Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 3 4 5 6 7 ... 23
(Read 73122 times)
Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Re: KAKO DOBITI POSTENO PUNCO
Reply #60 - 06.03.2010 at 15:44:15

Quote:
in kuj k delam u skladu z nebodigatreba preteklimi, sm nezadovolna sama s sabo, koji kurac mi je blo tega treba.

Delaš zato, ker si tako programirana. Tako, kot mi vsi.
In v določen program ne verjamemo zato, ker nam je všeč, ampak zato, ker je del našega življenja in realnosti.
Um se potrjuje skozi realnost in realnost se potrjuje skozi um.
Saj, ko enkrat ozavestiš, je le še vprašanje časa, da to presežeš.
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #61 - 06.03.2010 at 15:47:22

Alojz in Sandib wrote on 06.03.2010 at 10:55:07:
OTP

No odprl si se. PROBLEM  -tvoj moj in mnogih med nami je isti.Problem je,da ne vemo zakaj in od kod je ta problem da je ta svet (ljudje)butast,lažniv,pokvarjen,skorumpiran,egoističen in totalno v riti. Problem nismo ljudje,ampak vesolje samo,ki nam odreja ali bomo znotraj posamičnega galaktičnega časa živa egoistična tema,ki vidi samo sebe,ali bomo duhovno in življenjsko etična bitja sposobna uravnovešenega življenja!!!!!

Koga naj sedaj tule ubijem,če je večina ego slepcev----butljev,kretenov,majmunov (poglej njihovo temo po postih),ker drugačni sploh biti ne morejo.

Mene osebno rešuje,da to vem!!!

Vem da živim tu na Zemlji med krdelom hijen,ki same niso nič krive, da so butaste slepe  ego hijene!!!!

Naj pišem prošnjo v vesolje,da naj že zamenja to svoje duhovno EM valovanje,da se bodo ti živi speči slepci-ego zombiji (v večini-čast izjemam)že dokončno ponovno zbudil in da bo ta planet spet normalen za življenje???

Normalno je,da trpiš in ne vidiš svetlobe,saj jo tudi ne moreš.. Čutiš pa že da ta svet ni taprav svet,ampak je živa gnojnica.

Ja živa smrdeča-vase zaljubljena golazen,ki za to,da je golazen ni nič kriva!!!!!!! To je vesoljni paradoks našega življenja.

In tule berem poste slepcev in pazim,da jim direkt ne rečem,da naj gerdo s svojim pametarjenjem pred  nebeški oltar in si naj križ  lepo v rit zataknejo in vse svoje bedarije,ki jih moram tule brati!!!!

Zato pišem, delujem da bi to njihovo temo razsvetljil pa se gonjo do onemoglosti s svojimi možgani,češ kako oni vse vedo.Tema-gnoj ego zombiji v večini.

A hkrati vem,da niso nič krivi,da so takšni-popolnoma nič!!! To razumi in boš lažje živel,si boš vsaj znal razložiti zakaj živiš v tej zemeljski temi. Bo boljše -verjemi mi!! Wink Wink Wink

Res ti recem, de grem po moje na zvce veliko ljudem. To se mizdi logicno. Tudimislim de pol folka ce ne vec pride sem gor in bere moje psote ker so boljsi kot vici v casopisju vsaj neki se dogaja ins e rezijo ker butelj toel psie.

Glej, ni fore zakaj je tako, osbno ce nimas nimas inje konflikt. To je to.

Receno je bilo de se bodo popravile tele energije,. predolgo sem se ukvarajl z temi recmi in se ne mislim vec, ce neki rabis mores de dobis drgac jetoel slaba matirka.

Lp.

_______ .
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #62 - 06.03.2010 at 15:50:27

Robi wrote on 06.03.2010 at 15:06:06:
Quote:
Sam sem imel prej bolj negativno mnenje o OTP sedaj pa vidim,da v bistvu teži k pravim stvarem samo z napačnega zornega kota.

Seveda teži, ker je sit svojega gnilega razmišljanja...in življenja ......a po drugi strani pa se ne bi rad odpovedal svojemu negativnemu razmišljanju....

