Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Page Index Toggle Pages: 1
(Read 2308 times)
Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Riti 8-)
26.03.2010 at 12:13:37

Hej

No, saj do sedaj ste že navajeni mojih neumnih vprašanj. In tuki mam še eno.

Neki časa nazaj sem se spraseval o teh ritih koščene, debele, lepo grajene atletske, mastne itd,.. ....... .

Torej, ideja mi je padla danes na misel ponovno kos em opazoval neko punco od zadaj, cudovito grajena rit lepe noge kot atletsko, noko se je orbnila pa polom, tkao da velja praivlo de ne mroes biti iz vseh zornih kotov lep.
ojej.

Torej, pred nekim casom mi je v pogovoru direktor (neke firme) razlagal da te riti so produkt prehrane. Oziroma nekako tako je reku:

Tele punce ki jih vidis po mesith ki so stare 14 let pa majo take riti da je noro to je vse zaradi tega ker poejdo tok kur in tega. Pac je vegi model.

Torej, ce ljudozerci pojedi ljudi pol dobijo njihove lastnosti to je res ker sme bral o tem. Nekako mores rec praivlno prirapviti. Torej pol ap nj mi en pove zakaj se tok tele riti vecajo da je noro mislim dejasnko em firbec. Je to funckija ker pojemo tok piscancv in tega lai cesa drugega.

No torej moje vprasanje se glasi, neumno ali ne upam pa da se boste vsaj nasmejali.

Kako to de majo zenske in nekateri moski tako ogormne riti ne mislim mastne ampak grajene po vshe proprocih in ali iam to kaj veze z mesom katerega jemo prekomerno, ker po svetih spsih se mesa ne sme jesti razen v hudih casih ko ni drugega. Predvsem me zanima razlika zenske katera je vegetarijanka in ima povezeno rit kar opazam ze neki casa oziroma je psloh nima (in ne bomo o genih) in puncah ki dobesedno jejo meso na polno ijn majo oprje in riti do stolpa pize itd.Po drugi strani apme firbec kaj ni ritna misica rit in jo pol antegnes in rste kot vse druge msice. Mogoce da brcam v temo sma vseeno mi je zanimivo.

Lp

Pa prosim ne mast s stola toel je malo az res malo za hec. Punc epa se ne zmrdovati.

Ker poznam tudi kakega tipa k am tako rit da bi dale vs ekar maste da bi jo lohak mele. hm,.hm,..

Lp
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Re: Riti 8-)
Reply #1 - 26.03.2010 at 12:36:35

Optimus T. Prime wrote on 26.03.2010 at 12:13:37:
Hej

Neki časa nazaj sem se spraseval o teh ritih koščene, debele, lepo grajene atletske, mastne itd,.. ....... .

Torej, ideja mi je padla danes na misel ponovno kos em opazoval neko punco od zadaj, cudovito grajena rit lepe noge kot atletsko, noko se je orbnila pa polom, tkao da velja praivlo de ne mroes biti iz vseh zornih kotov lep.
ojej.

Torej, pred nekim casom mi je v pogovoru direktor (neke firme) razlagal da te riti so produkt prehrane. Oziroma nekako tako je reku:

Tele punce ki jih vidis po mesith ki so stare 14 let pa majo take riti da je noro to je vse zaradi tega ker poejdo tok kur in tega. Pac je vegi model.

Torej, ce ljudozerci pojedi ljudi pol dobijo njihove lastnosti to je res ker sme bral o tem. Nekako mores rec praivlno prirapviti. Torej pol ap nj mi en pove zakaj se tok tele riti vecajo da je noro mislim dejasnko em firbec. Je to funckija ker pojemo tok piscancv in tega lai cesa drugega.

No torej moje vprasanje se glasi, neumno ali ne upam pa da se boste vsaj nasmejali.

Kako to de majo zenske in nekateri moski tako ogormne riti ne mislim mastne ampak grajene po vshe proprocih in ali iam to kaj veze z mesom katerega jemo prekomerno, ker po svetih spsih se mesa ne sme jesti razen v hudih casih ko ni drugega. Predvsem me zanima razlika zenske katera je vegetarijanka in ima povezeno rit kar opazam ze neki casa oziroma je psloh nima (in ne bomo o genih) in puncah ki dobesedno jejo meso na polno ijn majo oprje in riti do stolpa pize itd.Po drugi strani apme firbec kaj ni ritna misica rit in jo pol antegnes in rste kot vse druge msice. Mogoce da brcam v temo sma vseeno mi je zanimivo.

Lp

Pa prosim ne mast s stola toel je malo az res malo za hec. Punc epa se ne zmrdovati.

Ker poznam tudi kakega tipa k am tako rit da bi dale vs ekar maste da bi jo lohak mele. hm,.hm,..

Lp

Saj ni vse v riti-usta so tudi uporabna jezik-bradevičke posla kolikor hočeš.OTP kar znaš izvleči iz ženske to dobiš neodvisno od njene riti-sa j kakršna že je- iz take smo tudi ven padel!!Včasih je tudi povešena-velika,mala-široka-oglata lepa.Odvisno kaj vidiš in kaj želiš in če te ona-- predvsem ona želi!!!. Wink Wink Ti gre na boljše- nisi več tako zagrenjen,ko na ritke misliš!
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #2 - 26.03.2010 at 12:54:11

Alojz in Sandib wrote on 26.03.2010 at 12:36:35:
Optimus T. Prime wrote on 26.03.2010 at 12:13:37:
Hej

ojej.

