Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 
(Read 15198 times)
Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Re: Jetra in ledvica
Reply #45 - 02.03.2010 at 07:28:28

M.L. wrote on 28.02.2010 at 12:12:56:
satis wrote on 28.02.2010 at 10:18:55:
M.L, ne zameri za pikolovstvo. Ampak glede SP je Bog namenil ljudem nedvomno vegetarijansko hrano, le zaradi njihovega pohlepa po mesu je kasneje nejevoljno dovolil, da vendarle jedo meso, ampak hkrati z mesom jim je poslal tudi pogubo. Dokler so jedli mano, so bili zdravi, ko so začeli jesti prepelice, je nadnje prišla še kužna bolezen. In to še dandanes velja, jej, saj imaš svobodno voljo, ampak meso namerno zaklanih živali se spet hrani z mesom ljudi in posledica so raznorazne bolezni.

Glejte, dal sem vam rastline, ki nosijo seme…to bodi vaša hrana. .

Quote:
31 Tedaj se je od GOSPODA  vzdignil veter in z morske strani prinesel prepelice. Nasul jih je na tabor in vsenaokoli dan hoda daleč na vse strani; pokrivale so zemljo približno dva komolca visoko. 32 Ljudstvo je bilo pokonci ves tisti dan in je nabiralo prepelice; kdor je malo nabral, jih je imel deset tovorov. Naložili so jih v plasti okoli taborišča. 33 Še so imeli meso med zobmi, niso ga še použili, ko se je vnela GOSPODOVA jeza na ljudstvo. GOSPOD je udaril ljudstvo s silno veliko nesrečo. 34 Zato so tisti kraj imenovali Kibrót Taáva, ker so tam pokopali ljudi, ki so se vdali poželenju. 35 Iz Kibrót Taáve se je ljudstvo odpravilo proti Hacerótu in ostali so v Hacerótu.

Res je, da je bilo meso s strani Boga dovoljeno zaradi človeškega pohlepa in trdosrčnosti, poguba je pa bila dana z nezmernostjo čutno pohlepnega poželenja, ki je prinesla v nečistovanju ljudi med sabo,vsakovrstne bolezni in ne mesena hrana. Zakaj bi Bog po štiridesetletnem tavanju po puščavi Judom, še le potem predpisal postavo, zato da bi jih preizkušal, o ne, ampak zato ker v vsem svojem zakrknjenem poželjivem meseno čutnem življenju niso spoznali Boga, marveč so nečistovali v svojem pohlepnem mesu. Zaradi poželjivosti svojega mesa so prišle bolezni in tudi zaradi težkih bolezni niso videli svojega grešnega početja in so se še kar naprej vdajali v čutno mesene strasti svojega telesa, eni bolj kakor drugi.

Tele številne prepelice, ki jih citiraš iz Pisma, so pa prispodoba za veliko neukrotljivo in poželjivo pohlepno človeško meseno strast in točno to prispodablajo kar sem zgoraj povedal.

Pa lep pozdrav.

Čudovito Razloženo  Exclaim

Zahvala Božjemu Duhu da vama je dal to spoznanje  Smiley

Lp + #
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #46 - 02.03.2010 at 11:41:27

Alojz in Sandib wrote on 28.02.2010 at 12:30:49:
BOG NE PIŠE TEOLOŠKE ZAPUŠČINE- in vere  zapovedi pišejo  ljudje ne brezosebni Sveti duh sam on na brezosebni ravni razsvetljuje svoje lastno življenje-človeka.!!

Bog je elementaren in živ njegov neoseben  duhEM sila  je odločilna,da lahko človek razume sebe v božjem duhu in bog sebe v človeku.
Bog samomanifestiran v vse in večno sedaj sam vse poduhovlja-razsvetljuje preko lastnega neosebnega duha svoje celotno življenje--- tudi človeka.

Bog kot tak je brezoseben- on je samomanifestiran v samospoznano živo podobo (človeka)ker pa ima BOg v človeku svobodno voljo - izraža v svoji  človeški podobi človeške želje- dejanja,misli,piše,riše,laže,krade vse kar človek počenja iz lastne volje.

Zato pa Bog večno-sedanja vesoljna vseobsežnost  po svojem brezosebnem elementarnem  EM valovanju CIKLIČNO razsvetljuje ali zatemnuje svojo lastno človeško samomanifestacijo.

Primer tega je teološki opis  Jezusa-človeka,ki je živa božja samospoznana samorojena (po svetem brezosebnem duhuOčeta) Bog sam v nas in z nami EMANUEL..

Še enkrat Bog nima želja. Bog ima samo preko lastne žive človeške samomanifestacije človeške želje!!!!!

To je paradoks človeškega bivanja-boga samega v človeku. Wink

Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Eva
5
p

Kranj
Reply #47 - 02.03.2010 at 17:39:54

Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #48 - 03.03.2010 at 00:23:19

Hej

Bom hiter ker sem zejban kot pes.

TOrej v petek sme komi domov prisel. Ko sem se pretegnu oziroma sklonil sem mislil de obm misico rpetrgal v ledvenem delu.

Recmo tako, encimi so previsoki. Ledvice cutim toda en cutim, dejansko me bolijo. Zdaj sem preklopil na vodo dano. Ne jem sladkorja. saldkarij sploh ne jem. Olje bucno malo kis dve zlice pa se ta razrecen na soalti. Nekako sem opazil de mi zelo pojaca okus cebula in cesen. Tega pred leti nisem opazil.

Se t bi reku. Em,....... . Tisi k zante meditirati. Ce si v ravnocesju energija skozi cakre tece simpel. Ste nekako ravnovesni. No pr men pa je zemda. Toko bm reku. Prej sem padel ot in je bilo sem pa tm topel filing. Sedaj pa je vroce kot bi me vrgel v pec.

