Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 5 
(Read 25874 times)
M.L.
5

I Love YaBB 2!

Re: Sonce
Reply #30 - 14.12.2010 at 22:12:03

Quote:
Ja, s tem povzdigovanjem lastne dobrote je zelo tekmovalen.

Lp,Igor

Ja, tudi ti ajgor še riješ in se kopaš po zemeljskem blatu ter ne vidiš dalj od polnega krožnika. Žal se tvoja duhovna pot še ni začela, pa čeprav misliš, da si že povsem razsvetljen. Ko boš enkrat to spoznal, potem se boš očistil tudi zemeljskega blata.

Pa lep pozdrav.
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

ego-3p
5

Reply #31 - 14.12.2010 at 23:01:32

M.L. wrote on 14.12.2010 at 21:59:40:
ego-3p wrote on 14.12.2010 at 17:42:31:
M.L. wrote on 14.12.2010 at 14:46:30:
Alojz in Sandib wrote on 14.12.2010 at 13:27:07:
A je v LJ-Polju še odprta psihiatrija??

Ja, brez skrbi, je še, baje še samo tebe čakajo, potem pa zaprejo.

No pa lep pozdrav.

Ml zabluzene ideje so pac zabluzene ideje ti  jih imas mnogo pa to ni tak problem , problem je to da jih ti branis kot da so edine pravilne , kao neka dobrota pa srce ... saj lepo ce si dober clovk , samo ce bi mel ideje blizu resnice se ni bi rabu borit pa dokazovat pa pametovat . Daj nabijaj malo kak si dober  Grin

Egotrip, če ti je dobrota in poštenje spotika, potem si še zelo pomilovanja vreden, saj se ne zavedaš kako globoko v materiji še tiči tvoja duša. Zato ker je še tvoja duša takorekoč mrtva, ter leži v svojem mesenem grobu, tudi ne moreš dojeti kaj višjega kot so duhovna dobrota, ljubezen in poštenje, saj tvoj materijalni um nima večjega dometa od egoističnih materialnih potreb za svoje telo.

To pa pomeni, da zato ker sodiš iz svojih ego materialističnih zmot, ne moreš doumeti, da lahko obstajajo ljudje, ki z nesebično ljubeznijo, poštenjem in dobroto pomagajo drugim pomoči potrebnim prej kakor sebi. Zato tudi ne verjameš v nobeno dobroto, poštenje in nesebično ljubezen. Človek tvojega kova bo zatrl vsako srečano dobroto in poštenje, ker slednje po njegovem prepričanju ne obstaja, ampak je lahko le samo hinavska potegavščina človeškega egoističnega uma.

No pa lep pozdrav.

ja tako dober si vidis ?
ne vidis ?
tudi prav Smiley

Ml rece - pomilovanja si vreden  , pa pride Bosty in rece -ne skrbi saj bodo kmalu zbrisani  Grin

Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #32 - 15.12.2010 at 12:17:17

M.L. wrote on 14.12.2010 at 22:12:03:
Quote:

Lp,Igor

Ja, tudi ti ajgor še riješ in se kopaš po zemeljskem blatu ter ne vidiš dalj od polnega krožnika. Žal se tvoja duhovna pot še ni začela, pa čeprav misliš, da si že povsem razsvetljen. Ko boš enkrat to spoznal, potem se boš očistil tudi zemeljskega blata.

Pa lep pozdrav.

Bodi vsaj malo pameten, M.L.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #33 - 16.12.2010 at 08:21:11

Boštyxz wrote on 14.12.2010 at 09:19:30:
Pod razbeljenopregretorazgreto površino Sončeve Atmosfere, so pogoji za življenje podobni tu na naši Zemlji, z Vodo - H2o , in zrakom, kisikom, tako, da tamkajšnji prebivalci lepo živijo.

Občasne probleme jim delajo le črne pege, ki pa so posledica , ...

Morda bi Alojz tule nadaljeval ?  Roll Eyes

Lp + #

Zakaj pa ?  Huh
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #34 - 16.12.2010 at 08:23:07

No pa lep pozdrav.

Hehe, ta je tud' dobra  Grin Wink Smiley Grin

A zato ?  Cheesy

Pomoje je to Alojz mislu zame  Roll Eyes

No, zdaj naj pa študira   Cool

Lp + #
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #35 - 16.12.2010 at 08:28:40

Robi wrote on 14.12.2010 at 18:52:16:
Boštyxz wrote on 14.12.2010 at 09:19:30:
Pod razbeljenopregretorazgreto površino Sončeve Atmosfere, so pogoji za življenje podobni tu na naši Zemlji, z Vodo - H2o , in zrakom, kisikom, tako, da tamkajšnji prebivalci lepo živijo.

