Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 6 7 8 9 10 11
(Read 42448 times)
Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Re: Lafarge
Reply #105 - 23.11.2010 at 10:52:32

Robi wrote on 22.11.2010 at 21:25:44:
Quote:
Poznam to praznino , sem jo občutil, pred leti pri sebi, ... in tudi pri nekaterih drugih , ...

Kako pa izgleda ta praznina...pri drugih ?

Ne samo, da sem jo sam opazil + začutil, ... še celo ena bejbika ( + tudi drugi) mi je pojamrala , da se počuti takooooo Prazno ...

Seveda mi je bilo takoj jasno za kaj gre. In, potem sem ji takoj pokazal sočutje , in ji ponudil pomoč , ... vendar ; glej ga zlomka ; te pomoči ne samo da ni razumela, niti je potem ni hotela .

In sedaj, po letih, ko jo še srečam za cesto, se mi takooooooo zasmili, ko jo vidim vso ubogo, razštelano, zdjano, shirano, obubožano , napol mrtvo, blodečo senco , ... drugače pa nekoč zares prečudovito bitjece .

Potem ji je začel še samomor bloditi po glavi, in sem rabil kar nekaj napora, da sem jo obvaroval pred najhujšim.

No , sedaj samo čakam, kdaj bo ta njena praznina spet narasla tako visoko, da jo bo potegnila v brezno bolečine jokanja in stokanja smrti ... ker noče rok ki bi ji pomagale  Cry Embarrassed Sad Cry

Vidiš, kako daleč te potem pripelje ta navidez nepomembna prazninica, ki na koncu zraste v Ogrooooomno "črrrrno luknjo" v tvoji duši, in te na koncu poplnoma "požre" , ker žal Ni življenja v njej .

In, kaj je tu za storiti , ko pa lahko samo Življenje zapolni praznino smrti v naši duši ?

Vidiš, ni lahko , ampak, upam, da bo tudi ta duša rešena še v tem življenju , da ji nebo treba spet zaiti na daaaaaljšo + bolj bolečo pot nazaj v + k - življenje/u  Cry

In , no ,mal' daljši je tudi tale "ovinek" okoli Lafargeja  Tongue Embarrassed

Lp + #
Back to top
« Last Edit: 23.11.2010 at 14:19:54 by Boštyxz »  

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #106 - 23.11.2010 at 13:08:57

Quote:
Ne samo, da sem jo sam opazil + začutil, ... še celo ena bejbika 8 + tudi drugi) mi je pojamrala , da se počuti takooooo Prazno ...

No, to je pa nekaj drugega, kot sem mislil.....
To so občutki...to ni praznina.

Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #107 - 23.11.2010 at 13:52:29

Sej Bošty ne ve kaj govori. On govori o depresiji, o občutkih, ko se nekdo počuti prazno, ker se življenje odvija drugače kot pa ima tista oseba ideje o življenju. To je v bistvu nekaj drugega kot pa tišina praznine kjer um utihne.

In sedaj se Bošty boji svojih propadlih videnj sveta, in beži stran od praznine v neko polnost, ki mu jo lahko zapolni samo Bog. Ampak pravi Bog je dejansko praznina, v kateri plava vesolje ...  Wink
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #108 - 23.11.2010 at 14:20:40

Robi wrote on 23.11.2010 at 13:08:57:
Quote:
Ne samo, da sem jo sam opazil + začutil, ... še celo ena bejbika 8 + tudi drugi) mi je pojamrala , da se počuti takooooo Prazno ...

No, to je pa nekaj drugega, kot sem mislil.....
To so občutki...to ni praznina.

Torej, zaresni občutki Resnične praznine , da boš bolj zastopu'  .

Lp + #
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #109 - 23.11.2010 at 14:59:13

Quote:

Lp + #

Zdaj pa zastopim.....

Quote:
On govori o depresiji, o občutkih, ko se nekdo počuti prazno, ker se življenje odvija drugače kot pa ima tista oseba ideje o življenju. To je v bistvu nekaj drugega kot pa tišina praznine kjer um utihne.

Točno to.

Ko se posameznik sreča s temi občutki praznine, je pravzaprav čas za preroditev.
To ni pravi čas za strah, ampak za rast..Saj lahko izgubiš le svoj del iluzij.....
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #110 - 23.11.2010 at 19:16:00

Robi wrote on 23.11.2010 at 14:59:13:
Quote:

Lp + #

Zdaj pa zastopim.....

