Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 
(Read 10941 times)
Mr.Smith
5

Re: Škodljiva prepoved sosedske pomoči
Reply #30 - 19.01.2011 at 01:19:00

Robi wrote on 18.01.2011 at 18:38:39:
OMEN SAT wrote on 18.01.2011 at 18:07:00:
Quote:
Denarja ne bo nikol zadost. Pohlep tako deluje.

Lp,Igor

denar blo najbolje ukint
pa ne bi blo tolk nategov in manipulacij.

Denar bo nepotreben, ko ne bo več pohlepa. Smiley

Obstajajo že zdaj "skupnosti", ki živijo zase, so samozadostne, kjer si med sabo izmenjujejo usluge, orodje, znanje, poskušajo čim manj bit vmešane v sistem.

Back to top

IP Logged

ego-3p
5

Reply #31 - 19.01.2011 at 10:20:08

Res je mister smith
nad sistemom se najbol pritozujejo tisti ki so najbol vmesani vanj, pohlep jim preprecuje da se nebi vmesavali
Back to top

IP Logged

ik.kanu.na
5

I Love YaBB 2!

Reply #32 - 19.01.2011 at 13:52:02

Mr.Smith -> Katere pa so tiste "skupnosti"?
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #33 - 19.01.2011 at 15:03:40

Quote:
ik.kanu.na wrote on 18.01.2011 at 14:25:28:
Ja vlada Slovenija kot ovca mora ubogati vse ukaze od hudobnih pastirjev Evrope, mene pa je sram, da smo v Evropi Tongue kot pa v svobodni in samostojni deželi Slovenije!  Cry

Kaj te bo sram zaradi bumbarjev? Takih imajo tudi po celem svetu povsod dovolj. Tupa demokracija pa omogoča njihovo izvolitev.

Lp,Igor

Ja, res je .

Pokvarjen narod dobi tudi pokvarjene voditelje ... in dober narod dobi dobre voditelje, kajti ; postavitev Vlade pač regulira sam Stvarnik z Modrimi Razlogi  Exclaim

Je pa res, da hočejo imeti nek "red" , ampak kaj , Kakooo ga bodo pa meli, , ko ga še pri sebi v butastih bučah-glavah nimajo , ko tkole kradejo od nas . ---

Lp + #
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #34 - 19.01.2011 at 18:12:38

Mr.Smith wrote on 19.01.2011 at 01:19:00:
Robi wrote on 18.01.2011 at 18:38:39:
OMEN SAT wrote on 18.01.2011 at 18:07:00:
Quote:
Denarja ne bo nikol zadost. Pohlep tako deluje.

Lp,Igor

denar blo najbolje ukint
pa ne bi blo tolk nategov in manipulacij.

Denar bo nepotreben, ko ne bo več pohlepa. Smiley

Obstajajo že zdaj "skupnosti", ki živijo zase, so samozadostne, kjer si med sabo izmenjujejo usluge, orodje, znanje, poskušajo čim manj bit vmešane v sistem.

Ja, res je : denar smo ljudje "ukradli" , ... in Stvarnik ga nam potem ni hotel odvzeti, ... kajti niti ni tolk' škodljiv sam denar , Temveč človeški pohlep, ki zlorablja denarni sistem in zakonodajo zanj, ...

To je dandanes problem vseh teh pokvarjencev ki nas tkole opeharjajo , ...

Lp + #
Back to top

IP Logged

josip
1
*

I Love YaBB 2!

Reply #35 - 02.02.2011 at 11:04:48

Ja ta novi zakon je pa res cist mimo. Ce bodo tako strogo omejili delo na crno in sosedsko pomoc, bo pa vec kriminala.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #36 - 02.02.2011 at 15:55:10

josip wrote on 02.02.2011 at 11:04:48:
Ja ta novi zakon je pa res cist mimo. Ce bodo tako strogo omejili delo na crno in sosedsko pomoc, bo pa vec kriminala.

