Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Pages: 1 2 3 4
(Read 41842 times)
Eva
5
p
*****
Offline


Posts: 2677
Kranj
Gender: female
Free Energy Truth
30.06.2010 at 13:00:24
 
s fejsbuka

...
please tag others x

PASS this around like wildfire!!

http://freeenergytruth.blogspot.com/

Free Energy Truth began life in 2007 and was initially set up to counter the disinformation and lies being perpetrated about the non-existence of free energy technology. Fed up with lies and propaganda, Free Energy Truth was created on 26th April 2007 .........to convey the absolute truth about the reality of the existence of free energy technology and in direct response to the deliberate misinformation and debunking efforts by elements of the corporately controlled media and commercial interests.

Today we see that there is a growing awareness of these technologies, and despite the efforts of pseudo-skeptic groups, establishment science and debunkers we are getting the message across. Don't take our word for it - do the research yourself.

Free energy has been in existence since at least the time of Nikola Tesla and has been denied to the general public for almost a century. We have been wrongly conditioned to believe that in over 100 years there have been no significant advances in energy generation. This is an utter fabrication designed to preserve a global hierarchy of control and profiteering.

--------

OFF the Grid suppressed alternative, exotic technologies, inventions & ideas....

FREE download: practical guide to 'Free energy' devices
http://www.free-energy-info.co.uk/PJKBook.html

Chapter one: Magnet power
Chapter two: Moving Pulsed Systems
Chapter 3: Motionless Pulsed systems
Chapter 4: Gravitational Pulsed systems
chapter 5: Energy-tapping pulsed systems
Chapter 6: Battery -charging pulsed systems
Chapter 7: Aerial systems
Chapter 8: Fuel-less Engines
Chapter 9: Passive systems
Chapter 10: Vehicle Systems
Chapter 11: Other Devices
Chapter 12: Electronics tutorial
chapter 13: Doubtful devices
chapter 14: Renewable Energy devices


Another GREAT website YOU need to save in your favorites!!!...

Alt Fuels, Anti-Gravity, Batteries, BetaVoltaics, Biofuels, BioDiesel, BioElectricity,
Biomass, Body Electric, Brown's Gas, Cold Fusion, Conservation, Electrolysis,
...Electromagnetic, Electrostatic Flight, Fuel Cells, Fuel Efficiency, Electric Vehicles,
...Engines, Hydroxy Fusion, Geothermal, Gravity Motors, Home Generation, Hydro
Hydrogen, Human Powered Joe Cells, Lighting, Magnet Motors, Nanotechnology
Nuclear, Nucl. Remediation, Piezoelectric, Plasma, Power Conditioning, Solar Solid State Gen. Tesla Turbines, Thermal Electric, Tidal, Vortex, Waste to Energy , Water
Wave (Ocean)
Wind, Wireless Electricty, Zero Point Energy
PowerPediaBetaVoltaic, Nikola Tesla, Arther etc ..........

http://peswiki.com/index.php/Main_Page

------
Always check for fraud claims before buying alternative excess/free energy devices, and ask professionals in the green alternative energy fields as well.

***Free Energy Another Inconvenient Truth
http://www.youtube.com/watch?v=uWOxnXKB8VQ
------

The Orion Project is a non-profit foundation created to transform the current energy, environmental and social crisis into a world of sustainability and enlightened abundance.

In this video, project director Steven M. Greer, M.D., answers the question: "How have these alternative energy technologies been suppressed?"

http://www.TheOrionProject.org/
***The Orion Project - The Suppression
http://www.youtube.com/watch?v=Aa6baEOEcTk

-------
Forbidden Science
From Ancient Technologies to Free Energy

Edited by J. Douglas Kenyon

http://store.innertraditions.com/Product.jmdx;jsessionid=F9D499B83AC8DC8E1569A44...
-----

Suppression, Censorship and Dogmatism in Science
http://www.suppressedscience.net/
-----

The Tesla Prophecy and Suppressed Science

http://www.youtube.com/watch?v=CspKosxgXbM

------

1/9 Top 10 Exotic Free Energy Technologies - Sterling Allan, Hawaii
http://www.youtube.com/watch?v=26u26Dlo0X4
Back to top
 
 
IP Logged
 
Mr.Smith
5
*****
Offline


Posts: 695

Re: Free Energy Truth
Reply #1 - 06.11.2010 at 20:45:22
 
Back to top
 
 
IP Logged
 
Mr.Smith
5
*****
Offline


Posts: 695

Re: Free Energy Truth
Reply #2 - 03.07.2011 at 17:37:49
 
Back to top
 
 
IP Logged
 
x_igor
Ex Member
Re: Free Energy Truth
Reply #3 - 12.09.2011 at 11:16:07
 
Prvič predstavljena fuzija, ki proizvede trikrat več energije, kot je porabi. Mogoče pa deluje.

ttp://www.najdi.si/novica/Dnevnik.si/Znanost-in-IT/Revolucija%3A-Prvič-v-zgodovi...

