Em, ....... .
Torej, ko staresine nareidjo palente itd galaksije jih zasejejo. Zemlja je imela tri setve prvo ne vem kj ej bilo. Pri drugi je bilo 1000 elt vojen eletric wors, in so sli v poden. Mi smo setev tri in tuki ej ratalo zanimivo. Dejstvo je pogled. Pogeldati moremo teorije in realnsot in lociti. Prvo kar zbode je to de je nacrt toje dejstvo. Pol iamte lokalne fore na nasi zemlji in lokalne fore v matrici ter se vecje lokalne fore v sistemu samem. Torej. Rozno ni to. Ustvarjanje rase se zgodi in to se zapise v DNK v pol procenta od nejga. Cloveski rod je 2/3 lazji kot smo sedaj in nam ni potrebno jesti toda do tega bomo se prisli. Pol pridejo casi ko se folk razvija in vsake tokc asa je sistem naredil varnostno foro de s eposodablja in de se bitjem dovoljuje vpoglede v visje nivoje. Osbno to gledam tkao, prvi cikel si mel to in to pol drugi cikel je to zginlo in si to dojel tretji to in sedaj bomo ostlai brez egota itd. Po logiki bi reku razredi. In to je to. Toda neki ej potrebno razumeti to je sistemski ukrep. Sistemski ukrep ki ga vir izvaja je tudi unicevanje vsega kar ne apse v to matriko. Torej ce imas moznsot de dobis en del od druge matrice in recmo tkaole. ....... .
Poglejmo osbo ki ima 100% DNK iz te matrice in pol enkako malo cara pa kaj jaz vem in dobi 2/3 DNK od druge matrice in ima smao se 1/3 DNK od te matrice pol bo ko bo vir delal rpegled izbrisal te ljudi in jih dal v uno drugo matrico. TO se bo zgodilo kot zadrjujeo ,. ne bom imenoval,... .
Tuki anstaja problem, originlano je DNK trojan spirala mi imamo dvojno. Kako doseci trojno, ne vem. Razumem pa dobro de otroci ne smjo imeti vzigalic. TO pomeni ko si dovolj zrel in ko razume spol dobis vec moci. Z vecjo mocjo lahko unicis reci oziroma z mocjo pride odgovornost. Ce bi dlai enkgoa k ni zrel in mu dlai opcijo de lohak premiak predmete in na dlajavo dela hude reci bi lohak ranil vleiko ljudi. TO je problem. In zato morejo vse malde duse skozi te razrede iti. TO sem dojel k sem bral vsak k ma net doam in pol leta casa in hcoe pridet na dan bo rpsiel do teh reci.
Ljubezen.
Hec je v tem, de ljubezen to je neka mocna rec zakaj, ljubezen so custva in ne bom sel sedja v poglavja hermetike (tako kot zgorja tkao spodaj) in kako se kanalizir aenergije v visje sfere,. ogenj voda zemlja veter itd,.. k te reci se ne psiejo po forumu in jih tudi ne mislim nikomur razalgati ker to ni znanje k bi ga lohka vsak rpebavil in pocel se jaz ceprov sme tok v krucu mi an kraj paemti ne preide se hecati z temi recmi. Recmo samo de ljubezen je zelo mocno custvo in vec custev kar je vec energiej prtegnes in pol lohak velikore ci poces. Ima pa tudi pomen z cakratmi katere so neke vrste hologrmaski projektor samih nas kateri je tudi mehanizem. Sploh ap ce se hoce kdo o tem prericati lohka z ckarami ustanovi nek portal in se dematerijalizir ain odleti na luno in se tam materijalizira nazaj to se baej da dealti. kako nocem vedeti oziram ce ves tudi ne mislim povedati.
Cikli so razredi za ucenje. TO ej dejstvo. Ker vir zeli de se duse energije ucijo in nabirajo izkusnje. To mores gledati kot neko hudo dooo,. igro katera je na kompu enkrat gres igrati duke nukem drugic comand in conkuer.
Torej stargate,... obstajjao 12 koamdov vsaka rasa ima svoejga. zaradi vojen emd matricama katera se bliza koncu 500.000 let po enaktrih podaktih bo malo hudo. Teh reci ne bom razlagal ker s emi zdi de sme ze tkao an salbem glasu ce kdo hoce iskati te reci jih bo nasel. Dejstvo je to de mi imamo kao opcijo v nasme DNK itd,. de kanalizirmao ogormne kolicine energije skozi ans ijn to je to.
Ce bo prislo do hudih reci nj bi vir posredoval in odklopil in presortiral dejstvo je to. Ce imas 2/3 DNK druge matrike pol pades nekam kjer ncoes biti ker se lohak vrnes v vir msao kto prah to pa uncii vso evolucijo.
Sej pravim, morete videti ure in ure filmov toel k sme povedal nima repa ne gave. Prolbmov je veliko resitev ena sama.
Torej ce razuemte de je to matriko naredil , no de je sestavni kosntrukt te matirce vibracija pols e clvoek zamisli.
Butasto vprasanje, koko to de clvoek ne mroe iti skozi steno. No to ej malo butasto vsaj zame. Pol pa ko ebres vidis de v bistvu nic ni res kar so ti pvoedlai v soli. Osnovni gradnik materije elektron proton in nevtron itd,..... polno jih je. In atom ima ful lufta in vse se giblje, sestavni deli atoma se gobljejo emd seboj in se ti emd seboj.
OTP

Bom kar pod tebe nadaljeval. Naš DNK ima trojno vezje ki gre takole ---- 1. realizacija-akumulacija-realizacija in obrnjeno 2.akumulacija -realizacija-akumulacija= 2x 3 v obrnjenem izmeničnem sistemu dvojne zrcalne vijačnice DNK-kromosoma.8
Vse drugo se lahko strinjam!!!!
EGO JE IZPIT V TEM OBDOBJU-RES JE-je ČAS njegovega zorjenja,da sam odpade od nas!!! Je OTP kr dober tuhtaš,vidim si me prepričal!!!

bomo rekli de stena vibrira z neko frekvenco recmo 100 (kr neki), in pol de mi vibriramo z 50 recmo, in ko damo roko an zid ne gre skozi, ce pa dvignemo roko in udarimo po zidu nas bo bolelo. ce pa bi dvignili tole frekvenco ,. kj vem recmo 150 recmo pol bi roka padla skozi zid. To pomen de hitreje vibriramo in nasa materija lohak se stisne v materijo zidu ravno emd druge dele kot jih mamo mi. ker ej vleiko palca v tem prostoru. To ej nekako teorija zadaj, pol se pa clvoek rpasa kako dviogniti frekvenco.
No tegapa ne bom povedal. Preguglajte ze tkao me lohak dko likvidira kar sem pvoedal.
Znanje je moc kako uproablajs to moc ap te doloci ali sii dober ali slab.
MI ap ni jasno koko mislite de je ego usoda mi lahko prosim dko to razlozi.
Um je posledica ko zavest preide v to matrico in prevzaem mesto v materijalnems vetu. Ego je pa usoda tega pa ne kapiram.<Povedal bi de se mi zdi de je ego le izpit v tem obdobju. V nslednjem ga ne bo bo neki drugega. V prejnejm smo dobili custva. itd,.. . TOko sem vsaj bral kaj ej re sne vem. JE ap ers de ego ovira nas razvoj in to zelo.
Ok dosti nocem de me dko likvidira LP.