Hja, in Ne samo To  !!!  Exclaim Exclaim Exclaim

Namreč, zblodenci na vrhu + ostalo Prebivalstvo se SPLOOOOOOOH ŠE   N E  ZVEDAJO, VSEH HUDIH POSLEDIC V OZADJU, KI SE BODO KMALU POKAZALE , IN UDARILE NAZAJ ... Tongue Huh Sad  Exclaim Exclaim Exclaim

Lp do tedaj ...  Wink

+ reši se kdor se zmore ...  Tongue Embarrassed

MzV. Roll Eyes

Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #37 - 02.02.2011 at 19:59:32

Boštyxz wrote on 02.02.2011 at 15:55:10:
josip wrote on 02.02.2011 at 11:04:48:

Hja, in Ne samo To  !!!  Exclaim Exclaim Exclaim

Namreč, zblodenci na vrhu + ostalo Prebivalstvo se SPLOOOOOOOH ŠE   N E  ZVEDAJO, VSEH HUDIH POSLEDIC V OZADJU, KI SE BODO KMALU POKAZALE , IN UDARILE NAZAJ ... Tongue Huh Sad  Exclaim Exclaim Exclaim

Lp do tedaj ...  Wink

+ reši se kdor se zmore ...  Tongue Embarrassed

MzV. Roll Eyes

Zdravo.

Podpiram zakon dejansko je dober zakon.

poglejmo. Ce nekdo firmo odpre pol more tekmovati z enmu k dela na crno Mislim, in itak da je un cenejsi ker temu ni trea dati za davke.

Ce bi vsak clvoek delal legalno in delal to akr se spozna pol bi gospodarstvo bilo drugacno. Z tem ko nekdo dela na crno skodi drzavi in vsem ljudem okol sebe. Dejstvo je, da to pol podre vse skupaj denar ne krozi itd. Problem je v tem, da ta zakon je bilnapisan zato da bi lazje ljudi ozeli se vec denarja itd. Namen ej zgresen. Osbno popiram da s eljudi ki dlajo na crno ubes za creva in nabije na kol. To pa zato, ker ti ljudje delajo sranej an trgu. Ce jaz odprem firmo, ne mroem konkurirati ljudem k delajo na crno ensotanvno ne mroem ce ap spustim ceno pol ap bom zivotaril in je bolje da zaprem firmo., TO je resnica. Isti problem so tujci, v slovniji je prevec tujcev mislim, kaj pa pocno, dober dan gospod kaj zelite, iscme sluzbo itd,.. in na koncu me prasa model ce mam slovensko drzavljanstvo in mi rece sori ne rabim slonevca ker te mreomvec placat.

Prosim lepo.

Kake posledice, sedaj so si ljudej sami naredili drek in pravijo posledice lepo rposim.

Dones nehajte delati, in doprle se bodo firme, k boto tekle, ta koncepr razumejo v avstriji in nemciji zelo dobro. Veste kaj te doelti ce dela na crno nocete vedeti sem videl v 12 mesecih kos em delal na crno v avstriji kaj so storili z firmo mati bozja nocete vedeti lazje je vzeti si vrv pa s eobst ce te davcna tam najde.

Tu v sloveniji pa vi ljudje bi delali v sluzbi pol pa se delali na crno in pol se ljduej cudijo zakaj ni denarja. Ja lejte pol ap delite do smrti pa 20 ur na dan mogoce boste kaj meli. Ce bi vsak delal smao eno sluzbo bi se reci porpavle. tako ap vse fiurme k delajo preko uradnih poti, to bijejo boj.To ej to. Delo se placa in ce vsi palcamo za delo pol bomo delo tudi dobili in bomo palcani temu rpimerno. Ce pa bomo delali an crno pol delamo skodo nekomu ki ga dela legalno in ta proapda zaradi tega. Mislim ta k je napisal toel da  s ene zavedajo posledic, je zih en k dela na crno majke mi.

Res je tudi, drzav aprevec pobira to je problem to ap ej pol drugi problem tretji pa nepalcevanje.

Mislim, osbno bi na kol nabil te k dlajo na crno, renso mislim.

Poznam priemr ko je en model mi govoru k je delal hiso. Gre do firme do firme in rece da bi rad hiso na kluc pa kok zelijo meti denarja da mu jo naredijo dal nacrt in to ej to. Na koncu so hiso zidali na crno celo hiso si mores isliti cena je bila cenejsa za 30%. In pol nj mi en delavec rece od teh k deljao na crno ja ves, skoz delam nimam denarja, ja sam si si kriv zakaj ap delas na crno ce bi vsi delali v normlani sluzbi, pol bi delal 8 ur pa bi mel dosti denarja tok ap sam zbijas trg delovne sile in povprasevanje.