Lp,Igor
Back to top
 
 
IP Logged
 
GospodarUsode
3
***
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 119

Re: Free Energy Truth
Reply #4 - 12.09.2011 at 13:39:57
 
Povezava ti ne dela, pa prenašam člančič.
Še moj komentar, če smem; o tejle zadevi se govori že od lanske jeseni/konca leta (v prostoenergijskih logih seveda). Princip kaže dobro, manj dobro pa je to, da si je Rossi zadevo "sposodil" pri kolegu jo samo malce naspidiral (uporabil več katalazatorja in ga zdrobil v manjše delce - nanodelce; po spominu gre za nikelj, ne bom pa trdil) in to "pozabil" omeniti. Naj bi pa stvar delovala in plan je, da bi se z letošnjo jesenjo zadeva začela proizvajat in tržit. Živi bili pa vidjeli ...
Tule še malce več podrobnosti:
http://peswiki.com/index.php/Directory:Andrea_A._Rossi_Cold_Fusion_Generator

Še članek iz najdi.si :

Revolucija: Prvič v zgodovini predstavljena nuklearna centrala, ki dela na principu hladne fuzije

Znanost in tehnologije - ponedeljek, 12.09.2011 10:39 Tekst: (nam)

rim - Potem, ko se nekatere svetovne velesile, kot je Nemčija, trudijo čim hitreje opustiti svoj nuklearni program, da se ne bi tudi pri njih zgodilo kaj podobnega kot katastrofa japonske Fukušime, pa sta dva italijanska znanstvenika razkrila revolucijo jedrske energije– nuklearno centralo, ki dela na principu hladne fuzije.Čista, neomejena energija

Fizik Sergio Focardi ter inženir Andrea Rossi sta najavila, tako Jutarnji.hr, da bosta kmalu pognala t.i. E-Cat, daljše Energi Catalizer. ''Skupaj s sodelavcem Rossijem sva razvila napravo, ki omogoča proizvodnjo čiste energije v neomejenih količinah. Centrale, ki delajo na principu hladnega zlitja, bi lahko bile glavni izvor energije v prihodnosti,'' je povedal 79-letni Focardi, ki je sicer učil na univerzi v Bologni.
Izvedljivo, a popolnoma neekonomično - do sedaj

Znano dejstvo je, da če obstaja ''sveti gral'' fizike, potem je to vsekakor termonuklearna fizika, s kateri fiziki ''bijejo bitko znanja'' že od 60-ih let. Gre za proces, ki se sicer odvija na Soncu, zaradi podobne jedrske reakcije pa eksplodira tudi vodikova bomba. Med fuzijo, razlaga Jutarnji, se, kot pove že sam izraz, spajajo vodikovi izotopi, pri čemer nastajajo helijeva jedra in nevtroni, obenem pa se sprošča ogromna količina energije.

Seveda ni tako preprosto, kot se sliši. Da reakcija sploh začne potekati, morajo gorivo segreti na nepredstavljivih 10 milijonov stopinj Celzija, kar nastane je plazma. Nadalje se jedra začnejo spajati šele, ko je dovolj pritiska v prostoru, povrh vsega pa se mora plazma dovolj dolgo zadrževati tudi v t. i. tokamaku, nekakšni magnetni posodi. Vse to je seveda izvedljivo, a kje je problem? Znanstveniki v več desetletjih še niso uspeli omenjene reakcije izvesti na način, da bi proizvedli več energije, kot se je med celotno reakcijo porabi.

