Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 21 22 23 
(Read 72575 times)
Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Re: KAKO DOBITI POSTENO PUNCO
Reply #330 - 02.04.2010 at 11:19:13

Svet je v pizdi in kto tak bi ga nekdo mogu uniiti.

kar se tice dvolcnsoti. Ce odmilis vse reci katere tezijo povprecnega clvoek apolej svet kto zemlja lep. Samo pol ap tudi niasm nic od lijfe ker 90% reci je u dreku.

Po praovci pvoedano, mi ni cisto jasno zakaj sme te fore sploh pisal tuki gor. Samo glede na to da mate tkaolepo mnenej os vetu mi ej ap res zanimivo.

Koen ckocnev vidim da gre tako. Mene zanima za mene zatebe s emi pa jebel.

Moj radar je ze ok. Ce pa mislite ok fiolk srecevati kje. No pvoejte mi pa khe. Vsi psoteni vsi lepi in pravicni polap seizakze drgac, kar neki.

De se skrivam sam za sabo si rekal miara al neki taekga.

No sebe poznam dovolj. In po rpavici pveodano nima noben zelje sploh s ekdaj met kaj z kako picko. Po praivci pveodano. Laz pride slej ko prej zato je to tudi ustrezno emsto zacetka pri teh receh.

SPloh pa re sne razumem kaj ti ni jasno lol.

Ko si dsotirakt razcuarna in vidis da gre vs epo istme kopitu pol sploh ni vec zanimivo in upanej tudi zgine de bi kaj dobil.Medtem ko enakteri ta polozaj elpo izkrosicajo.

jp.

Se mi pa zdi zelo zaniumivo da te reci veliko folak ve smao jaz sme tok neumen da te reci psiem.

EH.

Pisanej ne premeni nicesar upanej tudi ne pokusanej pa s emnj.

Kao de dobis psoteno pucneo nekje in de bios lepo ne vme kaj videl rensico.

Varaj kradi lazi, to ej to kar so me pucne naucile in druzba.

TO ej to.

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #331 - 02.04.2010 at 11:28:51

Ego pesemica!!! Obsojanje vseh- samo sebe samega ne!!!Si se pozabil??? Pred svojim pragom bi jaz začel pometat,potem bi začel pa pri sosedih,če bi se mi dalo in bi videl smisel v svojem početju.!!!

Mi pri tebi dobimo samo grajanje.Ti hočeš zase ves denar sveta,vse pičke in enkratno življenje.In kaj si naredil ti sam za to???  Daj OTP jebem jaz tvoje-strice-odvetnike,ministre in tvoj blef!!! Skuliraj se-sedaj  pa že nisi več niti zanimiv. Wink Wink
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #332 - 02.04.2010 at 11:40:41

Alojz in Sandib wrote on 02.04.2010 at 11:28:51:
Ego pesemica!!! Obsojanje vseh- samo sebe samega ne!!!Si se pozabil??? Pred svojim pragom bi jaz začel pometat,potem bi začel pa pri sosedih,če bi se mi dalo in bi videl smisel v svojem početju.!!!

Mi pri tebi dobimo samo grajanje.Ti hočeš zase ves denar sveta,vse pičke in enkratno življenje.In kaj si naredil ti sam za to???  Daj OTP jebem jaz tvoje-strice-odvetnike,ministre in tvoj blef!!! Skuliraj se-sedaj  pa že nisi več niti zanimiv. Wink Wink

Sem pokusal delati na tem dokelr nism pogruntal da ni opcije da sploh lahko uspes.

Tok o tem.

Zanimiv se nisme ze rodil, ....... . No sej bomo to porapvl slej ko prej.
Wink.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #333 - 02.04.2010 at 11:54:32

Optimus T. Prime wrote on 02.04.2010 at 11:40:41:

Sem pokusal delati na tem dokelr nism pogruntal da ni opcije da sploh lahko uspes.

Tok o tem.

Wink.

Preslabo mnenje o sebi imaš.Zjebano samopodobo.Te razumem,preveč pelina nosiš v sebi-malo se ga otresi.
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #334 - 02.04.2010 at 12:25:30

Alojz in Sandib wrote on 02.04.2010 at 11:54:32:
Optimus T. Prime wrote on 02.04.2010 at 11:40:41:

Tok o tem.

Wink.

Preslabo mnenje o sebi imaš.Zjebano samopodobo.Te razumem,preveč pelina nosiš v sebi-malo se ga otresi.

Polusi tip.

kaj pa mislsi da bo bolej kaj no renso mislim.

Prevec mam slabomnenje o vsem kar s emi je zgodilo da bi sploh lohak nromalno funkcijoniral. Vse tegobe se mi kazejo an organih. zalsotno toda rensicno.

In ti mislsi da bi lahko se ustimal. Niti energiej kaj sele volje nimam. Nobena pucna pa niti an kraj paemti noce met teakga tiap k sme jaz to ej dejstvo. Zakja pa .lol. Da bom pa jaz lagal kaj sem pa mi tudi ni.

