Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 ... 23
(Read 73116 times)
Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Re: KAKO DOBITI POSTENO PUNCO
Reply #90 - 06.03.2010 at 21:46:48

Alojz in Sandib wrote on 06.03.2010 at 17:48:03:
Miara wrote on 06.03.2010 at 17:34:52:
Se pravi ja, nekje kmalu naj bi se to začelo dogajat? Sej je rečen da se zemlja takrat poravna z enimi centri bla bla ni ostal v glavi Grin
Ja malo je problem z onimi, pač radi spijo, ker jim je udobno tako ane...
Sam sej to ne bo več dolgo funkcioniralo ja...
Ej kere maš...ti se maš za vesoljno prebujenega-potem smo več ali manj vsi tukaj vesoljno prebujeni, oz smo na poti...
Ne moreš se pa meti za popolnoma prebujenega oz 100% prepričanega, ker nisi iksvaku ali pač.
Se pravi so vse več ali manj spet ugibanja nič bolj preverljiva kakor boštijeva povezava z bogom Grin

Ja kako bi se ti pa zagravžu- če bi ti rekel,da sem še vse kaj drugega kot Ixvaku? Razmisli-edini čudež je življenje! Wink WinkKako bi ti bilo,če bi ti en zmešan Alojz rekel,da vesolje enako brezčasno pozna kot samega sebe? Zamisli si ? Kaj ti prvo pride na pamet? Alojz LJ Polje ti je najbližje-ti pride to iskreno?

Jaz bi ti reku, da ne poznaš sebe , Vesolij ki sestavljajo Vsevesolje pa še manj .

Hitro + enostavno + kratko + jedrnato .

Pa kaj bi to, bo že kako ...  Tongue Cool

lp + #

Back to top

IP Logged

Eva
5
p

Kranj
Reply #91 - 07.03.2010 at 01:46:42

Alojz in Sandib wrote on 06.03.2010 at 21:08:10:
Eva wrote on 06.03.2010 at 20:59:36:
Eva wrote on 06.03.2010 at 15:40:13:
p.s.firbc firbc, ego ego...
izkušnje izkušnje

ne, zj sm se premisla, tistmu nam več rekla ego, ampak usoda.
in kot poje enigma: "take it in your hands"  Cheesy

Svobodna odločitev,jo imaš.da ego pojmuješ usoda,kar je pa spet
res,če jo preneseš na svoj podedovani  gen,ki te življenjsko opredeljuje v vsemu. Wink Wink

ja no, itak sm se odločla.. da preverim.. vem da sm se nazadnje, k sm zarad tega "firbca" ali interesa skrenila s svoje sicer začrtane in nameravane poti, zarad tegale optimusa, zavestno odločla.. ampak mi kr ni blo da bi se ustavla.. vedla sm, da grem s poti, ampak res sm tud hotla it.. tko da.. bom sčekirala  Smiley
thank you for sharing
enkrat mi je en reku "you do what you feel you must do"
in zame ni blo glih must, ampak vseen, sm hotla, hotla..
in štos je u tem, da zato, ker sm, sm se naučila zvedla ene zanimive reči imela zanimive izkušnje... tko da, si mislm pol: je pa že moral bit tko Smiley) in kako bi blo brez teh izkušnj?: pojam nimam  Smiley
take care all
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #92 - 07.03.2010 at 10:37:50

Miara wrote on 06.03.2010 at 16:33:21:
ja sam to je krneki.
Men se včasih zdi Alojz, kot da govoriš da nič ni res, pač umremo in basta.
Če smo tok odvisni od nevem enih EM valovanj frekvenc whatever pa pol še dnk gen da lahko potem je res brezveze vse.
Reku si nekje da se samospoznamo šele ko nam Em to dovoli ane..
Kaj potem je vse itak brezveze in ko bo čas prišel bojo vsi ki bojo mel preddispozicije razsvetljeni ostali pa ko vas jebe nimaš taprav dnk Roll Eyes Grin

Pozdravljena miara.

Nekako sem v dolocenem casu se malo izobrazeval in prsiel do zanimivih teorij. Torej vem da veliko govorim in delam zbrke in upam de se mi tole ne bo mascevalo, ker je tole javni forum.

Kar povem povem mogoce 5% kar vem in so samo povzetki zato noben mogoce ne razume kaj govorim, no ker temljev ne povem.

Sedaj bom razlozil kako si jaz predstavljam funtamentalno osnovo. TOle sme napisal enkrat v detajlu na tem forumu in vse kar sem dobil odgovr od ljudi je buil :citiram ;"UF".

Predpostaviva de si ti energija katera si bretelesna imas sojo zavest in lahko mislis itd,.... . Ker plavas v prostoru in lahko naravno manipuliras z dolocenimi recmi enerrgijami in potencijlano z materijo.
Em, ....... . Znanstvenik Albert Einstain je dojel da je materja energija katera je koncentrirana do polaj vidljivosti neki takega bi mogel osveziti tele reči.

Potem se nekega dne odlocis in reces sosedu ki je isti k ti de bi rada malo se igrala in se igras z njim. Pol se prikjuci vedno vec dus itd,.. in na koncu se odloc Roll Eyesite de naredite igro.

TOrej kaj rabis za igro. Neko kodo pravila itd. In to zapises pol pa dolocis se pravila in tako rata materija ozirma matrica. Prevedem kar sem napisal.

V človeku je veliko celic;(nisme jih stel  Cool), in vsaka ta celikca ima dnk itd,... DNK je nek zapis knjiznica v kateri pise vse kar obstaja v tej matrici. RNK je pa knjiznicar. Ok, ko ti pogledas skozi okno vidis tam nekaj kar ne ves kaj je.

