Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 5 6 ... 23
(Read 73153 times)
Nahatee
Ex Member

Re: KAKO DOBITI POSTENO PUNCO
Reply #45 - 04.03.2010 at 20:53:26

Optimus T. Prime wrote on 04.03.2010 at 01:01:23:
Bi rad napisal se kaj husjega toda ne bom, dejstvo je de imam po moji glavi razvito matriko z trodeminzijonalnem grafom za 128 vrst podkategorij itd ljudi po spiholoskih in vedenjskih kategorijah toda o tem ne bom zrapravljal preberite si kako knjigo o psihologiji k ima vec kot 500 strani.

Optimus mislim da bo to posledica preveč gledanja filmov in bujne domišljije  Grin

Potem si vse naštudiral, sam sebe pa spregledal.  Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #46 - 04.03.2010 at 21:09:57

Quote:
Bi rad napisal se kaj husjega toda ne bom, dejstvo je de imam po moji glavi razvito matriko z trodeminzijonalnem grafom za 128 vrst podkategorij itd ljudi po spiholoskih in vedenjskih kategorijah toda o tem ne bom zrapravljal preberite si kako knjigo o psihologiji k ima vec kot 500 strani.

Optimus mislim da bo to posledica preveč gledanja filmov in bujne domišljije  Grin

Točno to sem povedal sam OTP-ju.Pozabil je nase! Če bi se razdajal okoli potem bi mogoče vse še nekako uspel uravnovesit. Sam sem mnenja,da se bo OTP moral obrniti vase,če želi naprej po boljši poti. Grin
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #47 - 04.03.2010 at 23:08:00

Quote:

Roll Eyes

Pol pa mi povej kaj nj spremnim pri sebi.

To me pa res zanima, in lepo prosim nj bodo konrketne zadeve.

Jaz sme lahko se toko psoten in ok pucne ne bom dobil. To je dejstvo.

Ne men nabijat de ne vidim ok punc, jih res ne vidim ker jih ni. In ce mi recejo matere sinov k so mlajsi in starejsi kot jaz de jim jamrajo de so pucne msao kurbe pol je neki na tem.

Torej govori.

Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #48 - 04.03.2010 at 23:10:52

Alojz in Sandib wrote on 04.03.2010 at 21:09:57:
Quote:

Točno to sem povedal sam OTP-ju.Pozabil je nase! Če bi se razdajal okoli potem bi mogoče vse še nekako uspel uravnovesit. Sam sem mnenja,da se bo OTP moral obrniti vase,če želi naprej po boljši poti. Grin

Resno, dej mi povej kako.

Osebno sme mnenja de ce ne bo slo toko kot sme dosedaj pocel pol morem ratati kurbit. Poznam veliko parov in jim tkao ratuje en se goni okol drugi drzi.

Prosim konkretne odgovore. Ce bom jaz se oblj psoten ne bom dobil punce k je psotena ce bi to bilo toko bi jo ze mel.

Toko de lepo rposim ne nabiajt in iskati vzroke drugje.

Resno bi te tudi poprasal kj nj spremenim osbno vem kaj bom spremnil in to bo slo na grdo do obnasanja do punc ker drugega si ne zasluzijo ce sme bil do sedja psoten naprej ziher ne bom.

Lp.

Resno, povej konkretno ne pa neki nabijat.

Osebno re slohka nabijas govori direktno.

Resne punce,. to bi pa rad videl. Po mojem mnenju so rense zenske une ko jim na koncu meseca pri placi ne ostane toliko de bi si gate kupile ker morejo ziveti otroka ker so s eprej gonile okol poznam jih akr precej takih.

Pol so resne prej pa ne.

Vse to me spominja na zivali ne na ljudi...
.

Lohka bi s ekaj reku pa ne bom.
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #49 - 05.03.2010 at 00:13:27

Optimus T. Prime wrote on 04.03.2010 at 23:08:00:
Pol pa mi povej kaj nj spremnim pri sebi.

To me pa res zanima, in lepo prosim nj bodo konrketne zadeve.

Jaz sme lahko se toko psoten in ok pucne ne bom dobil. To je dejstvo.

Ne men nabijat de ne vidim ok punc, jih res ne vidim ker jih ni. In ce mi recejo matere sinov k so mlajsi in starejsi kot jaz de jim jamrajo de so pucne msao kurbe pol je neki na tem.

Torej govori.

V redu Optimus sam si hotel konkretno, želiš resnico ?

Preprosta je, želiš si imeti punco, želiš si človeške bližine, dotika in ljubezni, a ker si zjeban od lifa, družine trpljenja in še veza, ki si jo imel je pogorela, te je punca zapustila, prevarala, razočarala, sedaj živiš v preteklosti udrihaš čez vse in hočeš druge učiti, kako biti razočaran v življenju, ker si sam razočaran.  

Tvoj krik je podoben kriku ranjene živali, ki je v svoji rani razdražena in napade vsakega, ki se ji približa, tudi če ji želi pomagati.

Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #50 - 06.03.2010 at 01:11:36

Ves,....... . Osebno ne vidim poti iz tega sranja. Bolj kot sem bil dober in sem se trudil slabi je bilo in pol sem jaz kriv. IN kaj pol morem punco pretepati varati in jo psiholoko jebati v glavo de bo slo.

Osebno zame so pucne kos mesa in po lestvici primatov pridajo takoj za strunarji. So izjeme toda zelo redke. Po praivci povedano simpel tako je po moji glavi in mojih izkusnjah.

