Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 
(Read 24938 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: Pot v pekel je tlakovana z dobrimi željami.
Reply #75 - 13.03.2010 at 18:05:18

Quote:
Optimus T. Prime wrote on 13.03.2010 at 12:33:20:
Quote:
en pregovor  Smiley

- vse se vrača vse se plača -
No ce je tkao pa mi povej zakaj jebemjeza ze tok casa. Mmmmm?.

Resno. Zakaj morem jaz jebati jeza k nikomur nic nism tel.
Resno dja mi to povej.

Resno ce se vse vraca in se vse palca mislim de imam vleiko v dobrem na racunui.
.......

a ja? kak pa veš?  Čist možno da maš tak minus na računu da joooj

>>vidimo zlo mali del slike

Slepci ponavadi tako nič ne vidijo!! Za to ne potrebuješ kakšne velike pameti,da ugotoviš lastno slepoto. Wink Wink
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #76 - 13.03.2010 at 18:08:25

Quote:
Devi wrote on 13.03.2010 at 13:29:05:
vse se vrne! vedno.

Smiley

Smiley
sigurno..
-- -- ---

In brez bluza kako nimamo vpliva na nič ker se tako ali tako zgodi vse "neodvisno od nas" enkrat takrat ko bo za to prišel čas....    jao...
<če je to res zakaj potem zagovornik te teorije skoz gnjavi če pa to tak nima vpliva na nič? Dovolj da pove 1x Ali?>

U mlinu se večkrat pove,ker se ne sliš od mlinskih kamnov.Tule se pa tako in tako sam drobir premetava iz tujih kamnolomov.Predstavnik tega premetavanja tujga drobirja se pa tako po linkih vidi -kdo je. Grin hahaha Grin Grin Grin Grin.
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #77 - 13.03.2010 at 18:28:06

Kokr obrnes,.......

Koncno dejstvo je, ....... nikoli ne bos dobil kar hoces ce se se tako trudis. Bolj kot si vredu bolj ljudje delajo z teboj slabo. Sori to akr sme vceri slsial od koelga mi je ogabno in tek ljudi bi mogli pobest.

TUki an forumu pa nisem slsial nobene fore .

MIslim vsi neki rovarite je kdo kako dejansko povedal.

Napriemr je kdo kako teorijo razpoel.

.......

Resno, pregovore tudi jaz znam pisati . ar neki.

Raje nj mi en pove zakaj bi mogli ljudje drug drugemu odpustiti lastne napake, jaz sme to pocel sedaj pa tega ne bom pocel vec, ker si tega nihc ene zasluzi, ....... .

TO niso napake temvec zlonamerna dejanja.

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #78 - 13.03.2010 at 18:55:47

Tvoja volja!!! Kuri grmade,pali motorke.Kolikor jaz poznam tule ljudi tio ne bo nihče pomagal kurit žensk. Naradi nekaj s sabo in bo,boljše.Ne se non stop sam sebi smilit.Saj te razumemo,da imaš zajeban življenje,samo vsi pa tudi niso krivi za to.Saj te še poznamo ne. Wink
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #79 - 13.03.2010 at 19:07:26

Alojz in Sandib wrote on 13.03.2010 at 18:55:47:
Tvoja volja!!! Kuri grmade,pali motorke.Kolikor jaz poznam tule ljudi tio ne bo nihče pomagal kurit žensk. Naradi nekaj s sabo in bo,boljše.Ne se non stop sam sebi smilit.Saj te razumemo,da imaš zajeban življenje,samo vsi pa tudi niso krivi za to.Saj te še poznamo ne. Wink

Tip ves zakaj ljudje ni cne naredijo ti povem.

SImpel ker veliko ljdui razuem ce se kurbe od pick ne bi gonile okol bi ibl problem. Veliko folak je navezno na kurbarijo in gledjo to kot simpel sistem.

.......

Resno, nobeden ne bi pdoprl tega, ti ap povem ves folk se gon okol in vsi so varalice in sam tok ti povem. Ce bom kdaj mel babo kar je veliak verjetnsot de je ne bom, pa de se mi zgoni ti povem,.. de ji bom v 8 urah ake pidzaiej delu de si bo zazelela de se ne binikoli rodila.
.......

Resno, ti mislis ce si punco dobil pred 40 elti k se te drzi de je sedja kaj ok kaj ap je ok,.

Pogeljva malo,. kok folak pozans kmajo hcerke kok, so vse rense kurac moj so.

Tokole ti povem, velika vecian strasev govori o tem de nj se otorci gonjo okol milis de ne vem tega,. sam eno rec ti bom pvodal,..

Nobeden stars noce salbo sojim otorkom. Podpira pa to de se mu mulo goniu okol v smislu "more spozanti lijfe" mhm,. de vidim in vsi starsi tok casa ne bodo eh reci spremnili mnenja dokler en bo ta stars k je pdopriakl kurbarijo in jo sam pocel mimo soejga zakona nekega dne dobil na vrat na nos posto v kateri bo dobil kos hcerke ali prste lai pa kak tak konec, pol s ebo zamislilč..