Rečem si de se po kosilu odpravim na sprehod, ko hodim vidim z ocmi nekaj kar je drevo. To akr vidim ni drevo temvec energija katera je preko signalov v ocesu interpetirana v obliki signala in zapisa. ....... .
Rnk skoci pogledati v DNK cemu to ustreza in ko vidi de je to nekaj pod tem pol to prevedejo mozgani kot drevo itd.

TOrej dejstvo je de je DNK lepo neke vrste knjiznica in ce bi jo razvozlal bi obsegala grand kanjon za ne vem kokrat to sem dobil ko sme iskal podatke o teh receh. Povem tako, ce je vse kar je mozno v tem DNK knjiznici pol vse kar je mozno RNK knjiznicar najde. Hec je nekje drugje. Ljudje ne vidimo, zakaj ne ker imamo smao dolocen spekter vidnega polja in mogoce imamo celo knjiznico v nas samih in uporabljamo je smao en del. tisti del kateri vidimo ker ta vidni del nam preko oci sekvence kodiranja poslje v mozgane tisto kar ne vidis ne mores sekvencijonirati in knjiznicar tega ne prebere v knjiznici DNK.

Pol gremo naprej. Recmo de je to pravilno, pol je to matrica, in pol se vprasas zakaj je smao ena in ce je smao ena. No to ni res. Matric nj bi bilo vec.Wink.

Pol je naslednje vprasanje kdo napaja to matrico,... (VIR) to je izvor.
Em,. kaj je to,.. no tega ne vem,. Kot sme bral knjige se govori da je bil v zacetku potencijal, ta potencijal je naredil nek center vesolaj podoben jajcu in pol je izginil in pol ej prevzel ta center in ta center fura cel svet vesolje toda sedaj ne vem ce je toel mogoce miljeno da se fura smao to matrico ali dejansko osnovni operacijski sistem kateri podpira vec matric. Tega ne vem. Je ap v knjigi zravidno de veoslje mislim da matrica sestoji iz energij in te energije prevevajo veoslje katero se hrani porpavja itd,. z temi energijami zaradi starosti veoslja se te energije pocasi ko valovijo malo razrecijo itd in kjer jih ni rata sranje. Izrani nj bi bili tri opcije ljudje prasici in delfini da bi meli opcijo de se bi dvignili in razsvetili in porpavljai to veoslje. No v tej kknjigi pise s evleiko reci zakaj umres itd,.. no jazs me jo prebral v popoldnevu in sme bil ves sokiran. Toko de pis etudi de je na temi prikloplen nekdo k se uci in ko ga ti naucis do 100% gre on porpavjati ti pa dobis nagrado de   b Em, ....... . Recmo toko zivis nekje z vsemi zivljenji. Tudi pise de mores razuemti de dusa ni neki minljivega itd. Porblem je v tem de s ereinkarniras itd,.. . No na zacetku knjige je receno strogo in opozorilno de so podatki v njej podani bili ljudem ker morejo vedeti te reci in de je bilo podano smao to kar lohak razumemo. Vse ostalo ej bilo spusceno. OTkod e ej tega se vec pomoje.

Torej dejstvo.

Ta svet je matrica, ti se priklopis na telo katerega izberes preden prides na to mesto amtrice in prehajas iz telesa v telo do 5 do 7 leta starosti. To pomeni de ti nekako zavzames dolocen del mozgnaov in pol upravljas to rec. Dnk je neka vrsta konzola in jedro vsega ki ga ebre RNK. Levo sucne in denosucne dnk fore pozabi ker je statisicno dokazano,. ....... . To sem bral v knjigah, de ce bi pusili de s ebi zivljenje smao razvilo pol bi bilo pol levo in pol desno ti pa rabis mislim de smao leve al smao dense de lijfe rata. Mojstri tisi k narpedujejo lahko inplodirajo in ustvarjajo galaksije toda ne sami, zgleda da je podano varovalo de ne mroe en sam k s emu utrga uniciti vsega. Tkao de se zebre dosti ljudi kocnentrrajo energijo in ustvajrajo galaksije inplozije supernove itd. ....... . Zemlaj je najhujsi palent kejr s enajvec naucis, obstaja pa se en vodni palent k si kot riba to ej to.

.......

Upam de sme ti kaj povedal.

VIri: popotovanje dus, knjiga gopse iz hrvaske ki iam doktorat in ima ene 4 bukve pisane kot medij,. ne vem naslova bi mogel poiskati ce sploh s emam pdf obliko.  

Lp.

Back to top

IP Logged

D2
Ex Member

Reply #93 - 07.03.2010 at 10:53:45

Eva wrote on 07.03.2010 at 01:46:42:
Alojz in Sandib wrote on 06.03.2010 at 21:08:10:
Eva wrote on 06.03.2010 at 20:59:36:
Eva wrote on 06.03.2010 at 15:40:13:
p.s.firbc firbc, ego ego...
izkušnje izkušnje

ne, zj sm se premisla, tistmu nam več rekla ego, ampak usoda.
in kot poje enigma: "take it in your hands"  Cheesy

Svobodna odločitev,jo imaš.da ego pojmuješ usoda,kar je pa spet
res,če jo preneseš na svoj podedovani  gen,ki te življenjsko opredeljuje v vsemu. Wink Wink

ja no, itak sm se odločla.. da preverim.. vem da sm se nazadnje, k sm zarad tega "firbca" ali interesa skrenila s svoje sicer začrtane in nameravane poti, zarad tegale optimusa, zavestno odločla.. ampak mi kr ni blo da bi se ustavla.. vedla sm, da grem s poti, ampak res sm tud hotla it.. tko da.. bom sčekirala  Smiley
thank you for sharing
enkrat mi je en reku "you do what you feel you must do"
in zame ni blo glih must, ampak vseen, sm hotla, hotla..
in štos je u tem, da zato, ker sm, sm se naučila zvedla ene zanimive reči imela zanimive izkušnje... tko da, si mislm pol: je pa že moral bit tko Smiley) in kako bi blo brez teh izkušnj?: pojam nimam  Smiley
take care all

je že moralo tak bit  Wink  Smiley
se strinjam v nulo..  nič ni brezveze
včasih na začetku sicer mogoče ni videt, in ni za verjet, a potem čez čas pogledaš kam te je pripeljalo in - kaj vse je dogajalo med vožnjo - in vidiš da je bilo ok
čist good

mi vidimo čist en mali košček...
vse je točno tak kot mora bit
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #94 - 07.03.2010 at 11:00:28

OTP

To kar si napisal je res osnova,ki je v bistvu vesoljni samoparadoks-človek-galaksija.

