Robi wrote on 13.03.2010 at 21:37:32: Quote:se mi zdi da je najbolej de koncamo te teme smao resnice pa ncoete videit to ej res,.
Kakšno resnico ? Tvojo resnico, da so vse kurbe....?
Ampak ne morem sprejeti te tvoje resnice, ker pač niso vse kurbe...
Quote:Nisem popolen smao lohak pa recem de nsim tka gnoj kot veino tipov k sme spoznal pa si misli akr hoces,...
Tvoje življenje odseva to, kdo si.
Zgleda pa, da imaš pri sebi izdelana napačna prepričanja o vrednotah.
A si se kdaj vprašal zakaj se ti vse to dogaja...? in iskal odgovore pri sebi, ne pa pri drugih ?
Tip 80% babje kurb sori, ce ti tega en vidis je toj rpoblem. Sem mel dosti pick in precej vemo teh receh. Sori ce mislsi de somaldi akj pametni in psotnei s emotis.
Mislim zakaj bi jaz pri sebi iskal napake. resno. Ce ti picka priajvi de ams e tri tipe z akteirmi se dol daje pol ap res ne vem kaj mas tuki az misliti. SPloh ap tako ti reno mislis de bo katera picka vzela reveza za tiap nikoli tako de smo ze tuki koncali.
Resno vrednote ti si uaps meni vrednote omeniti renso majko ti gnilo. Moej vrednote so sle v kurac lansko leto ko sme vidle kako gnielin primitivne so picek in ne ti men o vrednotah jasno. Mislim da mam vrednot epreketo bolj polihten no sem jih mel do endavnega bolj polihtane kot kateri kol tiup in pizda k jo poznam.
Enkrat pa je koenc,. ce pa ti zivsi v tkao elpe svetu pol apej to tojrpoblem jaz en vidim niti enga pstoengea clvoeka okol sebe in nikejr kamor koli sme sle msao smeti.
dej ne seri,..
......
Ok rpiznam mam zelo veliek rpobelme z vrednotami, nocem se porivati okol k zival, nocem varati nocem lagati rpedvsme pa ncoem izkoriscati in najvecja izmed njih ej ta de ne znam biti tiho ko vem da neki ni vredno oziram vs epovem po pravici in poamgma ljudem. To so vrednote k so napacne ce jihobnes bos dobil PRAVEGA MSOEKGA kateri ga majo vs epicek rade in raje vzaemjot ekga tiap kot pa sleve k vsaj po moje mmnenju majo rapve vrednote.
.......
Do sedja toni slo bomo pa obnili to,. in ne mi sploh govoriti o vrednotah prosim k niasm blage,. tuki neki po pisanju mesodis ne de bi vedel kajs e djasnko dogaja v svetu.
...
Ti daj mi neki povej, kake vrednote pa starci dajte pickam oziram hceram,.. .......
Toko mingrede dej mi pvoej. kaksne. De majo zalto picko de more biti tip bogat ce hoce bitinejn moz in pdobne bedarije,.Dej ne seri se dalj bom sel, vsako piko slvoenskega rodu k poznam misli de iam zalto. Resno lepo ste vzgojili zenske slvoenekga rodu majke mi,.. pol pa je kot je,. dejte no,. ce si iz dejnaskega stnaj 20 let en misliti de je tkao kot ej bilov csih doen smajo mucli pri 14 mulce pa otroke pidza materna bos ti pol men govoril o vrednotah,.. renso...
Res je nimam jih vec, to mas prav in jih ne mislim nikoli vec dati na moje prenje mesto ker si jih nihce ne zasluzi. Prej ej veljajo de ej vsak clvoek ok pa nevem kj se vs ede se vskaegea spsotuje tega ni vec. Nihce ni ok dokler ne dokaze de je ok, nobene picke ne spotuejm dokelr tega en dokaze in zaupanej simor ezaluziti toda to ne pas epicakm ek riscjeo smao kurac.
.......
dej dje ti bos meni o necem ,. najprej pojdi med ljudi pamalo porpawsi,. pol ap pogeljkako vzgajate soje mucle pa de vidim ...
.
Starsa oba delata mula pa doam zurko anreid pozre liter pa pol viskija in liter vodke ob 3 litrih vina ....... .
Pol pa mislijo kako rpina je njihova hci, dej ne nabiji 100 bolj povkajna od fotra in 100 bolj kurbiska od matke.
prosim pa jih poznam kar neki
vrednote mhm,. de o duhonosti ne govorimo kar neki
polnpierk amm tega