Ja delno lahko potrdim,hkrati  Smileypa vidim v OTP tudi veliko osebnega razočaranja,ki ni ravno osebno pogojeno.Ne odrejamo si štartnih pogojev za življenje ravno sami-razumeš?
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #63 - 06.03.2010 at 15:51:28

El Pesnik wrote on 06.03.2010 at 11:34:01:
OTP

Sem jaz podobno mislil, sam ne tok ekstremno. Kot prvo tebe jebe 'sindrom matere prednice', kar pomeni vsi so govna sam jaz sem cist. Ah jebiga, mi na Zemljici smo pasjejebci, kar pomen da vesolje v nas spila pasjejebce in se gre neko lastno stalo. Smo zblojckani vsi, iiiiuuuuiioiiiiii, eni bolj drugi manj, vsi jebemo jeza in se sebi zdimo kurcevi dasoti. Ah jebiga, tud sindrom matere prednice je cela pasjejebarska stala, te jebe v mozak lih tko kot se drugi jebejo med sabo. Poglej, si recmo 30, se ene 50 let zivis, pol pa fukas crva v spranjo, tko kot vsi ostali, pa ce so nune al pa baricevici al pa barila omaka. Tole vesoljce je namanufakturiralo tote nase slovencljne take jebene jebojeze kot so, men grejo tud na kurcino, sam kaj ces take je vesoljni pa pak namalal sem zdaj pa tlacijo tole zemljo.

Zanimivo branje. Ni kaj.

Hm, ....... .

No jaz nisem popolen, toda varalpa nism nikoli oziroma della hudo ce ni bilo nuje. Znaimivo ni kj.

....... .

Hola dragi Optimus, pickica taka prava pa tud zdele ob reki sedi in tebe isce, enga postenga fanta, ki jo ne bo prevaral in jo bo 2x na dan mal zbananiral. Sam ta pickica jako fina se tud se gre mal mati prednico in sama sebi jebejeza, zato te pa fali ko gresta mim po cesti. Drug drugmu zjebeta jeza pa gresta mim namest da bi se kresnila tako na ful. Dej ti mors njej iz glave izjebat mati prednico ona pa teb, pol gresta pa na morje in jebes ti slovencljaste pasjejebce, puse ti oni kurac, ti si jih odinstaliras iz glave pa delas svoj posel pa cao. Kaj bi ti dragi moj zgubljaj cas s tem kok so slovencljni glupi, ce jim pa ni pomoci. Poslji jih v kurac pa naj se jebejo med sabo. Evo ti dajem 'dovoljenje' da se vec ne zivciras zarad slovenceljnov. Zdaj pa idi pa tud njo odresi njenih muk, slovencljne pa kot da jih ni.

Peace out brother!

Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #64 - 06.03.2010 at 15:57:55

Quote:
in kuj k delam u skladu z nebodigatreba preteklimi, sm nezadovolna sama s sabo, koji kurac mi je blo tega treba.

Pa stvar je tudi v tem ,da mi je mogoče v nekem trenutku nekoč, neko prepričanje dalo neko zadovoljstvo, vendar je fora v tem, da situacija nikoli ni ista. Zato ista reakcija vedno lahko izzive drugačne posledice.
Ideačlno bi bilo, če bi lahko v vsaki situaciji ravnali na nov način in zavestno, kar pa je praktično nemogoče.
Zato imam oum, ki pa nam le približno lahko ustvari prave reakcije v določeni situaciji.
Iz tega razloga imamo ljudje radi neko varnost v življenju oz. neko stabilnost..torej, da se želimo ustaliti. Kar potem našemu umu zelo olajša delovanje in omogoča bolj zadovoljno življenje, saj so življenjske situacije podobne, kar od nas zahteva manj zavestnosti in prilagajanja in s tem več možnosti za ustvaritev zadovoljnega življenja.
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #65 - 06.03.2010 at 16:00:40

Alojz in Sandib wrote on 06.03.2010 at 15:50:27:
Robi wrote on 06.03.2010 at 15:06:06:
Quote:
Sam sem imel prej bolj negativno mnenje o OTP sedaj pa vidim,da v bistvu teži k pravim stvarem samo z napačnega zornega kota.