Dej model malo paemti v roke.

Jaz sme sel v kurac toje dejansko jasno, to de psiem taek po tem protalu je dokaz dovolj de s emi je utrgalo.

In smo spet v krogu.

Daj mi pvoej kaj nj anredim zas eno de vidim kaj.

Nj grem ven pa nj iscem drugo kurbo,. to njanreidm sje so vse iste,. nj dokoncam solanej za koga pa zase,.. zato de bom lohak mel 800 evorv palce na mesec z tako stopnjo res lepo,. dej ne seri vs eje kurceva lukna opd do. Smoa HIANVCI KUBIORJI IN LAZNIVCI uspejo ti pa ostli ap eno duhovnost utki filas. Dej ne seri.

Moj osben mnenje je in oid tega ne odstopam, de ste generacije k ste sedja stari 40 in vec zafukali cel svet. Rensop mislim, zjebali ste mulce in vse ostalo in nihce od vas niam rpavice sploh kaj rect de ni res. Mislim, sme neki starsev ze zabil so bili smao tihi.

dej dej,..

Se sodelavka mi ej govorial zadnjic ja fant eno prpelje domov druga mupusi sms tretja pa ga istocasno klice,. aj res in ti si ponosen stars,.
majke mi,. vse na grmado zemtati z strsi vred,..

Pol ap nadji neki psotenega pa nromlenga,. kar ste vzgojili to amste,..

Malo sirse poglej,.

Itak de vem de me mate poln kurac,.. pol folka bere za vice toel druga polovica pa msao caka kdo me bo likvidiral,... .

Dej dej,.
Naredi neki iz sebe,.

Porpavek,. jaz SEM VELIKO naredil iz sebe smao ce je svet otk gnil kot ste ga vi strci anreidli pol res ne prides nikamor,...

sam zgelda de tega en razumete,....

vi ste vse,. mhm,. bi vas rad videl kdo bo men penzijon palcu k ste zafuraliv se,..

dej dej

sploh en grem v te debate,..

ne s eubit zivi ja za koga da ti bompenzijon paleval veha stara,.. je bial baba sam tiha k mi je neki morila,. dej dej
sam tiho bodi,...  pa sem novo picko zabil pri strsoti 50 let,... .

koj kurac,..

nateg do konca,..

ni problem,. vse akr sme od vs dobil ej to de se ne smem sekriati in de imam prav noben nme ni konfronitiral,.. toko de prosim ne joakt,. picek so janvo dobro druzbeno dobro in jih je treba nategniti pofuakti zabedirati v nulo to je kot javni WC pa reci akr hoces k mas dve hcerki toko je model,.. picek niso vredne pol pizde mrzle vode,.. tiste k s eupriajo pa so poiljene sam en govori de ne ves,. v studneskih domovihs e marikaj dohgaja dva tiap na eno cimra pa je smao tiho,. prosim te no,.
pol bodi papameten,..

de ne fgovorim o posiljstvih ko je tipo omamil cimra in ga nabijal celo noc,.
dej ne seri

TO JE VASA ZAPUSCINA,..

Too de ne mi nabiajt,. anred kaj iz sebe jaz sme ogormno naredil z pogoji k sme jih mel,..

Picke kurit,. ne stari to ej rpehitro,. picke je treba spiholoko uniciti kot to one pocno, jih nategnt jim mucla narediti pol pa jim rect de ga ne bos podpiral pol apnj trpi prasica kubriska ves kok takih bab poznam,. milsis de sm nor,m. nenisme in ves s eneki mulo od take picek bo degeneriran se bolj,. in ti pol res mislsi de bom jaz mel mulca de bo trpel toko k jaz al kj ti je janso al ti ni ajsno

kr neki.,-..

dosti litanij.

sajoanra
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #80 - 13.03.2010 at 20:22:24

Ti sam veselo na delo in uživaj.Ampak meni se zdi,da si se ti v svoji naivni čisti dobroti pustil dobro nategnit neki ženski? Imam prav? Wink Wink
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #81 - 13.03.2010 at 20:37:55

Alojz in Sandib wrote on 13.03.2010 at 20:22:24:
Ti sam veselo na delo in uživaj.Ampak meni se zdi,da si se ti v svoji naivni čisti dobroti pustil dobro nategnit neki ženski? Imam prav? Wink Wink

Ti dej mi povej k si ze v letih kako s elohak zeni pusis antegniti no dej mi to razlozi.

Ce isce srenso babo si obsojen na psotneost partenrja nikoli en ves kj ti pocen .

.......

Ce bi bila en abi bilo se ok,. sjerpaivm smao kurbe,..
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #82 - 13.03.2010 at 20:49:13

Optimus T. Prime wrote on 13.03.2010 at 20:37:55:

Ti dej mi povej k si ze v letih kako s elohak zeni pusis antegniti no dej mi to razlozi.

