Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 
(Read 9661 times)
ik.kanu.na
5

I Love YaBB 2!

Peticija - pomagajmo rešiti čebelam !!!
21.01.2011 at 01:36:19

Čebele po vsem svetu hitro umirajo, pomagajmo rešiti čebelam!  Cry

https://secure.avaaz.org/en/save_the_bees/?vl
Back to top

IP Logged

satis
5

Re: Peticija - pomagajmo rešiti čebelam !!!
Reply #1 - 21.01.2011 at 09:40:51

Ja, o teh umirajočih čebelah se že leta govori. Se ve, da se tudi ljudem slabo piše, če čebele izumrejo, samo ni videt, da bi bilo komu mar. Tisti z vzvodi moči bodo rajši dopustili, da propade planet in vse človeštvo, kot bi kaj spremenili v svojem delovanju.
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #2 - 25.01.2011 at 11:14:34

če jest kej štekam
ti z vzvodi moči vedo da planet tak kot je zdej več ne bo obstaju - in to fejst skrivajo ... so tisočletja pobijal ljudi ki so to znanje mel ...
za njih je sprememba to da bojo sužnje premaknl drugam ... pa čeprow u drugo dimenzijo ... samo da ostanejo sužnji, ki častijo njih ...

njihovo delovanje je čist naštudirano ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

ego-3p
5

Reply #3 - 25.01.2011 at 11:57:52

ja zdaj enkrat naj bi preklopli u cetrto dimenzijo v Ra pise da bojo siftal tisti ki so vec kot 50%orientirani k sluzenju drugim , ostali ki sluzijo samo sebi bodo ostali v tretji to se zgodi ko pride cas zetve , harvest tako kot za paradajze tist ki je zrel se transformira v kechup  Tongue
Back to top

IP Logged

Poet
4

Ljubljana
Reply #4 - 25.01.2011 at 12:10:17

gape wrote on 25.01.2011 at 11:14:34:
če jest kej štekam
ti z vzvodi moči vedo da planet tak kot je zdej več ne bo obstaju - in to fejst skrivajo ... so tisočletja pobijal ljudi ki so to znanje mel ...
za njih je sprememba to da bojo sužnje premaknl drugam ... pa čeprow u drugo dimenzijo ... samo da ostanejo sužnji, ki častijo njih ...

Ha, pa kje vi to pobirate ... in še bolj pomembno, čemu verjamete?  Shocked Cool  Vprašajte se, kaj VI pridobite s tem, če verjamete takih stvarem, to je sedaj pitanje ...  Huh
Back to top

IP Logged

ego-3p
5

Reply #5 - 25.01.2011 at 12:23:57

nc ni vprasanje , pac se fajn pocutis to pridobis . Nekako ziher bo ce bo pa kaj podobnega pa se boljs.
Back to top

IP Logged

OMEN SAT
5

I Love YaBB 2!

Reply #6 - 25.01.2011 at 12:29:03

u nobeno dimenzijo se ne bomo premaknil ker to je le ideja uma

ni nobenih dimenzij

psihološko umira le ideja o svetu in ideja o sistemu

Back to top

IP Logged

ego-3p
5

Reply #7 - 25.01.2011 at 13:00:29

cetut je samo ideja uma se ne pomeni da tega nujno ne bo , ideja je tudi da bo jutri oblacno iz predvidevanj po dolocenih znakih , nujno pa ni da bo tako niti da ne bo tako .Tako kot tudi ni nujno da so predvidevanja na daljsi rok manj tocna ali tocna . Pac ne ves .
Back to top

IP Logged

Poet
4

Ljubljana
Reply #8 - 25.01.2011 at 14:54:44

ego-3p wrote on 25.01.2011 at 12:23:57:
nc ni vprasanje , pac se fajn pocutis to pridobis . Nekako ziher bo ce bo pa kaj podobnega pa se boljs.

Sej ljudje tud hodijo v cerkef ker se fajn počutijo, bojda. Razumeš ta trik uma?
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #9 - 25.01.2011 at 15:26:07

Poet wrote on 25.01.2011 at 12:10:17:
če jest kej štekam

Ha, pa kje vi to pobirate ... in še bolj pomembno, čemu verjamete?  Shocked Cool  Vprašajte se, kaj VI pridobite s tem, če verjamete takih stvarem, to je sedaj pitanje ...  Huh

mogoče bi bil čas da se zaveš (al pa vas več) da ta svet ki ga živimo pač ne obstaja drugje kot v naši percepciji, da on ni nič snovnega, ampak je samo energija; materija je po svoji osnovi energija ... hence ... ta svet že ne obstaja ... samo še dojet mormo to ...
on obstaja samo dokler mu pozornost dajemo ...
dejstvo je, da je zadost prepričanih, da hočjo kle ostat in dajat pozornost/energijo še naprej ... in častit kogar častijo še naprej ... kaj bo vesolje z vami nardilo ne vem in mi niti ni pomembno ...
pomembno mi je samo da mate drugi, ki ste del mene na nekem nivoju, vse podatke ki so na voljo, da se boste lahko s svojo svobodno voljo pravilno odločl, ko bo čas za to ...
ne bom reku da obstaja nepravilna odočitev
zihr pa obstaja zmotna ...

