Quote:Etrex wrote on 27.05.2010 at 22:21:07:...
Ceprav je po drugi strani EM sila ki fura vesolje ista sila kot nasa zavest po kateri tece misel, samo da je nasa zavest na dosti visji ferkvenci, elementarna pa je kot nekaksna "primitivna" zavest, tako gledano res vse upravlja zavest ki je na razlicnih nivojih...
Žal mi je, tudi jaz sem med tistimi, ki bolj švoh prebavljajo(mo) tole o EM sili in ostalo kar paše zraven ... Sicer nisem prebral Prometeja v celoti in dopuščam da sem kaj pomembnega izpustil. Zato sprašujem tule; po tej varianti se vse konča s fizično smrtjo? Ker s tvojim pisanjem tule se skoraj v celoti strinjam (misel, zavest, ego, ustvarjanje ...) mi je pa tuja misel, da se konča s fizično smrtjo. Ne me vprašat zakaj, ker ne vem. Pač čutim tako ...
Hehe to je isto kot bi rekel, bolj svoh prebavljam zrak, saj vendar zivim od vakuma, zrak diham samo za foro

Ce me razumes kaj cem ti povedati?
Da tudi prebava ti deluje zaradi EM sile, ce ne bi bilo EM sile sploh ne bi prebavljal

Nasa zelja je da se ne bi vse koncalo z smrtjo, zato tudi tebi ni to tuja misel in mnogih ki verjamejo v to, zdaj ze tako mocno da so zabetonirani v verovanju da se bodo zavedali po smrti kar brez telesa.
Ceprav nimajo enega samega dokaza, osebne izkusnje zavesti izven telesa (tisto kar se prebere pa raje pustmo pri miru

).
To je sploh verovanje ki prihaja iz ego zelje da bi obstajali po smrti, zavest nima zelja, nima pritozb samo je, um ustvarja zelje in taksna verovanja.
Sicer pa sploh ni receno, da se vse konca s smrtjo, ker ves tvoj zapis ki je potreben je v tvojem DNK.
l.p.