Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 3 4 5 
(Read 16688 times)
Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Re: Kaj bo z našimi verniki po letu 2012
Reply #60 - 29.12.2010 at 18:41:07

Devi wrote on 28.12.2010 at 23:37:59:
Boštyxz wrote on 28.12.2010 at 22:10:13:
No, tele B.Z., se da kar lepo jemati dobesedno , in jaz jih , in se tudi trudim živeti po njih .

Čim jih prirejaš, si že zgrešil Pravo Pot , kajti prirejanje = potvarjanje, = neresnica = laž = smrt .

A se ti zdijo pretežke, da bi jih jemala direktnodobesedno, al' kako si to mislila da ne ?

Lp + #

mislim v smislu, da nikol nisem bla sužnja v egiptu, oz v egiptu sploh nikol še bla nisem in tud slovani ne izhajajo od tam..
mislim, da imamo po stenah en kup slik s podobami vsega kar je na zemlji pa nimajo navade padat na glavo al pa kej
mislim da včasih zakolnem ker si moram dat duška pa me še ni strela zadela
ob sobotah mam dostkrat službo in ob nedeljah moram velikrat naredit kej za kar med tednom ni časa
večina ostalega je osnovna morala, + v 60.ih je bla sexualna revolucija, po kateri se farji hvalabogu ne morjo več prov direktno vtikat v osebne stvari
kar se pa tiče želenja, si pa očitno ne smem želet žene, sam moža si pa lahko? in prov gotovo nisem nikol želela od nobenega osla. tud če bi ga kdo ki ga poznam imel, si ga ne bi Wink

prirejanje = potvarjanje praviš
če pa ne prirejaš je pa večina stvari tolk banalnih da nimajo nobenega smisla
nakar se spet lahko pogajamo od koga priredba je bolj prava, ker original očitno ne dela več..

Jaz delujem po originalu, in ne prirejam kar tko , kot bi meni pasalo , ...

Čim prirejaš po svoje, potem se že izmikuješ Originalnemi Redu-zakonu in v tebe že vstopa laž .

And i'm still not good .

Lp + #
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #61 - 30.12.2010 at 11:08:49

Devi wrote on 29.12.2010 at 18:25:36:
M.L. wrote on 29.12.2010 at 13:32:31:
Ja, to je tudi res kakor praviš in se da prepoznati po Duhu, ki daje prednost ljubezni do bližnjega.

Razen razne sekte satanistov, časticev mamona, častilcev zlatega teleta in raznih neumnosti, je treba izvzeti.

Pa lep pozdrav.

Smiley
veš da semi zdi da če bom kdajkoli kako zlato tele vidla, da bo to zihr v kaki katoliški cerkvi? oni majo radi zlato, pa denar tud, in tud nepremičnine vzamejo, če je treba

Smiley Smiley
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

ego-3p
5

Reply #62 - 30.12.2010 at 11:35:20

Boštyxz wrote on 29.12.2010 at 18:41:07:
Devi wrote on 28.12.2010 at 23:37:59:
Boštyxz wrote on 28.12.2010 at 22:10:13:
No, tele B.Z., se da kar lepo jemati dobesedno , in jaz jih , in se tudi trudim živeti po njih .

Čim jih prirejaš, si že zgrešil Pravo Pot , kajti prirejanje = potvarjanje, = neresnica = laž = smrt .

A se ti zdijo pretežke, da bi jih jemala direktnodobesedno, al' kako si to mislila da ne ?

Lp + #

mislim v smislu, da nikol nisem bla sužnja v egiptu, oz v egiptu sploh nikol še bla nisem in tud slovani ne izhajajo od tam..
mislim, da imamo po stenah en kup slik s podobami vsega kar je na zemlji pa nimajo navade padat na glavo al pa kej
mislim da včasih zakolnem ker si moram dat duška pa me še ni strela zadela
ob sobotah mam dostkrat službo in ob nedeljah moram velikrat naredit kej za kar med tednom ni časa
večina ostalega je osnovna morala, + v 60.ih je bla sexualna revolucija, po kateri se farji hvalabogu ne morjo več prov direktno vtikat v osebne stvari
kar se pa tiče želenja, si pa očitno ne smem želet žene, sam moža si pa lahko? in prov gotovo nisem nikol želela od nobenega osla. tud če bi ga kdo ki ga poznam imel, si ga ne bi Wink

prirejanje = potvarjanje praviš
če pa ne prirejaš je pa večina stvari tolk banalnih da nimajo nobenega smisla
nakar se spet lahko pogajamo od koga priredba je bolj prava, ker original očitno ne dela več..