torej nehi sitnart kje pobiramo materiale za svoje blodnje, če te zanima si pač poglej kašn video in tako dalje ... sej use objavmo za druge ... pa tud zase za referenco usake tolko ...

zase lahko rečem da tko vem že dolgo ... kašnih 10 let recimo ... prej nism o teh zadevah vedu popolnoma nič ...
in zdej sm u bistvu u moudu kjer me ne zanima več kaj je res, ampak samo kašne informacije obstajajo ... zlo hitr usak pr seb ve a je to informacija zanj(o) al ni ...
na žalost so mainstream informacije čist preveč lažnjive da bi si dopustu da bi one preglasile to kar se men zdi da je res ... žal

vedno bolj bom prbiju in na vedno več koncih boš to slišu ...
če ne bo nobene 'drame' in bomo bedaki izpadl tud prow ... no problem ... res pa je da to kar sm vedu 10 let nazaj da se bo dogajal se use dogaja ...
dobil smo tud kašno novo informacijo ki je osvetlila kašno drugo ...
nobena informacija pa ni zmogla oddaljit od mene edinga namena ki ga mam 'zase' - razsvetljenje ...
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

ik.kanu.na
5

I Love YaBB 2!

Reply #10 - 25.01.2011 at 16:00:04

Gape -> daj malo več razloži, kaj si mislil s tem, da tak svet, ki ga živimo, ne obstaja več?  Shocked
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #11 - 25.01.2011 at 17:02:55

ik.kanu.na wrote on 25.01.2011 at 16:00:04:
Gape -> daj malo več razloži, kaj si mislil s tem, da tak svet, ki ga živimo, ne obstaja več?  Shocked

to kar verjamemo - kot usi skupi (skupno zavedno in nezavedno) - pač ne obstaja na tak način kot mi verjamemo da obstaja ...
ne da ne obstaja več ...
nikol ni
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #12 - 25.01.2011 at 17:14:50

Jaz bom tud' čebele kypo (kupil), Smiley in to že letos , ker so precej "zdravilne" z njihovim ...  Lips Sealed

Lp + #
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #13 - 25.01.2011 at 17:37:57

gape wrote on 25.01.2011 at 15:26:07:
Poet wrote on 25.01.2011 at 12:10:17:
če jest kej štekam

mogoče bi bil čas da se zaveš (al pa vas več) da ta svet ki ga živimo pač ne obstaja drugje kot v naši percepciji, da on ni nič snovnega, ampak je samo energija; materija je po svoji osnovi energija ... hence ... ta svet že ne obstaja ... samo še dojet mormo to ...
on obstaja samo dokler mu pozornost dajemo ...
dejstvo je, da je zadost prepričanih, da hočjo kle ostat in dajat pozornost/energijo še naprej ... in častit kogar častijo še naprej ... kaj bo vesolje z vami nardilo ne vem in mi niti ni pomembno ...
pomembno mi je samo da mate drugi, ki ste del mene na nekem nivoju, vse podatke ki so na voljo, da se boste lahko s svojo svobodno voljo pravilno odločl, ko bo čas za to ...
ne bom reku da obstaja nepravilna odočitev
zihr pa obstaja zmotna ...

torej nehi sitnart kje pobiramo materiale za svoje blodnje, če te zanima si pač poglej kašn video in tako dalje ... sej use objavmo za druge ... pa tud zase za referenco usake tolko ...

zase lahko rečem da tko vem že dolgo ... kašnih 10 let recimo ... prej nism o teh zadevah vedu popolnoma nič ...
in zdej sm u bistvu u moudu kjer me ne zanima več kaj je res, ampak samo kašne informacije obstajajo ... zlo hitr usak pr seb ve a je to informacija zanj(o) al ni ...
na žalost so mainstream informacije čist preveč lažnjive da bi si dopustu da bi one preglasile to kar se men zdi da je res ... žal

vedno bolj bom prbiju in na vedno več koncih boš to slišu ...
če ne bo nobene 'drame' in bomo bedaki izpadl tud prow ... no problem ... res pa je da to kar sm vedu 10 let nazaj da se bo dogajal se use dogaja ...
dobil smo tud kašno novo informacijo ki je osvetlila kašno drugo ...
nobena informacija pa ni zmogla oddaljit od mene edinga namena ki ga mam 'zase' - razsvetljenje ...

Smiley Smiley
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

Eva
5
p

Kranj
Reply #14 - 25.01.2011 at 17:43:44

gape wrote on 25.01.2011 at 15:26:07:

in ker to cenim se pasem keokoltebe
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3