Seveda teži, ker je sit svojega gnilega razmišljanja...in življenja ......a po drugi strani pa se ne bi rad odpovedal svojemu negativnemu razmišljanju....

Ja delno lahko potrdim,hkrati  Smileypa vidim v OTP tudi veliko osebnega razočaranja,ki ni ravno osebno pogojeno.Ne odrejamo si štartnih pogojev za življenje ravno sami-razumeš?

Seveda razumem, saj sem že večkrat omenil, da so njegovi slabi temelji bili zgrajeni v nenormalni familiji.
Sedaj je vso to breme na njem, da to ozavesti in neha verjetiv to, kot da je to edina resnica.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #66 - 06.03.2010 at 16:01:11

OTP

Jaz te sedaj razumem.Ja matrika je jebena večno-sedaj. Ona nam odreja bomo slepci živi ego zombiji tak smo v večini,ali bomo bolj razsvetljeni in vesoljno ozaveščeni. Na to mi sami nimamo vpliva zato je vesolje samo po sebi in mi v njemu paradoks,ki ga šele spoznavamo. Drugače pa j---m vsem,ki te ovirajo,da bi lahko živel.
Odnose pa sami gradimo saj to veš!JIh je pa jebeno , če vidiš sam egoizem!! Tudi tapravi ljudje  so----samo problem je ko jih je med tisoč za pet prstov ene roke. Wink WinkSaj bo ti samo vztraji in še naprej j..m.. lopovom. Wink Wink
Back to top
« Last Edit: 06.03.2010 at 17:16:39 by Alojz in Sandib »  

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #67 - 06.03.2010 at 16:01:58

Quote:
Optimus T. Prime wrote on 06.03.2010 at 06:44:51:
Hm, ....... .

Osebno se mi zdi de si ne lazem. Vidim samo relanost.

Res je nobena punca ne bo spremnila pogleda ki ga imam na svet. To pa zato ker nikjer ni nobene k se ne bo gonila, ( tudi jaz ne kazem mojega notranejga jaza ker si ga nobena nezasluzi). Nisem bil vedno tak toda leta zatiranja z strani takih prasic te spremni. Resno bi napisal se kako vrstico o tem samo ne bom de ne bom pristal v polju.

(Če si želiš pomagati se prvo spravi v red fizično in psihično, nehaj se gnati stalno za nekimi družbenimi ideali in kako jih ne moreš doseči in kriviti druge za svojo nesrečo.)

Nocem si pomagati ker vem da tudi ce se trudis nic ne dosezes. (oziroma zakaj bi se sprvil v red fizicno de bom lohak se dlje casa tuki zivotaril, gledal reci k jih ne morem imeti in vsakic ko bom ponovno zelel kaj doseci dobil prst v rit to ti je pa res lijfe, ce pomislim de sem dobil prst v lijfu od vsaega clvoeka v rit mi ej prov smesno). To je dejstvo in nauk 14 let zivljenja v katerih sem se jebal in nic dosegel.

Fizicno in psihocno se tudi ne morem sprtaviti v red ker nimam razloga da bi zivel, ( no mingrede se neki bi reku, he,he,he,he,... tudi ce bi se sprvil v red kot si rekla itak nism nic vreden, dones prasice padate samo na hard kes in avte in hise tega nimam k sem revez, de ne omenjam de tudi sluzbe ne mores dobiti normalne ce nimas vez poznanstev, mhm,. res jap to je lifje Roll Eyes k se ga splaca ziveti, Cool hoditi lacen v sluzbo delati dan za dnem in gledati vse kar ne mores imeti mhm to je res lepo, pol pa nared to pa de vidim ce se ti ne bo utrgalo v 14 letih). Se mi zdi de je par reci krivo za to in velik del je za to kriv kurbirski odnos pick.

Seveda jih ne mores doseci teh druzbenih idealov, vsi se porivajo in varajo, lazejo in izkroiscajo, jaz pa bi rad normaln lijfe .De ne govorim o sluzbi izobrazbi itd. sploh en bom zacel teh reci.

