Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 5 6 7 8 
(Read 24933 times)
Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Re: Pot v pekel je tlakovana z dobrimi željami.
Reply #90 - 13.03.2010 at 21:18:41

Robi wrote on 13.03.2010 at 21:15:45:
Quote:
en pregovor  Smiley

- vse se vrača vse se plača -
No ce je tkao pa mi povej zakaj jebemjeza ze tok casa. Mmmmm?.

Resno. Zakaj morem jaz jebati jeza k nikomur nic nism tel.
Resno dja mi to povej.

Resno ce se vse vraca in se vse palca mislim de imam vleiko v dobrem na racunui.

OTP ...jebeš ježa zato ,ker se imaš za popolnega. Imaš se za nekega svetnika, vsi drugi pa smo kurbirji...Zato ne vidiš lastne zmote v kateri živiš.

Ves zanimivo mi je koko ljudje iscjeo vse druge razloge in vidijo vse tiso razen tiso akr je ocitno.

Nisme popolen toda nikoli s enism varal in gonil okoli in jebal ter uniceval pick,. kot o pocne te dolcoeni tipi iin rpedvsme picke same pol ap ej vojan emd spoloam,. toko de

se ti smjim v glavo,..

Ne mroe sisakti probelmovv meni ker simple ni vs ev meni ce bi bila katera piak resna bi bil ze uzenejn tiok ap so vse krube .......

Resno ,. toko je in nisme edini,..
toko de sori.

Ravno sem dobil en clanek ko jenekdo mel knjigo v katero je vpisoval picek katere je pofukal ko ej mel eno boelzen .......

.

Toel se mi zdi ok vairjanta za palcilo teg akr picek dlajo tipom ....... .

to ej to

Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #91 - 13.03.2010 at 21:22:34

Quote:
Nisme popolen toda nikoli s enism varal in gonil okoli in jebal ter uniceval pick,. kot o pocne te dolcoeni tipi iin rpedvsme picke same pol ap ej vojan emd spoloam,. toko de

Pa si nabavi psa, pa več ne boš rabil pičke. Smiley

OTP..vedno iščeš neke izgovore in da je problem nekje drugje, samo pri tebi ne...Torej se imaš za popolnega.
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #92 - 13.03.2010 at 21:29:00

Robi wrote on 13.03.2010 at 21:22:34:
Quote:

Pa si nabavi psa, pa več ne boš rabil pičke. Smiley

OTP..vedno iščeš neke izgovore in da je problem nekje drugje, samo pri tebi ne...Torej se imaš za popolnega.

Lej mogoce mam res izgovorov polno smao kaj nj ap pocenm z psom no dej povej, se sam zase nimam dovolj da bi jedel pidza materna pa bom psa nabavljal k ga niti ne mroem et kaj sele de bi mu lohkonudil akr pes rabi. V keltki ga pa ne bom mel k hrcka.

Nisem popolen smao lohak pa recem de nsim tka gnoj kot veino tipov k sme spoznal pa si misli akr hoces,...
.......

Sedaj pa mi sploh ne dajati kajl k je vse brez veze.

Mislim imam obcutek ze dolgo casa de se tuki gor smao nabija resi s emalo. Povedano drugace kar koli rpasas se jebe folk v glavo de bi pa kdo kaj konrketnega napsial pa ni pogoejv.
Mislim renso rpov ebdno mi je,..
kao

picek so kurbe to st epotrdili rpov vsi
pol ne smili se samemu sebi

ce mene rpasas sem dobil od vs filing simpel de se picke msao poriv aostlao ljubezen in toen obstaja in to ej to..
.......

RecmVeliko jeze je ker govoim te reci in veliko hudega. Samo resno ni mi jasno zakaj ne bi s enasle en k bi pobijal picek ali jih okuzevla z kako boleznijo res ne. MIslim kako rpavico pa majo piek de jebejo v glaov tipe. Mislim cak mal sje to ej vojna.

pa ne misliti de sme tok zabit sme cisto skuliran smao ko se mi odpili pa ni skatle de me das kdo note r.......

Resno mislim. pizda bolj k si prijazen pa se trudis slabi je z temi babami mislim renso ka rneki ..

