Alojz in Sandib wrote on 17.12.2011 at 13:17:09:M.L. wrote on 17.12.2011 at 12:13:37:Boštyxz wrote on 17.12.2011 at 09:36:24:t wrote on 12.08.2011 at 11:00:17:Sex je greh samo, če se zafukaš
N e ! V vsakem primeru je to greh

Le, da eni to spoznajo v tuzemski inkarnaciji, eni pa žal ne .
Vendar se ta greh da tudi "zaobiti" , in ga odpraviti .
Lp + #
Če se sexsa zaradi telesnih strasti in naslade, se daje prednost uživaštvu in ne spočetju, potem je takšen sex greh, če pa se sexsa izkjučno za spočetje otroka in se v samem aktu moški in ženska spoštujeta in drug drugemu izkazujeta duhovno ljubezen, namesto strasti polnih poželenj in mesenih užitkov, takrat pa sex ni greh.
Zopet, kakor povsod drugod je mejna črta prestopa zelo tanka in vedno hodimo po robu črte, tako da jo z nepazljivostjo in lahkomiselnostjo z lahkoto prestopimo.
Pa lep pozdrav.
M.L
Piši pismo Bogu in ga vprašaj zakaj je že 25% novoporočenih parov-neplodnih.Pa ne boš dobil odgovora.Ne mi sanjati,da je planet zastrupljen -kot to sanja večina,ki ne pozna naše vesoljne soodvisnosti.
Sem ravno pri volji , in še časa mi nekaj ostaja, pa bi kar jaz odgovoril namesto brata M.L.
Upam, da mi brat M.L ne zameri tega .
Namreč, kolikor ga poznam, ti bom brez kakih posebnih dvomov povedal, da brat M.L. ne rabi pisati pisma Bogu , ker ga je Že zdaaavnaj dobil od Njega, in zato o tem Odgovoru prav dobro Ve
Odgovor pa se Glasi : Večina današnjih parov je neplodnih ravno zaradi grešenja v sexu
Si pa vsaj nekaj pogruntal : zastrupljenost planeta z tem nima povezave .
No, ja, morda pa ; le "duhovna zastrupljenost" , to pa bi že imelo povezavo .
Pa me prosim še brat M.L. popravi, kjer sem se zmotil, in mi prosim oprosti , če sem si ob preveč časa dovolil odgovoriti namesto tebe.
Hvala .
Pa uspešno večerno razmišljanje želimo Alojzotu
Lp + #