Koga pa nj krivim ce ne druge sebe ?,... sori punca jaz sem resno delal na teh receh. Ne bi rekel ce bi vse dni se pRekurbaril in poStopal in ga pil kot moji sovrstniki ( K MINGREDE MAJO PUCEN SLUZB EIN VSE TO SAMO RE SEN VEM KAKO JIM EJ RATALO, RESNO RECENO MAJO VEZE OCKA MAMICA STRIC TETA, PIEK PA ITAK VARAJO TO TI JE IDEAL)pol pa takole jamral. LOL.  Ne ves kaj JAZ SEM KRIV  de mi ni ratalo,. mhm,.. itk kriv sem de sme se rodil ( in to ej vse cesar sem kriv),.. kar neki,.. . Pol pa zivi lijfe in bodi posten ce so vsi zgreseni, kr neki.

(Ko boš spravil sebe v red, boš imel tudi pogled na družbo drugačen, v drugh vidiš polno sovražnosti, v tebi samem pa ima sovražnost glavni sedež.)

Hm, ....... .21 Ti, sebe ne bom spravil v red. TO je vec razlogov zakaj ne. Gledal na druzbo drugace. No daj mi povej kako? Z vsakim clvoekom k sem mel opravka sem lohka sam eno rec potegnil ven. Prov vsak me je pokusil nategnit zjebat izkoristiti in ti mislis de bos pol videl vse ljudi v drugi luci. Ok priznam lohka pogledam z druge strani, (kot to geldate ljudje vsaj tako sem dobil obcutek de je to rpava rec) Vsi ljudje so tuki samo zato de jaz njih izkoriscam,.. ce tako geldas pol vidis druzbo drgac. Mhm,. toreje to je pogled pravi ? In se neki, sovraznost mi je dala druzba in picke toko de ne govori o tem sem mel veliko ucitlejev v tem pogldeu, in res ne razumem zakaj je to tako tezko razuemti de tega en dajes nazaj kar dobis. Sej picek ste k virus unicite izkrosittie poebrete kar ej za porbati pol ap grestae naprej. Do sedaj nikoli nismniti pomisliol de bi delal komu slabo ali ga psiholosko uniciti. Sedaj pa s emi jebe, MENE ni nikoli noben premeril in se rpasal ce je prav de mi dko ddela hudo boli jih kurac zakaj se bi jaz sekrial lol.

(Ne ceniš se govoriš o samomoru, sovražen si do samega sebe in svojega telesa, kar se tudi odraža fizično na telesu. )

Em, ....... . Osebno se cenim. Vem stvari o sebi ki jih ne govorim okoli. Toda to ne poamga. Ce so picek kurbe ne mores dobiti nic pametnega ven. Ce so tipi taki de ne mores sodelovati normalno z njimi tudi ni fore. Nisem sovrazen samaemu sebi. pac nimam $ de bi lohak regeenriral telo. In kar je se bolj hudo se mi jebe. ker nimam razloga in volej de bi sploh se brcal po tem svetu bog ve zakaj ej tkao m? Se mi pa zdi de sem kot mina, prvi k pride in me bo pokusil zafukat bo dobil tak psiholoski bum de bo joj. Predstvlji se de te leta in elta fukajo v glavo me prov zaniam kok casa bos zdrzala. Sej to je hec, vsi te jebejo,. hehe,. od prvega do azdnejga.

(Samomor je za strahopetne ki v stiski zberejo pet minut poguma in ga končajo, pogumni pa se borijo in živijo, za življenje je potrebno več kot pet minut poguma.).

Tokole, pri igri saha igras igro toko dolgo dokler imas smisel ozirma dokelr ves de lohak dobis. Ce bi ti igrala toel igrco 14 let in mi napisala tole kar si napisla bi bil tiho. Resno ne morem resno jemati nekgoa k ni probal lifja vsaj v 50% iznosu kot jaz de mi pise take bedarije. Zelo bi izpsotavil de je to edina fora in smisel tele igrce. Ce rabis pisati domaco nalogo rabi svincnik. Torej ce ga nimas nima smisla psiati kajneda ker je ne mores tuki je isto.
Toko de ne ti men govoriti o strahopetcih in podobno. Ko se bos tepla z 5 flak do konc ain stala ter drzala mesto ker stojis pri raznih forah spihicno in fizicno pol mi kaj ocitaj. Dokler pa mislis pisati bedaije me pa psloh negane. Ce pa si tok modra pa mi povej kako naprej. Resno,.. ti mislis de se da vse urediti. Po mojem mnenju se take reci k sme jih jaz dal skoz en bi smel zgoditi. je pa res de bi lohak zacel vracati udarce po sodicih in tako pravno in zakonodajno terjati vse za nazaj, pri tem sme bil uspesen lahko bi nadalejval. In kajmam od tega nic, lijfe bo se vendo tkao gnil smisal lifja pa ne bom dosegel kvecjem bom se vec mascevanja v sebi dobil in zivciranja.  Samo akm ap to pelje. Resno. Se en dan zivotarjenja vec. hehe.