TUki sme hotel priti do dna pa vidim de ne bom vse kot vidim sem jaz kriv,..

Resno,.. veste kaj je najtezja odlocitev v mojem zivljenju ti povem,. Moja najtezja odlocitev v mojem lijfu je bila de nekaj naredim iz sebe in vedel sem de bom zato lacen, de bom imel probleme z organi, in se da bom spal v mrazu z bundo in vsemi cunjami kar sem jih mel. Toda na koncu sme upal de bom mel spdoben lijfe. Sedaj pa na koncu vidim de psloh ni mozno de tudi ce se se tako trudis de bi neki iz sebe naredil de ti uspe. Enostavno ne gre. To je bila najtezja odlocitev v mojem lijfu.( zraven vidim pa vse hianvce kubirje itd koko fukajo picke itd vse majo kar tisi k smo v pidzi in se jebemo nikoli ne bomo meli,.. je to prav,.. mislim da sem tega lifja dovolj zivel de sem zasovrazil to v nulo in de tako ne mislim vec lijfa furati naprej, raje grem na strik)

Dejstvo da sem se rodil kjer sem se pa je bila najvecja napaka. Obzalujem jo, ker ce morem premisliti kok reci sem videl k bi jih rad mel pa nimam pogojev itd, kok kubirjev za katere vem vara punce k si jih ne zaluzijo in to je prov!???????! ... .... ... ....... . hm,.................. . Presneto bolece dejstvo je, de nimam niti ene reci za kaj bi zviel na tem svetu,... vse tiso kar sem delal in pcoel ni vredno nic. In ce sem tok casa zdrzal in tok vleiko prenesel pol menim da imam v sebi tudi toliko moci de porpavim to mojo napako. To napako da sme se rodil kjer sem se in de se lohak tudi terminiram.

No,.. kako, nj se okol jebem pa pokusam dobiti ok punco in si osnovati druzino kje pa nj to anredim,. z temi cipami k so okoli,.. ??? dajte no prosim,... .

Ne ne,. dovolj je bilo,..

Dosti mam vsega,.. res je vse sem sma kriv,. da sme se rodil da sem imel moej sanje katere sme placal v krvi potu blatu in uriti v katerem sem........ Mhm,.. to je res,. toda nikoli nisem varal,... nikoli,.. in tuki izvira ves moj gnev sovrastvo in gnus do zenskega spola,.. in pol mejneko punco rad,. mhm,. ....... .

Hm,.. resno bom nehal k nima smisla, ce sme sma kriv za vse pol bom to porpavil,.. na edini nacin k g apoznam tkao de s emi ne bo treba jebati z ljudi k vse veddo in k majo vs ev lijfu akr jaz nismmel .

To je to,.. izkorsicajte varjate itd,.. jaz teg ane morem,..   mhm,. punco,.. n ene,.. si obm strik kupil pa s eubesu,. vidim de je to edian fora v tem lijfu,. ce si gnil pol dobis vse ce pa ne zasn biti gnil pol pa trpi.

jp...

In se to,. ko boste mater videli azdnjci na smrtni polji jo prasajte zakaj vas ni ubila in vrgla skozi oken ko ste se rodili,. jaz sme to sotril in to ej bil moj zadnji vprasanje in mroemr ect de je bil zanimiv odgovor.

POl pa se usedite pa milite o lijfu in pomenu,..

eh
dijo
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #51 - 06.03.2010 at 03:00:40

Optimus T. Prime wrote on 06.03.2010 at 01:11:36:
Ves,....... . Osebno ne vidim poti iz tega sranja. Bolj kot sem bil dober in sem se trudil slabi je bilo in pol sem jaz kriv. IN kaj pol morem punco pretepati varati in jo psiholoko jebati v glavo de bo slo.

Osebno zame so pucne kos mesa in po lestvici primatov pridajo takoj za strunarji. So izjeme toda zelo redke. Po praivci povedano simpel tako je po moji glavi in mojih izkusnjah.

TUki sme hotel priti do dna pa vidim de ne bom vse kot vidim sem jaz kriv,..

Resno,.. veste kaj je najtezja odlocitev v mojem zivljenju ti povem,. Moja najtezja odlocitev v mojem lijfu je bila de nekaj naredim iz sebe in vedel sem de bom zato lacen, de bom imel probleme z organi, in se da bom spal v mrazu z bundo in vsemi cunjami kar sem jih mel. Toda na koncu sme upal de bom mel spdoben lijfe. Sedaj pa na koncu vidim de psloh ni mozno de tudi ce se se tako trudis de bi neki iz sebe naredil de ti uspe. Enostavno ne gre. To je bila najtezja odlocitev v mojem lijfu.( zraven vidim pa vse hianvce kubirje itd koko fukajo picke itd vse majo kar tisi k smo v pidzi in se jebemo nikoli ne bomo meli,.. je to prav,.. mislim da sem tega lifja dovolj zivel de sem zasovrazil to v nulo in de tako ne mislim vec lijfa furati naprej, raje grem na strik)

Dejstvo da sem se rodil kjer sem se pa je bila najvecja napaka. Obzalujem jo, ker ce morem premisliti kok reci sem videl k bi jih rad mel pa nimam pogojev itd, kok kubirjev za katere vem vara punce k si jih ne zaluzijo in to je prov!???????! ... .... ... ....... . hm,.................. . Presneto bolece dejstvo je, de nimam niti ene reci za kaj bi zviel na tem svetu,... vse tiso kar sem delal in pcoel ni vredno nic. In ce sem tok casa zdrzal in tok vleiko prenesel pol menim da imam v sebi tudi toliko moci de porpavim to mojo napako. To napako da sme se rodil kjer sem se in de se lohak tudi terminiram.