Jaz delujem po originalu, in ne prirejam kar tko , kot bi meni pasalo , ...

Čim prirejaš po svoje, potem se že izmikuješ Originalnemi Redu-zakonu in v tebe že vstopa laž .

And i'm still not good .

Lp + #

kateri pa je original ?
Back to top

IP Logged

ego-3p
5

Reply #63 - 30.12.2010 at 11:46:33

Devi wrote on 29.12.2010 at 18:25:36:
ego-3p wrote on 29.12.2010 at 16:22:24:
Najbrz je mislu da ne smes it z njimi ce te vabijo , zakaj bi sploh vabili ce so tolk hudi bi lahko kar uzeli kogar zelijo  Grin
S takimi neumnostni se ukvarjamo naj grem z vesoljci ali ne  Smiley

no, treba je bit na use pripravljen Wink
mene bl zanima, če se bo zemlja razsvetlila, kot gape pravi, kej je pol ona? zavest, bog, bitje, oseba?
nekak je nikol nisem zgolj za materijo imela

M.L. wrote on 29.12.2010 at 13:32:31:
Ja, to je tudi res kakor praviš in se da prepoznati po Duhu, ki daje prednost ljubezni do bližnjega.

Razen razne sekte satanistov, časticev mamona, častilcev zlatega teleta in raznih neumnosti, je treba izvzeti.

Pa lep pozdrav.

Smiley
veš da semi zdi da če bom kdajkoli kako zlato tele vidla, da bo to zihr v kaki katoliški cerkvi? oni majo radi zlato, pa denar tud, in tud nepremičnine vzamejo, če je treba

Ja devi js mam ze spakirano ta nujno ce bo padlo kako menivsecno vabilo na zeleni planet Grin
Zemlja je zemlja po moje ima zavest drugac nebi bla , bistvo je evolucija zavesti ki se dogaja zdaj in se vedno je, kaj pa pomeni razsvetljenje zemlje ?
M.l se zate se bo nasel kak planet kjer bos lahko talal svoje zapovedi  Grin
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #64 - 31.12.2010 at 11:27:49

ego-3p wrote on 30.12.2010 at 11:46:33:
S takimi neumnostni se ukvarjamo naj grem z vesoljci ali ne

men zgleda da bo to hmal ratala glavna preokupacija
kaj je res in kaj ni
kaj je od koga namen in kaj ni
kdo sm in kaj mi je namen ...

neumnosti so pak to s čimer smo se do zdej ubadal ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

ego-3p
5

Reply #65 - 31.12.2010 at 11:59:36

gape wrote on 31.12.2010 at 11:27:49:
ego-3p wrote on 30.12.2010 at 11:46:33:
S takimi neumnostni se ukvarjamo naj grem z vesoljci ali ne

men zgleda da bo to hmal ratala glavna preokupacija
kaj je res in kaj ni
kaj je od koga namen in kaj ni
kdo sm in kaj mi je namen ...

neumnosti so pak to s čimer smo se do zdej ubadal ...

mozno sam tega nevem kaj bo vem samo kaj je zato se pretirano ne bavim s razmisljanjem kaj bo lahko pa bo res pestro, meni izgleda da bo Alojz kmal dokoncal svoj strojcek ker je cas tapravi , spet vem pa ne zato se ne neki navdusujem .Men se vseeno zdi da je bistvo evolucija zavesti in kot ljudje smo lahko temu prica , nekaj se bo najbrz tudi na nasih telesih poznalo verjetno na hitro ne s casom se bo pa sigurno tudi to prilagodilo , kapa vem bomo vidl Smiley
Back to top