Sem ekstrem to vem. NImam in teresa da bi zivel. Medtem ko se moji sovrstniki nabijajo po ulicah kot zivali in pijejo jaz rpemiljujem zakaj sme se sploh rdil v tem gnilem svetu. Gruntanti ne poamga mroes se psopasti, jaz sme se metal sme kocnko 14 let zadnjih 11 zelo mocno in intenzivno. In kakos em bil angrajen. Kot vidis zelo slabo. In sedja ti milis de se da toel resiti.

Ce je v sobi prepih je brez veze zaperati okno ce nima sipe tuki je ista fora. Nobena picka ni toko zih ok de bi sploh se upal z kako kaj met. !00% ce pa bi kaj mel kdaj z kako pa bi mogla pdopsiati take reci de jih 100% nebi ekr nobena pucna ni z nobenimtipom ce od nejg aniam krostiti.  Kr se tice sluzbe in izobrazbe itd,. ap sploh en bom govoril k ej vs ekar neki.

Toko de,...  Grin Grin Grin, isci ti v meni luknje nekej drugje na na posledici an vzroku. Resno se mi zdi, de ne vem kje ti vidis tak svet polen ljubezni in razuemvanja jaz vidim smao golo lukno. In po praivci ti povem,.. toel zemljo bi bilo treba cim rpej uniciti z kakim harpom. Itka je tok v podnu de ni vec noramlno. In poanta tega.

Ce ne ves zakaj zivis se likvidiraj.
Ce zelis neki met, premisli seenkrat ker tega nikoli en bos dobil. rjae se ga zapij in to ej to.

Jp,... sedaj sem videl luc sveta,.. prov nic novega nisi povedala o meni akr ze ne vem,. je pa res, de pomojem si mela lep lijfe zato pa psies tkao kot psies.

Nic ne mores narediti. Prov nic.

Kar se tice jeter in eldvic in crev, sme pa vs epsuil ce em obrne njem obrne,. to ej ap to boli me kurac.

Sem delal z 39 vrocine bom pa tudi z bolecinami tkao de mi rpvo dol visi.

dijo

Optimus

Vprašam te ali res želiš dobiti pošteno punco, kot je naslov teme ali vse tu prepričati, da so vse ženske kurbe, prasice ki gledajo samo na denar.

Ti ne iščeš poštene punce, ti samo širiš svoje črnogledo prepričanje v svoji glavi.  Exclaim

Svet je v večini v podnu poln lažnivcev in hinavcev, niso pa vsi lažnivci in hinavci, prodani za denar in materialno obilje, so tudi pošteni ljudje, ki se trudijo so srčni in ostanejo zvesti samemu sebi.  

Nisi samo ti trpel in ne trpiš samo ti, osebno ne poznam človeka, ki ni nikoli trpel.  

Face ki jih vidiš na zunaj, narejeno vesele v uživanju in materialnem pehanju za denarjem, so zlagane. Lepa lupina zunaj njih, notranjost pa je gnila in prazna.  Če takim zavidaš, si pogorel, zato premisli predno se s kom primerjaš.

Veš, nekkao ne vem ce je tuki v moci de bi sli na prakticne fore. Resno pa je de kot poanvadi naredim stalo.

TO gelde ljudi od zuni ti dam prov. Tega ne vidis hitro. Ce pogledas v oci ko si se umiril pa bos videl resnico in to tak clovek tako zelo hiti skriti de ni res.

