Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 4 5 6 
(Read 25464 times)
ego-3p
5

Re: Melkizedek
Reply #75 - 01.06.2010 at 13:49:09

Quote:
No, ko smo že v temi, ki je namenjena M ; njegov zadnji prispevek (še skoraj topel).

http://www.youtube.com/watch?v=y1XBzVgcCbM&feature=related

Zanimiv filmček, zgodba še bolj. Se mi pa ob temah, ki jih M. predstavlja poraja kup vprašanj, takih čisto praktičnih .....

Super zadeva : ) ravnokar si ogledujem : )
Muci me ker bi rad veliko ljudem pokazal tole vendar ne razumejo anglesko : / je mozno kje dobit z podnapisi magar srbski hrvaski italijanski ?
lp : )
Back to top

IP Logged

kreten40
Ex Member

Reply #76 - 01.06.2010 at 14:37:56

ego-3p wrote on 01.06.2010 at 13:49:09:
Quote:
No, ko smo že v temi, ki je namenjena M ; njegov zadnji prispevek (še skoraj topel).

Zanimiv filmček, zgodba še bolj. Se mi pa ob temah, ki jih M. predstavlja poraja kup vprašanj, takih čisto praktičnih .....

Muci me ker bi rad veliko ljudem pokazal tole vendar ne razumejo anglesko : / je mozno kje dobit z podnapisi magar srbski hrvaski italijanski ?

Ne da bi jaz vedel. Načeloma so njegovi prispevki prevedeni v španščino, za kaj več pa ne vem.
Sicer pa dobrodošel v klub; tudi jaz imam podobno težavo  Sad

(memgrede, priporočam ogled ostalih njegovih umotvorov. predstavlja ravno pravo mešanico otipljivih, znanstvenih ugotovitev in duhovnih učenj. no, vsaj za moj okus ...)
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #77 - 02.06.2010 at 18:04:04

ego-3p wrote on 01.06.2010 at 12:17:16:
Brez EM sil atom nebi obstajal je tako ? tudi EM sile nebi obstajale ce nebi bilo atoma elektroni nebi krozili okrog protona ... Vprasanje za Lojzeta oziroma tiste ki bolje razumejo njegovo teorijo - kaj je bila tista sila ki je povzrocila zacetek krozenja elektronov zacetek atoma materije ? razumem EM sile so zelo pomembne ampak tukaj mora biti se nekaj ki je povzrocilo zacetek materije . Razlaga da je vse vecno in da nikoli ni imelo zacetka mi ne disi najbolj.

Ce di disi ali ne, tako je, ker to kar je- je bilo in bo, druge razlage ni, so samo filozofije, kako je nastala materija, cas prostor,...

Tisto kar pa tebi ne disi, pa ni filozofija ker je dokaj jasno da gre eno z drugim- potekanje, zlivanje In- Ri (dogajanje v stvarstvu) vecno zdaj je pravzaprav edina realnost, prihodnost- preteklost so samo projekcije v nasih glavah.

To je ista fora kot tisto, kaj je bilo prej jajce ali kokos, normalno da kokos ni sesralo vesolje ampak je prisla iz jajca, jajce je pa ravno tako padlo iz kokosi, ce pa je komu cisto jasno da je padlo iz bozje riti ali nevem kaj, pa uredu  Grin

Materija enostavno je, tu ni vprasanje kdaj ali kako je nastala, ce pa to komu ne disi pa veliko srece pri odkrivanju tople vode  Smiley

L.p.
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

ego-3p
5

Reply #78 - 02.06.2010 at 19:22:22

Etrex wrote on 02.06.2010 at 18:04:04:
ego-3p wrote on 01.06.2010 at 12:17:16:
Brez EM sil atom nebi obstajal je tako ? tudi EM sile nebi obstajale ce nebi bilo atoma elektroni nebi krozili okrog protona ... Vprasanje za Lojzeta oziroma tiste ki bolje razumejo njegovo teorijo - kaj je bila tista sila ki je povzrocila zacetek krozenja elektronov zacetek atoma materije ? razumem EM sile so zelo pomembne ampak tukaj mora biti se nekaj ki je povzrocilo zacetek materije . Razlaga da je vse vecno in da nikoli ni imelo zacetka mi ne disi najbolj.

Ce di disi ali ne, tako je, ker to kar je- je bilo in bo, druge razlage ni, so samo filozofije, kako je nastala materija, cas prostor,...

Tisto kar pa tebi ne disi, pa ni filozofija ker je dokaj jasno da gre eno z drugim- potekanje, zlivanje In- Ri (dogajanje v stvarstvu) vecno zdaj je pravzaprav edina realnost, prihodnost- preteklost so samo projekcije v nasih glavah.

To je ista fora kot tisto, kaj je bilo prej jajce ali kokos, normalno da kokos ni sesralo vesolje ampak je prisla iz jajca, jajce je pa ravno tako padlo iz kokosi, ce pa je komu cisto jasno da je padlo iz bozje riti ali nevem kaj, pa uredu  Grin

Materija enostavno je, tu ni vprasanje kdaj ali kako je nastala, ce pa to komu ne disi pa veliko srece pri odkrivanju tople vode  Smiley

L.p.