No,.. kako, nj se okol jebem pa pokusam dobiti ok punco in si osnovati druzino kje pa nj to anredim,. z temi cipami k so okoli,.. ??? dajte no prosim,... .

Ne ne,. dovolj je bilo,..

Dosti mam vsega,.. res je vse sem sma kriv,. da sme se rodil da sem imel moej sanje katere sme placal v krvi potu blatu in uriti v katerem sem........ Mhm,.. to je res,. toda nikoli nisem varal,... nikoli,.. in tuki izvira ves moj gnev sovrastvo in gnus do zenskega spola,.. in pol mejneko punco rad,. mhm,. ....... .

Hm,.. resno bom nehal k nima smisla, ce sme sma kriv za vse pol bom to porpavil,.. na edini nacin k g apoznam tkao de s emi ne bo treba jebati z ljudi k vse veddo in k majo vs ev lijfu akr jaz nismmel .

To je to,.. izkorsicajte varjate itd,.. jaz teg ane morem,..   mhm,. punco,.. n ene,.. si obm strik kupil pa s eubesu,. vidim de je to edian fora v tem lijfu,. ce si gnil pol dobis vse ce pa ne zasn biti gnil pol pa trpi.

jp...

In se to,. ko boste mater videli azdnjci na smrtni polji jo prasajte zakaj vas ni ubila in vrgla skozi oken ko ste se rodili,. jaz sme to sotril in to ej bil moj zadnji vprasanje in mroemr ect de je bil zanimiv odgovor.

POl pa se usedite pa milite o lijfu in pomenu,..

eh
dijo

Optimus

Ne laži sam sebi, vsi tvoji posti se vrtijo okoli punc, želiš si imeti nekoga poleg sebe.  Vendar nobena punca ne bo mogla rešiti tvojih problemov, punca in družina, ti ni bergla na katero se boš naslonil in sledenje nekim idealom, ki si si jih postavil v glavi s primerjavo, kako drugi živijo tudi ne.

Če si želiš pomagati se prvo spravi v red fizično in psihično, nehaj se gnati stalno za nekimi družbenimi ideali in kako jih ne moreš doseči in kriviti druge za svojo nesrečo.

Ko boš spravil sebe v red, boš imel tudi pogled na družbo drugačen, v drugh vidiš polno sovražnosti, v tebi samem pa ima sovražnost glavni sedež.

Ne ceniš se govoriš o samomoru, sovražen si do samega sebe in svojega telesa, kar se tudi odraža fizično na telesu.

Samomor je za strahopetne ki v stiski zberejo pet minut poguma in ga končajo, pogumni pa se borijo in živijo, za življenje je potrebno več kot pet minut poguma.

Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #52 - 06.03.2010 at 06:44:51

Hm, ....... .

Osebno se mi zdi de si ne lazem. Vidim samo relanost.

Res je nobena punca ne bo spremnila pogleda ki ga imam na svet. To pa zato ker nikjer ni nobene k se ne bo gonila, ( tudi jaz ne kazem mojega notranejga jaza ker si ga nobena nezasluzi). Nisem bil vedno tak toda leta zatiranja z strani takih prasic te spremni. Resno bi napisal se kako vrstico o tem samo ne bom de ne bom pristal v polju.

(Če si želiš pomagati se prvo spravi v red fizično in psihično, nehaj se gnati stalno za nekimi družbenimi ideali in kako jih ne moreš doseči in kriviti druge za svojo nesrečo.)

Nocem si pomagati ker vem da tudi ce se trudis nic ne dosezes. (oziroma zakaj bi se sprvil v red fizicno de bom lohak se dlje casa tuki zivotaril, gledal reci k jih ne morem imeti in vsakic ko bom ponovno zelel kaj doseci dobil prst v rit to ti je pa res lijfe, ce pomislim de sem dobil prst v lijfu od vsaega clvoeka v rit mi ej prov smesno). To je dejstvo in nauk 14 let zivljenja v katerih sem se jebal in nic dosegel.

Fizicno in psihocno se tudi ne morem sprtaviti v red ker nimam razloga da bi zivel, ( no mingrede se neki bi reku, he,he,he,he,... tudi ce bi se sprvil v red kot si rekla itak nism nic vreden, dones prasice padate samo na hard kes in avte in hise tega nimam k sem revez, de ne omenjam de tudi sluzbe ne mores dobiti normalne ce nimas vez poznanstev, mhm,. res jap to je lifje Roll Eyes k se ga splaca ziveti, Cool hoditi lacen v sluzbo delati dan za dnem in gledati vse kar ne mores imeti mhm to je res lepo, pol pa nared to pa de vidim ce se ti ne bo utrgalo v 14 letih). Se mi zdi de je par reci krivo za to in velik del je za to kriv kurbirski odnos pick.

Seveda jih ne mores doseci teh druzbenih idealov, vsi se porivajo in varajo, lazejo in izkroiscajo, jaz pa bi rad normaln lijfe .De ne govorim o sluzbi izobrazbi itd. sploh en bom zacel teh reci.

