sašo wrote on 13.03.2010 at 15:10:00:Optimus!
Če verjameš ali ne, vem kako je biti brez denarja...ampak toliko problemov, kot jih imaš pa ti, pa res nimam...ali pa jih imam in jih ne vidim...
...mogoče pa bi lahko mi forumaši s skupnimi močmi tebi kako pomagali? če bi želel...
Glej. Sem pred zakjuckom kar visoke izobrazbe po palcilni lestvici. In po pravici pvoednao s ebom izpial iz teustanove. em, ....... KEr tega en rabim.
Vceri mi ej koelga rkeu ce mi poamga de bi mi prnesu neki reci,. pa sme mu reku de en rabim pa je msao debeklo geldal... .
Pol zadnjic k sme sluzbo iskal neki cas anazjami je en drugi k mi je pokusildobiti sluzbo vrgu dosti denarja na mizo ap g anism uzel.
.......
Resno. Kar koli vzamem sme dolzan nazaj. In sme mnenja de ce ne mroem ziveti morem umreti. To mijenaravno. nekako sem resno upal pa upam de nism prezahteven, de bi lahko enkako dobil kak zanimiv zakjucek in bistvo od vsehpidzaij kjih en razumem toda nekako vidim de mam precej reci prov in de tudi vi niamte nobenega polnega dogovor ana kurbisko anravo pick. Mislim kar bi jaz rad je lifej k mi priapda in mislim de sme dosti dal skozi. punco sluzbo itd,. MSoa lej ensotavno tega ne vidim.
Hvala za pomoc,.... smao en vem kako bimen forumasi lohak pomagali. Glede na to akr vse smenapisal se pri polni zavesti in razumevanju zavedam da sme butelj v oceh mnogih. Toda vleiko ljudi bere tele psot emoejekr jim popestri dan drugi pa z zanimanjem berejo kak cudak sem in kaj psiem ker jih malo fiorbec in vse kar napsiem rpimerjajo z sovjimi izkunjami. ne recem de imam prav nitincoem rati nek glasnik. Toda iz vsega moejg amlega srca k ga imam lahko recem da je neki zelo anrobe in de sme razcuaran nad vsem.
Toko de ne vem.
Verjemi mi ponoci ko ne morem spati vcasih sanjam kaj bi ce bi,.. inej vleikor eci katere bi rad s enaredil samo ker s emi en da ke rnimamosnov. en da se mi,.. Sem suzenj,. in nikoli v lifju nism klonil nikomur toda tem recem deanrju inpartenrici bom paklonil in temu rpeirno bom tudi zakjucil mojo odisejado po bolsjem lijfu.
Renso.
Hvala za pomoc in ponudbo pomoci toda ne vem kaj bi mi lahko materijalno in financo lohka poamgalo. Mislim kar bi se zgdilo bi bilo msoa to de boi moje zivotarjenje dolgo casa podaljseval na racun drugih ....... No na racun drugih k majo soje zelej in snaje in jih bom oviral , bistvo pa je de v sebi vem de ni restive in de je sah mat edian restiev. Mislim,.. sej ni problem ljudem poamgat vsajmen ni bil nikoli , smao k s emi zdi neumno,.. ....... sje ni problem dobiti piek za fuakti . ....... samo kje dobiti tkao de bos lohak iod nje kajmel,. uciti ap s emi tudi en da kako se kuha in fukaitd,.. re sne ....... .
Toko de en vme kj nj ti recem ....... .