Občasne probleme jim delajo le črne pege, ki pa so posledica , ...

Morda bi Alojz tule nadaljeval ?  Roll Eyes

Lp + #

Še dobro, da imamo Boštija...Zato Slovenija sploh ne rabi neke NASE..... Smiley

Hehe, dobro povedano.  Wink Ampak jaz sem še slab v tem .  Exclaim

Na srečo pa za mano čakajo še boljši kot sem jaz  Exclaim Cool Exclaim

Mal' še počaki, boš šele vidu kaj je ta "Zaresna Stvar"  Cool Roll Eyes Cool

Lp do tedaj, ajd'  Smiley
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #36 - 16.12.2010 at 08:29:36

M.L. wrote on 14.12.2010 at 21:59:40:
ego-3p wrote on 14.12.2010 at 17:42:31:

No pa lep pozdrav.

Ml zabluzene ideje so pac zabluzene ideje ti  jih imas mnogo pa to ni tak problem , problem je to da jih ti branis kot da so edine pravilne , kao neka dobrota pa srce ... saj lepo ce si dober clovk , samo ce bi mel ideje blizu resnice se ni bi rabu borit pa dokazovat pa pametovat . Daj nabijaj malo kak si dober  Grin

Egotrip, če ti je dobrota in poštenje spotika, potem si še zelo pomilovanja vreden, saj se ne zavedaš kako globoko v materiji še tiči tvoja duša. Zato ker je še tvoja duša takorekoč mrtva, ter leži v svojem mesenem grobu, tudi ne moreš dojeti kaj višjega kot so duhovna dobrota, ljubezen in poštenje, saj tvoj materijalni um nima večjega dometa od egoističnih materialnih potreb za svoje telo.

To pa pomeni, da zato ker sodiš iz svojih ego materialističnih zmot, ne moreš doumeti, da lahko obstajajo ljudje, ki z nesebično ljubeznijo, poštenjem in dobroto pomagajo drugim pomoči potrebnim prej kakor sebi. Zato tudi ne verjameš v nobeno dobroto, poštenje in nesebično ljubezen. Človek tvojega kova bo zatrl vsako srečano dobroto in poštenje, ker slednje po njegovem prepričanju ne obstaja, ampak je lahko le samo hinavska potegavščina človeškega egoističnega uma.

No pa lep pozdrav.

Dobro povedano, in poznamo še več takih primerkov , ...

Lp + #
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #37 - 16.12.2010 at 08:36:19

M.L. wrote on 14.12.2010 at 22:12:03:
Quote:

Lp,Igor

Pa lep pozdrav.

Zanimivo, a ne, da je Ajgor nekako hitro zapopadel tvojo dobroto, ki je precej nesebična,  ni pa zmogel  zapopasti Alojzijevega sebičnoNeponižnega povzdigovanja nad mano, z opazkami (da ne rečem grožnjami) psihiatrične bolnišnice .

Res, nekoliko pristranski si tule, Igor , a se ti ne zdi ?  Roll Eyes

Lp do tedaj, ko to opaziš . Cool
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #38 - 16.12.2010 at 08:52:07

Kaj ne znaš prepira okrog svojega odhoda v Polje rešiti z Alojzem sam?
Lahko pa rečem, da nisi tako tekmovalen z lastno dobroto, kot M.L.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #39 - 16.12.2010 at 10:47:04

Quote:
Kaj ne znaš prepira okrog svojega odhoda v Polje rešiti z Alojzem sam?
Lahko pa rečem, da nisi tako tekmovalen z lastno dobroto, kot M.L.

Lp,Igor

No, pa saj tudi M.L. ni tako "tekmovelen" kot se nekaterim zdi , kajti jaz ga poznam , in vem, da tolikšna ponižnost kolikor jo on ima , pač ne dela tekmovalnesamohvale , kot jo ima recimo Alojz .

Če pa njegovo duševno oko duhovnega vpogleda pač zazana pri nekaterih ostalih določene napake/grehe, potem pa ti takoj to vzamejo za slabo .

No, saj , nerečem. Tu sem z tem bolj ali manj opisal tudi slabosti samega sebe, ko takoj vzamem Alojzove namige za slabe .

