Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 ... 23
(Read 73141 times)
Miara
4

Lj
Re: KAKO DOBITI POSTENO PUNCO
Reply #75 - 06.03.2010 at 17:15:39

Aha, se pravi men to deluje nekak tako da nam odkodira naše spomine, oz življenja? To je pa pogojeno z dnk, oz vsaj trenutno s trenutno stopnjo zavesti-spet dnk.
Ljubezen je pa ključek? haha
Ah ja...ja sej je dokaj logično to...sej kul js se morm te mistike mal znebit k če bi šlo tko naprej bi padla v svojo domišlijo in bi me zlobne entitete začele napadat ahahaha
Aja čaki tedve frekvenci se pa ujameta kdaj, na 2012?
Back to top

blah

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #76 - 06.03.2010 at 17:26:25

Miara wrote on 06.03.2010 at 17:15:39:
Aha, se pravi men to deluje nekak tako da nam odkodira naše spomine, oz življenja? To je pa pogojeno z dnk, oz vsaj trenutno s trenutno stopnjo zavesti-spet dnk.
Ljubezen je pa ključek? haha
Ah ja...ja sej je dokaj logično to...sej kul js se morm te mistike mal znebit k če bi šlo tko naprej bi padla v svojo domišlijo in bi me zlobne entitete začele napadat ahahaha
Aja čaki tedve frekvenci se pa ujameta kdaj, na 2012?

To je naša pobožna želja 2012. Jaz se imam za vesoljno  prebujenega že kar nekaj časa in čisto lepo shajam sam s seboj -malo je problem z onimi,ki imajo radi zimsko spanje..Eden pač nosi luč-iksvaku. Sama veš da eno ni vse.Je pa začetek zorjenja vseh.V 28000 letnem ciklu galaksije 50 let razlike preje-pozneje nič ne pomeni.Je pa definitivno čas našega vesoljnega razsvetljenjstva tu.Sedaj bo vse civilizacijsko govno,ki ga sploh ne poznamo splavalo na površje. In tega bo mnogih sram!!! Wink Wink Wink
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Miara
4

Lj
Reply #77 - 06.03.2010 at 17:34:52

Se pravi ja, nekje kmalu naj bi se to začelo dogajat? Sej je rečen da se zemlja takrat poravna z enimi centri bla bla ni ostal v glavi Grin
Ja malo je problem z onimi, pač radi spijo, ker jim je udobno tako ane...
Sam sej to ne bo več dolgo funkcioniralo ja...
Ej kere maš...ti se maš za vesoljno prebujenega-potem smo več ali manj vsi tukaj vesoljno prebujeni, oz smo na poti...
Ne moreš se pa meti za popolnoma prebujenega oz 100% prepričanega, ker nisi iksvaku ali pač.
Se pravi so vse več ali manj spet ugibanja nič bolj preverljiva kakor boštijeva povezava z bogom Grin
Back to top

blah

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #78 - 06.03.2010 at 17:48:03

Miara wrote on 06.03.2010 at 17:34:52:
Se pravi ja, nekje kmalu naj bi se to začelo dogajat? Sej je rečen da se zemlja takrat poravna z enimi centri bla bla ni ostal v glavi Grin
Ej kere maš...ti se maš za vesoljno prebujenega-potem smo več ali manj vsi tukaj vesoljno prebujeni, oz smo na poti...
Ne moreš se pa meti za popolnoma prebujenega oz 100% prepričanega, ker nisi iksvaku ali pač.
Se pravi so vse več ali manj spet ugibanja nič bolj preverljiva kakor boštijeva povezava z bogom Grin

Ja kako bi se ti pa zagravžu- če bi ti rekel,da sem še vse kaj drugega kot Ixvaku? Razmisli-edini čudež je življenje! Wink WinkKako bi ti bilo,če bi ti en zmešan Alojz rekel,da vesolje enako brezčasno pozna kot samega sebe? Zamisli si ? Kaj ti prvo pride na pamet? Alojz LJ Polje ti je najbližje-ti pride to iskreno?
Back to top

IP Logged

Miara
4

Lj
Reply #79 - 06.03.2010 at 17:49:24

To je res, sej mamo vrjetno vsi v sebi potencial za vse.
To si zdele povedu lih tko k da si vesoljc, povej Alojz, se sprehajajo med nami? Wink Smiley
Back to top

blah

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #80 - 06.03.2010 at 17:51:29

Alojz in Sandib wrote on 06.03.2010 at 17:48:03:
Miara wrote on 06.03.2010 at 17:34:52:

Ja kako bi se ti pa zagravžu- če bi ti rekel,da sem še vse kaj drugega kot Ixvaku? Razmisli-edini čudež je življenje! Wink WinkKako bi ti bilo,če bi ti en zmešan Alojz rekel,da vesolje enako brezčasno pozna kot samega sebe? Zamisli si ? Kaj ti prvo pride na pamet? Alojz LJ Polje ti je najbližje-ti pride to iskreno?