Lej nc ne trdim da vase teorije niso pravilne vase tvoje lojzetove ... spostujem vsako mnenje . Tako da ni ti treba flancat z obesanjem na kasno mojo besedo pac mi ne disi to je moje mnenje . Ti mas svoje mnenje in je tudi samo tvoje mnenje tega ne pozabi - lahko poznas in ves dosti ampak vsega ne ! Razumem bistvo lojzetove formule in jasno je da je tako ampak to ze dolgo vemo da zivimo v Em vesolju ni kej novga . Ne odkrivam tople vode alpa tut ce jo pac se vprasam in vedno se bom spraseval tut kadar mi bo neki popolnoma jasno se bom se vedno vprasal naprej ...Se mi zdi da ste bli ze tolkrat tuki  napadeni zagovorniki lojzetovih teorij da sploh vec ne znate normalno kasne debate peljat .No js pa nima nc prot kermukol mnenju picite vi svoje js pac uprasam ce se komu da kej povedat ce ne pa tut prav . Materija enostavno je ja kaj pa drugega valda da je da ni tuki vec nobenga vprasanja pa mi ne disi spet  Wink
Back to top

IP Logged

ego-3p
5

Reply #79 - 02.06.2010 at 19:27:27

Quote:
ego-3p wrote on 01.06.2010 at 13:49:09:
Quote:

Ne da bi jaz vedel. Načeloma so njegovi prispevki prevedeni v španščino, za kaj več pa ne vem.
Sicer pa dobrodošel v klub; tudi jaz imam podobno težavo  Sad

(memgrede, priporočam ogled ostalih njegovih umotvorov. predstavlja ravno pravo mešanico otipljivih, znanstvenih ugotovitev in duhovnih učenj. no, vsaj za moj okus ...)
Ou ja , ma sej po eni strani bi rad da veikokdo vidi ta in podoben video ampak po drugi pa spet cloveku nemors neki usilt tko da ce bo koga res zanimalo si bo pa ze prevedu or whatewa.By the way hvala za linke pa dej se kasnega ki se ti bo zdel primeren : )
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #80 - 04.06.2010 at 17:23:47

Zakaj pa da ne znamo vec normalno peljat debate?

Nevem zakaj mi pravis da naj ne pozabim da ima vsak svoje mnenje, jaz sem ti samo dal mojo razlago, da zame ni vprasanje kako je nastala materija ali kaj je bilo prvo kokos ali jajce, ok?  Smiley

Nimam nic proti mnenju kogarkoli ali celo da pozabljam da ima vsak svoje mnenje da ne bo pomote Wink

L.p.
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

ego-3p
5

Reply #81 - 06.06.2010 at 00:02:18

Clovek si takoj ko nekaj prebere ali slisi zacne razlagat stvari iskat razloge da si pojasni zadevo . Zares pa to ni pomembno in se vprasam koga obtozujem v tistem postu  druge ali sebe? : )
Debatira itk nej vsak po svojem na svoj nacin ali kakorkoli , moje mnenje je tudi da nek nivo pogovora drzat ni u nobeno skodo prej v korist : )
In res najbrz razlicna mnenja niti niso tako pomembna : )
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #82 - 01.07.2010 at 18:27:37

Quote:
Robi wrote on 31.05.2010 at 20:30:15:
Še en vidik razlage:
Teorija o delcih kot samostojnih in neodvisnih eden od drugega zdrži samo do neke točke. V tem oceanu energije vse oscilira in je v stalnem gibanju. Tako pridemo do nove vrste EM polja, ki determinira ne samo povezave med delci, ampak tudi njihovo obliko. Delci stalno nastajajo iz energije in se hkrati vanjo stapljajo. Tako stalnega snovnega delca sploh ni. Obstaja samo EM polje, ki pove, kakšne vrste delci se bodo formirali. To je podobno programu video igre t.j. višji red, ki determinira, kakšne pike se bodo formirale na ekranu, ki predstavlja nižji red.

No, tole lahko razumem. Ne razumem pa kako lahko tole vidiš v Lojzetovi enačbi ... (in predvsem izvajanju o povezanosti telesa in zavesti, ker kolikor jaz vidim stvari, sta tvoja razlaga in etrexova - telo in zavest - v nasprotju).

Alojz ima seveda svoj način razmišljanja.
Podal sem svoj vidik in pogled.

Kje točno pa vidiš nasprotje ?
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #83 - 19.07.2010 at 19:08:11

ROBI je čist korektno obrazložil.Jaz bom pa dodal eno zadevo,da se bo lažje razumelo,da je ravno EM izmenično valovanje-rotacija Alfa in Omega stvarstva.

Adonizedek  --- Melkizedek----- Kohenzedek
akumulirano       EM sila-duh       realizirano

ali

Xmept= Inmept AO EM RImept=Xmept

Ko je tu govora o Melkizedeku on je v bistvu sinonim za nosilca Svetega duha-ELeliona-elektromagnetna ionizacija. Teološki spisi si znanost in hkrati kompletno izgubljeno znanje-njegov zapis. Lp Alojz Wink
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Pages: 1 ... 4 5 6