Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 5 6 ... 8
(Read 24982 times)
sašo
4

I love martial arts
vrhpolje
Re: Pot v pekel je tlakovana z dobrimi željami.
Reply #45 - 13.03.2010 at 08:48:22

Optimus T. Prime wrote on 13.03.2010 at 01:40:42:
sašo wrote on 12.03.2010 at 19:14:39:
Brez želj ne bi prišli nikamor...najprej si nekaj želiš, potem delaš na tem...nekomu želeti dobro, je za moje pojme še vedno boljše, kot želeti slabo...

P.S.
še vedno sem mnenja, da bi se lahko navadil lepše pisat...sam itak, če želiš vsem samo slabo, zakaj bi se potem popravljal  Smiley

lp,
sašo

Zelo me zanima zakaj bi nekomu zelel dobro. Dej mi povej neznanec so tebi vedno vsi delali dobro.

Osbno sem spremnil to v zdnjem emsecu. Renso vsakemu clvoeku zelim slabo de mu krava crkne ....... itd.

.......

Pickam zelim de jih bodo tipi pofukali in de bodo nosece pol ap jih bodo vrgli ven itd .......

To ej to, picke so zivali in zato tako treba z njimi delati mirno.

Torej daj mi seenkrat razlozi zakaj bi jaz mogel zeleti nekomu dobro renso mislim mislim ker ce ti drugi dajo dobro pol to pcoens ce pa si cel lifje mel sranje itd.
.......

Pol pa mislis dobro dajati sori

Cel gnil lijfe me je folk fukal v glavo predvsme ap pciek in sedja sme se odlocil de bom vedno dal nazaj akr eobim torej picek bomo azclei zakopvati ....... lomiti rebra itd in jim zeleti de jim maternico ven vrzejo itd,. de so neplodne in de jim joske odpadejo,.
to ej to

.......

Lepe zelje resno, kdo ap ti ej v lijfu akj dobrega dal me pa res zanima, no ko bos odrastel bos videl akk skret je ta lijfe.
Kr neki.
.......

Vsakemu zelim slabo ker mi ni niche nic dorbega dal..
DIJoi

Ja ti delaj slabo, če te je volja...nisem svetnik, se pa velikokrat potrudim naredit kaj dobrega in to zaradi sebe, ne zaradi drugih...in če nekomu nekaj dobrega naredim, tega ne pričakujem nazaj...če bi kaj pričakoval nazaj, potem to ne bilo dobro dejanje, ampak dejanje iz koristi...sem pa tudi jaz kdaj razočaran...samo jaz vem, da sem za to razočaranje kriv sam in ne krivim drugih...od nekdaj vlada zakon močnejšega in za svojo nemoč ne moreš kriviti drugih  Wink

P.S.
še vedno sem mnenja, da bi se lahko navadil lepše pisat...sam itak, če želiš vsem samo slabo, zakaj bi se potem popravljal  Smiley

pa še to...tvoj način izražanja je res čuden...verjetno se zajebavaš, sam v vsaki zajebanciji je pol resnice...mislim, da si v resnici en čisto zadržan tip, ki se boji samga sebe...???

lp,
sašo
Back to top

Moja mnenja se mogoče spreminjajo, toda to, da imam prav, se ne spreminja.

IP Logged

D2
Ex Member

Reply #46 - 13.03.2010 at 10:25:46

en pregovor  Smiley

- vse se vrača vse se plača -
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #47 - 13.03.2010 at 10:39:11

Quote:
en pregovor  Smiley

Kje v trgovini?
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

satis
5

Reply #48 - 13.03.2010 at 12:02:16

El Pesnik wrote on 12.03.2010 at 20:08:12:
Quote:
To je rekel neki človek. Pozitivno mišljenje, torej.
Vsi imamo dobre želje, za sebe za otroke, sorodnike, prijatelje, lahko za vse ljudi. Padeš lahko v past prepričanja, ker vsi želimo najboljše, nastane tekmovalnost. To je ujetost v lastno znanje, lastne sposobnosti, stremenje in prerivanje navzgor, po družbeni lestvici.

