Boštyxz wrote on 28.12.2010 at 22:10:13:No, tele B.Z., se da kar lepo jemati dobesedno , in jaz jih , in se tudi trudim živeti po njih .
Čim jih prirejaš, si že zgrešil Pravo Pot , kajti prirejanje = potvarjanje, = neresnica = laž = smrt .
A se ti zdijo pretežke, da bi jih jemala direktnodobesedno, al' kako si to mislila da ne ?
Lp + #
mislim v smislu, da nikol nisem bla sužnja v egiptu, oz v egiptu sploh nikol še bla nisem in tud slovani ne izhajajo od tam..
mislim, da imamo po stenah en kup slik s podobami vsega kar je na zemlji pa nimajo navade padat na glavo al pa kej
mislim da včasih zakolnem ker si moram dat duška pa me še ni strela zadela
ob sobotah mam dostkrat službo in ob nedeljah moram velikrat naredit kej za kar med tednom ni časa
večina ostalega je osnovna morala, + v 60.ih je bla sexualna revolucija, po kateri se farji hvalabogu ne morjo več prov direktno vtikat v osebne stvari
kar se pa tiče želenja, si pa očitno ne smem želet žene, sam moža si pa lahko? in prov gotovo nisem nikol želela od nobenega osla. tud če bi ga kdo ki ga poznam imel, si ga ne bi

prirejanje = potvarjanje praviš
če pa ne prirejaš je pa večina stvari tolk banalnih da nimajo nobenega smisla
nakar se spet lahko pogajamo od koga priredba je bolj prava, ker original očitno ne dela več..
Jaz delujem po originalu, in ne prirejam kar tko , kot bi meni pasalo , ...
Čim prirejaš po svoje, potem se že izmikuješ Originalnemi Redu-zakonu in v tebe že vstopa laž .
And i'm still not good .