Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 5 6 ... 11
(Read 33639 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: Peticija Ukinimo vojsko!
Reply #45 - 10.02.2010 at 15:51:32

Quote:
Alojz

..nisi razumel?
ČE se mi odločimo na referendumu da izstopimo iz nata potem izstopimo iz nata, pika.

Ne ker ti NATO Diktira vojsko! Če iztopimo iz NATA bomo morali tudi iz EU. Se tega zavedajo takole naplahtani Slovenci?Brez vojske-V NATU in EU utopija Krefta in onih picjoklov,ki se podpisujejo kot prvi! Grin Grin.

Mi hočemo v monetarni klub 20, a tu se kurčimo po enih picjoklih. Sam bi bil takoj za samo treba je vedeti,da si danes praktično nič -jutri boš pa še večji nič. Treba je igrati drugo taktiko in to preboj v svetovni tehnični in znanstveni vrh s pomočjo EU in NATA. Njih je treba znati obrati s pravimi programi.Ne pa z umsko zaostalo jeguljo kot je Lev Kreft.
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

David
Ex Member

Reply #46 - 10.02.2010 at 15:55:56

Ni res.

Lahko si v EU pa da nisi v natu
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #47 - 10.02.2010 at 15:57:12

Quote:
Ni res.

Lahko si v EU pa da nisi v natu

NEMOGOČE!!!! MISIJA PROPADLA! Grin Grin
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #48 - 10.02.2010 at 16:00:10

NI pogoj da si v natu da si lahko član EU

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #49 - 10.02.2010 at 16:05:33

Quote:

Skoraj vse članice EU so v NATU-dovolj sta že Francija pa Velika britanija pa si mrzu .ZDA pa samo povejo kako in kaj.Rasmunsen bo pa požegnu! Daj preberi kaj ti je Bamby napisal? To je to! Če hočmo to bo cel halo v EU in NATO. Ne ga srat bodi realen.Ne nasedaj jeguljam, kot
je maščevalen Rupel in blesav Kreft in Mencinger vseved. Grin Naj raje svojga sina uči,da bo manj požrešen. Grin Grin
Back to top

IP Logged

Bamby
5

No pain no gain

Reply #50 - 10.02.2010 at 16:05:42

Quote:
Bamby ja, večina.

Hvala bogu, da se večina še ne napaja iz državnega proračuna, tega tudi nisem trdil, se pa večina tistih, ki so na prvi strani tega spiska, to pa ja.
Back to top

Življenje je popolnoma zastonj in brezplačno, pa vendar je ni
stvari na tem svetu, ki bi bila vredna več. (Bamby)

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #51 - 10.02.2010 at 16:06:57

Bamby wrote on 10.02.2010 at 16:05:42:
Quote:
Bamby ja, večina.

Hvala bogu, da se večina še ne napaja iz državnega proračuna, tega tudi nisem trdil, se pa večina tistih, ki so na prvi strani tega spiska, to pa ja.

Pa še res je!!!! Smiley Jegulje ,ki jih država hrani! Cool
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #52 - 10.02.2010 at 16:09:05

Alojz in Sandib wrote on 10.02.2010 at 16:05:33:
Quote:

Skoraj vse članice EU so v NATU-dovolj sta že Francija pa Velika britanija pa si mrzu .ZDA pa samo povejo kako in kaj.Rasmunsen bo pa požegnu! Daj preberi kaj ti je Bamby napisal? To je to! Če hočmo to bo cel halo v EU in NATO. Ne ga srat bodi realen.Ne nasedaj jeguljam, kot
je maščevalen Rupel in blesav Kreft in Mencinger vseved. Grin Naj raje svojga sina uči,da bo manj požrešen. Grin Grin

..nisi razumel?
ČE se mi odločimo na referendumu da izstopimo iz nata potem izstopimo iz nata, pika. IN ostanemo v EU
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #53 - 10.02.2010 at 16:10:42

Quote:
Quote:

..nisi razumel?
ČE se mi odločimo na referendumu da izstopimo iz nata potem izstopimo iz nata, pika. IN ostanemo v EU

A ti govorim,da je to utopija!!!! Eu in NATO sta preko ZDA partnerja.Ne bit naiven!
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #54 - 10.02.2010 at 16:10:53

Quote:
Bamby ja, večina.

tvoj stavek
"Napačno, tile podpisniki so v večini že priviligiranci, večina njih se napaja (beri: je vzdrževana) iz državnega proračuna."

torej si

---
sicer pa nima veze
jaz sem zaklučil to debato z vama, zdaj
sta mi preveč hard

lep dan  Wink
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #55 - 10.02.2010 at 16:13:59

Quote:
Quote:
Bamby ja, večina.

tvoj stavek
"Napačno, tile podpisniki so v večini že priviligiranci, večina njih se napaja (beri: je vzdrževana) iz državnega proračuna."

torej si

David sedaj se oddaljuješ od bistva-referendum je cilj ki je utopija-prvopodpisanih in oni to dobro vedo.Cilj je drugje-politika. Razumeš?
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #56 - 10.02.2010 at 16:15:23

David

Midva sva hard zato,ker ne govoriva na pamet in nisva naivna! Grin Grin
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #57 - 10.02.2010 at 16:19:11

ne, hard sta mi iz čist drugih vzrokov verjami
+ ne da se mi več

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #58 - 10.02.2010 at 16:20:21

Quote:
ne, hard sta mi iz čist drugih vzrokov verjami
+ ne da se mi več

Svobodna volja!!!!  Wink
Back to top

IP Logged

Bamby
5

No pain no gain

Reply #59 - 10.02.2010 at 16:23:09

Quote:
Quote:

..nisi razumel?

Lepo, da si napisal ta svoj "ČE" z velikimi črkami.

Kako že gre tista: "Če čebula ne bi imela če, bi čebula ne bila čebula ampak bula"

In, smo že bližje, da so taki pozivi samo v funkciji promocije tistih, ki so na prvi strani spiska.

Če bi mislili resno bi šli v (kakor pravilno ugotavljaš) v referendum ne pa v neko brezvezno zbiranjem podpisov pod neko peticijo. In to najprej v referendum za spremembo ustave.

In zakaj ne gredo, ker:

6000 podpisov pod neko peticijo lahko proglasijo za svoj velik uspeh (tisti s prve strani spiska)

6000 podpisov za referendum (kjer jih je potrebno 30.000 ) za spremembo ustave pa bi pomenil strahovit neuspeh in blamažo (tistih s prve strani spiska).

In še to, tile s prve strani spiska so imeli še tole možnost, ki jim jo ponuja ustava:

"Predlog za začetek postopka za spremembo ustave lahko da dvajset poslancev državnega zbora, vlada ali najmanj trideset tisoč volilcev."

In zakaj je niso izkoristili? Odgovor:

Ker ne mislijo resno in se samo želijo predstavljati kot (neki ostareli hipiji) borci za mir.
Glede na to, da je lažje pripraviti 20 poslancev na neko idejo kot pa 30.000 državljanov, saj se vendar imajo za vplivne osebe s prve strani spiska in mnenjske voditelje črede,  se ne želijo eksponirati in blamirati, ker se bojijo, da ne bi pridobili niti 10 poslancev za svoje utopične ideje.

Tako se raje eksponirajo z zbiranjem podpisov pod neko neobvezujočo peticijo, da se spet malo govori o njih in jih ljudske množice ne pozabijo.

Problem takih peticij je pa tudi, da se potem javnost in politika raje ukvarja s takimi zadevami namesto s problemi gospodarsko propadajoče države.

Back to top

Življenje je popolnoma zastonj in brezplačno, pa vendar je ni
stvari na tem svetu, ki bi bila vredna več. (Bamby)

IP Logged

Pages: 1 2 3 4 5 6 ... 11