Lp,Igor

Sicer je pa Hitler imel zelo dobre namene za svojo nacijo, katero je bil izvoljen voditi, in je pac ravnal v skladu s tem kar je mislil da je najbols za drzavo. Torej ...

saj, če tako pogledaš, so tudi požigalci čarovnic imeli dobre namene, ker so verovali, da rešujejo svet pred satanom, pa zdaj ZDA menijo, da rešujejo svet pred teroristi, tako da posameznik ni tisti, ki na podlagi lastnih umskih izmišljotin lahko določa pravilen kriterij delovanja. Meni daje kriterij delovanja naša vera, torej čutim, da je ubijanje slabo zame, zato se temu izogibam. Čutim, da ni dobro drugim želeti slabo, da na koncu vsak sam plača ceno, če kaj narobe naredi. V bistvu sebi škodiš, če drugim škodiš, ker se ti prej ali slej povrne dobro in slabo.
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #49 - 13.03.2010 at 12:09:21

satis wrote on 13.03.2010 at 12:02:16:
Quote:
Vsi imamo dobre želje, za sebe za otroke, sorodnike, prijatelje, lahko za vse ljudi. Padeš lahko v past prepričanja, ker vsi želimo najboljše, nastane tekmovalnost. To je ujetost v lastno znanje, lastne sposobnosti, stremenje in prerivanje navzgor, po družbeni lestvici.

Lp,Igor

Sicer je pa Hitler imel zelo dobre namene za svojo nacijo, katero je bil izvoljen voditi, in je pac ravnal v skladu s tem kar je mislil da je najbols za drzavo. Torej ...

saj, če tako pogledaš, so tudi požigalci čarovnic imeli dobre namene, ker so verovali, da rešujejo svet pred satanom, pa zdaj ZDA menijo, da rešujejo svet pred teroristi, tako da posameznik ni tisti, ki na podlagi lastnih umskih izmišljotin lahko določa pravilen kriterij delovanja. Meni daje kriterij delovanja naša vera, torej čutim, da je ubijanje slabo zame, zato se temu izogibam. Čutim, da ni dobro drugim želeti slabo, da na koncu vsak sam plača ceno, če kaj narobe naredi. V bistvu sebi škodiš, če drugim škodiš, ker se ti prej ali slej povrne dobro in slabo.

Zakaj se kraljici ELizabeti nikoli nič ne vrne?? Ali izjeme potrjujejo pravilo?? Ali pa Bushu ? So človeške hijene izven te življenjske štarcune? Nič se ti ne vrne,to je lažna tolažba za iskoriščane na Zemlji.Bog nič ne sodi on samodeluje-neodvisno od kogarkoli in česarkoli v vesolju.Mi samo neki krivo upamo,ker ne vemo kako BOg samodeluje v nas in skozi nas.Ne poznamo vesoljne enotne zakonitosti,potem se pa tolažmo z nekimi kaznimi za hijene,ki nas izkoriščajo in vodijo!!
Back to top

IP Logged

sašo
4

I love martial arts
vrhpolje
Reply #50 - 13.03.2010 at 12:14:27

Alojz se strinjam!! Vse kar nas doleti je lahko slabo, če to tako sprejmemo...odvisno je od nas samih kako si bomo v danih situacijah znali pomagat in spreobrnit nam v prid!
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #51 - 13.03.2010 at 12:24:25

sašo wrote on 13.03.2010 at 12:14:27:
Alojz se strinjam!! Vse kar nas doleti je lahko slabo, če to tako sprejmemo...odvisno je od nas samih kako si bomo v danih situacijah znali pomagat in spreobrnit nam v prid!

Točno tako.Veliko stvari je neodvisno od nas samih,ker vesolje samedeluje-zopet neodvisno od nas.Ko to veš-iščeš naravno ravnovesje v sebi-prilagajaš se situaciji in jo hkrati kreiraš po lastnih izkušnjah,spoznanju,in tud po nevednosti,ki imajo vzrok naših zmotah. Naravno!Nismo vsemogočni in tudi ne nepomembni-smo kar smo in nič več in nič manj. Wink WinkSamo to moramo samospoznati. Wink Wink Cool
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #52 - 13.03.2010 at 12:33:20

Quote:
en pregovor  Smiley

No ce je tkao pa mi povej zakaj jebemjeza ze tok casa. Mmmmm?.

