Robi wrote on 22.11.2010 at 21:25:44: Quote:Poznam to praznino , sem jo občutil, pred leti pri sebi, ... in tudi pri nekaterih drugih , ...
Kako pa izgleda ta praznina...pri drugih ?
Ne samo, da sem jo sam opazil + začutil, ... še celo ena bejbika ( + tudi drugi) mi je pojamrala , da se počuti takooooo Prazno ...
Seveda mi je bilo takoj jasno za kaj gre. In, potem sem ji takoj pokazal sočutje , in ji ponudil pomoč , ... vendar ; glej ga zlomka ; te pomoči ne samo da ni razumela, niti je potem ni hotela .
In sedaj, po letih, ko jo še srečam za cesto, se mi takooooooo zasmili, ko jo vidim vso ubogo, razštelano, zdjano, shirano, obubožano , napol mrtvo, blodečo senco , ... drugače pa nekoč zares prečudovito bitjece .
Potem ji je začel še samomor bloditi po glavi, in sem rabil kar nekaj napora, da sem jo obvaroval pred najhujšim.
No , sedaj samo čakam, kdaj bo ta njena praznina spet narasla tako visoko, da jo bo potegnila v brezno bolečine jokanja in stokanja smrti ... ker noče rok ki bi ji pomagale
Vidiš, kako daleč te potem pripelje ta navidez nepomembna prazninica, ki na koncu zraste v Ogrooooomno "črrrrno luknjo" v tvoji duši, in te na koncu poplnoma "požre" , ker žal Ni življenja v njej .
In, kaj je tu za storiti , ko pa lahko samo Življenje zapolni praznino smrti v naši duši ?
Vidiš, ni lahko , ampak, upam, da bo tudi ta duša rešena še v tem življenju , da ji nebo treba spet zaiti na daaaaaljšo + bolj bolečo pot nazaj v + k - življenje/u
In , no ,mal' daljši je tudi tale "ovinek" okoli Lafargeja

Lp + #