V Franciji se sicer pospešeno gradi t.i. ITER, Mednarodni termonuklearni eksperimentalni reaktor, pri gradnji katerega sodelujejo ZDA, Evropska Unija, Rusija, Japonska, Kitajska, Južna Koreja in celo Indija. Vseeno smiselne, komercialne proizvodnje električne energije s pomočjo termouklearne fuzije ne bomo dočakali pred letom 2500.
Sonce v epruveti

Že leta 1986 je na ''na pomoč'' priskočila ideja o hladni fuziji. Ameriška kemika Stanley Pons in Martin Fleischmann sta tega leta namreč objavila, da sta energijo in moč Sonca spravila v epruveto, s pomočjo elektrolize težke vode (voda v kateri je namesto vodika njegov izotop devterij) ter elektrod paladija. Njuno ''revolucionarno'' odkritje je, kljub temu, da so ga ljudje bučno pozdravili, saj se je v javnosti pojavilo le kratek čas po Černobilski katastrofi, potem, ko nihče od znanstvenikov ni mogel ponoviti njune reakcije v svoji epruveti, doživela polom, je razložil Focardi. ''Med mnogimi fiziki pa se je našlo veliko takih, v katerih je njuno 'odkritje' zbudilo zanimanje in med njimi je sem bil tudi jaz,'' še doda fizik, poroča Jutarnji.
Trikrat več proizvedene energije kot vložene

''Bil sem že v pokoju, ko je z mano v stik stopil Rossi, saj so ga zanimale moje raziskave in ugotovitve o hladni fuziji. In ker je Rossi inženir, pomeni da ima smisel za konstrukcijo in razvoj aparatur, ki ga midva s Piantellijem nisva imela,'' pojasni Focardi in doda, da sta v času treh let z Rossijem naredila prototip E-Cata. Napravo, ki je narejena iz jekla, s prostornino 50 kubičnih centimetrov, sta predstavila v Bologni, na srečanju le 50 ljudi, ki sta ga sama organizirala. Tam sta razložila, da lahko E-Cat proizvede trikrat več energije kot jo med reakcijo porabi.

''E-Cat je zasnovan na jedrskem procesu, v katerem se sprošča veliko večja energija, kot pri nekaterih drugih metodah,'' je razložil Focardi in poudaril pomembno dejstvo. ''Čeprav gre za jedrski proces, ne smemo o njem razmišljati kot o nečem slabem ali nevarnem. To je nuklearna energija, ki je čista in nima nobene potrebe po veliki zaščiti.''

Na trdnejše dokaze o uporabnosti E-Cata bo vsekakor potrebno še počakati. Nekaj znanstvenikov pa je Focardiju in Rossiju zamerilo tudi dejstvo, da svoje raziskave nista objavila v kakem znanstvenem časopisu, kjer bi bile natančno vidne tudi podrobnosti njunega dela.
Back to top
 
 
IP Logged
 
x_igor
Ex Member
Re: Free Energy Truth
Reply #5 - 12.09.2011 at 13:43:23
 
Back to top
 
 
IP Logged
 
Alojz in Sandib
5
*****
Offline

Tao
Posts: 10528

Re: Free Energy Truth
Reply #6 - 12.09.2011 at 14:08:57
 
Quote:


To sje sistem ki temelji na težki vodi_plazmična oblika vode. O tem sem že govoril v enem izmed  svojih postov ko sem odgovarjal OTP-ju. Če ima je uspelo sem jaz s svojim agregatom(sedaj delamo še krmilni sistem)pogorel???Mogoče?
SAm odgovarjam:Vse je mogoče!  Wink
Back to top
 

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!
 
IP Logged
 
gemba
4
****
Offline


Posts: 377
Slovenia
Gender: male
Re: Free Energy Truth
Reply #7 - 15.10.2011 at 18:14:09
 
Permanent Magnetic Motor from Argentina. A self running, free energy generator!

http://www.youtube.com/watch?v=lBB8puMtwJM&feature=related

Back to top
 
 
IP Logged
 
Alojz in Sandib
5
*****
Offline

Tao
Posts: 10528

Re: Free Energy Truth
Reply #8 - 11.01.2012 at 16:04:10
 
gemba wrote on 15.10.2011 at 18:14:09:
Permanent Magnetic Motor from Argentina. A self running, free energy generator!

http://www.youtube.com/watch?v=lBB8puMtwJM&feature=relatedGemba poznam zadevo.Tale agregat je čist napačno skonstruiran.Upam in čakam VSAK dan kot pes na kost,da bo moj končan v parih dneh.Vlečemo zadevo že od septembra sem in jo odlagamo zaradi enega posla s Srbi.Sedaj smo se odločili,da zadeva ne more več čakati in smo ji dali prioriteto.Upam,da bo moj partner končal  ta, ali v začetku drugega tedna zadevo.Gre zgolj za nekaj struženja in montažo.Upam,da smo uspeli skonstruirat čisto asimilacijo enotne  vesoljne elmentarne zakonitosti in da bo zadeva končno samo delovala..Upam in čakam,ker  svoje sem že opravil.
Back to top
 

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!
 
