Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Page Index Toggle Pages: 1
(Read 2083 times)
Bamby
5

No pain no gain

Dan žena
08.03.2010 at 22:34:35

Ker je danes ravno 8. marec in t.i. dan žensk.

Danes sem se peljal z biciklom in ...

..., iz stranske ceste me tik pred menoj "odcvika" nek nestrpen voznik avtomobila, ki se mu je očitno zelo mudilo, malo bolje pogledam in kaj vidim, za volanom je bila ženska.
Splošno je znano, da ženske v prometu povzročijo manj nesreč kot moški in da vozijo manj agresivno od moških vendar kadar mi kdo na tak način izsili prednost iz stranske ulice je skoraj v 80% primerih to ženska.

Njeno obnašanje me je vzpodbudilo, da sem malo analiziral in slika je porazna, za ženske, seveda.
Moje izkušnje so nekaj takega:
- ko te nekdo izsili v prometu, je to skoraj praviloma - ženska
- ko se nekdo vrine pred tabo pri blagajni v trgovini ali v banki, je skoraj praviloma to ženska
- ko ti nekdo pozabi reči "oprostite" ko se zaleti vate z vozičkom ali pa ti stopi na nogo je to skoraj praviloma ženska
- v novejših filmih ni več "močnega viteza na belem konju", skoraj praviloma je  "močna in zmagovalna osebnost" ženska.
- ko se kak pes zapodi vate je lastnica skoraj zanesljivo ženska, ki se seveda ne opraviči, no tukaj tudi moški lastniki psov ne ravnajo dosti drugače.
- ob ločitvah ženske skoraj praviloma oskubijo moške do kosti in se nikoli ne vprašajo, kako bodo le-ti živeli (pustimo ob strani preživnino za otroke - to je druga tema)
- v ZDA je večina samskih moških - celo brez High School. Torej postaja materialno omogočanje standarda glavno vodilo

Torej se je na koncu skoraj nujno vprašati:
Kdaj bo na svetu priznan mednarodni dan moških?
Back to top

Življenje je popolnoma zastonj in brezplačno, pa vendar je ni
stvari na tem svetu, ki bi bila vredna več. (Bamby)

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Re: Dan žena
Reply #1 - 08.03.2010 at 22:36:20

ah ja...silly me... sem si pa prav rekla, ko sem vidla to temo: o lej, kok je pa bambi pravzaprav prijazen. edini, ki nam je čestital.

pol ap odprem tole in  Shocked Roll Eyes Tongue Lips Sealed Undecided
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Bamby
5

No pain no gain

Reply #2 - 08.03.2010 at 22:40:40

Petra. wrote on 08.03.2010 at 22:36:20:
ah ja...silly me... sem si pa prav rekla, ko sem vidla to temo: o lej, kok je pa bambi pravzaprav prijazen. edini, ki nam je čestital.

pol ap odprem tole in  Shocked Roll Eyes Tongue Lips Sealed Undecided

No Petra vse najboljše!  Smiley

... in jaz sem se vsaj spomnil
Back to top

Življenje je popolnoma zastonj in brezplačno, pa vendar je ni
stvari na tem svetu, ki bi bila vredna več. (Bamby)

IP Logged

D2
Ex Member

Reply #3 - 08.03.2010 at 23:27:31

Smiley

gledam že celi dan po netu kako čestitke letijo sem in tja pa mi ni kapnilo

Vsem forumašicam vse NAJ ob njihovem dnevu  Wink   Smiley

Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #4 - 08.03.2010 at 23:43:28

Bamby wrote on 08.03.2010 at 22:34:35:

..., iz stranske ceste me tik pred menoj "odcvika" nek nestrpen voznik avtomobila, ki se mu je očitno zelo mudilo, malo bolje pogledam in kaj vidim, za volanom je bila ženska.
Splošno je znano, da ženske v prometu povzročijo manj nesreč kot moški in da vozijo manj agresivno od moških vendar kadar mi kdo na tak način izsili prednost iz stranske ulice je skoraj v 80% primerih to ženska.

Njeno obnašanje me je vzpodbudilo, da sem malo analiziral in slika je porazna, za ženske, seveda.
- ko se nekdo vrine pred tabo pri blagajni v trgovini ali v banki, je skoraj praviloma to ženska
- ko ti nekdo pozabi reči "oprostite" ko se zaleti vate z vozičkom ali pa ti stopi na nogo je to skoraj praviloma ženska
- v novejših filmih ni več "močnega viteza na belem konju", skoraj praviloma je  "močna in zmagovalna osebnost" ženska.
- ko se kak pes zapodi vate je lastnica skoraj zanesljivo ženska, ki se seveda ne opraviči, no tukaj tudi moški lastniki psov ne ravnajo dosti drugače.
- ob ločitvah ženske skoraj praviloma oskubijo moške do kosti in se nikoli ne vprašajo, kako bodo le-ti živeli (pustimo ob strani preživnino za otroke - to je druga tema)
- v ZDA je večina samskih moških - celo brez High School. Torej postaja materialno omogočanje standarda glavno vodilo

Zdravo Banby. Zelo rad bi dovoljenej de se jaz izrazim soj emnenje. Se mi zdi de ti toel dolgujem rpedne oskrunim tole temo.

Tongue Tongue Tongue Grin Cheesy Wink

Hm, .......

Torej vse lepo pravim zenskam itd,.. kurbam in  babam pa nic, mislim njih pa ne rabmo.

Roll Eyes Tongue
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #5 - 08.03.2010 at 23:50:22

Toko bi rkeu, ce sem odkrit pol bi resno kupil zeni osat. Bodeco nezo.

.......

Tokole gre, e ji dam vrtnico bo hin v 24 urah, hm,.. platicno ni ok. Bodeco nezo pol posucis pa je vecna. TO je rpava rec.

.......

Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #6 - 09.03.2010 at 07:12:57

Ja, tudi jaz se pridružujem čestitkam vsem forumašicam.

Pa lep pozdrav
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

m
5
p

Reply #7 - 09.03.2010 at 08:40:07

Bamby wrote on 08.03.2010 at 22:34:35:

Bojda ga mate na dan 40 mučenikov.
Po tejle tvoji razlagi tud razumem zakaj. Wink
Back to top

Joj kolk radi drug drugemu izdiramo iveri iz oči! Cheesy

IP Logged

D2
Ex Member

Reply #8 - 09.03.2010 at 09:58:44

40 mučenikov baje ja...    opažam pa da si jih veliko jemlje praznik čez celo leto  Wink  Grin
Back to top

IP Logged

Page Index Toggle Pages: 1