Koga pa nj krivim ce ne druge sebe ?,... sori punca jaz sem resno delal na teh receh. Ne bi rekel ce bi vse dni se pRekurbaril in poStopal in ga pil kot moji sovrstniki ( K MINGREDE MAJO PUCEN SLUZB EIN VSE TO SAMO RE SEN VEM KAKO JIM EJ RATALO, RESNO RECENO MAJO VEZE OCKA MAMICA STRIC TETA, PIEK PA ITAK VARAJO TO TI JE IDEAL)pol pa takole jamral. LOL.  Ne ves kaj JAZ SEM KRIV  de mi ni ratalo,. mhm,.. itk kriv sem de sme se rodil ( in to ej vse cesar sem kriv),.. kar neki,.. . Pol pa zivi lijfe in bodi posten ce so vsi zgreseni, kr neki.

(Ko boš spravil sebe v red, boš imel tudi pogled na družbo drugačen, v drugh vidiš polno sovražnosti, v tebi samem pa ima sovražnost glavni sedež.)

Hm, ....... .21 Ti, sebe ne bom spravil v red. TO je vec razlogov zakaj ne. Gledal na druzbo drugace. No daj mi povej kako? Z vsakim clvoekom k sem mel opravka sem lohka sam eno rec potegnil ven. Prov vsak me je pokusil nategnit zjebat izkoristiti in ti mislis de bos pol videl vse ljudi v drugi luci. Ok priznam lohka pogledam z druge strani, (kot to geldate ljudje vsaj tako sem dobil obcutek de je to rpava rec) Vsi ljudje so tuki samo zato de jaz njih izkoriscam,.. ce tako geldas pol vidis druzbo drgac. Mhm,. toreje to je pogled pravi ? In se neki, sovraznost mi je dala druzba in picke toko de ne govori o tem sem mel veliko ucitlejev v tem pogldeu, in res ne razumem zakaj je to tako tezko razuemti de tega en dajes nazaj kar dobis. Sej picek ste k virus unicite izkrosittie poebrete kar ej za porbati pol ap grestae naprej. Do sedaj nikoli nismniti pomisliol de bi delal komu slabo ali ga psiholosko uniciti. Sedaj pa s emi jebe, MENE ni nikoli noben premeril in se rpasal ce je prav de mi dko ddela hudo boli jih kurac zakaj se bi jaz sekrial lol.

(Ne ceniš se govoriš o samomoru, sovražen si do samega sebe in svojega telesa, kar se tudi odraža fizično na telesu. )

Em, ....... . Osebno se cenim. Vem stvari o sebi ki jih ne govorim okoli. Toda to ne poamga. Ce so picek kurbe ne mores dobiti nic pametnega ven. Ce so tipi taki de ne mores sodelovati normalno z njimi tudi ni fore. Nisem sovrazen samaemu sebi. pac nimam $ de bi lohak regeenriral telo. In kar je se bolj hudo se mi jebe. ker nimam razloga in volej de bi sploh se brcal po tem svetu bog ve zakaj ej tkao m? Se mi pa zdi de sem kot mina, prvi k pride in me bo pokusil zafukat bo dobil tak psiholoski bum de bo joj. Predstvlji se de te leta in elta fukajo v glavo me prov zaniam kok casa bos zdrzala. Sej to je hec, vsi te jebejo,. hehe,. od prvega do azdnejga.

(Samomor je za strahopetne ki v stiski zberejo pet minut poguma in ga končajo, pogumni pa se borijo in živijo, za življenje je potrebno več kot pet minut poguma.).

Tokole, pri igri saha igras igro toko dolgo dokler imas smisel ozirma dokelr ves de lohak dobis. Ce bi ti igrala toel igrco 14 let in mi napisala tole kar si napisla bi bil tiho. Resno ne morem resno jemati nekgoa k ni probal lifja vsaj v 50% iznosu kot jaz de mi pise take bedarije. Zelo bi izpsotavil de je to edina fora in smisel tele igrce. Ce rabis pisati domaco nalogo rabi svincnik. Torej ce ga nimas nima smisla psiati kajneda ker je ne mores tuki je isto.
Toko de ne ti men govoriti o strahopetcih in podobno. Ko se bos tepla z 5 flak do konc ain stala ter drzala mesto ker stojis pri raznih forah spihicno in fizicno pol mi kaj ocitaj. Dokler pa mislis pisati bedaije me pa psloh negane. Ce pa si tok modra pa mi povej kako naprej. Resno,.. ti mislis de se da vse urediti. Po mojem mnenju se take reci k sme jih jaz dal skoz en bi smel zgoditi. je pa res de bi lohak zacel vracati udarce po sodicih in tako pravno in zakonodajno terjati vse za nazaj, pri tem sme bil uspesen lahko bi nadalejval. In kajmam od tega nic, lijfe bo se vendo tkao gnil smisal lifja pa ne bom dosegel kvecjem bom se vec mascevanja v sebi dobil in zivciranja.  Samo akm ap to pelje. Resno. Se en dan zivotarjenja vec. hehe.

Sem ekstrem to vem. NImam in teresa da bi zivel. Medtem ko se moji sovrstniki nabijajo po ulicah kot zivali in pijejo jaz rpemiljujem zakaj sme se sploh rdil v tem gnilem svetu. Gruntanti ne poamga mroes se psopasti, jaz sme se metal sme kocnko 14 let zadnjih 11 zelo mocno in intenzivno. In kakos em bil angrajen. Kot vidis zelo slabo. In sedja ti milis de se da toel resiti.

Ce je v sobi prepih je brez veze zaperati okno ce nima sipe tuki je ista fora. Nobena picka ni toko zih ok de bi sploh se upal z kako kaj met. !00% ce pa bi kaj mel kdaj z kako pa bi mogla pdopsiati take reci de jih 100% nebi ekr nobena pucna ni z nobenimtipom ce od nejg aniam krostiti.  Kr se tice sluzbe in izobrazbe itd,. ap sploh en bom govoril k ej vs ekar neki.

