Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 9 10 11 
(Read 32934 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: Etični manifest življenja
Reply #150 - 12.03.2010 at 12:08:06

Ja imaš prav OTP-neumnost je brezmejna v nas-žal nismo sami nič krivi-vesoljni samoparadoks.Ko to veš- lahko shajaš s to temo okoli sebe.Bova šla enkrat na ribolov(samo na roke) in podebatirava. Poleti  v 7 mesecu.Te povabim preko messega.

Lp Alojz Wink Wink
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #151 - 12.03.2010 at 12:31:30

Alojz in Sandib wrote on 12.03.2010 at 12:08:06:
Ja imaš prav OTP-neumnost je brezmejna v nas-žal nismo sami nič krivi-vesoljni samoparadoks.Ko to veš- lahko shajaš s to temo okoli sebe.Bova šla enkrat na ribolov(samo na roke) in podebatirava. Poleti  v 7 mesecu.Te povabim preko messega.

Lp Alojz Wink Wink

Ok clovek toko ti povem.

Ce picak mene vara izsiljuje itd ni oan kriva.

Toko ti pvoem,.
Ce jaz vzamem sekiro in ji dbijem glavo zobe spulim vsadke ven potolcem in zapakiram v kos ekot meso za jupo od krave pol ap to ni moaj privda tudi ne .

Polap mi neki povej zakaj mroemjaz v jeco in sme psihopat po tem medtem ko prsicje hianvsko izkoriscnaje pcik ostane nekaznovano.
Renso ti pvoem neki,. sme s eo tme menil z vleiko tipi in puncami ves kaj me je vrglo an rit ti bom citiral .......

Moj pvrasanje: "koko to de en varas moza"
ona: "simpel ker ce ga bom me bo ubiul",.

zelo zanimivo s ehusaj fora

Jaz "koko to de ne varas punce"
on " nocem ker s emi en zdi"
jaz " in kaj bi bilo ce bi ona prevarala "
on: " z vzornim vedenjem bi bil iz jece 2,5 letih. " in tipo me pogelda v oci. ....... .

Tak odgovor ni redek, to sme dobil do moskih k so stari 45 let pa do 25 toko de samotko bom reku,..

In to je s ehuje to so tipi od srednej soel po izobrazbi in celo doktorji,...

toko de lepo rposim,..

Pol apmi rec,.

Ne lej s eje ok,.
Bom uo temo zaprl ce se da pa povezteknapisal lepo ste mi proveli vse so kurbe,..

se rece mores jih psiholoko ubit ze pr 14 pol ej mir to ej to

...
.

kr neki

resno prostitucja z otorci katalogi z ukrajinkami itd,. lepoto ni kj

Butelj k sem re sne vid smial v vsem tem
...

JP ONE NISO KRIVE.

RES,..

NO CE ONE NISO POL AP TUD TROBEC NI BIL SAM ZAKAJ SO GA DALI V CUZO

mhm zanimivo veno bolj,..
....
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #152 - 12.03.2010 at 12:38:00

Trobec jih ni imel tako rad,da bi jih pojedu!!! Jih je sam fintal in skuru butelj! Grin Grin GrinŽenske moraš imeti tako rad,da bi jih najraje kar pojedu!!! Bo videl kako je to dober tudi,če jih ne poješ, ne fintaš in ne skuriš!!!

S kurami pa lahko to delaš-nategneš- krepne-oskubiš-spečeš poješ-dvakratna korist.Si sit in potešen.To je moj predlog,čez njega ne stopim. Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #153 - 12.03.2010 at 12:39:38

Alojz in Sandib wrote on 12.03.2010 at 12:38:00:
Trobec jih ni imel tako rad,da bi jih pojedu!!! Jih je sam fintal in skuru butelj! Grin Grin GrinŽenske moraš imeti tako rad,da bi jih najraje kar pojedu!!! Bo videl kako je to dober tudi,če jih ne poješ, ne fintaš in ne skuriš!!!

S kurami pa lahko to delaš-nategneš- krepne-oskubiš-spečeš poješ-dvakratna korist.Si sit in potešen.To je moj predlog,čez njega ne stopim. Grin Grin Grin

Ti clovek renso ti povem,. odkar smeprebral knjigo pamalo preiskal se mi zdi de bi bilo zaimivo pojesti clvoeka hec je msao v prirpavi polpa je vs eok.

Resno, glej mores ga namcoiti in speci ce ga ne si najebal. Cas in temepratura so pomebni toej to

.......

TOleje simpel,. babo fuknes v kotel kot carovnice in to ej to
...

Une iz risanke

dijo
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #154 - 12.03.2010 at 12:44:21

Škoda ko nismo kanibali,ti bi bil sigurn plemenski poglavar iz te risanke. Grin Grin Grinhec Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #155 - 13.03.2010 at 19:28:34

Alojz in Sandib wrote on 12.03.2010 at 12:44:21:
Škoda ko nismo kanibali,ti bi bil sigurn plemenski poglavar iz te risanke. Grin Grin Grinhec Grin Grin Grin

Ves clvoekik ti si smesen.