IP Logged

satis
5

Reply #66 - 05.01.2011 at 09:13:23

Oldio wrote on 24.12.2010 at 14:55:13:
Ker so mnogi tako usodno zaverovani v prelomna dogajanja v naslednjem ali najkasneje 2012 me skrbi, kaj bomo s temi ljudmi, saj se jim bo porušil svet, bolje rečeno svet se bo odkotalil naprej oni pa vsi zbegani obstali v praznem prostoru.
Sicer pa verjamem, da se bo trop razbil na več podtropov in kmalu bo tu novi sodni dan. Vsak trop bo našel svoj izhod, tako da psihiatrija in prijatli ne bomo preveč trpeli. Ena vernica mi je celo rekla, da se bova po 2012 lahko začela intenzivneje družiti, do tedaj pa je ona v duhovnem svetu, kjer se bijejo dobri in zli angeli, beli in črni.

Sicer pa sem tole napisal predvsem v želji da bi izvedel za kaj se pri celi stvari gre, obstaja kaka centralna ideja kaj naj bi se zgodilo? V sosednji gromozanski temi nisem prišel nikamor, vsepolno tipov, ki vse vejo in to točno nasprotno od ostalih tipov, ki spet vse vejo.  Grin

Te napovedi datumsko res niso zanesljive, tudi ni vredno polagat vero vanje, ker izpadeš lahkoveren- samo pomisli, napovedi Nostradamusa, Babe Vange, nič ni iz tega bilo, niso bile pravilne.

Po drugi strani pa smo res priča veliki preobrazbi planeta, zato te napovedi globalno tudi niso za stran metat, ruši se star red, množice se dvigujejo preko revolucij, res se obeta uničenje sedanje civilizacije, ker se seseda sama vase iz gnile notranjosti, gnilih temeljev.
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

ego-3p
5

Reply #67 - 05.01.2011 at 10:56:44

satis wrote on 05.01.2011 at 09:13:23:
Oldio wrote on 24.12.2010 at 14:55:13:
Ker so mnogi tako usodno zaverovani v prelomna dogajanja v naslednjem ali najkasneje 2012 me skrbi, kaj bomo s temi ljudmi, saj se jim bo porušil svet, bolje rečeno svet se bo odkotalil naprej oni pa vsi zbegani obstali v praznem prostoru.
Sicer pa verjamem, da se bo trop razbil na več podtropov in kmalu bo tu novi sodni dan. Vsak trop bo našel svoj izhod, tako da psihiatrija in prijatli ne bomo preveč trpeli. Ena vernica mi je celo rekla, da se bova po 2012 lahko začela intenzivneje družiti, do tedaj pa je ona v duhovnem svetu, kjer se bijejo dobri in zli angeli, beli in črni.

Sicer pa sem tole napisal predvsem v želji da bi izvedel za kaj se pri celi stvari gre, obstaja kaka centralna ideja kaj naj bi se zgodilo? V sosednji gromozanski temi nisem prišel nikamor, vsepolno tipov, ki vse vejo in to točno nasprotno od ostalih tipov, ki spet vse vejo.  Grin

Te napovedi datumsko res niso zanesljive, tudi ni vredno polagat vero vanje, ker izpadeš lahkoveren- samo pomisli, napovedi Nostradamusa, Babe Vange, nič ni iz tega bilo, niso bile pravilne.

Po drugi strani pa smo res priča veliki preobrazbi planeta, zato te napovedi globalno tudi niso za stran metat, ruši se star red, množice se dvigujejo preko revolucij, res se obeta uničenje sedanje civilizacije, ker se seseda sama vase iz gnile notranjosti, gnilih temeljev.

ce zivis mirno v tem trenutku prisoten , pogledas vase in koncno spoznas svet zivis odgovorno do vsega zivljenja , kaj pa imas za zgubit , napovedi so in bodo lahko so resnicne lahko ne , Let it be .
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 3 4 5