Quote:
On govori o depresiji, o občutkih, ko se nekdo počuti prazno, ker se življenje odvija drugače kot pa ima tista oseba ideje o življenju. To je v bistvu nekaj drugega kot pa tišina praznine kjer um utihne.

Točno to.

Ko se posameznik sreča s temi občutki praznine, je pravzaprav čas za preroditev.
To ni pravi čas za strah, ampak za rast..Saj lahko izgubiš le svoj del iluzij.....

Ne, nisem govoril o tem . Govoril sem o drugačni - resnični praznini duše, katero napolnjuje smrt - "nebitje" , nebivanje , ...

In, ta ubija .

Spet druga reč je tista, o kateri je namignil Matija, ko ljudje padajo v depresijo , ampak to zaradi nesprejemanja Božje Volje . ( ker se življenje odvija drugače kot si pa ljudje zamišljajo , oziroma hočejo )

Nooo, to je pa druga stvar, o kateri bi se še dalo veliko reči .

Lafarge cementarge

Lp + #
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #111 - 23.11.2010 at 19:56:13

Ja Bošti, praznino naseljuje smrt, ker brez nje ni življenja. Počasi boš zapopadel. Smrt in življenje hodita skupaj, ni enega brez drugega. Zato pa se večina boji praznine, ker prerojeva. Staro umre, zaživi novo. Ves čas. To je čudež življenja, ki je onkraj. Ali pa skrajšano; življenje je umiranje.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #112 - 23.11.2010 at 20:54:54

Quote:
Ja Bošti, praznino naseljuje smrt, ker brez nje ni življenja. Počasi boš zapopadel. Smrt in življenje hodita skupaj, ni enega brez drugega. Zato pa se večina boji praznine, ker prerojeva. Staro umre, zaživi novo. Ves čas. To je čudež življenja, ki je onkraj. Ali pa skrajšano; življenje je umiranje.

Lp,Igor

ja + ne . niti ne . bom ju3 naprej , zdaj nemorem, ker imam sestanek z direktorjem, .,..
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #113 - 23.11.2010 at 21:07:12

Pa pufe mu omeni.
Te praznine ne poznaš, kaj? Vedno v pufih in delovanju.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #114 - 24.11.2010 at 07:59:41

Boštyxz wrote on 23.11.2010 at 20:54:54:
Quote:

Lp,Igor

ja + ne . niti ne . bom ju3 naprej , zdaj nemorem, ker imam sestanek z direktorjem, .,..

Hihi, tale bošty je pa mandelc. Ima sestanek z direktorjem!! On to omeni kot neko hudo dejstvo in jo že podurha!Juujj!  Grin Cheesy
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #115 - 24.11.2010 at 08:09:22

Izjava ARSO. Neverjetno kaj lahko napiše inštitucija, ki naj bi nas varovala.

http://www.ekokrog.org/2010/11/23/varuhinja-kritizira-mop/

Kršitve so, vendar to ni problem.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #116 - 24.11.2010 at 12:30:31

Quote:
Pa pufe mu omeni.
Te praznine ne poznaš, kaj? Vedno v pufih in delovanju.

Lp,Igor

Evome nazaj iz lublane bulane z direktorjem vred.

Pa saj on točno ve za vse moje pufe .

Ampak, tak pač je, ...

Falarge Mecent .

Lp + #
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #117 - 24.11.2010 at 12:33:05

Quote:

Lp,Igor

Zanimivo, ... pa saj so čist' zblojeni , ...  Tongue

Malarge Fecent
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #118 - 24.11.2010 at 12:35:47

Quote:

Lp,Igor

Ja + ne ;

Namreč, zaenkrat je še tako, kot praviš, ja .

Ampak, bo pa nekoč prišel čas, ko slabo nebo več obstajalo, temveč bo Samo še Večno Dobro .

Calarge Mefent.

Lp do tedaj, čaw  Smiley
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #119 - 24.11.2010 at 13:36:55

Quote:

Lp,Igor

Smiley
kakšen problem neki
Tongue
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Pages: 1 ... 6 7 8 9 10 11