Optimus T. Prime wrote on 13.03.2010 at 01:40:42:sašo wrote on 12.03.2010 at 19:14:39:Brez želj ne bi prišli nikamor...najprej si nekaj želiš, potem delaš na tem...nekomu želeti dobro, je za moje pojme še vedno boljše, kot želeti slabo...
P.S.
še vedno sem mnenja, da bi se lahko navadil lepše pisat...sam itak, če želiš vsem samo slabo, zakaj bi se potem popravljal

lp,
sašo
Zelo me zanima zakaj bi nekomu zelel dobro. Dej mi povej neznanec so tebi vedno vsi delali dobro.
Osbno sem spremnil to v zdnjem emsecu. Renso vsakemu clvoeku zelim slabo de mu krava crkne ....... itd.
.......
Pickam zelim de jih bodo tipi pofukali in de bodo nosece pol ap jih bodo vrgli ven itd .......
To ej to, picke so zivali in zato tako treba z njimi delati mirno.
Torej daj mi seenkrat razlozi zakaj bi jaz mogel zeleti nekomu dobro renso mislim mislim ker ce ti drugi dajo dobro pol to pcoens ce pa si cel lifje mel sranje itd.
.......
Pol pa mislis dobro dajati sori
Cel gnil lijfe me je folk fukal v glavo predvsme ap pciek in sedja sme se odlocil de bom vedno dal nazaj akr eobim torej picek bomo azclei zakopvati ....... lomiti rebra itd in jim zeleti de jim maternico ven vrzejo itd,. de so neplodne in de jim joske odpadejo,.
to ej to
.......
Lepe zelje resno, kdo ap ti ej v lijfu akj dobrega dal me pa res zanima, no ko bos odrastel bos videl akk skret je ta lijfe.
Kr neki.
.......
Vsakemu zelim slabo ker mi ni niche nic dorbega dal..
DIJoi
Ja ti delaj slabo, če te je volja...nisem svetnik, se pa velikokrat potrudim naredit kaj dobrega in to zaradi sebe, ne zaradi drugih...in če nekomu nekaj dobrega naredim, tega ne pričakujem nazaj...če bi kaj pričakoval nazaj, potem to ne bilo dobro dejanje, ampak dejanje iz koristi...sem pa tudi jaz kdaj razočaran...samo jaz vem, da sem za to razočaranje kriv sam in ne krivim drugih...od nekdaj vlada zakon močnejšega in za svojo nemoč ne moreš kriviti drugih

P.S.
še vedno sem mnenja, da bi se lahko navadil lepše pisat...sam itak, če želiš vsem samo slabo, zakaj bi se potem popravljal

pa še to...tvoj način izražanja je res čuden...verjetno se zajebavaš, sam v vsaki zajebanciji je pol resnice...mislim, da si v resnici en čisto zadržan tip, ki se boji samga sebe...???
lp,
sašo