...

se mi zdi da je najbolej de koncamo te teme smao resnice pa ncoete videit to ej res,.

Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #93 - 13.03.2010 at 21:37:32

Quote:
se mi zdi da je najbolej de koncamo te teme smao resnice pa ncoete videit to ej res,.

Kakšno resnico ? Tvojo resnico, da so vse kurbe....?
Ampak ne morem sprejeti te tvoje resnice, ker pač niso vse kurbe...
Quote:
Nisem popolen smao lohak pa recem de nsim tka gnoj kot veino tipov k sme spoznal pa si misli akr hoces,...

Tvoje življenje odseva to, kdo si.
Zgleda pa, da imaš pri sebi izdelana napačna prepričanja o vrednotah.
A si se kdaj vprašal zakaj se ti vse to dogaja...? in iskal odgovore pri sebi, ne pa pri drugih ?
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #94 - 13.03.2010 at 21:48:42

Robi wrote on 13.03.2010 at 21:37:32:
Quote:

Kakšno resnico ? Tvojo resnico, da so vse kurbe....?
Ampak ne morem sprejeti te tvoje resnice, ker pač niso vse kurbe...
Quote:

Tvoje življenje odseva to, kdo si.
Zgleda pa, da imaš pri sebi izdelana napačna prepričanja o vrednotah.
A si se kdaj vprašal zakaj se ti vse to dogaja...? in iskal odgovore pri sebi, ne pa pri drugih ?

Tip 80% babje kurb sori, ce ti tega en vidis je toj rpoblem. Sem mel dosti pick in precej vemo teh receh. Sori ce mislsi de somaldi akj pametni in psotnei s emotis.

Mislim zakaj bi jaz pri sebi iskal napake. resno. Ce ti picka priajvi de ams e tri tipe z akteirmi se dol daje pol ap res ne vem kaj mas tuki az misliti. SPloh ap tako ti reno mislis de bo katera picka vzela reveza za tiap nikoli tako de smo ze tuki koncali.

Resno vrednote ti si uaps meni vrednote omeniti renso majko ti gnilo.  Moej vrednote so sle v kurac lansko leto ko sme vidle kako gnielin  primitivne so picek in ne ti men o vrednotah jasno. Mislim da mam vrednot epreketo bolj polihten no sem jih mel do endavnega bolj polihtane kot kateri kol tiup in pizda k jo poznam.

Enkrat pa je koenc,. ce pa ti zivsi v tkao elpe svetu pol apej to tojrpoblem jaz en vidim niti enga pstoengea clvoeka okol sebe in nikejr kamor koli sme sle msao smeti.
dej ne seri,..
......

Ok rpiznam mam zelo veliek rpobelme z vrednotami, nocem se porivati okol k zival, nocem varati nocem lagati rpedvsme pa ncoem izkoriscati in najvecja izmed njih ej ta de ne znam biti tiho ko vem da neki ni vredno oziram vs epovem po pravici in poamgma ljudem. To so vrednote k so napacne ce jihobnes bos dobil PRAVEGA MSOEKGA kateri ga majo vs epicek rade in raje vzaemjot ekga tiap kot pa sleve k vsaj po moje mmnenju majo rapve vrednote.

.......

Do sedja toni slo bomo pa obnili to,. in ne mi sploh govoriti o vrednotah prosim k niasm blage,. tuki neki po pisanju mesodis ne de bi vedel kajs e djasnko dogaja v svetu.

...

Ti daj mi neki povej, kake vrednote pa starci dajte pickam oziram hceram,.. .......

Toko mingrede dej mi pvoej. kaksne. De majo zalto picko de more biti tip bogat ce hoce bitinejn moz in pdobne bedarije,.Dej ne seri se dalj bom sel, vsako piko slvoenskega rodu k poznam misli de iam zalto. Resno lepo ste vzgojili zenske slvoenekga rodu majke mi,.. pol pa je kot je,. dejte no,. ce si iz dejnaskega stnaj 20 let en misliti de je tkao kot ej bilov csih doen smajo mucli pri 14 mulce pa otroke pidza materna bos ti pol men govoril o vrednotah,.. renso...

