gape
YaBB Administratorp

I love YaBB!
The Land of YaBB
|
nepopolno znanje??? znanje ni nikoli popolno, nikoli ne veš vsega, vsaj ne na tej vibraciji.
niti ne govorim o popolnem znanju, govorim o znanju ki ga imam, ki sem ga pridobil, govora je bilo v začetku, v bistvu o radiesteziji, ki sem se je učil in plačal zato mislim da 25 čukov. in so me fehtal dej nam povej kako se to dela, pač nihalo kupiš, ampak kako ga uporabljati in na koncu je vsak prepuščen sebi, knjigam in učiteljem, od mene zastonj konkretnega znanja iz te smeri ni bilo. sm reku bomo počakal da uleti nekdo ki ima več izkušenj in naj napiše navodilca.
zdej energija za energijo - kako pa veš da si nisem v npr prejšnjem lajfu nakopu tolk slabih stvari da jih moram zdej vračat - đabe? a veš?
jest sm doktor brez licence, jebiga, tko je ratal.
skartka dilema ostaja velika, zato pa tisto kar iz medijev naberem, vse delim z drugimi, svoje lastne izkušnje ravnotako, najrajši mam pa tiste (texte) k kr od nekje uletijo, k sicer vem to ampak sploh ne znam napisat al pa povedat, pol se pa kr zlije iz mene. mogoče da je to nepopolno znanje, je pa znanje ki so ga ljudje sposobni dojet, in vedno bolj 'odpelane' texte bomo sposobni dojet.
|