Prav imaš da je naš genom osnova .Mi imamo v tem podedovanem genomu vse --samo njegovo vedenje mi sami ne moremo odpreti ampak ga cikličnoodpira galaktično Elektromagnetno samovalovanje.Galaksija ima štiri letne čase 4x7000 let =28000 ZEMELJSKIH LETali eno galaktično leto.

Naš genom ima v sebi akumulirano (kolektivno spominsko kodo) v njemu je vse,hkrati imamo pa individualno realizirano vrednost genoma,ki nam da fizično podobo.Se pravi mi z rojstvom prinesemo vse s sabo,da bi se lahko vesoljno samospoznali-akumulacijo-realizacijo in življenjskega duha,ki se izraža kot naše lastno elektromagnetno samovalovanje-možgani-celice vse deluje na osnovi elektromabnetnega valovanja.To nam po cca treh letih,da samozavedanje,svobodno voljo itd. Sedaj pa paradoks----Vse imamo pa živimo v temi-zakaj-----Zato ker mi res delujemo na EM valovanja,ampak to naše eM valovanje dobiva sočasno EM frekvence galaktičnega EM samovalovanja in ta nam omogoča odpreti ali zapreti genomsko konzolo-Torej neodvisno od naše volje je galaktično EM valovanje tisto ki nas življenjsko zatemnjuje ali razsvetljuje neodvisno od nas samih.EM sila nas v bistvu naredi ljudi samospoznane-ali zveri ego zveri kar danes smo.K bo galaktično EM valovanje ugodno se bo naš genom zbudil in mi bomo spoznali svoje vesoljno življenje.

Predstavljaj si jabolko ono zori na EM cikle Zemlje-zori točno po letnem času zemeljskih cikloov- Spomladi cveti,poleti zori,jeseni dozori neodvisno od jabljane same ona ima genom na te frekvence. Isto mi samo na galaktično letoki treja 28ooo let.Mi kot ljudje dozorimo ali pademo v teh galaktičnih samociklih. Razumeš??? Osnova si ti že sam podal -jaz sem jo samo nadgradil. Wink
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #95 - 07.03.2010 at 11:06:32

Em, ....... .

Torej, ko staresine nareidjo palente itd galaksije jih zasejejo. Zemlja je imela tri setve prvo ne vem kj ej bilo. Pri drugi je bilo 1000 elt vojen eletric wors, in so sli v poden. Mi smo setev tri in tuki ej ratalo zanimivo. Dejstvo je pogled. Pogeldati moremo teorije in realnsot in lociti. Prvo kar zbode je to de je nacrt toje dejstvo. Pol iamte lokalne fore na nasi zemlji in lokalne fore v matrici ter se vecje lokalne fore v sistemu samem. Torej. Rozno ni to. Ustvarjanje rase se zgodi in to se zapise v DNK v pol procenta od nejga. Cloveski rod je 2/3 lazji kot smo sedaj in nam ni potrebno jesti toda do tega bomo se prisli. Pol pridejo casi ko se folk razvija in vsake tokc asa je sistem naredil varnostno foro de s eposodablja in de se bitjem dovoljuje vpoglede v visje nivoje. Osbno to gledam tkao, prvi cikel si mel to in to pol drugi cikel je to zginlo in si to dojel tretji to in sedaj bomo ostlai brez egota itd. Po  logiki bi reku razredi. In to je to. Toda neki ej potrebno razumeti to je sistemski ukrep. Sistemski ukrep ki ga vir izvaja je tudi unicevanje vsega kar ne apse v to matriko. Torej ce imas moznsot de dobis en del od druge matrice in recmo tkaole. ....... .

Poglejmo osbo ki ima 100% DNK iz te matrice in pol enkako malo cara pa kaj jaz vem in dobi 2/3 DNK od druge matrice in ima smao se 1/3 DNK od te matrice pol bo ko bo vir delal rpegled izbrisal te ljudi in jih dal v uno drugo matrico. TO se bo zgodilo kot zadrjujeo ,. ne bom imenoval,... .

Tuki anstaja problem, originlano je DNK trojan spirala mi imamo dvojno. Kako doseci trojno, ne vem. Razumem pa dobro de otroci ne smjo imeti vzigalic. TO pomeni ko si dovolj zrel in ko razume spol dobis vec moci. Z vecjo mocjo lahko unicis reci oziroma z mocjo pride odgovornost. Ce bi dlai enkgoa k ni zrel in mu dlai opcijo de lohak premiak predmete in na dlajavo dela hude reci bi lohak ranil vleiko ljudi. TO je problem. In zato morejo vse malde duse skozi te razrede iti. TO sem dojel k sem bral vsak k ma net doam in pol leta casa in hcoe pridet na dan bo rpsiel do teh reci.
Ljubezen.

Hec je v tem, de ljubezen to je neka mocna rec zakaj, ljubezen so custva in ne bom sel sedja v poglavja hermetike (tako kot zgorja tkao spodaj) in kako se kanalizir aenergije v visje sfere,. ogenj voda zemlja veter itd,.. k te reci se ne psiejo po forumu in jih tudi ne mislim nikomur razalgati ker to ni znanje k bi ga lohka vsak rpebavil in pocel se jaz ceprov sme tok v krucu mi an kraj paemti ne preide se hecati z temi recmi. Recmo samo de ljubezen je zelo mocno custvo in vec custev kar je vec energiej prtegnes in pol lohak velikore ci poces. Ima pa tudi pomen z cakratmi katere so neke vrste hologrmaski projektor samih nas kateri je tudi mehanizem. Sploh ap ce se hoce kdo o tem prericati lohka z ckarami ustanovi nek portal in se dematerijalizir ain odleti na luno in se tam materijalizira nazaj to se baej da dealti. kako nocem vedeti oziram ce ves tudi ne mislim povedati.