Res je nimam jih vec, to mas prav in jih ne mislim nikoli vec dati na moje prenje mesto ker si jih nihce ne zasluzi. Prej ej veljajo de ej vsak clvoek ok pa nevem kj se vs ede se vskaegea spsotuje tega ni vec. Nihce ni ok dokler ne dokaze de je ok, nobene picke ne spotuejm dokelr tega en dokaze in  zaupanej simor ezaluziti toda to ne pas epicakm ek riscjeo smao kurac.
.......

dej dje ti bos meni o necem ,. najprej pojdi med ljudi pamalo porpawsi,. pol ap pogeljkako vzgajate soje mucle pa de vidim ...

.

Starsa oba delata mula pa doam zurko anreid pozre liter pa pol viskija in liter vodke ob 3 litrih vina ....... .

Pol pa mislijo kako rpina je njihova hci, dej ne nabiji 100 bolj povkajna od fotra in 100 bolj kurbiska od matke.

prosim pa jih poznam kar neki

vrednote mhm,. de o duhonosti ne govorimo kar neki

polnpierk amm tega

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #95 - 13.03.2010 at 21:55:57

OTP KAJ nabijaš o ženskak in sanjaš,če ti Kekec ne deluje-ne stoji. Ja katera razen nune,ki načrtuje družino bo pa s tabo. Kaj ji boš pa dal če je vse ovelo???Sprijazni se s tem kot se ljudje,ki so hromi!! Dejstvo je,da imaš mrtvaka v hlačah.Kupi si psa boš imel zvestega prijatelja in basta. Wink Wink Wink
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #96 - 13.03.2010 at 22:01:09

Alojz in Sandib wrote on 13.03.2010 at 21:55:57:
OTP KAJ nabijaš o ženskak in sanjaš,če ti Kekec ne deluje-ne stoji. Ja katera razen nune,ki načrtuje družino bo pa s tabo. Kaj ji boš pa dal če je vse ovelo???Sprijazni se s tem kot se ljudje,ki so hromi!! Dejstvo je,da imaš mrtvaka v hlačah.Kupi si psa boš imel zvestega prijatelja in basta. Wink Wink Wink

Fizicno ni problem problem je mentalno.
toode zapri
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #97 - 14.03.2010 at 07:50:48

M.L. wrote on 12.03.2010 at 20:12:18:
El Pesnik wrote on 12.03.2010 at 20:08:12:
Quote:
To je rekel neki človek. Pozitivno mišljenje, torej.
Vsi imamo dobre želje, za sebe za otroke, sorodnike, prijatelje, lahko za vse ljudi. Padeš lahko v past prepričanja, ker vsi želimo najboljše, nastane tekmovalnost. To je ujetost v lastno znanje, lastne sposobnosti, stremenje in prerivanje navzgor, po družbeni lestvici.

Lp,Igor

Sicer je pa Hitler imel zelo dobre namene za svojo nacijo, katero je bil izvoljen voditi, in je pac ravnal v skladu s tem kar je mislil da je najbols za drzavo. Torej ...

Ja, Hitler si je tlakoval pot  v pekel misloč, da so njegove želje dobre.
To je pravi primer tega reka.

Pa lep pozdrav.

Ja, jaz bi rekel , da zato, ker dandanes človeštvo več ne razloči dobrega od zla .

Dobro = koristno, zlo = škodljivo , ampak niti tega ne vedo .

Ampak tudi ta zmeda človeštva je že bila napovedana za te - poslednje dni .

Zato bo še zanimivo/hudo , že v bližnji prihodnosti .

Lp do tedaj , čaw .
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #98 - 14.03.2010 at 09:09:58

Boštyxz wrote on 14.03.2010 at 07:50:48:
M.L. wrote on 12.03.2010 at 20:12:18:
El Pesnik wrote on 12.03.2010 at 20:08:12:
Quote:
To je rekel neki človek. Pozitivno mišljenje, torej.
Vsi imamo dobre želje, za sebe za otroke, sorodnike, prijatelje, lahko za vse ljudi. Padeš lahko v past prepričanja, ker vsi želimo najboljše, nastane tekmovalnost. To je ujetost v lastno znanje, lastne sposobnosti, stremenje in prerivanje navzgor, po družbeni lestvici.

