Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 
(Read 7585 times)
Samson
5

RKC je zakon!!!

BIO PIRAMIDA
03.01.2011 at 16:17:05

Pred novim letom sem dobil posebno novoletno darilo od ene naših farank: BIO PIRAMIDO. Gre za priročen, zelo lepo izdelan model Keopsove piramide, ki ohranja natančna pomanjšana razmerja med ploskvami zgradbe.

Priložena so bila navodila za uporabo, s pomočjo katerih se lahko človek mimogrede ozdravi vseh bolezni in postane nadvse srečen.

Ker v to zelo težko verjamem, sem mislil najprej, da gre spet za neko novo new-age pogruntacijo.

Ko pa sem prebral, da to zadevo trži nekdo, ki živi na Brezjah, torej v kraju, kjer imamo veličastno baziliko Marije Pomagal, sem se začel spraševati, če le ni nekaj na tem. Zanima me samo, dali je prodajalev dal piramido blagosloviti, preden jo je prodal, ali je to prepustil vsakemu posamezniku.

Hvaležen bom vsakemu, ki me bo kakorkoli razsvetlil, da bom razumel to poceni ozdravljenje od vseh bolezni, kajti zdravniki so v tem poslu izrazito Embarrassed neuspešni...

Back to top

Prijateljski pozdrav!&&&&KRISTUS NAS VSE LJUBI! &&Nikoli ne pozabi tega!&&&&Samson

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Re: BIO PIRAMIDA
Reply #1 - 03.01.2011 at 16:34:23

ta piramida je bla hit ene 10-15 let nazaj, če se prov spomnim. jes sem jo nekej časa imela, pol sem jo pa stran vrgla, ker mela glede nje slab občutek (in ga mam še zmerej, k kako vidim)
je pa to (se ve) čist osebno mnenje
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #2 - 03.01.2011 at 17:37:30

Samson, ne nasedaj kot si že nekoč .

Namreč, te piramide nimajo takih moči kot jih nekateri Prednovodobni kvazi "duhovneži" propagirajo .

In tudi čaščenje marije je Napačno + Škodljivo .

Najbolje da odprem novo temo še o tem .

Lp + #
Back to top

IP Logged

Poet
4

Ljubljana
Reply #3 - 03.01.2011 at 20:33:45

Boštyxz wrote on 03.01.2011 at 17:37:30:
In tudi čaščenje marije je Napačno + Škodljivo .

Najbolje da odprem novo temo še o tem .

Ja, bo kar treba, ker tele Maričke in to ...
Back to top

IP Logged

ego-3p
5

Reply #4 - 03.01.2011 at 21:01:11

Samson wrote on 03.01.2011 at 16:17:05:
Pred novim letom sem dobil posebno novoletno darilo od ene naših farank: BIO PIRAMIDO. Gre za priročen, zelo lepo izdelan model Keopsove piramide, ki ohranja natančna pomanjšana razmerja med ploskvami zgradbe.

Priložena so bila navodila za uporabo, s pomočjo katerih se lahko človek mimogrede ozdravi vseh bolezni in postane nadvse srečen.

Ker v to zelo težko verjamem, sem mislil najprej, da gre spet za neko novo new-age pogruntacijo.

Ko pa sem prebral, da to zadevo trži nekdo, ki živi na Brezjah, torej v kraju, kjer imamo veličastno baziliko Marije Pomagal, sem se začel spraševati, če le ni nekaj na tem. Zanima me samo, dali je prodajalev dal piramido blagosloviti, preden jo je prodal, ali je to prepustil vsakemu posamezniku.

Hvaležen bom vsakemu, ki me bo kakorkoli razsvetlil, da bom razumel to poceni ozdravljenje od vseh bolezni, kajti zdravniki so v tem poslu izrazito Embarrassed neuspešni...

hahaha pa kje se še skrivate taki asi  Grin
Back to top

IP Logged

Samson
5

RKC je zakon!!!

Reply #5 - 03.01.2011 at 21:48:34

Hvala vsem, ki ste mi razodeli svoje poglede na to "bio" zadevo.

Meni se zdi tudi sam izraz sporen, - le kako bi bila neka maketa bio, druga pa ne? Čudno, pa čeprav to piramidico zelo drago prodaja pobožni fantek z Brezij... Wink Wink Wink
Back to top

Prijateljski pozdrav!&&&&KRISTUS NAS VSE LJUBI! &&Nikoli ne pozabi tega!&&&&Samson

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #6 - 03.01.2011 at 21:53:32

Ne se hecat s temi oraklji. Te bo nesreča zakletega Tutankamona zadela, kot njegove najditelje leta 1920. Po odkritju so vsi pomrli. Zato pravijo Tutankamonivo prekletstvo.

