Bamby wrote on 12.03.2010 at 06:12:03:Optimus T. Prime wrote on 12.03.2010 at 01:58:26:TOle bom rkeu. Sem od koelg aslisal de s ezenske po vojasnici gonjo. Toel resno povem sem debelo geldal. Hec je v tem de gre noter ogormno punc zato se de fukajo noter po vojsnicha. Noro ni kaj.
...
A tako da je? Potem je pa ta pobuda o ukinjanju vojske še večji nesmisel kakor sem si mislil.
Evo, prilika zate kako dobiti pošteno punco. Če se picka okol gon ni postena punca to je to. Neglede kak razlog ima. Dejstvo je de ponavadi majo punce razloge de to lahko pocno. Pol pa nj mi en pove zakaj jaz ne bi smel met razloga de bi tako picko k se mi jezgonila zakopal na vrtu.

No, de slisim.

Ce gledamo iz vidika genoma itd, pol tak osebk kot see zgori omenil in pocne te reci dela celo dobro za blagor druzbe. Bom razlozil. Kot sem gledal doktorja in njegove fore pred kratkim ki je v medicini itd.
...
Nekako tako je slo.
Teorija k jo je mel je v tem de bi mogli zradirati vse ljudi in kar je najbolj pomebno ves genom bedakov oziroma genom motecih elementov v druzbi. Po njegovi teoriji ce clovek gre pijan na streho pozimi po poledeneli strehi ko piha ful mocen veter ....... porapvjati streho.
Recmo to je primer bil, in resnicen ....... . Pol zelo resno po njegovih besedah takega genoma ne rabimo. Em,. to pomeni, de po njegovem tega ne bi smeli popraviti in ozdraviti. Ker je to nezaželjen genom v druzbi. In tako naprej.
Hec je v tem, de bi po njegovem pol mogli pospraviti vse pedre lezbike kurbe in kubirje,... no osebno se strinjam,... me pa sploh ne preseneca de je tako ker ce pogledam malo se mi zdi de je v grciji platon mislim la kdo ze dal isti zgled v eni izmed drzav grcije ne vem tocno kateri. Nisme vec tok spomina vesc.
In pol nj mi en pove zakaj take cistilce mecemo v zapore. Ce odkrito pogledamo bi jih raibli vec. No narava se ruavnoves. Ko rata v naravi rpevec podgan pol ajzebci ne namnozijo. ....... Po spisku ki ga doibte na netu mislim de je logicno.
Psihopati men se psloh ne zdijo,.. ce pomislimo kdo jih ustvarja bi reku de picke. Resno,.. pogeljmo. Recmo trobca ce vzamemo,. Nic ne vem o njem razden tega de je bil v zaprou in de ej pucen zgla v peci.Reku bi de zgleda de je mogu met res hude tezave v lijfu de je ratal tak zgled. Naj pociva v miru itd. Zanimivo se mi zdi samo to zakaj ga nikoli niso prasali zakj je pocel kar je pocel. Grem staviti de so mu piek neki narobe naredile in se mu je v glavi obnili. Torej to je samo igra kot vidim. Ti mores picke pofukati in jebati v glavo toko de one tebe ne morejo to je to.( prosta volaj kot ste rekli, inc e pogledamo je to to.)
Veste kako crna vdova dobi majhen pajkce no povedu bom.
Pride pajek od crne vdove in jo hoce nategnt simpel,..