Lp,Igor

Sicer je pa Hitler imel zelo dobre namene za svojo nacijo, katero je bil izvoljen voditi, in je pac ravnal v skladu s tem kar je mislil da je najbols za drzavo. Torej ...

Ja, Hitler si je tlakoval pot  v pekel misloč, da so njegove želje dobre.
To je pravi primer tega reka.

Pa lep pozdrav.

Ja, jaz bi rekel , da zato, ker dandanes človeštvo več ne razloči dobrega od zla .

Dobro = koristno, zlo = škodljivo , ampak niti tega ne vedo .

Ampak tudi ta zmeda človeštva je že bila napovedana za te - poslednje dni .

Zato bo še zanimivo/hudo , že v bližnji prihodnosti .

Lp do tedaj , čaw .

Bošty

Prvi tvoj post s katerim se strinjam v celoti!!!Točno tako bo kot praviš!! Vidim,da si malo drugače zastavil. Wink Wink Wink
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #99 - 14.03.2010 at 14:07:14

Temu se rece pomanjkanje vzgoje.

Men eobli kruac ce priazdanem punco ce jo porinem in bo mela probmelme ker jaz to rabim.

TOko so piek to pceole let ain leta do mene.

Toko gre.
Ti ali jaz,.

In to vzgojo ste starci zafukali.

LP

Lp.
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #100 - 18.03.2010 at 19:06:12

Optimus T. Prime wrote on 14.03.2010 at 14:07:14:

Men eobli kruac ce priazdanem punco ce jo porinem in bo mela probmelme ker jaz to rabim.

Toko gre.
Ti ali jaz,.

LP

Lp.

Ti izgleda delaš ravno nasprotno od tega reka "Pot v pekel je tlakovana z dobrimi željami." Ti, mu kot kaže, verjameš 100% in deluješ popolnoma nasprotno. Kaj misliš, da pa je pot v raj tlakovana s slabimi željami?
Si kdaj pomislil na realne (ne razumske) želje, ki so navadno za veselje? Ne, za srečo ali radost, ki označujeta povsem drugo stanje.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #101 - 20.03.2010 at 19:26:18

Toko gre.
Ti ali jaz,.

LP

Lp.

OTP,
a veš zakaj sovražiš punce ?
Zato, ker punce v tebi prebudijo občutek nesposobnosti. Ker se ob njih počutiš kot žrtev in ker te vpeljejo v situacijo v kateri se počutiš kot žrtev. Teh občutkov pa seveda pri sebi ne maraš, zato sovražiš punce, ker misliš, da je v njih vzrok tvojih težav.
Brez njih pa spet ne moreš biti zaradi potreb. Zato si vpet v kočljivo situacijo, v kateri se boriš sam s sabo.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #102 - 20.03.2010 at 19:30:06

Robi wrote on 20.03.2010 at 19:26:18:

Toko gre.
Ti ali jaz,.

LP

Lp.

OTP,
a veš zakaj sovražiš punce ?
Zato, ker punce v tebi prebudijo občutek nesposobnosti. Ker se ob njih počutiš kot žrtev in ker te vpeljejo v situacijo v kateri se počutiš kot žrtev. Teh občutkov pa seveda pri sebi ne maraš, zato sovražiš punce, ker misliš, da je v njih vzrok tvojih težav.
Brez njih pa spet ne moreš biti zaradi potreb. Zato si vpet v kočljivo situacijo, v kateri se boriš sam s sabo.

Robi dober nasvet. Se mi pa OTP iskreno smili,ker je nekako razdvojen med dobrim in slabim.Mislim,da je v odločilnem času kako naprej! Wink
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #103 - 20.03.2010 at 19:37:54

Alojz,
ja, moral se bo odločiti, drugače ga bo ta borba uničila. Pravzaprav se mu že pozna na zdravju.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #104 - 20.03.2010 at 19:44:02

Robi wrote on 20.03.2010 at 19:37:54:
Alojz,
ja, moral se bo odločiti, drugače ga bo ta borba uničila. Pravzaprav se mu že pozna na zdravju.

Robi imaš prav. Včasih je težko iztopit.Tako,da bo moral pot najti žal sam.Mu želim,da mu rata.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 5 6 7 8