahko ovirajo in s tem precej vplivajo na dokazovanje in obelodanjanje te zahrbtne bolezni atralnega telesa.

Za to bolezen so odgovorni starši bolanega. Z vsakovrstnim nečistovanjem, pohotnostjo in vlačuganjem, so pripomogli k tej bolezni že samemu zarodku v materinem telesu. Seveda se človek potem že rodi s to duševno boleznijo, kakor z kakšno drugo duševno in ravno tako tudi z telesno boleznijo. Potem pa vsi pravijo, da je to narmalno, saj se je človek tako že rodil. Zakaj pa nihče ne reče, da je normalno, če se rodi spaček, pa čeprav je vzrok za obe bolezni enak?

Zaradi bolezenske nagnjenosti mesenega telesa k tem homoseksualnim užitkom in strastem, pa nihče noče tega spregledati in tudi ne posledično ozdraveti, zato takšni ljudje ostajajo sužnji in hlapci svojega greha.

Pa lep pozdrav.
Back to top
 

Vrnimo Življenju življenje.

 
IP Logged
 
Mr.Smith
5
*****
Offline


Posts: 695

Re: Nevidna moč
Reply #13 - 08.10.2011 at 22:57:18
 
M.L. wrote on 08.10.2011 at 21:58:16:
Za to bolezen so odgovorni starši bolanega. Z vsakovrstnim nečistovanjem, pohotnostjo in vlačuganjem
In TI VERJAMEŠ V TO ?
Ker staršem ki ne nečistvujejo, niso pohotni, in se ne vlačugajo (?) se pa ne zgodi da jim je sin/hčerka  gej/lezba?
ah daj no Bošty, še ena kisla
Back to top
 
 
IP Logged
 
gape
YaBB Administrator
p
*****
Offline

I love YaBB!
Posts: 13529
The Land of YaBB
Re: Nevidna moč
Reply #14 - 09.10.2011 at 09:42:53
 
Mr.Smith wrote on 08.10.2011 at 22:57:18:
M.L. wrote on 08.10.2011 at 21:58:16:
Za to bolezen so odgovorni starši bolanega.

In TI VERJAMEŠ V TO ?
Ker staršem ki ne nečistvujejo, niso pohotni, in se ne vlačugajo (?) se pa ne zgodi da jim je sin/hčerka  gej/lezba?

jest verjamem
ml se je mal slabo izrazu mogoče ... namreč ni treba da se udejanjajo vzroki o katerih ml razglablja in jih našteva ... dovolj so misli ... ki jih je velik ... in so prepovedane ... nemoralne ... jih religija ne dovoli ... in se godlajo in godlajo u glavi ...
po drugi strani
človek starše izbere ... in izbral so si take ki so jim tako izkušnjo lahko dal ...
zdi se mi pa, da je ta civilizacija tko narejena, da še ljudje ki jim tovrstne zadeve niso ble vtisnjene, že v mladosti, se jim kasneje ponudijo kot neizogibne, na tak al pa drugačn način ...
nekateri si celo želijo v ta svet vstopit, ker se tm pač vrti tavelik denar ... tavelike žurke ... tavelika slava ...
egoiste ustvarja sistem
ti ljudje so eni največjih egoistov
njihovo patološko stanje je tako pač
so zmožni najbolj okrutnih stvari proti ljudem ki so jim blizu (pravi stric med drugim)
to je pač ta razdvojenost u kero smo pahnjeni, da bi presegl same sebe ... in svoje omejitve in svoje želje in svoj ego
eni majo pač full velik za presežt ...

model s prispevka ma kašne sicer blj trde ... ampak model pač izhaja iz prakse ... se z bolanimi ljudmi velik ukvarja in je pogruntu kar je pač pogruntu ...
da ni jih treba preganjat
al pa sovražit, ker so taki kot so
ampak jim pomagat ... jih preprosto začet obravnavat podobno kot odvisnike od heroina ... kot človeka ki tud pod razno ne zmore razumet da neki narobe počne ... narobe zase in narobe za svojo okolico ... (čeprov na nekem nivoju edino mogoče, pa še vedno napačna izbira) ... priznat si to
oni dojet da je to patologija - nemogoče ... ampak to bi bil step forward ...  

za vse

Back to top
« Last Edit: 09.10.2011 at 20:54:13 by gape »  

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged
 
Pages: 1 2