Mi je zelo zal, smao kot ej reku galski poglavar ko so alesijo oblegali rimlajni. " Če narod ni zrel pol bo nareod padel, ce pa je narod zrel pol bo polusal pogalvarje in zmagali bomo vojno"
Galci niso bili zreli padli so ostlalo je zgodovina.

Preneseno gre takole.  Ce bomo delali vsi na crno pa se v sluzbi zato da bomo lohak si rpivoscili hrano za otroke in streho nad glavo, pol ne jamrat da delamo po 12 in 16 ur na dan, vem kako ej to sme probal. Ce pa bi vak reku, ko te jebe 8 ur bom delu pa nic vec, pol pa se tele k delajo an crno iztrebi in bodo lepo vsi palcani kot jim gre. Mislim, logicno je da ce se dela se deanr obraca, sam je pa spet kurac, ta sitem ne deluej v slvoeniji ker privatniki vse zse potegnejo delavci pa so suhi k trska sme bil v firmi gradbeni pizda materna vsi delavci slvoenci suhi da komi stojijo lastnik firme ap se fura z avti okol da sam geldas. Resno to je drug problem pol ap davki, itd.

Nekje s ezacne, sam zato k ni kesa folkv ec dela in pol je limita.

Dvorezen emc je tole, in pol se folk spruje LE ZAKAJ SE EJ VSE TAKO POVARLO 10 LET PO OSAMOSVOJITVI.

J apizda, kako ap bos fural drzavo kemtov k vsak po sovje in ne razmislja.

Veste kaj i je se bolj neumno kot tole crno delo k je folk ne kapira.
Poluste tole.

Prasam clovek azakj delamo ceste ves kaj mi tip rece,..  mislim renso ta odgovor je po mojemmnenju tako neumen kto ce zenska rece da je thingy kost . Mislim fak kje zvim.

Torej.

Model rece: " ceste delamo zato da se lahko ful vozmo pa divjamo po njih".

Ja no daj i pol povej ali bi bilo res v nsprotju z zakonom da bi tak genetski pol ljudik takomislijo iztrebl mislim renso.

ceste delamo zato da varcujemo denar, kdro ma kaj soli v glavi to ve, in ne zato da se vozimo ponjih in ne zato da varcujemo zivljenja.

Drazvo boli kruac za zivljenje drzavljanov mene bi tudi, toda ker je en lijfe ena glava dloveka vredna kaj pa vem 500.000. do 18 leta starosti kaj sele da gres studirati narpej, pol je treba narediti da se folk ne pobije, ker ce zgubis tok kesa je to leta in leta davkov od ljudi in pol drzava pade v propad. najvecji problem p aje v tem, da se davke vliva v solstvo in ljudej k so diplomirani delajo za 500 evrov naemsto da bi delali za 5000, in bi vec davkov dali v drazvno blagajno.

MIslim, nisem ekonomist, sam k se menim z ekonomisti, pol semrpsenecen da tega ne razumejo. Mislim, fak, sme z x faksa k so mi rpofesorji to razlozil tako usput.

Mislim, ja res dajmo se vec tujcev v slovnijo pa se vec pdoproe ciganom pa tako anrpej, pol ap povabmo s ekak pleme k nam najraje, pa dajmo se azil ne vmekomu, zraven povecjamo delo an crno, in mingrede sme omnil, da moremo povecati se pretok poavtocesti da se bodo tujci fural ponjih ane to pa sploh ane mislim, dlamo avoceste za evropo kdo ap s efura po njih mi zih ne tok k tujci. Kaj pa mamo od tega samo uncienje gozdov ii zraka.

Pol ap mi rec, ljubezen vse resi. To je sma znanso tkako zejabt drzavo.

Sloveniaj je revna, kot mis, osbno nimam zelej ustati tuki, ker vsak sam gleda kako bi enga ategnu in zajebu sm emislil da je tak odziv redksot, sam vska tujec k sme ga prasla kaj misli ossloveniji mi rece, ja ves problem ej da ste hianvski inizkrosicevalski en druzga bi predal ce bi lohka, in polmi v smehu rece, jaz potujem skoz slovenijo za pol leta grem v svico. Pol ap sam butasto geldam.