Ji prirpavi kosilo in ko je jo pofuka od zadi in pol tece kar ga noge nesejo.
Po pravici pvoedano glede na znanstvena odkritja bi rekli takole .......
Tipi smo za oploditev, toko se mi zdi de imamo pravico se porivati okol in varati, picek pa ne,.. In se bolj nacsiticno foro bom fuknu ven.
Kot sem nekako bral rped leti eno foro neki bioloskega ozirma sem iskal DNK fore pa sme naletenl na raziskave. Hm, ....... .
No recmo tokole. Moski spol se je odcepil od zenskega,. ....... WTF?!?!?!?! .......
Resno,. to pomeni de smo zajedalci vsaj tako je tam pisalo noter,. in ce smo mi zajedalci pol velikor reci se poslihta. Prvic,.. mamo pravico se porivat okol, in picek k so tako popolne,. ki ne znajo en kuhat fukat kaj sele oprati perilo,.. se samo zamislis so popoilna bitja. Ni ne vem kako hud trud potreben.......
De si priznamo de so zenske boljsa delovna sila de so bolj iznajdlive lohak mislijo vec k tipi,. .......
Se vec celo vec % mozgna uproabljajo kot mi tipi,. torej
Dajte mi pol neki pvoedati, zakaj pol niso zenske bolj uspesne in zakaj niso pol poslihtael tega sveta de bi bil lep in posten in ljubezen everywere,.. ....... tole je zanimivo ste kdaj videli koko s epucen razumejo emd seobj v celem lijfu se zenske med seboj sovrzaijo in tekmujejo katera bo dobial bolsjeg aproviaca med seobj so hianvske in orpavjaljo de je noro renso in to nj bi ibla narpedna bitja res zanimivo ....... .
Vam povem azkaj,. ker nekej na poti so s epokubirile,. to ej to ni izivoiv,.. LOL,..
TO je to,..
Resno,.. Kdor ne vidi ne bo spregledal, in ce smo odkriti ta raziskava me je zabial za en emsec v poden. Jaz sem en gnil zaejdalec kot ena goba na trevesu,.. . Mhm,. ....... No ce je tako, pol je moj namen izpolnjen mam kruca to ej to,.. ni mi treba zanti kuhinjskih orapvil
. De vidimo kater epucen to znajo resno, nobena ncoe tiap k ne zan teh reci ker ce pogeldmao vse po vicini hocejo hoditi okol.
Pol pa se tipi dajo trjanik in celo palco njim dmao jap res zanimivo ....... .
Brez zaemre,. .......
Hitlar je naredu napako v drugi svetovni ....... .
Dejmo vzeti popualcijo ki jo je skuru kar je gorzno pos svoje....... .
( in kej so bieli tuki pol duhovne vodje. en clvoek ej dal pokurt tok ljudi da je res gorzuno in pvoete mi pol zakaj pol se folk toko krega ce kdo naredi ne vem kako manjso rec. uboj enga je zlocin ubij miljonov je statistika stalin ).
Ce bi to bile samo zenske si redstavlite ce bi vojan trajal 10 let dlje renso, kdo bi s eboril toko biolosko bi unicil pol,.. reprodukcija bi bila v podnu, on pa je itak z SS folkom gojil,. (dobesedno gojil ), .......
veliek kolicine otrok kot po tekocem traku samo ljudje k ne berejo ne vedo. Resno mogoce je mel to v planu. On produkcijo vpljal otork po tekocem traku in pol anrpej.
Resno receno,.. ce bi potolkel samo zensko popualcijo bi bilo zanimivo de ne omenjam samo drugih for k bi jih lohak nareud .......
Pol pa nj mi rece se kdo de sem psiho.
Sam berem obcasno bog ne daj da bi vec bral kot berem pol se mi zmesa.
Mingrede,. sem gledal videje od vojske k so prisli v koncentracijska taborisca. MIslim poden od podna. Dejte mi pol neki povedat ce je to prosta volja itd. Pol to pomeni da vsak lohak pocen kar zeli, rpedvsem duhovni ucitleji s ene bodo uemsavali. In ce zelimo tole zemljo posalti v prafaktorje pol se tudi ne bodo ....... . TOel ej zanimivo ker po knjigah nj bi duhovni ucitleji delali palente itd.
Receno malo bolj ogabno. SS torbe so bile iz koze zidov ukrojene. To ej noro. De ne govorim de so delali milo iz ljudi. MIslim pred leti je bil primer oziram skozi leta vec priemrov ko so zene moza ubile ga zrezale fuknle v sod in naredile milo iz nejga kateri je bil prodan na trznici.
.......
Popolna bitja so toel mhm,. renso ....... .
Slovenska vojska res ne vem zakaj mate tok proti njim. Rekli boste denar. Mislim resno no,.. ce je sloveniaj drzava pol more malo vojske meti. To pomen de more kako nalogo kje narediti itd. Mism ucen v teh receh bom pa tiho. Kot vem sportniki so noter v vojski in tekmujejo in slovenske zemlčjo predstalvjajko v svetu. Resno sportnikov ne bi ukinjal. Se mi pa zdi de vojaki so kar ok pobje,.. koenc koncev skozi na zraku ne more biti slabo razen ob dezju in zimi. Se mi pa zdi de vsi ljudje morejo od necesa ziveti in ce so se te oseb znasle v vojski in ce so tam zadovoljni predvsme pa ce so se tam nasli pa res ne vidim zakaj bi ukinjali.
Resno koko bi se vi pocutili, ce bi prisle jaz na forum pa napisal dajmo tvoj odelek ukiniti kejr vi kurh sluzite.
.......
TO bi mogli amlo rpemisliti .......
Lp
Bodite pridni pa polno ljubezni mejte v ssaki minuti ce jo najdete kje.
...
LP