Robi wrote on 13.03.2010 at 21:30:14:Optimus T. Prime wrote on 13.03.2010 at 21:23:57:Robi wrote on 13.03.2010 at 21:17:10:OTP..že pred pol leta si rekel, da bi rad umrl....kaj zdaj ?
Dojel sme de ce s eubijem de ne mores skode delati ljudem, to je to,..
Ti daj mi neki povej,.. ti kak mnenejmas o babah renso me zanima, grem staivti de sojo zeno varas cejo sploh mas sej kot sme govoirl okol z folkom s eitka vsi gonjookol kot zviali celo strsi mulcov k so 15 let stari itd,..
...
Resno sej to vidim vsak dan.
Torej je tvoj smisel življenja, da delaš ljudem škodo ?
Potem pa ni čudno, da je tvoje življenje v kurcu...Tu vidiš, da se vse vrača....
Drugo pa..svoje žene nisem še nikoli varal, ker ne vem, če bi lahko živel takšno dvojno življenje..počutil bi se krivega in da ženo le izkoriščam....Pač to ni moj smisel življenja, ker vem, da se vse vrača...

Vesolje samodeluje po določenih pravilih in ta pravila je treba razumeti, ne pa samo jamrati, da je življenje krivično.
Če bi življenje razumel, bi vedel, zakaj te življenje samo jebe.
Ti kekec,...
Polus,.....
jaz sme zacel delati ljudem skodo vzadnejm letu toko de ne timen besed izrablajti. Prej pa sem bil priden k mravljcia ok.
TOo de ne nabiajti.
Ce nisi varal soje picke pol si bedak toko to je .......
Resno mislim,.. ker jaz vem de ni pogoejv de dobis picko k ti bo zvesta torej je neki narobe z tabotoko kot je z mano.
Toko de ne timen nabiajt tuki ebdarij
Sploh pa kot vidim rad napadas folk in pac govoris de simpel j eenbutelj itd,.
Renso tak si kto sodelvka k mi ej rekal dolcoene reci ...
. pol ap pvoe skaj nazaj pa ej tiho .......
.
Ce mas kak predlog kje so zenske ki iscejo resne tipe pol povej drgac pa s emi zdi de samo nabijas itd. Toko de sori, nisme varal nisem se gonil okol itd,.. pac sme bil vedno zejban z strni pick in to s ebo renso repmenilo, ze res da je pisalo mocnejse od meca, toda kot vidim mec bo mogel azdostovati pri naseldnji k me bo jebala.
ce isce srenso babo pvoes de isces renso babo in pol so vse resn esamo zanimivo ej de ko s eazcnejo reci pelsti so vse krube in takih ne rabim ozirma bodo dobrodosle v mojem tusu ... ...
toko de sopri,.
in me rpov ne zanima toje teorije tega in onega mislim.......
.
Resno tok kot sme jaz sranaj napsial sedaj v parih tednih sme gor s emi zdi de je tok folak toel rpebralo de sme ze tarca stevilka ena na nacijonačlni ravni. In s ehuej ej de niti en ni potrdil de so piek tkao gnile vsi se slepijo in lazejo smai sebi.
Dej dej.
Resno,. bull shit,..