Veš res je to, da bi mogel resno premisliti te reci. Toda nj te neki prasam, kako nj za bozjo voljo zivim med temi ljudmi k si napisala de so vsi nikakvi. In se huej koko nj emd temi ljudmi najdem neko zensko katero bom lahko spotoval in cenil ozirma ji poamgal ker minajbolj pomeni. No, kako. Mislim,. z tem problmom se ukvarjam ze 3 leta minimalno, in ne mroem mimo, WTF.

Ne bom rkeu de sme idealen, zdalec od tega, toda so pa dolocene reci katerih ne bi nareil nikoli. Imam jaz tudi lastne fore in zmote. Poelg teh katere sme dal najavni forum. Ne vem no, hec je v tem, de nihce i popolen in to de se z nekom ujames ti more biti simpel. Je pa res de doloceni reci ne prebavljam kot recimo da punca ne zna kuhati in de je se lena tega pa en maram. Ce je rpdina se bo ze naucila ko bo potrebno. In tudi zaprtost mi ni vsec. Ultiamtov pa tudi nemaram, ker de bom recmo fifi (pes), to je bil pokus in ni uspelo. .......

Lp.

Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #68 - 06.03.2010 at 16:14:37

Alojz in Sandib wrote on 06.03.2010 at 16:01:11:
OTP

Jaz te sedaj razumem.Ja matrika je jebena večno-sedaj. Ona nam odreja bomo slepci živi ego zobiji tak smo v večini,ali bomo bolj razsvetljeni in vesoljno ozaveščeni. Na to mi sami nimamo vpliva zato je vesolje samo po sebi in mi v njemu paradoks,ki ga šele spoznavamo. Drugače pa j---m vsem,ki te ovirajo,da bi lahko živel.
Odnose pa sami gradimo saj to veš!JIh je pa jebeno , če vidiš sam egoizem!! Tudi tapravi ljudje  so----samo problem je ko jih je med tisoč za pet prstov ene roke. Wink WinkSaj bo ti samo vztraji in še naprej j..m.. lopovom. Wink Wink

Em, ....... .

Receno o medsebojnih odnosih je zanimivo. Priznam de sme tuki lesen. Toda ne mroes verejti koko lohak dobis drug odziv od soovornika ce se delas bolj finega kajne. .......

Osebno         tokle gre. Verjel sme de sem sam soje srece kovac. OTda dolocene reci mi nikoli niso sle skozi. Po tem recmo sem vdel toel DNK in RNK. Pol pa zacnes clvoek gruntati.

.......

Zelo veliko sem predelal snovi v zadnjem letu in lahko zakjucim da popolno razumem zakajje stanej kot je. O tem ne obm psial ekr ncoem de me kdo ubije. Dejstvo pa je da kako nj zivim.
Zanima me kako nj zivim cisto in odkrito do drugih inkar je s enajtezje do samega sebe. Biti odkrit in psoten do samega sebe in se tako tudi izrazati je zelo tezko.

Bruce lee:"Ecpres your self truthfuly not lieingly is fery hard my frend"

vir: star skriti intervju na starem filmu.

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #69 - 06.03.2010 at 16:27:04

Trenutno je to nemogoče živeti popolnoma odkrito navzven. (družino- izvzamem)-ker tu imam zadeve pošlihtane u nulo odnose-ker imam idealno soprogo-sam nisem idealen mož-trudim se biti. WinkTo lahko samo moja žena sodi! Wink

Notranje se pa ne da natrenirat niti doseči tega vedenja,če ti ni z DNK podedovanim  genom dan ta uvid.Ne moreš iz sebe narediti nekaj kar nisi v bistvu ti. Poglej okrog sebe-sama igra in bef navznoter in navzven pa vse gnilo.

Nemogoče je sebe šlihtat - če nimaš te življenjske preddispozicije že prirojene. Wink Uživaj!!