Lej.

Ce pogeldamo zgodovino so bili rpiemri ko so jedli ljudi.

Pogeljva recmo dones rescmo v gozdovih se vendo vedo koko se to dela in ni receno de ne zmnka kdo.

.......

Tole bi se reku, recmo egipt je jedel ljudi je biloobdobje smao en vme kok let, dokomentarec lepo dokuemntiran. Resno, lepo so jedl folk. IN to akr celega in mir. Pol pa s ezamisli.

Resno, in letalo k strmoglavi so tudi jedli ljudi ....... .

Resno eno rec si zapomni ko jes clvoeka more sokprekuaht to je to resno. Polpa jes meso kot ovco itd boli te kurac.

Mingrede malo bi mogel premisliti ce jemo zivlai ali ni isto. Meso je mesto. MIslim imas ri vrste misiscevja srcno vlaknasto pa seen aje ne vem katera.

Lp.

Angry Shocked Cool
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #156 - 13.03.2010 at 20:07:24

Daj OTP pomiri se!!Vem ,da ti je hudo.V resnici sploh nisi tak kot tule poješ!! Wink Wink
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #157 - 13.03.2010 at 20:14:36

Alojz in Sandib wrote on 13.03.2010 at 20:07:24:
Daj OTP pomiri se!!Vem ,da ti je hudo.V resnici sploh nisi tak kot tule poješ!! Wink Wink

Nisem to je res samo sem ap tak ratal.

Picek iscjeo bedake k jim bo mucel anreidl pol ap ga zejbejo v nulo.
TI  sno rec ti pvoem ves zakaj en dobim babe ker ji omenim de preden bom jo spusil v sojo bajto lol, bo mogal podpsaiti predporocno pogodbo nobena tega ncoe ker ej rpevec neumnih tipov okl k jih lahko antegnejo ..

majek mi stari predne me pobere se obm sle goniti z kako boleznijo in bom tako stlao anreidl renso ti pvoem pro vmascevla bi se tkao folku k mi gre prov na kruac,..

...

renso likvidiral s ene bomk nima pomena raje osmislim mojo smrt na tak nacin,..

pac kaj ni zakonsk eomjitv ereces nisem vedu piak crkne ti ap tudi pcoasi recmo de s epofukas z100 babami an emsec in vsaka vara torej ams koj 500 volka se tiep rzaven boli te kruac.,..
...

...
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #158 - 13.03.2010 at 20:33:25

Optimus T. Prime wrote on 13.03.2010 at 20:14:36:

TI  sno rec ti pvoem ves zakaj en dobim babe ker ji omenim de preden bom jo spusil v sojo bajto lol, bo mogal podpsaiti predporocno pogodbo nobena tega ncoe ker ej rpevec neumnih tipov okl k jih lahko antegnejo ..

majek mi stari predne me pobere se obm sle goniti z kako boleznijo in bom tako stlao anreidl renso ti pvoem pro vmascevla bi se tkao folku k mi gre prov na kruac,..

...

pac kaj ni zakonsk eomjitv ereces nisem vedu piak crkne ti ap tudi pcoasi recmo de s epofukas z100 babami an emsec in vsaka vara torej ams koj 500 volka se tiep rzaven boli te kruac.,..
...

...

U recnije več ne verjameš? To se pravi boš pojebu pol sveta potem pa v trugo!! Ko boš ti taprvo punco dobil boš ti vse to pozabil. Potem ne bo, ne pogodbo, ne bolezni ,ti boš pa v cvetu in medu njenem ujet. Grin Grin Grin Wink Smiley
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #159 - 13.03.2010 at 20:41:31

Alojz in Sandib wrote on 13.03.2010 at 20:33:25:
Optimus T. Prime wrote on 13.03.2010 at 20:14:36:

...

...

...

U recnije več ne verjameš? To se pravi boš pojebu pol sveta potem pa v trugo!! Ko boš ti taprvo punco dobil boš ti vse to pozabil. Potem ne bo, ne pogodbo, ne bolezni ,ti boš pa v cvetu in medu njenem ujet. Grin Grin Grin Wink Smiley

Vstrajnost ej vrčlina, in vejremi de mascujem sebe nazaj sme rpirapvjen dat soj lijfe marsikomu v roke de ga zafukam,.. renso.

To ti mslis picke mislijo de lohak nategujejotiepin zato se tkaih kot sme jaz bojijo de je noro

.......

Hec je v tem,. de jih ne mroej oomreziti to je kot sistem, tisi k rpevec misli ni ok in ga ej treba zatreti zato pa smao neumni tipi dobijo opcijo de seme distributirajo in azto ej vendo vec neumnih tipov okol, poglej kok ej locitev vse se pokapa skupi..

Lp.

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #160 - 13.03.2010 at 21:38:22

Ja ja Wink Jaz mislim,da se ti bojiš žensk.Odkrito to mislim! Wink
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 9 10 11