Ne tudi vesoljci so samo ljudje-isti kot mi in naš rod!!!
Back to top

IP Logged

Miara
4

Lj
Reply #81 - 06.03.2010 at 17:56:12

Ne ne bi rekla da si zmešan.
Če poznaš sebe poznaš vesolje.
Tako da bi se nagibala h temu da ti verjamem. Sej ni težko tega sprejet.
Sej svet nam je kot namig, vse v naravi namiguje...tut vesolje...smo mi Smiley
Back to top

blah

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #82 - 06.03.2010 at 18:01:50

Miara wrote on 06.03.2010 at 17:56:12:
Ne ne bi rekla da si zmešan.
Če poznaš sebe poznaš vesolje.
Tako da bi se nagibala h temu da ti verjamem. Sej ni težko tega sprejet.
Sej svet nam je kot namig, vse v naravi namiguje...tut vesolje...smo mi Smiley

Hvala ti-mlada si pa vseeno duhovno zelo visoko in zaradi takšnih kot si ti in še nekaj njih tule - tudi lažje šibam po temle forumu in stoično prenašam kolikor se le da to vsevedno temo.  Wink Wink Ki pa jo ne obtožujem,ker vem,da ljudje v bistvu niso nič sami krivi,da so duhovno nerazsvetljeni. Smiley Roll Eyes Cool Tudi nikomur nič ne zamerim-včasih malo zaigram jezo in puščice spuščam bolj zaradi efekta samega,kot neke lastne užaljenosti. Wink Wink
Back to top

IP Logged

Miara
4

Lj
Reply #83 - 06.03.2010 at 18:07:47

ja no, sej pick your battles...ni se ti treba kregat če vidš da človk ni sposobn pretehtat mnenja drugih in je zapičen v svoj prav.
Zdej sem te mal izprašala da sem se prepričala da nisi eden izmed njih Wink Grin Grin Tongue
Drugač si me pa spomnu...sej kokr narava spet k si reku...ubistvu dojamemo ko smo pripravljeni sprejet...jap Smiley
Back to top

blah

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #84 - 06.03.2010 at 18:14:15

Miara wrote on 06.03.2010 at 18:07:47:
ja no, sej pick your battles...ni se ti treba kregat če vidš da človk ni sposobn pretehtat mnenja drugih in je zapičen v svoj prav.
Zdej sem te mal izprašala da sem se prepričala da nisi eden izmed njih Wink Grin Grin Tongue
Drugač si me pa spomnu...sej kokr narava spet k si reku...ubistvu dojamemo ko smo pripravljeni sprejet...jap Smiley

Točno in na to nas pripravi (narava)vesoljna elementarna samopojavnost sama. Mi moramo zoreti ((((znotraj treh 14000 let +2ooo v zori tretjega dne 3000 =17000 let ))))da ponovno dozorimo in smo pripravljeni na to duhovno razsvetljenstvo ko menjamo tudi življenjske prioritete od sebe k celotnemu vesoljnemu življenju.. Wink Wink

Oprosti mi včasih pozabim,da drugi ne zmorete čist dojeti letnic.

14000-cikel dviga +2000 po Jezusu Zora tretjega dne-pri boguje dan kakor tisoč let in tisoč let kakor dan in zora tretjega dne je sedaj-začetek tretjega tisočletja -po Jezusu. Sedaj verjetno razumeš to enigmo!!
Back to top

IP Logged

Miara
4

Lj
Reply #85 - 06.03.2010 at 18:19:41

Mah mi je tok vseen za te cikle, to so meni samo cifre Smiley
Važn mi je zdaj...aja se pravš ko bomo nehal bit egoisti Grin Grin
Aja no  malo bolje razloženo, hvala...
se prav smo že kle počas...no sej kaj pa delam na tem forumu Cheesy
Back to top

blah

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #86 - 06.03.2010 at 18:23:55

Miara wrote on 06.03.2010 at 18:19:41:

Ja to se zgodi neodvisno od nas. Tako smo ratali egoisti bomo to osebno noto tudi poduhovili in s tem bo sama po sebi izumrla v nas samih-neodvisno od naše volje.Vesoljno samodogajanje in EM samodelovanje. Mi smo v njemu živi samozavedni samoizraz in nič več. Svobodna volja je pa že v osnovi omejena na ta planet-zato ni vesoljno samospoznana ampak samo zemeljsko-danes.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #87 - 06.03.2010 at 18:57:36

Miara wrote on 06.03.2010 at 18:19:41:
Aja no  malo bolje razloženo, hvala...
se prav smo že kle počas...no sej kaj pa delam na tem forumu Cheesy

Miara ne moreš stopit iz časa prostora ki teče v točki sedaj večno.
Nihče---Izhodišče ti je sedaj v ciklu časa galaksije za nas kot misleča samozavedna bitja -ljudi.
Ti lahko greš miselno naprej nazaj v času živiš pa vedno sedaj-to je dar ki ga ostalo življenje nima ampak se na situacijo odziva (nagonsko ali vegetativno-flora favna. Mi se lahko troedino vegetativno-nagonsko in samozavedno!! Uživaj  Wink;)
Back to top

IP Logged

Eva
5
p

Kranj
Reply #88 - 06.03.2010 at 20:59:36

Eva wrote on 06.03.2010 at 15:40:13:
p.s.firbc firbc, ego ego...
izkušnje izkušnje

ne, zj sm se premisla, tistmu nam več rekla ego, ampak usoda.
in kot poje enigma: "take it in your hands"  Cheesy
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #89 - 06.03.2010 at 21:08:10

Eva wrote on 06.03.2010 at 20:59:36:
Eva wrote on 06.03.2010 at 15:40:13:
p.s.firbc firbc, ego ego...
izkušnje izkušnje

ne, zj sm se premisla, tistmu nam več rekla ego, ampak usoda.
in kot poje enigma: "take it in your hands"  Cheesy

Svobodna odločitev,jo imaš.da ego pojmuješ usoda,kar je pa spet
res,če jo preneseš na svoj podedovani  gen,ki te življenjsko opredeljuje v vsemu. Wink Wink
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 ... 23