Toko de,...  Grin Grin Grin, isci ti v meni luknje nekej drugje na na posledici an vzroku. Resno se mi zdi, de ne vem kje ti vidis tak svet polen ljubezni in razuemvanja jaz vidim smao golo lukno. In po praivci ti povem,.. toel zemljo bi bilo treba cim rpej uniciti z kakim harpom. Itka je tok v podnu de ni vec noramlno. In poanta tega.

Ce ne ves zakaj zivis se likvidiraj.
Ce zelis neki met, premisli seenkrat ker tega nikoli en bos dobil. rjae se ga zapij in to ej to.

Jp,... sedaj sem videl luc sveta,.. prov nic novega nisi povedala o meni akr ze ne vem,. je pa res, de pomojem si mela lep lijfe zato pa psies tkao kot psies.

Nic ne mores narediti. Prov nic.

Kar se tice jeter in eldvic in crev, sme pa vs epsuil ce em obrne njem obrne,. to ej ap to boli me kurac.

Sem delal z 39 vrocine bom pa tudi z bolecinami tkao de mi rpvo dol visi.

dijo
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #53 - 06.03.2010 at 10:55:07

OTP

No odprl si se. PROBLEM  -tvoj moj in mnogih med nami je isti.Problem je,da ne vemo zakaj in od kod je ta problem da je ta svet (ljudje)butast,lažniv,pokvarjen,skorumpiran,egoističen in totalno v riti. Problem nismo ljudje,ampak vesolje samo,ki nam odreja ali bomo znotraj posamičnega galaktičnega časa živa egoistična tema,ki vidi samo sebe,ali bomo duhovno in življenjsko etična bitja sposobna uravnovešenega življenja!!!!!

Koga naj sedaj tule ubijem,če je večina ego slepcev----butljev,kretenov,majmunov (poglej njihovo temo po postih),ker drugačni sploh biti ne morejo.

Mene osebno rešuje,da to vem!!!

Vem da živim tu na Zemlji med krdelom hijen,ki same niso nič krive, da so butaste slepe  ego hijene!!!!

Naj pišem prošnjo v vesolje,da naj že zamenja to svoje duhovno EM valovanje,da se bodo ti živi speči slepci-ego zombiji (v večini-čast izjemam)že dokončno ponovno zbudil in da bo ta planet spet normalen za življenje???

Normalno je,da trpiš in ne vidiš svetlobe,saj jo tudi ne moreš.. Čutiš pa že da ta svet ni taprav svet,ampak je živa gnojnica.

Ja živa smrdeča-vase zaljubljena golazen,ki za to,da je golazen ni nič kriva!!!!!!! To je vesoljni paradoks našega življenja.

In tule berem poste slepcev in pazim,da jim direkt ne rečem,da naj gerdo s svojim pametarjenjem pred  nebeški oltar in si naj križ  lepo v rit zataknejo in vse svoje bedarije,ki jih moram tule brati!!!!

Zato pišem, delujem da bi to njihovo temo razsvetljil pa se gonjo do onemoglosti s svojimi možgani,češ kako oni vse vedo.Tema-gnoj ego zombiji v večini.

A hkrati vem,da niso nič krivi,da so takšni-popolnoma nič!!! To razumi in boš lažje živel,si boš vsaj znal razložiti zakaj živiš v tej zemeljski temi. Bo boljše -verjemi mi!! Wink Wink Wink
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #54 - 06.03.2010 at 11:34:01

OTP

Sem jaz podobno mislil, sam ne tok ekstremno. Kot prvo tebe jebe 'sindrom matere prednice', kar pomeni vsi so govna sam jaz sem cist. Ah jebiga, mi na Zemljici smo pasjejebci, kar pomen da vesolje v nas spila pasjejebce in se gre neko lastno stalo. Smo zblojckani vsi, iiiiuuuuiioiiiiii, eni bolj drugi manj, vsi jebemo jeza in se sebi zdimo kurcevi dasoti. Ah jebiga, tud sindrom matere prednice je cela pasjejebarska stala, te jebe v mozak lih tko kot se drugi jebejo med sabo. Poglej, si recmo 30, se ene 50 let zivis, pol pa fukas crva v spranjo, tko kot vsi ostali, pa ce so nune al pa baricevici al pa barila omaka. Tole vesoljce je namanufakturiralo tote nase slovencljne take jebene jebojeze kot so, men grejo tud na kurcino, sam kaj ces take je vesoljni pa pak namalal sem zdaj pa tlacijo tole zemljo.

Hola dragi Optimus, pickica taka prava pa tud zdele ob reki sedi in tebe isce, enga postenga fanta, ki jo ne bo prevaral in jo bo 2x na dan mal zbananiral. Sam ta pickica jako fina se tud se gre mal mati prednico in sama sebi jebejeza, zato te pa fali ko gresta mim po cesti. Drug drugmu zjebeta jeza pa gresta mim namest da bi se kresnila tako na ful. Dej ti mors njej iz glave izjebat mati prednico ona pa teb, pol gresta pa na morje in jebes ti slovencljaste pasjejebce, puse ti oni kurac, ti si jih odinstaliras iz glave pa delas svoj posel pa cao. Kaj bi ti dragi moj zgubljaj cas s tem kok so slovencljni glupi, ce jim pa ni pomoci. Poslji jih v kurac pa naj se jebejo med sabo. Evo ti dajem 'dovoljenje' da se vec ne zivciras zarad slovenceljnov. Zdaj pa idi pa tud njo odresi njenih muk, slovencljne pa kot da jih ni.