Cikli so razredi za ucenje. TO ej dejstvo. Ker vir zeli de se duse energije ucijo in nabirajo izkusnje. To mores gledati kot neko hudo dooo,. igro katera je na kompu enkrat gres igrati duke nukem drugic comand in conkuer.

Torej stargate,... obstajjao 12 koamdov vsaka rasa ima svoejga. zaradi vojen emd matricama katera se bliza koncu 500.000 let po enaktrih podaktih bo malo hudo. Teh reci ne bom razlagal ker s emi zdi de sme ze tkao an salbem glasu ce kdo hoce iskati te reci jih bo nasel. Dejstvo je to de mi imamo kao opcijo v nasme DNK itd,. de kanalizirmao ogormne kolicine energije skozi ans ijn to je to.

Ce bo prislo do hudih reci nj bi vir posredoval in odklopil in presortiral dejstvo je to. Ce imas 2/3 DNK druge matrike pol pades nekam kjer ncoes biti ker se lohak vrnes v vir msao kto prah to pa uncii vso evolucijo.

Sej pravim, morete videti ure in ure filmov toel k sme povedal nima repa ne gave. Prolbmov je veliko resitev ena sama.

Torej ce razuemte de je to matriko naredil , no de je sestavni kosntrukt te matirce vibracija pols e clvoek zamisli.

Butasto vprasanje, koko to de clvoek ne mroe iti skozi steno. No to ej malo butasto vsaj zame. Pol pa ko ebres vidis de v bistvu nic ni res kar so ti pvoedlai v soli. Osnovni gradnik materije elektron proton in nevtron itd,..... polno jih je. In atom ima ful lufta in vse se giblje, sestavni deli atoma se gobljejo emd seboj in se ti emd seboj.

bomo rekli de stena vibrira z neko frekvenco recmo 100 (kr neki), in pol de mi vibriramo z 50 recmo, in ko damo roko an zid ne gre skozi, ce pa dvignemo roko in udarimo po zidu nas bo bolelo. ce pa bi dvignili tole frekvenco ,. kj vem recmo 150 recmo pol bi roka padla skozi zid. To pomen de hitreje vibriramo in nasa materija lohak se stisne v materijo zidu ravno emd druge dele kot jih mamo mi. ker ej vleiko palca v tem prostoru. To ej nekako teorija zadaj, pol se pa clvoek rpasa kako dviogniti frekvenco.

No tegapa ne bom povedal. Preguglajte ze tkao me lohak dko likvidira kar sem pvoedal.

Znanje je moc kako uproablajs to moc ap te doloci ali sii dober ali slab.

MI ap ni jasno koko mislite de je ego usoda mi lahko prosim dko to razlozi.

Um je posledica ko zavest preide v to matrico in prevzaem mesto v materijalnems vetu. Ego je pa usoda tega pa ne kapiram.<Povedal bi de se mi zdi de je ego le izpit v tem obdobju. V nslednjem ga ne bo bo neki drugega. V prejnejm smo dobili custva. itd,.. .  TOko sem vsaj bral kaj ej re sne vem. JE ap ers de ego ovira nas razvoj in to zelo.

Ok dosti nocem de me dko likvidira LP.
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #96 - 07.03.2010 at 11:16:54

Alojz in Sandib wrote on 07.03.2010 at 11:00:28:
OTP

To kar si napisal je res osnova,ki je v bistvu vesoljni samoparadoks-človek-galaksija.

Prav imaš da je naš genom osnova .Mi imamo v tem podedovanem genomu vse --samo njegovo vedenje mi sami ne moremo odpreti ampak ga cikličnoodpira galaktično Elektromagnetno samovalovanje.Galaksija ima štiri letne čase 4x7000 let =28000 ZEMELJSKIH LETali eno galaktično leto.

Naš genom ima v sebi akumulirano (kolektivno spominsko kodo) v njemu je vse,hkrati imamo pa individualno realizirano vrednost genoma,ki nam da fizično podobo.Se pravi mi z rojstvom prinesemo vse s sabo,da bi se lahko vesoljno samospoznali-akumulacijo-realizacijo in življenjskega duha,ki se izraža kot naše lastno elektromagnetno samovalovanje-možgani-celice vse deluje na osnovi elektromabnetnega valovanja.To nam po cca treh letih,da samozavedanje,svobodno voljo itd. Sedaj pa paradoks----Vse imamo pa živimo v temi-zakaj-----Zato ker mi res delujemo na EM valovanja,ampak to naše eM valovanje dobiva sočasno EM frekvence galaktičnega EM samovalovanja in ta nam omogoča odpreti ali zapreti genomsko konzolo-Torej neodvisno od naše volje je galaktično EM valovanje tisto ki nas življenjsko zatemnjuje ali razsvetljuje neodvisno od nas samih.EM sila nas v bistvu naredi ljudi samospoznane-ali zveri ego zveri kar danes smo.K bo galaktično EM valovanje ugodno se bo naš genom zbudil in mi bomo spoznali svoje vesoljno življenje.

Predstavljaj si jabolko ono zori na EM cikle Zemlje-zori točno po letnem času zemeljskih cikloov- Spomladi cveti,poleti zori,jeseni dozori neodvisno od jabljane same ona ima genom na te frekvence. Isto mi samo na galaktično letoki treja 28ooo let.Mi kot ljudje dozorimo ali pademo v teh galaktičnih samociklih. Razumeš??? Osnova si ti že sam podal -jaz sem jo samo nadgradil. Wink

KOt sem rekel, model tega akr vem ej velik. Nocem se bahati. TO akr ti govoris je model materije ozirma model matrice.