Gospodje delajmo an crno vedno bolj. Pol ap ko rpdiete v trgoviono pa vidite kilokruha 3 evre pa podjite domov pa si kruh delite sami.

V nemciji majo pekarno kot sme geldal, islim ni bolsjeg akruha pocei zdrav se neki so ga stvikal sma ne bom o tem govoru.  Simpel.

Kilo kruha 3 evre zakja, ker je monopol, od davkov pa do surovin, inpol se clvoek prasa ja ves ti prsci monopol delajo, ja mislim a ga ti ne bi, v takem svetu ko folk misli vec na crno delat pa bo je sma monopol v odgovoru ker ce ne mislsi dlati po 16 ur na dan pol mores anrediti monopol neuman raja pa nj dela ap se tepe za dva evra na uro.

Da ne omenim da pol s es eprada tovarn e pa tujci pridejo noter in delas za tujce. Pol ap

geldamo k krava v pastirja MUUUUUUUU ,.

pizda 5000 sit pred 10 leti je bil tak danr da sme ga pil cel teden, doen spa dobim kilo banan dv alitra mleka pa kilo kruha za ta dnar.

JAP podprimo delo na crno.

to bo to.
make mi.

ce boste mel demonstracije grem v prvo vrsto z vleikim transparentom.

kam gre ta svet..

Lp, ins  eorapvicujem ce sme komu kaj narobe reku ga uzalil ali prizadel sam dajte no ljduje ,. rpiklucmo se avstriji bomo vsaj meli psotiamno drzavo sej je smai itaken zanmo furat sploh ce je folk tako ne vme ce folktakomisli,. kar s ejhe pokazalo v zadnjih 10 letih.

Se mi zdi da nsite dojel caitgasita sploh uno ne o ekonomskem hitmanu.... tkao se slovenijo srpvi na noge,.. ljudej ap ja dajmo dajmo,...

najbolj izobrazen adrzava na svetu in v evropi pidza materna pa s eskret appirja ne morem kupit za normalen danr,..
pol ap pojdi na skret,. res je to vrh ne vem cesa

Lp vleikoljubezni pa tkaonaprej,

bodite pridni in mejte s eradi
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #38 - 03.02.2011 at 14:30:16

Hja, sej, morda , če bi ti to čiiisto na kratko + jedrnato napisal, v parih stavkih, bi še celo šel brati te tvoje črkovne zmešnjave v besedah.

Tko pa ostaja le zapolnjen ekran neprebran , ...

Lp + #
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #39 - 03.02.2011 at 19:45:24

Bom popravil slovnicno sam jutri ok.

Em neki me zaniam ce smem prasat sme nekako zmeden, pa to je precejredko pr men.

Torej.

Bi rpasla ce smem pa povdarjam da sme zmeden in nocem nikogar uzaliti itd.

Zanima me zakaj bi mogla drzava poravnati 570 miljonov dolgov mariborske skofij, mislim, sej bi reku, da so druzba foirma kajne. Zakj bi mogli mi pol palcat ozirma NLB.

Res en razumem.

Pa se neki mi je cudno, 144 slovencev bodoprepeljali iz egipta, kajne.

Res ne razumem, zakaj bi se drzava tok sekriala za slovence v tujini mislim, ko pa s ene sekirajo ce umre 300 ljudi na leto na slovenskih cestah.

Mislim, res ne razumem, in se to mi ni9 jasno zakaj bi mogli spet drzavljani palcati letalo da resimo teh 144 ljudi, al so psobni ne vem so znani al so otroci od kog apomebnega. Men res to ni jasno. In se penale bi mogliplacat iz drazvnega proracuna.

Resno no, spostvoani voditelji, lepo prosim dajte i eno kmetijo re spropsim, sej to bi bil ziher drobiz za proracun, pa verjemte da bom na tej zeml zih kaj paemtnega naredu,.. vsaj trudil s ebom. Mislim, ce tok snekamo iz racuna pa dajte s emen kaj.
MIslim branil se ne bi kakih 5 hektarjev pa hisko, sje je lahko zejbana jo bom ze porpavu.

