Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Page Index Toggle Pages: 1
(Read 6796 times)
Artemid
1
*
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 9

dve goli ženski
31.08.2010 at 17:15:03
 
sanjam dve goli ženski..eno od njiju se mi zdi da poznam, da sva bila ljubimca, ampak ne prepoznam njenega obraza ali imena. druga je maljaša in vem da sem jo ravno spoznal. obe me nekako vsaka po svoje zapeljujeta in mi namigujeta na seks. pomisli, da bo ena ljubosumna če bom šel z drugo in obratno, zato se ne morem odločiti.obe sta mlajši od mene, okoli dvajset, jaz jih imam 40 kot v resnici.
potem se na hitro odločim in grem z mlajšo, ki je še nikoli nisem videl...grem z njo iz tega prostora, ki je noter bolj teman, ko pa prideva ven vidim, da smo na dvorišču nekega gradu z obzidjem. ko se ta, ki sva šla skupaj obrne vidim da ni ona temveč tista druga, s katero sem bil nekoč že ljubimec.to me ne čudi ampak se mi zdi nekako, kot da mora biti tako. ko greva čez dvorišče vidim skupino fantov starih okoli dvajset, ki igrajo neko igro sedeč na tleh-karte ali kaj. s tem golim dekletom prideva do nekih velikih vrat, ampak ona jih ne more odrpeti in zato v sobo, kjer naj bi imela sex spleza skozi okno. ko je enkrag notri se zraven mene spet pojavi nek mladenič in mi pomaga splezati noter. gola ženska čaka v postelji, uležem se poleg nje in ko se obrnem vidim, da sta poleg mene spet obe z začetka sanj, tista mlajša ima dolge črne lase in lepe prsi, ki me zelo privlačijo. nasmehne se mi in imava spolni odnos.
Back to top
 
 
IP Logged
 
murileon
YaBB Moderator
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 749
Kamnik
Gender: male
Re: dve goli ženski
Reply #1 - 01.09.2010 at 07:28:00
 
Sanje so uporabile žensko, s katero sta bila ljubimca. Torej nič obvezujočega, nič resnega, brez obveznosti. Alternativa je podobna. Tam je mularija, ki igra karte. Spet nekaj podobnega, neobvezujočega, neresnega. Kot da se ukvarjaš s stvarmi, ki so za tvoj nivo in tvoja leta premalo resna, premalo predana, preveč lahkotna, kar te v resnici ne zadovoljuje in ne izpolnjuje.
Back to top
 
 
IP Logged
 
plesnamesecu
Ex Member
Re: dve goli ženski
Reply #2 - 01.09.2010 at 08:40:18
 
Zanimivo bi bilo vedeti, kako ti vidiš te sanje. In kaj se ti drugače dogaja v življenju - kakšen je tvoj odnos z ženskami?

Na prvo žogo bi rekla (ker ne vem nič o tebi), da gre lahko tudi za izpolnitev erotičnih fantazij odraslega moškega. Ampak tu je nekaj simbolnih namigov in tvoja razcepljenost med obema dekletoma. Pojavlja se grad. In tebe v grad pripeljeta dekle in fant. V sanjah te obkroža mladost, ki je v teh sanjah izvor igrivosti in iniciative. Zapeljevanje deklet, pomoč fanta. Predvsem pa - vstop v grad ni lahek. Treba je skozi okno. Kaj to tebi pomeni?

In dekleti sta goli. To je sicer v sanjah videti povsem erotične narave, mene pa to spominja tudi na razbremenitev, odkritost, odprtost, naravnost (čisto moje asociacije).

Back to top
 
 
IP Logged
 
Robi
5
p
*****
Offline

I love to love
Posts: 5675
Dolenjska
Gender: male
Re: dve goli ženski
Reply #3 - 01.09.2010 at 09:52:21
 
Rad bi bil dober ljubimec in bil srečen, pa ne veš kako......nihaš med možnostmi, spoznavaš sebe Smiley
Back to top
 