Receno drugace.

Osbno to razumem takole. Nekako ko sem zacel preucevati galaksije itd sem uspel dobiti in naleteti recmo, no opazil sem de je nekdo naredil prispevek. Recmo toko. Govor je bil o galaksijah in njihovem zivljenskem ciklusu.

Em,.. torej. Povedali mso de vsak clvoek lahko ustvaraj zivljenje itd. ....... .

Zelo veliko mosjtrov s ezebre in inplodirjao novo alaksijo. To pomeni de ko geldamo skozi dalnogelde vidimo smao vidno svetlobo. Dejstvo ej v tem de za vsak delec more biti drug delec k je kontra. To pove de tok reci kot vidis skozi oci more biti tudi kot ne vidis to pomeni da vsak clvoek iam clvoeka k je isti kot on. ....... . Tole ne bom sploh govoril k se vam bo zmesalo. Dosti amterijala v tekstih. Potem zelo hitro reci stecejo. In ko stecejo ima galaksija svoje fore soje em valovanja itd. IN to se nekako kaze v 4 casih. To pomeni letni casi v galaksiji. Mi poznamo zimo poletje itd,.. . Galaksija ima predel em pulzov ki so zelo razlicni in zato se tudi menjavajo. To poamga de se hitreje razvijajo duse v teh galaksijah. Zelo lepo receno, so obdobja ko se dobro pocutis in slabo in to ti da interni del izkusnj ki fluktuirajo v odbvinosti koko se reinkarniras. Sedaj je na zemlji veliko ljudi in azto se vsaka duse v povprecju reinakrnira na 200 let. PRej je bilo miljon let. Ponovil bi to je matricni sistemski urkep galaksije in nima veze z sistemskimi urkepi. Receno drugace sistemski ukrep vira je brisanje tistega kar je tuki in tistega kar ni tuki. Lokalen fore pa so se bolj kompelkse ner tuki noter lohak vec dejavnikov vpliva itd. .

Zanimivo je de vsaka galaksija iam smao eno crno luknjo. To ej dokazano, in zadeve so linearne ce geldmao hitrost zvezde z odljenostjo od centra galaksije.

Mingrede. Zelo veliko dus se uci, to pomeni de imas varuha k ti pove in te spodbuja kako se sutvarja zivlai itd,. to ej psoben planet kot sem bral toko de ,.. . Se t i odroal lohka. SPloh se mi zdi de bolj sodim v polje kot v relao ce azces o teh receh resno milsiti.
Lp.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #97 - 07.03.2010 at 11:19:16

Optimus T. Prime wrote on 07.03.2010 at 11:06:32:
Em, ....... .

Torej, ko staresine nareidjo palente itd galaksije jih zasejejo. Zemlja je imela tri setve prvo ne vem kj ej bilo. Pri drugi je bilo 1000 elt vojen eletric wors, in so sli v poden. Mi smo setev tri in tuki ej ratalo zanimivo. Dejstvo je pogled. Pogeldati moremo teorije in realnsot in lociti. Prvo kar zbode je to de je nacrt toje dejstvo. Pol iamte lokalne fore na nasi zemlji in lokalne fore v matrici ter se vecje lokalne fore v sistemu samem. Torej. Rozno ni to. Ustvarjanje rase se zgodi in to se zapise v DNK v pol procenta od nejga. Cloveski rod je 2/3 lazji kot smo sedaj in nam ni potrebno jesti toda do tega bomo se prisli. Pol pridejo casi ko se folk razvija in vsake tokc asa je sistem naredil varnostno foro de s eposodablja in de se bitjem dovoljuje vpoglede v visje nivoje. Osbno to gledam tkao, prvi cikel si mel to in to pol drugi cikel je to zginlo in si to dojel tretji to in sedaj bomo ostlai brez egota itd. Po  logiki bi reku razredi. In to je to. Toda neki ej potrebno razumeti to je sistemski ukrep. Sistemski ukrep ki ga vir izvaja je tudi unicevanje vsega kar ne apse v to matriko. Torej ce imas moznsot de dobis en del od druge matrice in recmo tkaole. ....... .

Poglejmo osbo ki ima 100% DNK iz te matrice in pol enkako malo cara pa kaj jaz vem in dobi 2/3 DNK od druge matrice in ima smao se 1/3 DNK od te matrice pol bo ko bo vir delal rpegled izbrisal te ljudi in jih dal v uno drugo matrico. TO se bo zgodilo kot zadrjujeo ,. ne bom imenoval,... .

Tuki anstaja problem, originlano je DNK trojan spirala mi imamo dvojno. Kako doseci trojno, ne vem. Razumem pa dobro de otroci ne smjo imeti vzigalic. TO pomeni ko si dovolj zrel in ko razume spol dobis vec moci. Z vecjo mocjo lahko unicis reci oziroma z mocjo pride odgovornost. Ce bi dlai enkgoa k ni zrel in mu dlai opcijo de lohak premiak predmete in na dlajavo dela hude reci bi lohak ranil vleiko ljudi. TO je problem. In zato morejo vse malde duse skozi te razrede iti. TO sem dojel k sem bral vsak k ma net doam in pol leta casa in hcoe pridet na dan bo rpsiel do teh reci.
Ljubezen.