Peace out brother!
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #55 - 06.03.2010 at 12:03:23

Optimus T. Prime wrote on 06.03.2010 at 06:44:51:
Hm, ....... .

Osebno se mi zdi de si ne lazem. Vidim samo relanost.

Res je nobena punca ne bo spremnila pogleda ki ga imam na svet. To pa zato ker nikjer ni nobene k se ne bo gonila, ( tudi jaz ne kazem mojega notranejga jaza ker si ga nobena nezasluzi). Nisem bil vedno tak toda leta zatiranja z strani takih prasic te spremni. Resno bi napisal se kako vrstico o tem samo ne bom de ne bom pristal v polju.

(Če si želiš pomagati se prvo spravi v red fizično in psihično, nehaj se gnati stalno za nekimi družbenimi ideali in kako jih ne moreš doseči in kriviti druge za svojo nesrečo.)

Nocem si pomagati ker vem da tudi ce se trudis nic ne dosezes. (oziroma zakaj bi se sprvil v red fizicno de bom lohak se dlje casa tuki zivotaril, gledal reci k jih ne morem imeti in vsakic ko bom ponovno zelel kaj doseci dobil prst v rit to ti je pa res lijfe, ce pomislim de sem dobil prst v lijfu od vsaega clvoeka v rit mi ej prov smesno). To je dejstvo in nauk 14 let zivljenja v katerih sem se jebal in nic dosegel.

Fizicno in psihocno se tudi ne morem sprtaviti v red ker nimam razloga da bi zivel, ( no mingrede se neki bi reku, he,he,he,he,... tudi ce bi se sprvil v red kot si rekla itak nism nic vreden, dones prasice padate samo na hard kes in avte in hise tega nimam k sem revez, de ne omenjam de tudi sluzbe ne mores dobiti normalne ce nimas vez poznanstev, mhm,. res jap to je lifje Roll Eyes k se ga splaca ziveti, Cool hoditi lacen v sluzbo delati dan za dnem in gledati vse kar ne mores imeti mhm to je res lepo, pol pa nared to pa de vidim ce se ti ne bo utrgalo v 14 letih). Se mi zdi de je par reci krivo za to in velik del je za to kriv kurbirski odnos pick.

Seveda jih ne mores doseci teh druzbenih idealov, vsi se porivajo in varajo, lazejo in izkroiscajo, jaz pa bi rad normaln lijfe .De ne govorim o sluzbi izobrazbi itd. sploh en bom zacel teh reci.

Koga pa nj krivim ce ne druge sebe ?,... sori punca jaz sem resno delal na teh receh. Ne bi rekel ce bi vse dni se pRekurbaril in poStopal in ga pil kot moji sovrstniki ( K MINGREDE MAJO PUCEN SLUZB EIN VSE TO SAMO RE SEN VEM KAKO JIM EJ RATALO, RESNO RECENO MAJO VEZE OCKA MAMICA STRIC TETA, PIEK PA ITAK VARAJO TO TI JE IDEAL)pol pa takole jamral. LOL.  Ne ves kaj JAZ SEM KRIV  de mi ni ratalo,. mhm,.. itk kriv sem de sme se rodil ( in to ej vse cesar sem kriv),.. kar neki,.. . Pol pa zivi lijfe in bodi posten ce so vsi zgreseni, kr neki.

(Ko boš spravil sebe v red, boš imel tudi pogled na družbo drugačen, v drugh vidiš polno sovražnosti, v tebi samem pa ima sovražnost glavni sedež.)

Hm, ....... .21 Ti, sebe ne bom spravil v red. TO je vec razlogov zakaj ne. Gledal na druzbo drugace. No daj mi povej kako? Z vsakim clvoekom k sem mel opravka sem lohka sam eno rec potegnil ven. Prov vsak me je pokusil nategnit zjebat izkoristiti in ti mislis de bos pol videl vse ljudi v drugi luci. Ok priznam lohka pogledam z druge strani, (kot to geldate ljudje vsaj tako sem dobil obcutek de je to rpava rec) Vsi ljudje so tuki samo zato de jaz njih izkoriscam,.. ce tako geldas pol vidis druzbo drgac. Mhm,. toreje to je pogled pravi ? In se neki, sovraznost mi je dala druzba in picke toko de ne govori o tem sem mel veliko ucitlejev v tem pogldeu, in res ne razumem zakaj je to tako tezko razuemti de tega en dajes nazaj kar dobis. Sej picek ste k virus unicite izkrosittie poebrete kar ej za porbati pol ap grestae naprej. Do sedaj nikoli nismniti pomisliol de bi delal komu slabo ali ga psiholosko uniciti. Sedaj pa s emi jebe, MENE ni nikoli noben premeril in se rpasal ce je prav de mi dko ddela hudo boli jih kurac zakaj se bi jaz sekrial lol.

(Ne ceniš se govoriš o samomoru, sovražen si do samega sebe in svojega telesa, kar se tudi odraža fizično na telesu. )

Em, ....... . Osebno se cenim. Vem stvari o sebi ki jih ne govorim okoli. Toda to ne poamga. Ce so picek kurbe ne mores dobiti nic pametnega ven. Ce so tipi taki de ne mores sodelovati normalno z njimi tudi ni fore. Nisem sovrazen samaemu sebi. pac nimam $ de bi lohak regeenriral telo. In kar je se bolj hudo se mi jebe. ker nimam razloga in volej de bi sploh se brcal po tem svetu bog ve zakaj ej tkao m? Se mi pa zdi de sem kot mina, prvi k pride in me bo pokusil zafukat bo dobil tak psiholoski bum de bo joj. Predstvlji se de te leta in elta fukajo v glavo me prov zaniam kok casa bos zdrzala. Sej to je hec, vsi te jebejo,. hehe,. od prvega do azdnejga.