Back to top

IP Logged

Miara
4

Lj
Reply #70 - 06.03.2010 at 16:33:21

ja sam to je krneki.
Men se včasih zdi Alojz, kot da govoriš da nič ni res, pač umremo in basta.
Če smo tok odvisni od nevem enih EM valovanj frekvenc whatever pa pol še dnk gen da lahko potem je res brezveze vse.
Reku si nekje da se samospoznamo šele ko nam Em to dovoli ane..
Kaj potem je vse itak brezveze in ko bo čas prišel bojo vsi ki bojo mel preddispozicije razsvetljeni ostali pa ko vas jebe nimaš taprav dnk Roll Eyes Grin
Back to top

blah

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #71 - 06.03.2010 at 16:40:58

Miara wrote on 06.03.2010 at 16:33:21:
ja sam to je krneki.
Men se včasih zdi Alojz, kot da govoriš da nič ni res, pač umremo in basta.
Če smo tok odvisni od nevem enih EM valovanj frekvenc whatever pa pol še dnk gen da lahko potem je res brezveze vse.
Reku si nekje da se samospoznamo šele ko nam Em to dovoli ane..
Kaj potem je vse itak brezveze in ko bo čas prišel bojo vsi ki bojo mel preddispozicije razsvetljeni ostali pa ko vas jebe nimaš taprav dnk Roll Eyes Grin

Ne MIara vsi imamo tapravega in nihče nikogar ne jebe. Vzemimo breskve in zimska jabolka oboje predpostavimo,da smo mi. Breskva prej dozori kot zimska jabuka,ker hitreje absorbira ugodno EM valovanje Zemlje,da tudi preje dozori. Mi smo življenje kot breskve in jabolke. One zorijo na EM frekvenco Zemlje---- MI na EM frekvenco galaksije-eni prej eni pozneje. Razumeš sedaj vsaj približno? Wink Smiley Prvi sadeži u Sloveniji so češnje-zadnji pa kakiji recimo! Eni smo galaktične češnje drugi galaktični kakiji- vsi pa ljudje-vzemi v prispodobi Wink Wink Wink
Back to top

IP Logged

Miara
4

Lj
Reply #72 - 06.03.2010 at 16:48:29

Sej jst to čisto razumem. Zato so pač zvončki spomlad ne poleti.
Sam neki..čaki, kdaj pa bo ta ugodna za ljudi EM frekvenca,
in a to pride recimo kot žarek za vse in potem tisti ki so ready preključjo nekak istočasno, al eni kokr jabolka hitrej dozorijo?
In če hitreje kako je to pol možno? A zato ker so se več naučil al so že dlje časa tu...mislm to me zanima aspekt duše če je to to.
Aja ok češnje pa kakiji... kaj naredi češnjo češnjo potem Grin
Back to top

blah

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #73 - 06.03.2010 at 16:55:34

Miara wrote on 06.03.2010 at 16:48:29:
in a to pride recimo kot žarek za vse in potem tisti ki so ready preključjo nekak istočasno, al eni kokr jabolka hitrej dozorijo?
In če hitreje kako je to pol možno? A zato ker so se več naučil al so že dlje časa tu...mislm to me zanima aspekt duše če je to to.

EJ bravo punca!!! Točno naša duša in mi vsi imamo genom,ki deluje na določeni EM frekvenci-saj veš da recimo naš možgani na 6o"-70 HZ pri dveh ljudeh ni enaka ta EM frekvenca sočasno pa na nas deluje EM frekvenca galaksije,ki v nas uspe prebuditi akumuliran kolektivni genski spomin na individualni ravni in glede na našo EM frekvenco življenjsko-ta akumuliran življenjski zapis prebudi in razsvetlji-odpre. Pri Večina ljudi,ta akumuliran spomin še spi,ker za njih še galaktično EM valovanje ni doseglo dovolj velike EM frekvence-To je naraven vesoljni samoproces neodvisno od nas nič mističnega.Razumeš? Wink Wink
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #74 - 06.03.2010 at 17:11:58

Miara wrote on 06.03.2010 at 16:48:29:
Aja ok češnje pa kakiji... kaj naredi češnjo češnjo potem Grin

Zemljina EM frekvenca (izmenično EM valovanje letnih časov)Nas pa galaksijA.        

Češnja zori točno ob določenih EM pogojih- mi isto-neodvisno od nas samih in češnja ravnotako nima vpliva na lastno zorjenje.Ona zori kot sadež mi kot ljudje oboje je življenje.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 3 4 5 6 7 ... 23