Hec je v tem, de ljubezen to je neka mocna rec zakaj, ljubezen so custva in ne bom sel sedja v poglavja hermetike (tako kot zgorja tkao spodaj) in kako se kanalizir aenergije v visje sfere,. ogenj voda zemlja veter itd,.. k te reci se ne psiejo po forumu in jih tudi ne mislim nikomur razalgati ker to ni znanje k bi ga lohka vsak rpebavil in pocel se jaz ceprov sme tok v krucu mi an kraj paemti ne preide se hecati z temi recmi. Recmo samo de ljubezen je zelo mocno custvo in vec custev kar je vec energiej prtegnes in pol lohak velikore ci poces. Ima pa tudi pomen z cakratmi katere so neke vrste hologrmaski projektor samih nas kateri je tudi mehanizem. Sploh ap ce se hoce kdo o tem prericati lohka z ckarami ustanovi nek portal in se dematerijalizir ain odleti na luno in se tam materijalizira nazaj to se baej da dealti. kako nocem vedeti oziram ce ves tudi ne mislim povedati.

Cikli so razredi za ucenje. TO ej dejstvo. Ker vir zeli de se duse energije ucijo in nabirajo izkusnje. To mores gledati kot neko hudo dooo,. igro katera je na kompu enkrat gres igrati duke nukem drugic comand in conkuer.

Torej stargate,... obstajjao 12 koamdov vsaka rasa ima svoejga. zaradi vojen emd matricama katera se bliza koncu 500.000 let po enaktrih podaktih bo malo hudo. Teh reci ne bom razlagal ker s emi zdi de sme ze tkao an salbem glasu ce kdo hoce iskati te reci jih bo nasel. Dejstvo je to de mi imamo kao opcijo v nasme DNK itd,. de kanalizirmao ogormne kolicine energije skozi ans ijn to je to.

Ce bo prislo do hudih reci nj bi vir posredoval in odklopil in presortiral dejstvo je to. Ce imas 2/3 DNK druge matrike pol pades nekam kjer ncoes biti ker se lohak vrnes v vir msao kto prah to pa uncii vso evolucijo.

Sej pravim, morete videti ure in ure filmov toel k sme povedal nima repa ne gave. Prolbmov je veliko resitev ena sama.

Torej ce razuemte de je to matriko naredil , no de je sestavni kosntrukt te matirce vibracija pols e clvoek zamisli.

Butasto vprasanje, koko to de clvoek ne mroe iti skozi steno. No to ej malo butasto vsaj zame. Pol pa ko ebres vidis de v bistvu nic ni res kar so ti pvoedlai v soli. Osnovni gradnik materije elektron proton in nevtron itd,..... polno jih je. In atom ima ful lufta in vse se giblje, sestavni deli atoma se gobljejo emd seboj in se ti emd seboj.

OTP
Bom kar pod tebe nadaljeval. Naš DNK ima trojno vezje ki gre takole ---- 1. realizacija-akumulacija-realizacija in obrnjeno 2.akumulacija -realizacija-akumulacija= 2x 3 v obrnjenem izmeničnem sistemu dvojne zrcalne vijačnice DNK-kromosoma.8

Vse drugo se lahko strinjam!!!!

bomo rekli de stena vibrira z neko frekvenco recmo 100 (kr neki), in pol de mi vibriramo z 50 recmo, in ko damo roko an zid ne gre skozi, ce pa dvignemo roko in udarimo po zidu nas bo bolelo. ce pa bi dvignili tole frekvenco ,. kj vem recmo 150 recmo pol bi roka padla skozi zid. To pomen de hitreje vibriramo in nasa materija lohak se stisne v materijo zidu ravno emd druge dele kot jih mamo mi. ker ej vleiko palca v tem prostoru. To ej nekako teorija zadaj, pol se pa clvoek rpasa kako dviogniti frekvenco.

No tegapa ne bom povedal. Preguglajte ze tkao me lohak dko likvidira kar sem pvoedal.

Um je posledica ko zavest preide v to matrico in prevzaem mesto v materijalnems vetu. Ego je pa usoda tega pa ne kapiram.<Povedal bi de se mi zdi de je ego le izpit v tem obdobju. V nslednjem ga ne bo bo neki drugega. V prejnejm smo dobili custva. itd,.. .  TOko sem vsaj bral kaj ej re sne vem. JE ap ers de ego ovira nas razvoj in to zelo.

Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #98 - 07.03.2010 at 11:19:28

Em, ....... .

Ko si v harmoniji, se pocutis dobro in pol skozi tebe tece veliko energije in pol ves kaj ej ok kaj ne in si vesel zadovoljen in samoazvesten. In pol ves nagonsko, To so redki trenutki ker vleiko reci v tme svetu je narejenih tkao de te silijo v kontro destabilizacijo, smao teganism jaz reku.

Mingrede pojdte si sliakti glavo in pogelte kaj ej tista bela piak v vasih mozgnaih pol ap premislitein razmilite in preberite pa boste prisli do veliko zanimivih reci.

Lp.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #99 - 07.03.2010 at 11:21:33

Alojz in Sandib wrote on 07.03.2010 at 11:19:16:
Em, ....... .

Ljubezen.

OTP Wink Wink
Bom kar pod tebe nadaljeval. Naš DNK ima trojno vezje ki gre takole ---- 1. realizacija-akumulacija-realizacija in obrnjeno 2.akumulacija -realizacija-akumulacija= 2x 3 v obrnjenem izmeničnem sistemu dvojne zrcalne vijačnice DNK-kromosoma.8

Vse drugo se lahko strinjam!!!!

EGO JE IZPIT V TEM OBDOBJU-RES JE-je ČAS njegovega zorjenja,da sam odpade od nas!!! Je OTP kr dober tuhtaš,vidim si me prepričal!!! Wink Wink

Back to top

IP Logged

D2
Ex Member

Reply #100 - 07.03.2010 at 11:24:22

večkrat omeniš da nočeš pre/več govorit ker je to javni forum
pa da nočeš več o tem ker te lahko še kdo ubije  pa tak dalje..