Ampak, kdaj pa sem jaz ali M.L. začel z namigi psihiatričnih bolnišnic ?

No, torej se tu že vidi razlika .

Saj nebi rad zdaj se spodtikoval nad tem, ampak ko si že ravno namignil, da naj razrešujem z Alojzom, potem bi bilo mogoče tudi dobro, da bi tudi ti pregledal situacijo bolj celostno, čeprav tudi ti nočeš konfliktov z Alojzem, in verjetno z nikomer .

Kakorkoli že, jaz grem delat' zdaj , tko kot večina , za pufe spet .

Po novem letu pa grem itak nekam v službo, tko, da bo bolje + lažje kot pa sedaj, ko sem socialni problem Slovenske države .

Lp do tedaj , ko spet zasije nam Pravo Sonce  .

Boštjanbo + #
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #40 - 16.12.2010 at 11:00:01

Želim ti lepo novo službo (pa ne, da služiš, ampak delaš z veseljem in imaš dostojno plačilo).

Lp,igor
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #41 - 16.12.2010 at 20:19:44

Bosty kje pa delas? Saj me ne zanima tocno, zanimame na katerem podrocju, v prizvodnji, prodajas?

Se mi zdi da si v situaciji ko nekdo mocno izkorisca tvojo nesreco, ceprav se to itak vecini dogaja, (ali jebes ali si jeben druge ni pravijo), povsod nas lupijo ker enostavno vedo da lahko. Undecided
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Poet
4

Ljubljana
Reply #42 - 17.12.2010 at 07:51:08

Boštyxz wrote on 16.12.2010 at 10:47:04:
Po novem letu pa grem itak nekam v službo, tko, da bo bolje + lažje kot pa sedaj, ko sem socialni problem Slovenske države .

Kako to, Bošty?  Shocked  V Sloveniji praviš si socialni problem, na forumu pa najimenitnejši božji bojevnik, ne gre skupaj, ne ne ...

Questioning   Je pa res, da slovenski oblaki delajo dobro prepreko našemu nepravemu soncu, zato je slovenski živelj deležen manj sonca kot pa drugi življi po svetu, dasiravno gledamo isto sonce in imamo do njega enak dostop. Hja, je že tako.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #43 - 17.12.2010 at 08:32:28

Etrex wrote on 16.12.2010 at 20:19:44:
Bosty kje pa delas? Saj me ne zanima tocno, zanimame na katerem podrocju, v prizvodnji, prodajas?

Se mi zdi da si v situaciji ko nekdo mocno izkorisca tvojo nesreco, ceprav se to itak vecini dogaja, (ali jebes ali si jeben druge ni pravijo), povsod nas lupijo ker enostavno vedo da lahko. Undecided

Nič še ne delam : klošarim še zaenkrat, ker domača firma tud klošari. Začnem pa po novem letu, kot gre ona pesem ; "... saj po novem letu boljše booo ... " . Delal pa bom v proizvodnji, mikrotig varjenje, z plačo 100 E pod slo povprečjem.

Pa saj o tem , kako da nas lupijo smo že tolikokrat govorili, da že skoraj vrabci na strehah čivkajo kako se eni parazitirajo nanaših plečih .

Poet, kaj ti negre zdaj skupaj spet ?  Wink  Tongue Wink

A neveš kako se to dela ?  Roll Eyes

Lp + #
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #44 - 17.12.2010 at 08:45:38

Poet wrote on 17.12.2010 at 07:51:08:

Kako to, Bošty?  Shocked  V Sloveniji praviš si socialni problem, na forumu pa najimenitnejši božji bojevnik, ne gre skupaj, ne ne ...

Questioning   Je pa res, da slovenski oblaki delajo dobro prepreko našemu nepravemu soncu, zato je slovenski živelj deležen manj sonca kot pa drugi življi po svetu, dasiravno gledamo isto sonce in imamo do njega enak dostop. Hja, je že tako.  

Kot vem so družbeni problem v Sloveniji razni tajkuni, Beričevičevi psi, lopovi, zviteži, politikantje, pravičnjakarji, birokrati, ne pa ljudje, ki poskušajo živeti z nminimalnimi željami. Predvsem to zakriva sonce in potem še prepričanje, da so prav ti problem, ki iščejo uteho v nekem bebastem idolu. Ni vsak globok vernik bojevnik. Je le zmedena persona.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3 4 5