Res to mi ni jasno, tujci hocejo denar k firma ne placa jim, men mislite da je kdo palcal ce mi ni privatki denarja dal. Ce bibil tujec pol bi dobil. Sploh pa tujec iz ne vem kje k ma bulgarsko drzavljanstvo in dela tuku. Veste kokje ljudi k jim bulgarija da drzavljnastvo azstonj talajo kot ne vem kaj.

No ce ma kdo kakoidjeo nj pove.

Sam res mi ej toel cudn, kako to da smo tok radodarni al bo kocn sveta kmalu, mislim,... vse bi dlai iz proracuna, mislim,... .. kako to. jaz tega ne razumem.

144 ljudi resit ja kaj pa je teh 144 kaj drgacnih kot unih ks e ubijejo na cestii: Ne vem.

Sem reku da sme zmeden.

Pa skofija, islim, zakaj bipa jaz moj davek k ga dam drzavi dat skofiji v mariboru da se zvelce.
Mislim renso, zakaj jaz kaj pa ce sem musliman, pol tudi pol to pomen da je slvoenija krscanska drzav ane republiak slovenija, in ma cerkev vse ans za ovce alkako.

Zmeden sem.

Mislim, jaz nisme krscan, in po praivci pvoednao zupnik mi je smao probleme delal in vedno cel lifje do 17 leta, dokelr nism odsel. Zakja bi jaz moj davek mogel dat mojih 2000 evrov na leto od place, za njih. Mislim, noben zupnik mi ni dal lizike k sme jokal kot otrok, pa tudi, kako opogumnjeno besedo mi niso dali. Tisikrat 4 ks em sle k masi za veliko noc, pa so me koelgi not presvercal da me sploh ni videl ne zupnik ne kak krajan k bi znoru ce vi vedl da sem noter.

Res en razumem, kaj pol ce jaz nareidm firmo bo tudi drzava mi dala ce zmanjka al kakao. Pol ap se tole, ce je ta gospod zaovzil so ga odrli,.  mislim, so mu pobrali gate in kolo in premozenje k ga ima. In zakaj ne. Mislim,.. ce bi men to anreidli verjemit e da mi se nogavico vzamejo.

No ce ma kdo kako idjeo nj mi pove k sme prov zmeden pa sme porocial gledal samo 10 minut.

MIslim..

N vem no,.
lp.
Back to top

IP Logged

ik.kanu.na
5

I Love YaBB 2!

Reply #40 - 03.02.2011 at 23:09:57

Rešili so slovence, zato ker so morda pomembni ljudeki ali pa kar marsončki... LOL  Grin
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #41 - 07.02.2011 at 18:34:32

pol pa hit spisek nared, si videl uno foro prvi dan jih ej blo 145 pol ap 144 en manka, majek mi to je zih vohun:
Cool Cool Shocked Shocked
Back to top

IP Logged

ik.kanu.na
5

I Love YaBB 2!

Reply #42 - 07.02.2011 at 18:44:03

Ne tega nisem videl, kje pa to piše?
Back to top
« Last Edit: 08.02.2011 at 12:38:47 by ik.kanu.na »  

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #43 - 08.02.2011 at 11:31:08

Optimus T. Prime wrote on 03.02.2011 at 19:45:24:
Pa se neki mi je cudno, 144 slovencev bodoprepeljali iz egipta, kajne.

pesek u oči
zato so jih prpeljal domov
in ker je nevarno
mogoče mal tud zato, ker bi (lahko) full več koštal da jih domov prpelejo čez dan ali 2 ...

in ker so supersužnji
delajo celo leto kt črnci
in pol grejo na dopust
in pol spet delajo ko sužnji
najblj pa zarad peska - dokler si novice delajo, jim jih ni treba iskat

davkoplačevalci pa pač plačujemo ker smo bebci
in ker čakamo (na odrešenje prowzaprow)

mislm da davkoplačevalci ne bomo plačeval od nadškofije pufa
oni bojo pač skadil full nepremičnin in to bo to
mogoče bojo bankrotiral al pa kej, pa mislm da ne obstaja zakon o tem ... tko da - samo bog ve Tongue
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Pages: 1 2 3