Lp

Lp

Saj ni vse v riti-usta so tudi uporabna jezik-bradevičke posla kolikor hočeš.OTP kar znaš izvleči iz ženske to dobiš neodvisno od njene riti-sa j kakršna že je- iz take smo tudi ven padel!!Včasih je tudi povešena-velika,mala-široka-oglata lepa.Odvisno kaj vidiš in kaj želiš in če te ona-- predvsem ona želi!!!. Wink Wink Ti gre na boljše- nisi več tako zagrenjen,ko na ritke misliš!

Ja, OTP, se je magu samo malo ohladit. Ritke bodo pa vedno ritke, pa prsi, pa usta, pa joj! Kdo bi se jezil nad ženskami, če so pa tako lepo ustvarjene?!

OTP, kurbajo se pa ne - oz. kurbajo se samo al presrane, ki hočjo ubežat zvezi, al pa nepotešene. Tak da če ti žensko ne utesnjuješ in jo krešeš sto na uro, nima šans in niti volje, da bi te varala. Kako bi te lahko varala, če pa komi še hod, ko jo ti v roke dobiš? Ni šans.
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #3 - 26.03.2010 at 13:00:55

To kar pravi El Poeta je sveta resnica. Pri ženski,ki jo znaš resnično zadovoljiti si car. Če zbeži,vedi,da ji nisi dal svoje realizirane energije- ne biti. Če se ti goni si ti kriv ne ženska.Če mora ženska hlače nositi-je konec pesmice!! Ženske so življenjski dar za moške in obratno-Problem je,da je vse manj pravih moških,ki znajo žensko uresničit v njeni biti. In vse manj jih bo-žalostne bodo pa vse bolj ženske!!  Smiley SmileyVse več je ženski,ki sanjajo prave moske kot je moških,ki sanjajo ženske.Poglej malo okrog sebe OTP-izbire na pretek.Ne sam sanjat-deluj. Wink Wink
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #4 - 27.03.2010 at 00:04:06

Tip, lej ce recmo pojemo clveoka. Pol ves de more prirpavjen biti na dolcoeni temepraturi in dosti casa epcen ali kuhan. Ker drugace bos tidobilnejgove lasntsoti.
Meso je prepovednao uzivati razen ce ni drugega.

In se nekaj, gelde na zadnej 14 dni. Lahko recem da imam popolen stud in gnus do pick. NI NOBENE PSOTENE.

.......

Povem odkrito, vse gledjao smao na sovj financi polozaj v denarnici in druzbi.
Majke mi. Renso vecji haivec si vec mroe smet evrov in boljis abvto prej dobis babo.

.

.......

Resno akr s emene tice lahko gre ves ta svet v pidzo amterno. Cim rpej tem bolje. Prov nobnmu enrpvisocim de bi bil vesel, renso,..
...
Back to top
« Last Edit: 27.03.2010 at 01:47:16 by Optimus T. Prime »  

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #5 - 27.03.2010 at 11:45:54

Optimus T. Prime wrote on 27.03.2010 at 00:04:06:
Tip, lej ce recmo pojemo clveoka. Pol ves de more prirpavjen biti na dolcoeni temepraturi in dosti casa epcen ali kuhan. Ker drugace bos tidobilnejgove lasntsoti.
Meso je prepovednao uzivati razen ce ni drugega.

In se nekaj, gelde na zadnej 14 dni. Lahko recem da imam popolen stud in gnus do pick. NI NOBENE PSOTENE.

.......

Povem odkrito, vse gledjao smao na sovj financi polozaj v denarnici in druzbi.
Majke mi. Renso vecji haivec si vec mroe smet evrov in boljis abvto prej dobis babo.

.

.......

Resno akr s emene tice lahko gre ves ta svet v pidzo amterno. Cim rpej tem bolje. Prov nobnmu enrpvisocim de bi bil vesel, renso,..
...

Živeti se moraš naučiti s tistim kar si in kar imaš-deluješ etično in ti ne bo hudega. Prevelike želje in premajhni lastni resursi (temelji) te pokopljejo!!Zavedati se moraš -kaj sam zmoreš!!!
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #6 - 27.03.2010 at 12:37:51

BULSHIT!!!

Ti neki povem, gled ena toakj mam kar sme dobil ob rostvu bi s epo tojem mogu ubest.

Pol bi me matimogal fuknt skozi okno.

.......

Clvoek jaz mislim da vse se da dosezt če hočes. Pogoj pa ej da je okolej za to primerno, sam to tuki ni tako de vseneo ce koncas lijfe al pa ga pijes cel dan k tiak nic ne mreo sdobiti akr ti pomeni v lijfu.

Lp.

Resno, daj mi povej o mesu kaj.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7 - 27.03.2010 at 13:03:47

Optimus T. Prime wrote on 27.03.2010 at 12:37:51:
BULSHIT!!!

Ti neki povem, gled ena toakj mam kar sme dobil ob rostvu bi s epo tojem mogu ubest.

Pol bi me matimogal fuknt skozi okno.

.......

Clvoek jaz mislim da vse se da dosezt če hočes. Pogoj pa ej da je okolej za to primerno, sam to tuki ni tako de vseneo ce koncas lijfe al pa ga pijes cel dan k tiak nic ne mreo sdobiti akr ti pomeni v lijfu.

Lp.

Resno, daj mi povej o mesu kaj.

Okolje-nepravično-neenakost-pa še vedno imaš svobodno voljo. Ali jo nimaš? Deluj,ali čivkaj-druge ni!!
Back to top

IP Logged

Page Index Toggle Pages: 1