Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Page Index Toggle Pages: 1
(Read 1360 times)
Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

MAGIJA
13.03.2010 at 14:59:54

Hej

Zanima me ce kdo ve za kako knjigo o magiji. Od kabale do podbnih reci, do odpiranja avre do unicevanja predmetov na daljavo in podobno. Predvsem me zanima manipulaicja z ljudmi, ker kot sem sedaj bral neko razisakvo je ena frekvenca katera povzroci totalno zaljubljnost ljudi do oseb ki to vibracijo spusti.

Če ima kdo mogoce kako knjigo naslov ali mogoc

Lp.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Re: MAGIJA
Reply #1 - 13.03.2010 at 15:08:58

Optimus T. Prime wrote on 13.03.2010 at 14:59:54:
Hej

Zanima me ce kdo ve za kako knjigo o magiji. Od kabale do podbnih reci, do odpiranja avre do unicevanja predmetov na daljavo in podobno. Predvsem me zanima manipulaicja z ljudmi, ker kot sem sedaj bral neko razisakvo je ena frekvenca katera povzroci totalno zaljubljnost ljudi do oseb ki to vibracijo spusti.

Lp.

Kabalo imam.Tam ni nič o magiji!! Drugače pa se strinjam s tabo:Svobodo zatiranim!! Wink Wink
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #2 - 13.03.2010 at 15:42:09

Alojz in Sandib wrote on 13.03.2010 at 15:08:58:
Optimus T. Prime wrote on 13.03.2010 at 14:59:54:
Hej

Lp.

Kabalo imam.Tam ni nič o magiji!! Drugače pa se strinjam s tabo:Svobodo zatiranim!! Wink Wink

No jaz sme bral pred kratkim eno bukvood enga tipa k ej bil,. no recmo de je magister na teh receh in nekako ej povedal vleikoknjig o teh receh. In hec je v tem,.. de ce je vsaj pol tega es kar jenapsial v sovjem zivljenskem delu pol noces vedeti kaj se vse da nareidti.

Itka tipi so zatirani treba je narediti red.

Lp.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #3 - 13.03.2010 at 18:22:02

Me ne zanima.Moj namen ni delati slabo komerkoli.Z besedo že pikam papagaje-drugače pa ni moj namen delati ,ali želeti komu slabo. Wink
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Page Index Toggle Pages: 1