IP Logged
 
Robi
5
p
*****
Offline

I love to love
Posts: 5746
Dolenjska
Gender: male
Re: Free Energy Truth
Reply #9 - 11.01.2012 at 17:28:12
 
Alojz in Sandib wrote on 11.01.2012 at 16:04:10:
gemba wrote on 15.10.2011 at 18:14:09:
Permanent Magnetic Motor from Argentina. A self running, free energy generator!

http://www.youtube.com/watch?v=lBB8puMtwJM&feature=relatedGemba poznam zadevo.Tale agregat je čist napačno skonstruiran.Upam in čakam VSAK dan kot pes na kost,da bo moj končan v parih dneh.Vlečemo zadevo že od septembra sem in jo odlagamo zaradi enega posla s Srbi.Sedaj smo se odločili,da zadeva ne more več čakati in smo ji dali prioriteto.Upam,da bo moj partner končal  ta, ali v začetku drugega tedna zadevo.Gre zgolj za nekaj struženja in montažo.Upam,da smo uspeli skonstruirat čisto asimilacijo enotne  vesoljne elmentarne zakonitosti in da bo zadeva končno samo delovala..Upam in čakam,ker  svoje sem že opravil.

Deluje pa vseeno...Ali je nateg ?
Back to top
 
 
IP Logged
 
Alojz in Sandib
5
*****
Offline

Tao
Posts: 10528

Re: Free Energy Truth
Reply #10 - 11.01.2012 at 17:38:26
 
Robi

Ne !!! Deluje  nekaj časa in se samo ustavi,ker jo ustavijo magnetne silnice ki se skoncentrirajo na os. Osrednja Os je napaka vseh ,ki se tem ukvarjajo-več ne smem povedati.
Back to top
 

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!
 
IP Logged
 
Robi
5
p
*****
Offline

I love to love
Posts: 5746
Dolenjska
Gender: male
Re: Free Energy Truth
Reply #11 - 11.01.2012 at 17:39:30
 
OK. Smiley
Back to top
 
 
IP Logged
 
ik.kanu.na
5
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 918

Re: Free Energy Truth
Reply #12 - 15.01.2012 at 00:26:37
 
Alojz in Sandib wrote on 11.01.2012 at 17:38:26:
Robi

Ne !!! Deluje  nekaj časa in se samo ustavi,ker jo ustavijo magnetne silnice ki se skoncentrirajo na os. Osrednja Os je napaka vseh ,ki se tem ukvarjajo-več ne smem povedati.

Kaj pa Perendev magnetni motor, a ta tudi ne deluje pravilno, čeprav vrti neskončno, dokler ga ne ustaviš?  Roll Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=FxReArGbE_s&feature=related
Back to top
 
 
IP Logged
 
Alojz in Sandib
5
*****
Offline

Tao
Posts: 10528

Re: Free Energy Truth
Reply #13 - 15.01.2012 at 11:41:03
 
ik.kanu.na wrote on 15.01.2012 at 00:26:37:
Alojz in Sandib wrote on 11.01.2012 at 17:38:26:
Robi

Ne !!! Deluje  nekaj časa in se samo ustavi,ker jo ustavijo magnetne silnice ki se skoncentrirajo na os. Osrednja Os je napaka vseh ,ki se tem ukvarjajo-več ne smem povedati.

Kaj pa Perendev magnetni motor, a ta tudi ne deluje pravilno, čeprav vrti neskončno, dokler ga ne ustaviš?  Roll Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=FxReArGbE_s&feature=relatedRazmisli? Človek trdi ,da da motor moČ  20 KW to je skoraj 30 KS.Če bi bilo tule vse čisto tale agregat ne bi bil na internetu-nikoli!! Zakaj? Ti razmisli! Kaj je v tistem zaboju zraven? Rešitev je izvirno  dobra,ker je os horizontalna- pa še vedno ni najboljša .Jaz še vedno ne zaupam,ker sem podobnega že skonstruiral in probal.Pri magnetni rotaciji nikoli ni mogoče doseči rotacijo brez samo nihanja -oscilacije .Nikoli!! Zadeva me ne prepriča. POjdi ga izdelat pa se boš sam prepričal ,da je nateg.
Back to top
 

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!
 
IP Logged
 
Alojz in Sandib
5
*****
Offline

Tao
Posts: 10528

Re: Free Energy Truth
Reply #14 - 19.01.2012 at 11:46:50
 
Pospešeno se bližamo vrelišču dnevu D.Sedaj bomo videli,ali je Alojz pravi,ali je samo en (drekec pekec) več na tem svetu? Držte pesti!!
Back to top
 

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!
 
IP Logged
 
Pages: 1 2 3 4