Poet wrote on 25.01.2011 at 12:10:17:gape wrote on 25.01.2011 at 11:14:34:če jest kej štekam
ti z vzvodi moči vedo da planet tak kot je zdej več ne bo obstaju - in to fejst skrivajo ... so tisočletja pobijal ljudi ki so to znanje mel ...
za njih je sprememba to da bojo sužnje premaknl drugam ... pa čeprow u drugo dimenzijo ... samo da ostanejo sužnji, ki častijo njih ...
Ha, pa kje vi to pobirate ... in še bolj pomembno, čemu verjamete?

Vprašajte se, kaj VI pridobite s tem, če verjamete takih stvarem, to je sedaj pitanje ...
mogoče bi bil čas da se zaveš (al pa vas več) da ta svet ki ga živimo pač ne obstaja drugje kot v naši percepciji, da on ni nič snovnega, ampak je samo energija; materija je po svoji osnovi energija ... hence ... ta svet že ne obstaja ... samo še dojet mormo to ...
on obstaja samo dokler mu pozornost dajemo ...
dejstvo je, da je zadost prepričanih, da hočjo kle ostat in dajat pozornost/energijo še naprej ... in častit kogar častijo še naprej ... kaj bo vesolje z vami nardilo ne vem in mi niti ni pomembno ...
pomembno mi je samo da mate drugi, ki ste del mene na nekem nivoju, vse podatke ki so na voljo, da se boste lahko s svojo svobodno voljo pravilno odločl, ko bo čas za to ...
ne bom reku da obstaja nepravilna odočitev
zihr pa obstaja zmotna ...
torej nehi sitnart kje pobiramo materiale za svoje blodnje, če te zanima si pač poglej kašn video in tako dalje ... sej use objavmo za druge ... pa tud zase za referenco usake tolko ...
zase lahko rečem da tko vem že dolgo ... kašnih 10 let recimo ... prej nism o teh zadevah vedu popolnoma nič ...
in zdej sm u bistvu u moudu kjer me ne zanima več kaj je res, ampak samo kašne informacije obstajajo ... zlo hitr usak pr seb ve a je to informacija zanj(o) al ni ...
na žalost so mainstream informacije čist preveč lažnjive da bi si dopustu da bi one preglasile to kar se men zdi da je res ... žal
vedno bolj bom prbiju in na vedno več koncih boš to slišu ...
če ne bo nobene 'drame' in bomo bedaki izpadl tud prow ... no problem ... res pa je da to kar sm vedu 10 let nazaj da se bo dogajal se use dogaja ...
dobil smo tud kašno novo informacijo ki je osvetlila kašno drugo ...
nobena informacija pa ni zmogla oddaljit od mene edinga namena ki ga mam 'zase' - razsvetljenje ...