(Samomor je za strahopetne ki v stiski zberejo pet minut poguma in ga končajo, pogumni pa se borijo in živijo, za življenje je potrebno več kot pet minut poguma.).

Tokole, pri igri saha igras igro toko dolgo dokler imas smisel ozirma dokelr ves de lohak dobis. Ce bi ti igrala toel igrco 14 let in mi napisala tole kar si napisla bi bil tiho. Resno ne morem resno jemati nekgoa k ni probal lifja vsaj v 50% iznosu kot jaz de mi pise take bedarije. Zelo bi izpsotavil de je to edina fora in smisel tele igrce. Ce rabis pisati domaco nalogo rabi svincnik. Torej ce ga nimas nima smisla psiati kajneda ker je ne mores tuki je isto.
Toko de ne ti men govoriti o strahopetcih in podobno. Ko se bos tepla z 5 flak do konc ain stala ter drzala mesto ker stojis pri raznih forah spihicno in fizicno pol mi kaj ocitaj. Dokler pa mislis pisati bedaije me pa psloh negane. Ce pa si tok modra pa mi povej kako naprej. Resno,.. ti mislis de se da vse urediti. Po mojem mnenju se take reci k sme jih jaz dal skoz en bi smel zgoditi. je pa res de bi lohak zacel vracati udarce po sodicih in tako pravno in zakonodajno terjati vse za nazaj, pri tem sme bil uspesen lahko bi nadalejval. In kajmam od tega nic, lijfe bo se vendo tkao gnil smisal lifja pa ne bom dosegel kvecjem bom se vec mascevanja v sebi dobil in zivciranja.  Samo akm ap to pelje. Resno. Se en dan zivotarjenja vec. hehe.

Sem ekstrem to vem. NImam in teresa da bi zivel. Medtem ko se moji sovrstniki nabijajo po ulicah kot zivali in pijejo jaz rpemiljujem zakaj sme se sploh rdil v tem gnilem svetu. Gruntanti ne poamga mroes se psopasti, jaz sme se metal sme kocnko 14 let zadnjih 11 zelo mocno in intenzivno. In kakos em bil angrajen. Kot vidis zelo slabo. In sedja ti milis de se da toel resiti.

Ce je v sobi prepih je brez veze zaperati okno ce nima sipe tuki je ista fora. Nobena picka ni toko zih ok de bi sploh se upal z kako kaj met. !00% ce pa bi kaj mel kdaj z kako pa bi mogla pdopsiati take reci de jih 100% nebi ekr nobena pucna ni z nobenimtipom ce od nejg aniam krostiti.  Kr se tice sluzbe in izobrazbe itd,. ap sploh en bom govoril k ej vs ekar neki.

Toko de,...  Grin Grin Grin, isci ti v meni luknje nekej drugje na na posledici an vzroku. Resno se mi zdi, de ne vem kje ti vidis tak svet polen ljubezni in razuemvanja jaz vidim smao golo lukno. In po praivci ti povem,.. toel zemljo bi bilo treba cim rpej uniciti z kakim harpom. Itka je tok v podnu de ni vec noramlno. In poanta tega.

Ce ne ves zakaj zivis se likvidiraj.
Ce zelis neki met, premisli seenkrat ker tega nikoli en bos dobil. rjae se ga zapij in to ej to.

Jp,... sedaj sem videl luc sveta,.. prov nic novega nisi povedala o meni akr ze ne vem,. je pa res, de pomojem si mela lep lijfe zato pa psies tkao kot psies.

Nic ne mores narediti. Prov nic.

Kar se tice jeter in eldvic in crev, sme pa vs epsuil ce em obrne njem obrne,. to ej ap to boli me kurac.

Sem delal z 39 vrocine bom pa tudi z bolecinami tkao de mi rpvo dol visi.

dijo

Optimus

Vprašam te ali res želiš dobiti pošteno punco, kot je naslov teme ali vse tu prepričati, da so vse ženske kurbe, prasice ki gledajo samo na denar.

Ti ne iščeš poštene punce, ti samo širiš svoje črnogledo prepričanje v svoji glavi.  Exclaim

Svet je v večini v podnu poln lažnivcev in hinavcev, niso pa vsi lažnivci in hinavci, prodani za denar in materialno obilje, so tudi pošteni ljudje, ki se trudijo so srčni in ostanejo zvesti samemu sebi.  

Nisi samo ti trpel in ne trpiš samo ti, osebno ne poznam človeka, ki ni nikoli trpel.  

Face ki jih vidiš na zunaj, narejeno vesele v uživanju in materialnem pehanju za denarjem, so zlagane. Lepa lupina zunaj njih, notranjost pa je gnila in prazna.  Če takim zavidaš, si pogorel, zato premisli predno se s kom primerjaš.

