ego-3p wrote on 21.10.2010 at 23:31:33:kaj ste smesni s tem kreganjem na lep nacin
pa ze dolgo uspeva
ML je zalostno delezen veliko nasprotovanja tukaj
sam ne zaradi drugih , bolj zaradi sebe
ML se mi zdi da je to tvoje notranjo nasprotovanje , nasprotujes sam sebi takozvana prava ljubezen in nikoli viden sirni duhovni svet je izgovor za zatiskanje oci pred slabim v sebi in neizrazanje teh custev , meseno telo je tvoje to si ti in mora delovat v celoti ampak ce ga zanikas pa ne more. To da je telo samo posoda in po smrti telesa zivis dalje je iluzija ustvarjena samo zato da vzdrzuje upanje na nekaj drugega a v bistvu drugega sploh ni . vse kar je ze si ! ne mores biti boljsi ce imas idejo da je boljse nekaj drugega.
Ne brani svojih teorij z tem da drugi ne razumejo ker ne razmisljajo z srcem s tem obtozujes razmisljas dualisticno in lazes sam sebi saj sam pravis da je resnica v srcu tisto cutenje in vedenje zivljenska sila ljubezen, ampak iz srca obtozevanje ne prihaja .
nimam nic proti tebi zame ne mores biti boljsi kakor ze si , tut tvoje in moje misljenje je pri temu nepomembno.
Glej egotrip, če še nisi izkusil in začutil duhovne moči življenja in če ti je nesebična ljubezen tuja, potem ne moreš rečti, da ne obstaja, kajti veliko stvari, ki jih nisi videl, slišal ali začutil, vendar obstajajo, zato moramo vedno dopustiti novi resnici tudi to možnost neslutenega obstoja.
Če pa jaz rečem, da poznam to resnico, pa se nikakor ne poveličujem nad tistim, ki je še ne pozna, ampak rad bi mu pomagal, da bi jo tudi on lažje in hitreje spoznal. Kako lahko potem rečeš, da obtožujem in lažem, če mi je pa srčna želja pomagati? Glej, takšnih otročarij zreli ljudje ne delajo, ampak pomagajo drug drugemu.
Jaz napisanih resnic ne rabim z ničemer braniti, ker so večne in nimajo sovražnika in nikar si ne misli, da so te resnice zrasle na mojem zelniku, ampak so moja spoznanja, ki sem jih tekom svojega življenja že spoznal. Tudi jaz sem bil nekoč enakega mnenja, kot si ti danes, in te z lahkoto razumem, zato te ne bom obsodil obtoževanja mene z lažjo, kakor si ti mene obsodil poniževanj in obtoževanja drugih.
Srce in ljubezen ne iščeta, kaj je kdo narobe naredil in koga je sodil, ampak iščeta dober namen pri drugemu, da ga pomnožita. Vsi mislimo, da je pogumen tisti, ki premaganega sovražnika uniči, pa ni res, pogumen je tisti, ki ga ne uniči, ampak mu naprej pomaga z dobro pomočjo, kajti če ga uničiš, pomeni, da se ga še zelo bojiš in kje je potem tvoj pogum?
No pa lep pozdrav.