 
IP Logged
 
Artemid
1
*
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 9

Re: dve goli ženski
Reply #4 - 01.09.2010 at 11:12:53
 
hvala vsem trem za zanimive asociacije.
nekatere so mi blizu, druge manj.
mmm...ok..star sem 40, imam partnerko. na ljubezenskem področju se mi zadnje čase ni dogajalo nič novega, z žensko, ki je v sanjah, sva bila pred leti prijatelja-ljubimca, zdaj jenisem videl že več let in nimava stikov.razšla sva se brez konfliktov, v bistvu sva vsak začela neko resno vezo.
še druge asociacije:

golota - ženski sta res goli, ampak to me erotično privlači le na začetku, kasneje v sanjah je to nekako samoumevno- to z goloto kot razbremenitvijo, odkritostjo mi je blizu in bi lahko vzel za svoje, nekako naravni sta obe
fantje, ki igrajo karte- v bistvu niso ravno mulci ampak kot nekja fantovska druščina, ki je tam doma, znotraj tega obzidja-mesta-gradu,v sanjah je videti, da so sproščeni, neka pozirivna fantovska energija
mladenič, ki mi pomaga skozi okno - po mojem je to aspekt mene samega, sem skoraj prepričan
grad - to je nek star kamnit grad, ki pa izgleda kot živ. znotraj se počutim nekako domače, varno, ta svet nekako poznam, čeprav je star je še živ, v njem so te princese Roll Eyes, pa fantje, vidim tudi svežo zeleno travo ki raste med tlakovani kamni na grajskem dvorišču
spolni odnos- ta zadnjio del je še najbolj erotičen, nasmeh

občutek v sanjah je razmeroma prijeten na več načinov, mlace me mede le to, da se ženski neprestano spreminjata ena v drugo
Back to top
 
 
IP Logged
 
Robi
5
p
*****
Offline

I love to love
Posts: 5675
Dolenjska
Gender: male
Re: dve goli ženski
Reply #5 - 01.09.2010 at 12:04:20
 
Quote:
mladenič, ki mi pomaga skozi okno - po mojem je to aspekt mene samega, sem skoraj prepričan
grad - to je nek star kamnit grad, ki pa izgleda kot živ. znotraj se počutim nekako domače, varno, ta svet nekako poznam, čeprav je star je še živ, v njem so te princese Roll Eyes

Mogoče hrepeniš po nečem novem, po pestrosti, ki ti ga tvoj odnos več ne nudi....ti življenje postaja rutina......
Back to top
 
 
IP Logged
 
Devi
5
p
*****
Offline

ravno prav
Posts: 5470
Dolenjska
Gender: female
Re: dve goli ženski
Reply #6 - 01.09.2010 at 17:23:52
 
Artemid wrote on 01.09.2010 at 11:12:53:
občutek v sanjah je razmeroma prijeten na več načinov, mlace me mede le to, da se ženski neprestano spreminjata ena v drugo

jes sem tud to najprej opazila in potem navezala vse skupej še na leta. neko preigravanje, prelivanje let, ženskih let, moških let, na kar verjetno niti ne bi postala pozorna, če jih sam ne bi tolk detajliral.
obe ženski, ne glede na leta (in tvojo izbiro) sta ti enako blizu, ko se ena spremeni v drugo te to nič posebej ne zmoti. tvoj odnos do žensk je nekako stabilen, jasen, (opredeljen?).
mi je pa zanimivo, da prihaja v sanjah pomoč v bistvu od fanta/ov. njihova pozitivna moška energija, njihova igra, (njihov pogled, pristop do življenja, žensk?) mlajši fant ti pomaga skoz okno, ženska ne more odpret glavnih vrat (zavesti?). ko da v tem trenutku prihaja do tebe neka nova, sveža energija, moška zagnanost, potenčnost..? in to ne skoz glavne vrata, ampak nekako neopazno, prej kot vpliv kot pa iskanje. prej od moških kot od žensk.
mogoče si/se boš znašel v moški družbi, ki bo v tebi spodbudila neko novo življenjsko silo al pa potenco. pa sej ne da je s staro karkoli narobe, sam tolk da tvoje življenje malo poživi mogoče..?
Back to top
 

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)
 
IP Logged
 
Artemid
1
*
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 9

Re: dve goli ženski
Reply #7 - 01.09.2010 at 18:19:38
 
ja, devi, to je pa blizu..res se mi zdi, da potrebujem to fantovsko..moško energijo... če zdaj pomislim, to sploh niso seksualne sanje...tudi tista skupina fantov uravnoteža te sanje..tista energija ko kartajo mi je prijetna..bolj prizemljeno mi je kot ti ženski-ki me privlačita sicer, ampak spreminjata obraze, telesa...
dobra interpretacija, tnx
Back to top
 
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1