Alojz in Sandib wrote on 13.03.2010 at 18:55:47:Tvoja volja!!! Kuri grmade,pali motorke.Kolikor jaz poznam tule ljudi tio ne bo nihče pomagal kurit žensk. Naradi nekaj s sabo in bo,boljše.Ne se non stop sam sebi smilit.Saj te razumemo,da imaš zajeban življenje,samo vsi pa tudi niso krivi za to.Saj te še poznamo ne.
Tip ves zakaj ljudje ni cne naredijo ti povem.
SImpel ker veliko ljdui razuem ce se kurbe od pick ne bi gonile okol bi ibl problem. Veliko folak je navezno na kurbarijo in gledjo to kot simpel sistem.
.......
Resno, nobeden ne bi pdoprl tega, ti ap povem ves folk se gon okol in vsi so varalice in sam tok ti povem. Ce bom kdaj mel babo kar je veliak verjetnsot de je ne bom, pa de se mi zgoni ti povem,.. de ji bom v 8 urah ake pidzaiej delu de si bo zazelela de se ne binikoli rodila.
.......
Resno, ti mislis ce si punco dobil pred 40 elti k se te drzi de je sedja kaj ok kaj ap je ok,.
Pogeljva malo,. kok folak pozans kmajo hcerke kok, so vse rense kurac moj so.
Tokole ti povem, velika vecian strasev govori o tem de nj se otorci gonjo okol milis de ne vem tega,. sam eno rec ti bom pvodal,..
Nobeden stars noce salbo sojim otorkom. Podpira pa to de se mu mulo goniu okol v smislu "more spozanti lijfe" mhm,. de vidim in vsi starsi tok casa ne bodo eh reci spremnili mnenja dokler en bo ta stars k je pdopriakl kurbarijo in jo sam pocel mimo soejga zakona nekega dne dobil na vrat na nos posto v kateri bo dobil kos hcerke ali prste lai pa kak tak konec, pol s ebo zamislilč..
Dej model malo paemti v roke.
Jaz sme sel v kurac toje dejansko jasno, to de psiem taek po tem protalu je dokaz dovolj de s emi je utrgalo.
In smo spet v krogu.
Daj mi pvoej kaj nj anredim zas eno de vidim kaj.
Nj grem ven pa nj iscem drugo kurbo,. to njanreidm sje so vse iste,. nj dokoncam solanej za koga pa zase,.. zato de bom lohak mel 800 evorv palce na mesec z tako stopnjo res lepo,. dej ne seri vs eje kurceva lukna opd do. Smoa HIANVCI KUBIORJI IN LAZNIVCI uspejo ti pa ostli ap eno duhovnost utki filas. Dej ne seri.
Moj osben mnenje je in oid tega ne odstopam, de ste generacije k ste sedja stari 40 in vec zafukali cel svet. Rensop mislim, zjebali ste mulce in vse ostalo in nihce od vas niam rpavice sploh kaj rect de ni res. Mislim, sme neki starsev ze zabil so bili smao tihi.
dej dej,..
Se sodelavka mi ej govorial zadnjic ja fant eno prpelje domov druga mupusi sms tretja pa ga istocasno klice,. aj res in ti si ponosen stars,.
majke mi,. vse na grmado zemtati z strsi vred,..
Pol ap nadji neki psotenega pa nromlenga,. kar ste vzgojili to amste,..
Malo sirse poglej,.
Itak de vem de me mate poln kurac,.. pol folka bere za vice toel druga polovica pa msao caka kdo me bo likvidiral,... .
Dej dej,.
Naredi neki iz sebe,.
Porpavek,. jaz SEM VELIKO naredil iz sebe smao ce je svet otk gnil kot ste ga vi strci anreidli pol res ne prides nikamor,...
sam zgelda de tega en razumete,....
vi ste vse,. mhm,. bi vas rad videl kdo bo men penzijon palcu k ste zafuraliv se,..
dej dej
sploh en grem v te debate,..
ne s eubit zivi ja za koga da ti bompenzijon paleval veha stara,.. je bial baba sam tiha k mi je neki morila,. dej dej
sam tiho bodi,... pa sem novo picko zabil pri strsoti 50 let,... .
koj kurac,..
nateg do konca,..
ni problem,. vse akr sme od vs dobil ej to de se ne smem sekriati in de imam prav noben nme ni konfronitiral,.. toko de prosim ne joakt,. picek so janvo dobro druzbeno dobro in jih je treba nategniti pofuakti zabedirati v nulo to je kot javni WC pa reci akr hoces k mas dve hcerki toko je model,.. picek niso vredne pol pizde mrzle vode,.. tiste k s eupriajo pa so poiljene sam en govori de ne ves,. v studneskih domovihs e marikaj dohgaja dva tiap na eno cimra pa je smao tiho,. prosim te no,.
pol bodi papameten,..
de ne fgovorim o posiljstvih ko je tipo omamil cimra in ga nabijal celo noc,.
dej ne seri
TO JE VASA ZAPUSCINA,..
Too de ne mi nabiajt,. anred kaj iz sebe jaz sme ogormno naredil z pogoji k sme jih mel,..
Picke kurit,. ne stari to ej rpehitro,. picke je treba spiholoko uniciti kot to one pocno, jih nategnt jim mucla narediti pol pa jim rect de ga ne bos podpiral pol apnj trpi prasica kubriska ves kok takih bab poznam,. milsis de sm nor,m. nenisme in ves s eneki mulo od take picek bo degeneriran se bolj,. in ti pol res mislsi de bom jaz mel mulca de bo trpel toko k jaz al kj ti je janso al ti ni ajsno
kr neki.,-..
dosti litanij.
sajoanra