Hahaha. Hecam se. Imej jo za okras, pobca iz Brezij pa pelji na čaj in tortico, to bo primerno plačilo, ko boš vandral tam okoli bazilike.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Samson
5

RKC je zakon!!!

Reply #7 - 04.01.2011 at 07:00:32

Se strinjam s tvojo pripombo. Ta lična piramida bo vsaj nekaj časa okras moje računalniške sobe...
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #8 - 04.01.2011 at 12:36:18

Samson wrote on 03.01.2011 at 16:17:05:

po mojih izkušnjah piramida ne pomaga glih
ona sicer ma učinek na pojačanje energij ki jo zadevajo
pojačanje v moči
ne pa v dobrosti ... kot bi ti reku
in pol se nekak zgodi da u useh teh letih kolkr si že zapacan useen najdeš prostor za spanje in ostale zadeve ki jih počneš blj pogosto stran od raznoraznih sevanj, ki so več al manj u bedu
če so že za kej dobra so za to da te zbolijo na power, da ko se ozdraviš da dojameš na power
in pol se zgodi da tako piramidico - ojačevalnik - položiš na neko mizico al pa nočno omarico, kjer je ponavadi kašno zajebano sevanje
ker ti zadeva to sevanje pojača, te seveda pofuka še tolk prej
zboliš do daske daske
in če se iz tm izvlečeš, si že skor razsvetljen
tko da ni glih slaba
ker te u knočni pripelje u dobro

kaj je dobro in kaj slabo, je pa seveda u očeh opazovalca

torej
ozdraviš se sam, ko se ozdraviš vzorcev
niti zdravnik niti piramida te ne bo ozdravla

pa še to
da ona usaj kolkrtolk deluje mora bit stranica obrnjena proti severu
ker je mogoče dandanes mal blem ker se prase premika Tongue
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #9 - 04.01.2011 at 13:05:26

Kateri sever misliš, geografski ali magnetni. V Lj. je odstopanje približno 3°.

Lp,igor
Back to top

IP Logged

Samson
5

RKC je zakon!!!

Reply #10 - 05.01.2011 at 07:41:00

Rekel bi, da je tisti pravi sever samo magnetni, geografski je bolj stvar "znanstvene" tradicije, oziroma dogovora.

In piramida, če sploh kaj je na njej, gotovo ne ve, kaj smo se ljudje dogovorili, ampak upošteva zgolj naravno opredeljene danosti; - delovanje sil, kakor in vkolor jih razbere iz pojavov v okolju Smiley.

Če temu ni tako, potem gre zgolj za nov (že prileten) nateg, kot smo jim tako pogosto priča v praksi dobičkaželjnih "razsvetljencev".
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #11 - 05.01.2011 at 11:54:58

magnetni magnetni severni pol

del biopolja človeka ja tud magnetno polje ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Samson
5

RKC je zakon!!!

Reply #12 - 07.01.2011 at 07:14:07

gape wrote on 05.01.2011 at 11:54:58:
magnetni magnetni severni pol

del biopolja človeka ja tud magnetno polje ...

To že, vendar piramida na magnetno polje zelo malo vpliva, celo manj kot mala čajna kovinska žlička, ki jo imamo trenutno pred seboj na mizi.

Torej gre bolj za neke vrste okras kot pa za kaj druga. V podobnem pomenu izraz bio lahkjo uporabljamo za katero koli materialno stvar, bi rekel... Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

ik.kanu.na
5

I Love YaBB 2!

Reply #13 - 10.01.2011 at 21:00:52

gape wrote on 04.01.2011 at 12:36:18:
torej

Zanimivo, zanima me, kako ozdraviš primer vzorcev?  Huh
Back to top

IP Logged

Poet
4

Ljubljana
Reply #14 - 11.01.2011 at 10:20:59

ik.kanu.na wrote on 10.01.2011 at 21:00:52:
gape wrote on 04.01.2011 at 12:36:18:
torej

Zanimivo, zanima me, kako ozdraviš primer vzorcev?  Huh

Vzorce se ne odstrani. Pelje se jih na kavo potem se gre pa z njimi spat in naslednje jutro vstane.

Hrbteničnost zahteva, da se vzorce sprejme. Potem pa eni odmrejo, za druge pa ni treba, da kdajkoli odmrejo. Če maš ti dovolj hrbtenice, da veš, da se ti ni treba celo življenje prilagajat nekim kvazi potrebnim normam, potem nimaš vzorcev, katerih bi se moral znebiti.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2