Samson wrote on 03.01.2011 at 16:17:05:Pred novim letom sem dobil posebno novoletno darilo od ene naših farank: BIO PIRAMIDO. Gre za priročen, zelo lepo izdelan model Keopsove piramide, ki ohranja natančna pomanjšana razmerja med ploskvami zgradbe.
Priložena so bila navodila za uporabo, s pomočjo katerih se lahko človek mimogrede ozdravi vseh bolezni in postane nadvse srečen.
Ker v to zelo težko verjamem, sem mislil najprej, da gre spet za neko novo new-age pogruntacijo.
Ko pa sem prebral, da to zadevo trži nekdo, ki živi na Brezjah, torej v kraju, kjer imamo veličastno baziliko Marije Pomagal, sem se začel spraševati, če le ni nekaj na tem. Zanima me samo, dali je prodajalev dal piramido blagosloviti, preden jo je prodal, ali je to prepustil vsakemu posamezniku.
Hvaležen bom vsakemu, ki me bo kakorkoli razsvetlil, da bom razumel to poceni ozdravljenje od vseh bolezni, kajti zdravniki so v tem poslu izrazito

neuspešni...
po mojih izkušnjah piramida ne pomaga glih
ona sicer ma učinek na pojačanje energij ki jo zadevajo
pojačanje v moči
ne pa v dobrosti ... kot bi ti reku
in pol se nekak zgodi da u useh teh letih kolkr si že zapacan useen najdeš prostor za spanje in ostale zadeve ki jih počneš blj pogosto stran od raznoraznih sevanj, ki so več al manj u bedu
če so že za kej dobra so za to da te zbolijo na power, da ko se ozdraviš da dojameš na power
in pol se zgodi da tako piramidico - ojačevalnik - položiš na neko mizico al pa nočno omarico, kjer je ponavadi kašno zajebano sevanje
ker ti zadeva to sevanje pojača, te seveda pofuka še tolk prej
zboliš do daske daske
in če se iz tm izvlečeš, si že skor razsvetljen
tko da ni glih slaba
ker te u knočni pripelje u dobro
kaj je dobro in kaj slabo, je pa seveda u očeh opazovalca
torej
ozdraviš se sam, ko se ozdraviš vzorcev
niti zdravnik niti piramida te ne bo ozdravla
pa še to
da ona usaj kolkrtolk deluje mora bit stranica obrnjena proti severu
ker je mogoče dandanes mal blem ker se prase premika