Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Page Index Toggle Pages: 1
(Read 2791 times)
Mr.Smith
5
*****
Offline


Posts: 695

Divna ISTINA
30.11.2010 at 15:25:21
 
Back to top
 
 
IP Logged
 
Robi
5
p
*****
Offline

I love to love
Posts: 5747
Dolenjska
Gender: male
Re: Divna ISTINA
Reply #1 - 30.11.2010 at 17:40:01
 
O čem pa govori ?

Meni ga tudi po več poskusih predvaja le eno minuto....
Back to top
 
 
IP Logged
 
Mr.Smith
5
*****
Offline


Posts: 695

Re: Divna ISTINA
Reply #2 - 30.11.2010 at 19:29:28
 
preskoči na 2 del recimo al pa kaj...

strup pri zobozdravnikih, dodatki k hrani, rak, in te stvari

---

Prije više od 80 godina dr. Max Gerson je razvio terapiju koja nudi rješenje za većinu bolesti koje danas u zapadnom svijetu odnose nebrojene živote i narušavaju kvalitetu življenja velikog dijela stanovništva.

Iako je Gerson zbog svojih nekonvencionalnih metoda još u Europi nailazio na negodovanje struke, pravi napadi počeli su po dolasku u SAD. Nakon što je uz pomoć svojih zahvalnih, izliječenih pacijenata otvorio vlastitu kliniku teško je nalazio pomoćnike. Mladi liječnici koji bi s entuzijazmom došli u njegovu kliniku ubrzo bi počeli primati prijetnje da će im, nastave li s njim raditi, biti zabranjen pristup bolnicama, da im drugi liječnici neće slati pacijente i slično. Kako su bili u dugovima zbog kredita za školovanje, mladi liječnici nisu si mogli dopustiti da se dovedu u takvu situaciju. Unatoč svim Gersonovim naporima, medicinski časopisi odbijali su objavljivati njegove radove. Istovremeno, pacijentima koji su se u Američkom udruženju liječnika raspitivali o Gersonu govorili su da je njegova metoda «tajna» jer je «odbijao objavljivati radove». Gerson je na kraju prikupio svoje materijale i objavio ih 1958. u svojoj posljednjoj knjizi A Cancer Therapy: Results of 50 Cases (Terapija za rak: Rezultati 50 slučajeva). Umro je sljedeće godine.

Gersonova najmlađa kći Charlotte, koja je bila uključena u njegov rad i pomagala mu u klinici, tvrdi da je jedan od liječnika koji su radili u njihovoj klinici bio agent establišmenta. Navodno je za vrijeme dok je radio u njihovoj klinici nestalo nekoliko važnih dokumenata. Isti je liječnik kasnije povukao svoje pozitivne izjave o Gersonovoj terapiji iz medicinskih časopisa.

Charlotte ujedno tvrdi da je njen otac umro od posljedica trovanja arsenom koji mu je netko podmetnuo u kavu. Forenzički dokazi podupiru njene tvrdnje jer mu je u urinu zaista pronađen arsen. Oslabljen trovanjem obolio je od upale pluća koju nije preživio. Establišment tvrdi da je umro od raka pluća.
Back to top
« Last Edit: 30.11.2010 at 23:31:53 by Mr.Smith »  
 
IP Logged
 
Optimus T. Prime
5
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 836

Re: Divna ISTINA
Reply #3 - 01.02.2011 at 19:16:37
 
TOle je treba premislit in pogeldat.

Lp.
Back to top
 
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1