Resno. Zakaj morem jaz jebati jeza k nikomur nic nism tel.
Resno dja mi to povej.

Resno ce se vse vraca in se vse palca mislim de imam vleiko v dobrem na racunui. Torej pol se bm spraivl v crno magijo in zacel kalti ljudi pol ap bom prsiel nanulo bompa crknu in bo status quo.

.......

Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #53 - 13.03.2010 at 12:36:02

satis wrote on 13.03.2010 at 12:02:16:
Quote:

Lp,Igor

Resno, dej mi povej zakaj pol enakteri dobijo smao slabo.

MI lohak to poves. Sam azto k sem se rodil morem jebati kurac vsak dan .

Resno.

.,.,.....

TO ej noro.

Se rece jaz morem met slab lifje ks me se ordil vi pa maste lohak vs eok,.
Veste kaj bam povem,. ubijanje in zelenje salbo je dejstvo druzbe.

Poglejmo, vsakega clvoeka k sme spoznal na polozaju oziram v soli oziram kjer koli, vsak ti zeli slabo in te zeli izkrosititi bolj in bolj. In ti bos meni rekla de je ok ce temu clvoeku pustis de to pocne. NI govora. Na strik in gas. Mislim vsi so isti. De o prasicah od kurb sploh ne govorim.

lp
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #54 - 13.03.2010 at 12:36:47

Optimus T. Prime wrote on 13.03.2010 at 12:33:20:
Quote:
en pregovor  Smiley

No ce je tkao pa mi povej zakaj jebemjeza ze tok casa. Mmmmm?.

Resno. Zakaj morem jaz jebati jeza k nikomur nic nism tel.
Resno dja mi to povej.

Resno ce se vse vraca in se vse palca mislim de imam vleiko v dobrem na racunui. Torej pol se bm spraivl v crno magijo in zacel kalti ljudi pol ap bom prsiel nanulo bompa crknu in bo status quo.

.......

OTP to ti bo Satis razložila!!!
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #55 - 13.03.2010 at 12:39:35

Clovek ti si bolan, majke mi.

Ce ti umre mati oziram ce pokopljes celo familijo pol to jemlej sti kot .

" oooo model zakon bom podedoval vse kar so mel pa nehal mi bodo tezit".

Pizda materna kere bolen fore..

dej dej
grem kozalt k s emi ravno dviguje iz zelodca

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #56 - 13.03.2010 at 12:42:07

Optimus T. Prime wrote on 13.03.2010 at 12:39:35:

Clovek ti si bolan, majke mi.

Ce ti umre mati oziram ce pokopljes celo familijo pol to jemlej sti kot .

" oooo model zakon bom podedoval vse kar so mel pa nehal mi bodo tezit".

Pizda materna kere bolen fore..

dej dej
grem kozalt k s emi ravno dviguje iz zelodca

OTP -Sašo lepo jasno pove-Znali-- zmogli pomagati sami sebi.Kaj je tu za kozlanje? A ti frčiš,ali bereš?
Back to top

IP Logged

sašo
4

I love martial arts
vrhpolje
Reply #57 - 13.03.2010 at 12:43:07

Kako lahko rečeš, da so vsi isti  Huh

Imam predlog...se dobimo na kavi, malo podebatiramo, mogoče pa ugotoviš, da obstaja tudi kdo boljši Wink

...potem gremo pa še poštene babe lovit Grin
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #58 - 13.03.2010 at 12:48:59

sašo wrote on 13.03.2010 at 12:43:07:
Kako lahko rečeš, da so vsi isti  Huh

Imam predlog...se dobimo na kavi, malo podebatiramo, mogoče pa ugotoviš, da obstaja tudi kdo boljši Wink

...potem gremo pa še poštene babe lovit Grin

Ne reskiraj Sašo!!! Bo imel OTP kakšno'' zaoteklo bombo'' u žepu!!!! Grin Grin  Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #59 - 13.03.2010 at 13:29:05

vse se vrne! vedno.

Smiley
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

Pages: 1 2 3 4 5 6 ... 8