O čem takšnem pa pričamo tu na forumu da bi te kdo hotel potem zarad tega kdo ubit? In kdo bi te ubil?
Res ne vidim nekih debat ki bi bile živlenjsko nevarne
mogoče pa se motim
povej mi
kaj se ti zdi tolk rizično?

kr folk včasih konkretno recimo kritizira določene ljudi, skupine, ki imajo vpliv/moč pa veselo živijo dalje

Lp
D2
Back to top

IP Logged

D2
Ex Member

Reply #101 - 07.03.2010 at 11:35:33

TOrej dejstvo je de je DNK lepo neke vrste knjiznica in ce bi jo razvozlal bi obsegala grand kanjon za ne vem kokrat to sem dobil ko sme iskal podatke o teh receh. Povem tako, ce je vse kar je mozno v tem DNK knjiznici pol vse kar je mozno RNK knjiznicar najde. Hec je nekje drugje. Ljudje ne vidimo, zakaj ne ker imamo smao dolocen spekter vidnega polja in mogoce imamo celo knjiznico v nas samih in uporabljamo je smao en del. tisti del kateri vidimo ker ta vidni del nam preko oci sekvence kodiranja poslje v mozgane tisto kar ne vidis ne mores sekvencijonirati in knjiznicar tega ne prebere v knjiznici DNK.

Pol gremo naprej. Recmo de je to pravilno, pol je to matrica, in pol se vprasas zakaj je smao ena in ce je smao ena. No to ni res. Matric nj bi bilo vec..

Pol je naslednje vprasanje kdo napaja to matrico,... (VIR) to je izvor.
Em,. kaj je to,.. no tega ne vem,. Kot sme bral knjige se govori da je bil v zacetku potencijal, ta potencijal je naredil nek center vesolaj podoben jajcu in pol je izginil in pol ej prevzel ta center in ta center fura cel svet vesolje toda sedaj ne vem ce je toel mogoce miljeno da se fura smao to matrico ali dejansko osnovni operacijski sistem kateri podpira vec matric. Tega ne vem. Je ap v knjigi zravidno de veoslje mislim da matrica sestoji iz energij in te energije prevevajo veoslje katero se hrani porpavja itd,. z temi energijami zaradi starosti veoslja se te energije pocasi ko valovijo malo razrecijo itd in kjer jih ni rata sranje. Izrani nj bi bili tri opcije ljudje prasici in delfini da bi meli opcijo de se bi dvignili in razsvetili in porpavljai to veoslje. No v tej kknjigi pise s evleiko reci zakaj umres itd,.. no jazs me jo prebral v popoldnevu in sme bil ves sokiran. Toko de pis etudi de je na temi prikloplen nekdo k se uci in ko ga ti naucis do 100% gre on porpavjati ti pa dobis nagrado de   b Em, ....... . Recmo toko zivis nekje z vsemi zivljenji. Tudi pise de mores razuemti de dusa ni neki minljivega itd. Porblem je v tem de s ereinkarniras itd,.. . No na zacetku knjige je receno strogo in opozorilno de so podatki v njej podani bili ljudem ker morejo vedeti te reci in de je bilo podano smao to kar lohak razumemo. Vse ostalo ej bilo spusceno. OTkod e ej tega se vec pomoje.

Torej dejstvo.

Ta svet je matrica, ti se priklopis na telo katerega izberes preden prides na to mesto amtrice in prehajas iz telesa v telo do 5 do 7 leta starosti. To pomeni de ti nekako zavzames dolocen del mozgnaov in pol upravljas to rec. Dnk je neka vrsta konzola in jedro vsega ki ga ebre RNK. Levo sucne in denosucne dnk fore pozabi ker je statisicno dokazano,. ....... . To sem bral v knjigah, de ce bi pusili de s ebi zivljenje smao razvilo pol bi bilo pol levo in pol desno ti pa rabis mislim de smao leve al smao dense de lijfe rata.

DNA

Your DNA have an integral connection within a coherent wavelength.      
You are the creator of that frequency. Your very life depends upon it.

DNA/Heart Connection
http://www.youtube.com/watch?v=QSyziVz7wZ4&feature=channel

The Secret in DNA
http://www.youtube.com/watch?v=QSyziVz7wZ4&feature=channel

DNA Is The Secret
(Part One of a Four Part Videos Series)
How does your DNA create what you are? What does this have to do with the Law of Attraction?
This Four Part Series answers these questions. Part One defines the words and concepts
used in the four videos. For those of you who are very scientific,
know that I know I have left out a lot of complex specifics.

1. http://www.youtube.com/watch?v=tVuHbacvBFQ&feature=channel
2. http://www.youtube.com/watch?v=eFxL-_nyFx8&feature=channel
3. http://www.youtube.com/watch?v=Uww3V8RDt5w&feature=channel
4. http://www.youtube.com/watch?v=ANjfCXnbx_I&feature=channel

kr ok  Wink
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #102 - 07.03.2010 at 11:35:45

David

Pri OTP je veliko vedenje-samo po mojem ga še ni čist uredil znotraj sebe. Je pa dejstvo,da pravilno razmišlja in išče-malo se mi zdi,da je še euforičen ker čuti,da je rasvetljenje-njegovo osebno blizu- in je zato nestrpen -rzblinjen in se bo počasi sestavil. Poznam ta občutek zato ga tudi razumem-je pa dejstvo da je veliko stvari že predelal v sebi. Mogoče se zdi,da sem ošaben- ampak jaz sem totalno spremenil mnenje o OTP v pozitivno smer in ga podpiram in razumem.  Wink Wink
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #103 - 07.03.2010 at 11:40:36

Quote:

večkrat omeniš da nočeš pre/več govorit ker je to javni forum
pa da nočeš več o tem ker te lahko še kdo ubije  pa tak dalje..

