Quote:Meni ni jasno ama (govorna figura, da ne bo spet pomote
) nič v zvezi s tem.
Res pa je, da se nisem poglabljal. In se tudi ne nameravam ... Lojze nameče
hudo preveč enih številk in formul, ki nimajo nobenega smisla glede na realnost v kateri živimo (no, živim jaz).
Tebi ni ama nista jasno v zvezi s tem, a ves pa v nulo da nima to o cemur nimas pojma, nobene veze z realnostjo?
Ta ti je dobra res. Si me nasmejal

Ceprav kot trdis se nimas namena neki poglabljat, ampak ti bom vseeno pojasnil osnovno zakonitost (tiso kar pravis o stevilkah in formulah).
Evo samo zate.
Xmept*= In-Mept* EM (AO) Ri-Mept* =Xmept*
To tebi zgleda nekaj kar nima nobene zveze z zivljenjem, ker ne ves kaj pomeni

Vseeno se jo dobro malo poglobit v zadevo preden trdis nekaj, kar nima nobene veze.
Zdaj bos videl da se tu skrivajo osnovni vsakodnevni "elementi".
X oznacuje karkoli zelis, clovek, planet ali torta.
M= masa E= energija P= prostor T= cas *= zivljenje.
In= akumulirano (energija- duhovno) Ri= realizirano (materija- elementarno)
Kar realne in osnovne zadevscine se ti ne zdi?
Ok naprej, ce vzamemo za primer ljudi = Xmept* (je z leve in desne v vesoljni "formuli") To pomeni da se znotraj ljudi In- akumuliran= zenska Ri- realiziran moski, navzven predstavljata cloveka in ga v nicemer tudi ne spremeni.
Hudo ocitna zadeva, tudi planeti, ali atom ti je se lazji primer, kot ves se znotraj atoma zlivata (sta v interakciji) ti dve osnovni vrednosti (ples delcev v atomu), tu sta namrec iN- zenski princip Ri- moski princip, medtem ko sta pri cloveku principa predstavljata zenska- moski.
In zdaj poglavitno v sredini imas EM, kar pomeni da ta interakcija ustvarja EM silo pri razlicnih valovnih dolzinah, posamezen clovek ima telo- Ri, dusa- iN princip in evo imas zavest

Pri atomu je to ista EM samo nizja ferkvenca (nezavedno). Pa AO pomeni alfa- omega, torej vsak zacetek je socasno konec in konec zacetek (cikla) vecno zdaj. Cikle pa tudi priblizno poznas, letni casi, dnevi, ter bolj hipni cikli kot so v atomu, ter danes se nepoznani dolgi cikli osoncja in galaksije in cikli zivljenja- rastlin, zivali, ljudi. Aja pe Em sila je nosilna sila, zraven katere so se gravitacija, sibka in mocna jedrska sila.
No lahko bi se in se pisal, ampak osnovno sem povedal in z malo poglabljanja bos dobil vse jasne odgovore, zaradi katerih se danes znanstveniki praskajo po glavah, kot recimo kaj in kako je z globalnim segrevanjem, evolucijo vrst (a je res neskoncna evolucija?), vsi sveti spisi so tu noter, trije kralji, dusa- duh- telo, osnove bijologije, vezava elementov (enojna trojna vez). Zato imajo planeti gravitacijo, zato se na clovesko masno telo veze dusa- fotonsko brez-masno telo, zakon privlacnosti itd,... Vse je povezano vse...
Kreten40 tako da mislim da ima to zveze tudi s tvojo realnostjo

V glavnem zelo pomembno je to, da to znanost spozna, ampak mislim da je znanosti in celemu svetu nekaj drugega v interesu- moc, kontrola- manipulacija in denar. Zal

L.p.