hvala vsem trem za zanimive asociacije.
nekatere so mi blizu, druge manj.
mmm...ok..star sem 40, imam partnerko. na ljubezenskem področju se mi zadnje čase ni dogajalo nič novega, z žensko, ki je v sanjah, sva bila pred leti prijatelja-ljubimca, zdaj jenisem videl že več let in nimava stikov.razšla sva se brez konfliktov, v bistvu sva vsak začela neko resno vezo.
še druge asociacije:
golota - ženski sta res goli, ampak to me erotično privlači le na začetku, kasneje v sanjah je to nekako samoumevno- to z goloto kot razbremenitvijo, odkritostjo mi je blizu in bi lahko vzel za svoje, nekako naravni sta obe
fantje, ki igrajo karte- v bistvu niso ravno mulci ampak kot nekja fantovska druščina, ki je tam doma, znotraj tega obzidja-mesta-gradu,v sanjah je videti, da so sproščeni, neka pozirivna fantovska energija
mladenič, ki mi pomaga skozi okno - po mojem je to aspekt mene samega, sem skoraj prepričan
grad - to je nek star kamnit grad, ki pa izgleda kot živ. znotraj se počutim nekako domače, varno, ta svet nekako poznam, čeprav je star je še živ, v njem so te princese

, pa fantje, vidim tudi svežo zeleno travo ki raste med tlakovani kamni na grajskem dvorišču
spolni odnos- ta zadnjio del je še najbolj erotičen, nasmeh
občutek v sanjah je razmeroma prijeten na več načinov, mlace me mede le to, da se ženski neprestano spreminjata ena v drugo