gape
YaBB Administratorp

I love YaBB!
The Land of YaBB
|
kdo drug kot A. se je obesu na tole
Glej stari to znanje ki ga imam o vsem kar VEM sem si nabral s tem da sem prebral nekaj pravih knjig - tistih ki sem jih potreboval, da sm se razvil do tega kjer sem. veliko ljudi ki bi imeli tak razvoj kot jaz bi se nekje na poti ustavili. jest se nisem. naučil sem se precej stvari, v teoriji, v praksi manj. zase pravim da veliko VEM. imam še kar razvito zavest - tisti del možganov ki ga lahko upravljam. s tem znanjem ki ga imam (upam da) znam upravljati. to znanje bi lahko prabil za služenje denarja, do denarja pa je najlažje (če ne celo edino možno) tako da ga vzameš drugim ali jim daš del sebe zato da dobiš njihov denar. ok če imaš dovolj energije, ti ni tak problem, čene te ščasoma zjebe, ker delaš proti načrtu, bi lohka reku, delat moraš zase po možnosti pa še za druge hkrati.
torej znanje ki sem ga pridobil preko knjig, člankov, ... skratka medijev, do katerih lahko vsak pride, če se le malo potrudi, ga delim zastonj z vsemi ki ga hočejo. malce se morajo potruditi da do njega pridejo to pa je tudi vse. Toliko že morajo imeti razvito zavest, da pripeljejo brovser do tja ob vsej tej poplavi informacij.
znanja ki pa so mi ga dali drugi (ponavadi predvsem tako ko so mi dokazovali da vejo več od mene), predvsem mojstri raznorazni, tega pa ne morem delit brez da tistega, ki mi je znanje dal vsaj vprašam in če me je sposoben prepričati da ne smem tega govoriti tega pač ne bom govoril, edino mogoče detajle, ki so namenjeni posamezniku (so mu itak namenjeni, vprašanje je samo kdaj bo do tega prišel).
ko bom kaj sam odkril tega definitivno (upam) ne bom skrival pred vami
pa drugič naprej...
|