Ce isce srenso babo si obsojen na psotneost partenrja nikoli en ves kj ti pocen .

.......

Saj tu ne gre za nateg,tu gre za strpno in srečno sobivanje.Če si v odnosu nategnjen,kaj boš vstrajal v njemu??

Mnogi mislite,da v 50 nisi več sposoben imeti svojega partnerja rad. Napačno prava veza se razvija v obeh vzajemno in dobiva kvalitete,ki so dostikrat močnejše od tebe samega. To moraš živeti in probati.Naj ti uspe!! Črno je ,če ti sam vidiš vse črno!!Zadevo je potrebno vzajemno vzdrževat in to ne naučeno-spontano!! Wink Wink
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #83 - 13.03.2010 at 20:56:07

Quote:
Resno, dej mi povej zakaj pol enakteri dobijo smao slabo

Zato, ker vsepovsod vidijo samo slabo in samo kritiziajo, pa jim nič ne paše.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #84 - 13.03.2010 at 21:04:07

Robi wrote on 13.03.2010 at 20:56:07:
Quote:

Robi daj me malo zamenjat in pomir tegale nesrečnika OTP. Wink Wink
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #85 - 13.03.2010 at 21:09:06

Alojz in Sandib wrote on 13.03.2010 at 21:04:07:
Quote:

Zadnje čase sem veliko zaseden....zvečer le malo preletim forum.
Kako ga naj pomirim..mu poiščem kakšno pičko ? Grin
Katera pa bo njega prenašala..mogoče le tista, ki jo plačaš za petnajst minut.... Grin
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #86 - 13.03.2010 at 21:10:23

Alojz in Sandib wrote on 13.03.2010 at 20:49:13:
Optimus T. Prime wrote on 13.03.2010 at 20:37:55:

.......

Saj tu ne gre za nateg,tu gre za strpno in srečno sobivanje.Če si v odnosu nategnjen,kaj boš vstrajal v njemu??

Mnogi mislite,da v 50 nisi več sposoben imeti svojega partnerja rad. Napačno prava veza se razvija v obeh vzajemno in dobiva kvalitete,ki so dostikrat močnejše od tebe samega. To moraš živeti in probati.Naj ti uspe!! Črno je ,če ti sam vidiš vse črno!!Zadevo je potrebno vzajemno vzdrževat in to ne naučeno-spontano!! Wink Wink

Glej tip. TI men nadji postneo picko pol pa bomo vidli.ne timen rpidigati o teh pidzaijah jasno!!!!!!!

Vse picek so krube mislis de sme to pobral v casopisju probal sem vs es eprovijao noeban vzesta dejen seri timeni o tem de se veza razvije veza se ne razvije ker pluen pciki v obraz in grem,. ker me ej varala ti pa vezi mhm,. lepo si predstlvajs tole,.
NI PIZDE NA TEM SVETU DE BIBIAL PSOTENA RAZUIEMS;..
pol,.

Toko, če osbove ni tudi graditi en mroe sin azto ste vi strci krivi,.. k ste nspsobni vzgoje otrok,. vs bibilo treba vtakniti v pec.

Lp.

-
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #87 - 13.03.2010 at 21:12:22

Robi wrote on 13.03.2010 at 21:09:06:
Alojz in Sandib wrote on 13.03.2010 at 21:04:07:
Quote:

Zadnje čase sem veliko zaseden....zvečer le malo preletim forum.
Kako ga naj pomirim..mu poiščem kakšno pičko ? Grin
Katera pa bo njega prenašala..mogoče le tista, ki jo plačaš za petnajst minut.... Grin

Res bi iblo lepo ce bi povedlakajpaemtnega.

ne smao otrobov.

.......
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #88 - 13.03.2010 at 21:12:45

Alojz in Sandib wrote on 13.03.2010 at 18:05:18:
Quote:
Optimus T. Prime wrote on 13.03.2010 at 12:33:20:
Quote:
en pregovor  Smiley

Resno dja mi to povej.

Resno ce se vse vraca in se vse palca mislim de imam vleiko v dobrem na racunui.
.......

a ja? kak pa veš?  Čist možno da maš tak minus na računu da joooj

>>vidimo zlo mali del slike

Slepci ponavadi tako nič ne vidijo!! Za to ne potrebuješ kakšne velike pameti,da ugotoviš lastno slepoto. Wink Wink

Slepci radi bluzijo, ker ne vidijo dejanskega stanja, zato si nekaj zmišljujejo.
Lastno slepoto je večkrat težko ugotoviti, ker tudi na iluzijah lahko um gradi lastno resnico v katero verjame in jo zagovarja.
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #89 - 13.03.2010 at 21:15:45

Quote:
en pregovor  Smiley

Resno dja mi to povej.

OTP ...jebeš ježa zato ,ker se imaš za popolnega. Imaš se za nekega svetnika, vsi drugi pa smo kurbirji...Zato ne vidiš lastne zmote v kateri živiš.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 4 5 6 7 8