Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 
(Read 8382 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: "Padli" uporabniki foruma ...
Reply #30 - 28.09.2010 at 15:58:08

El Pesnik wrote on 28.09.2010 at 09:48:19:
Alojz in Sandib wrote on 30.08.2010 at 18:41:06:
Problem je ,da ljudje živimo v lastni ego temi vesoljno nesamospoznani kdo sploh smo in kaj pomenimo vesoljnemu življenju samemu. Mi ne živimo za življenje v lastnem nevedenju živimo kot živali,da umremo.Mi ne izpolnjujemo vesoljnega življenjskega poslanstva ,ki ga  vesolje)življenje samo upravičeno pričakuje od nas.

Problem je samo v tem, da se mi tudi ta opis ne zdi pravi, sorry. To kar počnemo na Zemlji seveda sux, samo ta druga "alternativa", ki vključuje kloniranje in pojanje po vesolju z galaktičnimi ladjami ter skrb za vso živež po galaksiji in še dlje, se mi ne zdi dosti boljša izbira od te zemeljske. Oboje kind of sux oz. oboje se mi zdi rahlo zgrešeno, zato ne rezonira z mano.

Ne neki točki se mi je zdelo, da pa bi to mogoče lahko bilo to, samo bolj ko se poglabljam v to zadevo bolj se mi zdi tuja, na žalost.

Lp

Življenje vključuje tudi žalost.Ti kar bodi žalosten! Meni se tudi zdi,da ti ne veš vseh odgovorov-jih še iščeš,tako kot vsi? Cheesy Sodi lahko vsak,tudi izgubljeni!!!! Cheesy
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Pages: 1 2 3