Em, ....... . Zelo mi je zal toda to si rzalgam nekkao z pretokom energije in pr men je vse v pizdi kot vidim. Ce tece to pol ni hudo ce ne tece pa so blokade.

Nekkao s emi zdi de toel ni problem smao fizicne narave.

Cez tri dni grem pucat crevesje z donatom. Petek bom zacel islim da imam 7 litrov dovolj.

Hvala za pomoc. Bom zacel tele caje pa te reci kupovati p de uredim rte reci. ....... .

Em, ....... . Nekako s emi zdi super tale caj lahko noc k butnem 2 emri red spanjem in spim kot ubit. Prej nism mogel spati niti 3 ure na noc sedja pa se prislim da spim.

No,.. oblj spocit sem;)

Lp.

P.s.: Smem s eneki poprasati. Em, ....... . Ne cutim palca na roki. Premikam ga lahko, toda z njim ne cutim. Toko je kot bi bilo neke vrste mravljici tole nekako poteka 48 ur. Zatekel ni, no mogoce malo, malo je topel. ma kdo kaj pojam kaj bi toellohak bilo. Mogoce je malo abrvo sprmnil tudi. Hm....... . Cez en teden bom dohtarja rpasla ce en b jenjalo. Ce pa bo slo na roko anprej pa grem prec.
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #49 - 03.03.2010 at 11:21:16

Optimus T. Prime wrote on 03.03.2010 at 00:23:19:
P.s.: Smem s eneki poprasati. Em, ....... . Ne cutim palca na roki. Premikam ga lahko, toda z njim ne cutim. Toko je kot bi bilo neke vrste mravljici tole nekako poteka 48 ur. Zatekel ni, no mogoce malo, malo je topel. ma kdo kaj pojam kaj bi toellohak bilo. Mogoce je malo abrvo sprmnil tudi. Hm....... . Cez en teden bom dohtarja rpasla ce en b jenjalo. Ce pa bo slo na roko anprej pa grem prec.

http://www.acuxo.com/meridianPictures.asp?point=LU11&meridian=Lung

in še to bi dodal ...
k pravš da ne ješ tega in tega sploh več ...
ni pametno rezat - telo je odvisno od določenih substanc, skor je lažje prenehat postopoma ... če odrežeš so reakcije velike

in če menjaš to kar vnašaš vase - je pametno u ibr uporabljat zavest - bit skoz zavesten sprememb ki se ti dogajajo in tud seveda kako si jih povzročil ... z odtegovanjem česa
ali z dodajanjem česa ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #50 - 04.03.2010 at 00:23:02

gape wrote on 03.03.2010 at 11:21:16:

http://www.acuxo.com/meridianPictures.asp?point=LU11&meridian=Lung

in še to bi dodal ...
k pravš da ne ješ tega in tega sploh več ...
ni pametno rezat - telo je odvisno od določenih substanc, skor je lažje prenehat postopoma ... če odrežeš so reakcije velike

in če menjaš to kar vnašaš vase - je pametno u ibr uporabljat zavest - bit skoz zavesten sprememb ki se ti dogajajo in tud seveda kako si jih povzročil ... z odtegovanjem česa
ali z dodajanjem česa ...

Hej.

Res je to imaš prav.

Resno nekako bi rekel. De nekakopremiljujem, če se bom sploh spopadel z vsem tem tako kot se morem.

Resno mislim. Smisla v lijfu ne vidim več in res se mi zdi butasto de bi neki se stimal in ustrajal. BOm premislil, pol pa se obm odlocil.

Zaenkrat je tako de vsaj bolecin nimam.

.......

Zelo mi je cudno de imam zelen urin. Hm, ........ . To je cudno. No vsaj boleci nimam vec toko de bom potegnil crto hitro. Se mi pa zdi de ne bo v pravo smer.

.......
..

Lp.
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #51 - 04.03.2010 at 01:07:58

Cez tri dni grem pucat crevesje z donatom. Petek bom zacel islim da imam 7 litrov dovolj.

V Donatu sta Mg sulfat ali grenka sol in Na-sulfat ali Glauberjeva sol, to sol dobiš tudi v lekarni ( lahko uporabiš namesto donata ) in je zelo dobro odvajalo sploh Glauberjeva sol, ter tisti dan ko to izvajaš je priporočljivo pitje soka sveže stisnjenih citruosv, da nadomestiš tekočino.
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #52 - 04.03.2010 at 23:13:53

Quote:

V Donatu sta Mg sulfat ali grenka sol in Na-sulfat ali Glauberjeva sol, to sol dobiš tudi v lekarni ( lahko uporabiš namesto donata ) in je zelo dobro odvajalo sploh Glauberjeva sol, ter tisti dan ko to izvajaš je priporočljivo pitje soka sveže stisnjenih citruosv, da nadomestiš tekočino.

Ti, pol to traja kok dni, kaj pa zepki gre to tudi ven.

Lp.

Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #53 - 05.03.2010 at 01:06:33

Optimus T. Prime wrote on 04.03.2010 at 23:13:53:
Ti, pol to traja kok dni, kaj pa zepki gre to tudi ven.

Lp.

Glaubarjevo sol vzameš zjutraj in zvečer ( eno žličko z vodo ) in tisti dan postiš, ne ješ nič in piješ samo sveže stisnjen sok citrusov. Citrusi so priporočljivi ker s kislino nadomestiš tekočino in kisline ki jih pri odvajanju izgubiš.

Za žepe je potrebno čiščenje večkrat ponoviti. Lahko izvajaš večkrat to verzijo, en dan do treh dni.

Odvajalo- sol pa vzameš prvi dan dvakrat, kasneje, če nadaljuješ post, pa je dovolj enkrat na dan.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3 4