Back to top

IP Logged

Eva
5
p

Kranj
Reply #56 - 06.03.2010 at 12:09:09

c ma dej
kdo pa še ni biu kdaj prevaran
kdo pa še ni kdaj pomislu, da bi naredu samomor
kdo pa še ni kdaj delu bolan, z vročino, z bolečinami
jamr jamr jamr jamr
še ene taužntkrat napiš, da so vsi slabi, da boš še ene taužntkrat prepriču svoj majnd u to, da boš še taužntkrat več slabih stvari registriru.
o štriku pa lahko nehaš pisat: ps ki laja ne grize. okj, usm nm je jasno: tisti, k hočjo bit rešeni, povejo drugim, da bi jih drugi potegnil iz tega. tisti, k se hočjo ubit, so tiho, pa se ubijejo. to je res stoletna vest.
še predn si začeu z očiščevalno dieto, si obupu. bravo, res si dokazu, kako se trudš in boriš.
še predn si prvič u lajfu meditiru, si biu čista paranoja pred tem, kaj se ti bo zgodilo.

MISLI GRADIJO SVET. in u vsaki misli je namen.
nasledn dan pogledaš okol sebe in spet vidš isto in spet trobš isto. jako zanimivo je. res. folk, ki namerno išče nek trajn odnos s človekom.. ga pomojem ne išče zato, da bi mu blo slabi, ampak da bi mu blo vsaj isto, če ne bolš.
in vedno znova brat/poslušat vedno eno in isto negativo ... kakšn efekt pa prčakuješ da maš na ljudi okol sebe?
tvojih namenov je tisoč. in vsi se ti izpolnjujejo. vprašanje je, če se ti spomniš ush svojih namenov in misli. če se ti zavedaš, da je tvoj svet točno tak, kot ga mislš, točno tak, kot si ga napisu.
preber stauk za staukom in se vpraši, a je tvoj svet res tak, kot si napisu da je.
obstaja ena zlo simpl tehnika: bit hvaležn za vse kar je lepga. teško je bit hvaležn, če se človk slabo počut. če se mu vse zdi, da je ena nuja. vsaj jst si bl želim bit spontano hvaležna.
praujo, da če se u neki uživiš, to postane res.
lahko se uživim u jeznga človeka in čutm jezo.
lahko se uživim u hvaležnost in postanem hvaležna. je ful lep filing, z roko u roki z ljubeznijo. u katero pravš da ne vrjameš, tko da vem, da riskiram NČ, k ti to rečem.
Hvaležna sm, da sije sonce. vrjamem u zdraviln efekt sončne svetlobe. vrjamem u sončno luč=resnica=ozaveščanje. in k ga je pozim tok manj. res zmeri hvaležno porajtam, da sije. k pokuka iz oblake, mi uč spontano švigne ke gor k k živemu bitju, in zame tud je živo bitje. najsvetlejše, kar sm jih kdaj vidla s fizičnimi očmi. in k balzam mi je, sam d je.

in kdo pa pa še ni biu potrebn. dj to je najbl normalna potreba na svetu. pa sploh ne govorim o živalskem razmnoževanju ampak o telesni bližini, o fizični intimnosti. valda da folk to iše. usi. tud ti. SLAVA NAM. slava za vso luč, ki preteče med spolnim odnosom. pizda, smo bli fizično intimni z mamico, ko smo bli u maternici 9 mescou. in z mal sreče so nas pol še doug po rokah nosil, k smo tko luškani mjhni dojenčki *ščip ščip za lička* "AU!" a pol k pa odrastemo pizda mormo met pa fakino varnostno razdaljo od ush. nobene fizične naklonjenosti ne več. pripadat mormo samo enmu človeku. temu enmu od kterga mormo zdj nenadoma dobit čist USE, kar smo prej dobil od.. mamice al od koga??
valda da ni tko.
kako bi blo drgač?

hvaležna sm, k se zjutrej zbudim in posamonegujem svojo spolno energijo. lepo mi je, nežnost, pa orgazm, d best filing. da ne omenjam da hkrat skoz okno sonce sije.

na zemljo smo pršli izkušat, ane? izbiram uživat u svojih izkušnjah.

p.s. na
http://www.youtube.com/watch?v=EJiuXK0d96I&feature=related
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #57 - 06.03.2010 at 12:41:36

Dober si napisala Eva.Sam sem imel prej bolj negativno mnenje o OTP sedaj pa vidim,da v bistvu teži k pravim stvarem samo z napačnega zornega kota. Za kar pa ni nujno sam kriv- ampak stanje v odnosih,ki vladajo med nami- u kompletu.

Nahatee pa sporoča  kratko in jedernat - Resnico! Wink

Lp Alojz Wink
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #58 - 06.03.2010 at 15:06:06

Quote:
Sam sem imel prej bolj negativno mnenje o OTP sedaj pa vidim,da v bistvu teži k pravim stvarem samo z napačnega zornega kota.

Seveda teži, ker je sit svojega gnilega razmišljanja...in življenja ......a po drugi strani pa se ne bi rad odpovedal svojemu negativnemu razmišljanju....
Back to top

IP Logged

Eva
5
p

Kranj
Reply #59 - 06.03.2010 at 15:40:13

Robi wrote on 06.03.2010 at 15:06:06:
Seveda teži, ker je sit svojega gnilega razmišljanja...in življenja ......a po drugi strani pa se ne bi rad odpovedal svojemu negativnemu razmišljanju....

to
u tem sm čis ista
ene namere me spodbujajo naprj, ene pa držijo nazaj
in kuj k delam u skladu z nebodigatreba preteklimi, sm nezadovolna sama s sabo, koji kurac mi je blo tega treba.

p.s.firbc firbc, ego ego...
izkušnje izkušnje
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3 4 5 6 ... 23