O čem takšnem pa pričamo tu na forumu da bi te kdo hotel potem zarad tega kdo ubit? In kdo bi te ubil?
Res ne vidim nekih debat ki bi bile živlenjsko nevarne
mogoče pa se motim
povej mi
kaj se ti zdi tolk rizično?

kr folk včasih konkretno recimo kritizira določene ljudi, skupine, ki imajo vpliv/moč pa veselo živijo dalje

Lp
D2

Clovek ni vec to kar je dolgo nazaj bil. Ljudje smo cudovita in mocna bitja polna veselja radosti, spostovanja in ponosa. Redvsem imamo veliko kolicno casti zrelosti in modrosti v sebi. Vse to smo mi mi genetsko in realno, in to igro igramo. Kot sem rekel smo naravno cudoviti in izjemni vsak od nas, in samo ljubezen nas lahko resi ojaca in nas vrne na mesto katero smo ga imeli nekoc. ....... .

To smo mi rasa ljudi in nas rajski vrt se bo vrnil. Problem je v tem de moremo prakticirati brezpogojno ljubezen katera nas bo zdruzila povezala in bomo kot ena ogromna masa stopili skupaj in se ornbili proti silam zla. Le tako in smao tkaobomo lahko premagali vse spone katere nas teze tisoceltja in tisocletja in nas razmecejo ter locujejo. Brezpogojan ljubezen do bliznejga bo edino in osnovno orozje katerega imamo de s elotimo nasih notranjih rpeirov kregov in egoisticnih nagnjen kateri so sonova de nas lahko dolocene frakcije manipulirajo in izrabljajo. Problem je v tem de nimamo lastne zgodovine vse kar veste kar so vas naucili v osli je laz. razumem de ne vme nic razumem toda vec ne mreomv edeti z mojo izobrazbo, to je to.

Ljudje imamo genski spomin kot guauldi v stargate sg1 to obstaja in rezultat in potrditev tega je to de je veliko punc ko imajo otorka dozivi en sok in iam dopor de bi skrbela do tega otroka to ej nek sindrom. Ce gres misliti in gledati in kopati z veliko lopato bos nasel srhljive reci.

.......

Resno, ce hoces vedeti kdo si kaj si in kako si nastal pol kopli dalje toda bodi rpeviden. Ce bi rd mel zivljenje pol pusi namiru "prepovedano znanje". Ljudje s eprebuja toda premlo in prepocasi toda se vedno nismo mocni ker nimamo znanja tisi k ga imajo pa niso prirapvjeni ga deliti ker se bojijo az lstno zivljenje. So izjeme toda tkao je.

javni forum je toel to sem reku, to pomeni de ce bi me kdo tel dobiti me lahko dobi in skreditira in rece de sme norec itd. Polpa ti dokazi,.. de nisi. To je problem zato ne psiem vsega tuki gor in ze tkao prevec psiem. takega tica k sem jaz ne dobis vsak dan an forum de ljduje prihajajo in geldjao kaj je butlej spet napisal. In to ej malo kocljiva rec.

Sem kar sem toda nikoli nism hotel nikomur delati hduega in radniti nikogar. Je pa res de mam pomisleke glede dolocenih reci toda jih poeni strnai tudi razumem. Moj ego mi ap dela probelem in to ej poglavitni razlgo zakaj mi tok dogaja obcasno ko so trenutki najhujsi.

Vedi eno rec. Kar koli pocnes, kar koli pise skar koli reces vse se lohak uproabi proti tebi in ce bos naredil klub in azcel te reci pcoeti in se meniti psiati drugo zgodovino clovestva itd se zna zgoditi de bos imel koga v skupini ki ni tam z istimi nameni kot si ti in to je lohak deliaktna zadeva ko dobis kakobisk zvecer ali si na sodiscu. Vejremi mi,. spdokopavanje sistema v sistemu je hudo zamotano. veliko ljudi ej dobilo kuglo v celo,. ljudje k vedo kako z vodo pognajati avto so sli v poden ve skok jih je. Uci se razicsci in to je to. Lohak bi pvoedal v kaki raziskavi smao ne bom ker ej svet tkao majhen de je noro.

Nasvet. Ne tisi prstov tam kjer ves de ni varno, pisi kot pises toda ne se izpsotavlajti inuci se. V osbnem pogovoru clvoeku lohka vec poves. Jaz osbno raje povem to in to in pol ce hoce kdo bo ze nasel jaz pa govoril ne bom ekr vs eje na netu in v knjiznici ceprov morem rect de v slvoeniji ni knjig katere bi bilo zanimivo brati jih mreos kupiti to pa stane de ne bom sle v detajle de potrebuej sdovolejnaj za dolcoene knjige. TO je to. So knjige k jih lohak kupis, so knjig ek jih lohak ebres, sopa knjig ek tudi ne smes vedeti da obstajajo.

Torej raje zivi soj lijfe in si kupi psa  Tongue Tongue Tongue,  ter uzivi lijfe, ce pa si prevec firbecn pol ap en vem. Z mocjo pride odgovornost.

Lp.

p.s.: preberi kaj s edla v  no cez luzo,...  in pomisli ap bos videl.
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #104 - 07.03.2010 at 11:43:02

Alojz in Sandib wrote on 07.03.2010 at 11:35:45:
David

Pri OTP je veliko vedenje-samo po mojem ga še ni čist uredil znotraj sebe. Je pa dejstvo,da pravilno razmišlja in išče-malo se mi zdi,da je še euforičen ker čuti,da je rasvetljenje-njegovo osebno blizu- in je zato nestrpen -rzblinjen in se bo počasi sestavil. Poznam ta občutek zato ga tudi razumem-je pa dejstvo da je veliko stvari že predelal v sebi. Mogoče se zdi,da sem ošaben- ampak jaz sem totalno spremenil mnenje o OTP v pozitivno smer in ga podpiram in razumem.  Wink Wink

Em, ....... . Huh

Ne no ti,...  Roll Eyes Roll Eyes si spremnil mnenje o meni.

Em,..joj sem kar zardel k sme toel prebral zdej mi je pa se nerodn
Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes.

Lp.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 ... 23