Je pa tkao da kar poznam jaz ljudi vsi lazejo in se deljo enkiakr niso renso mslim.

Se v vezah to traja n traja.

Pelin.
Jebes pelin.

Ne pricakujem da me kdo razume in pricakujem od vas smao grajo in neodobravanej to sme vedel ze na zacetku ekr sme vendo konfliktna oseba zaradi svojih sobnih vojn v sebi katere zgubljam po celi crti ekr ne mroem ratati prasec in zajdealec zensekg apsola in vseh okoli mene. ker to ej pravi pogeld na druzbo in njeno ureditev. ce nisi stok spsoben da bo zaziral vs eokol seb enikoli nic ne dobis in te reci nism jaz rekel to sme videl in sprobal. Itd.

Sploh pa kaj nj ap pocnem z punco mislim,. ce niams denarja itak niams prtaivce da mas punco kaj bom sprivl na svet seenga otorka k bo revez.

.......

Eh,.

Temu rpoblemus em se priblizal va veliko nacinov. toda smao ena restive obstaja.

Sploh pa tako.

NE pricakujem da me bo dko kapiral. Vem smao to da z koemr kolis em s emnil nobedne ni nikoli pveodal prevega mnenja sele ko sme bil z to osbo na 4 oci sme ga zvedel. In po rpavici vam povem ljudej so bolj crni in bolj grdi kot sme jaz psial tuakj gor. Izajv ekot ja ce me picak rpevara zena lai kaj taekga bi jo likvidiral. Mislite da je to moja fabriakcija. Jaz sploh nism tak. Tiso akr sem skrivam v bunekrju v srcu noter pod 100 palsci jekal itd. kar je sploh s eostlao od moejga prvotnega bitja. KAr mi nsio unicili sotlai ljudje.

jmranej gor ali dol ne korsiti nicemur treb a je iti ven in pucno dobiti. kako ap nj grem se osnvonih pogoejv nimam daj daj.

Pelin.

Pelinkvoec sme pil 1 v lijfu in nic vec pa s eta je grenak kot se spomnim.

Simpel,  ni pogoejv da bi lahko gradil iksal in se irzazal zakj pol sploh se zivotariti in ziveti v sovji alstni osbni bedi na osnvi dusevnega unicenja kod plod druhil ljudi ki so ti ga naredili.

Res ne vem zaaj bi mogel emti tkao elpomnenjekto ga iamjo enakteri tuki.

razumem da je svet lep in da razumem RES RAZUMEM da imajoljudejv srcih polno epega itd, toda ti ljudej so malodali skozi oziram preden sem jaz pogrutnal kakirspci soljduej soem totalno unicili. In od mene ni sotlao nic.

Cemu,..

zato da ga lohak dvarkat uturim nekam. zato da lahko grem na sprhod z punco k mi ej tkao zelov sec. P da grme lahko po trgovinah z njo k tkao rad hodim. To,. ne vme ce je vredno.

Da obm ap grutnal kej em bo piak zafuakla je appekel ne pa lijfe sam iz ene ekstremne for egres v drugo.
Res bi rad vejrel RESNo VERJEL, v to akr mi miara in ostli govore, vem da sem trmast in brutalen kos e gre za spreminjanje mojega osbenga mnenja brez prave podalge ali zaogovorv z druge strani. vem ap tudi da majo prav. Samo k NE mroem verjeti v te reci vec,.. sploh ap pdoagi reci k jih vem ki sem jih videl, folak k ej crkavalrzadi teh sranj.

Dori ljudje,

Hm,. ..
Mogoce se res skrivam za ogrinajlom strahu in ponzanja. Defentinivo se pa skrivam za ogrinjalom samote, sramote in lstengapoloma na moji poti do uspeha. Se huej ap ej da niti en vem kako njs e iz tega ven spalzim po trebuhu, ekr vs eka rsm eprobal vse in vsake mozen strani. Vedno se zatakne tam kejr morem soja nacela zrtvovati,.. kurbal pil dorgiral in se delalnroc aiz sebe pa s ene bo nikoli in ce me to pripelej v smrt. raje umrem. K ap da bi mogel iti enkam ap s ega nalivati pa kaditi bog kaj vem v kakem diakcu da bi anreidl an utis pri nsrpotenm spolu. Tuki sem ap tog in neumen odvinso z akterega dela geldamo.

Jp. ne morem vejreti. Ensotavno ne gre vejreti. In pri vsaki punci k jo vidim jo gledma smao na dv anacina kot krubo ali ap kot nekaj kar je vredno spostovanja in predansoti v najvijih sisinah. Vmesne pozcije pa nimam.

Ensotavno en vejramem. In ce bi rekel da te reci gledam vsak bozji dan, in vsak dan mi ubija moj vero v to da bi ap le lahkonekej dobil eno pucno k ni taka k ostale me pa rpov trdovratno ubija.

Tuki gor sme tokspisal da vsak clvoek k gre toel rbrati si misli.

Tipson j enor, neumen, dajmo ga v polje oziram takoj v zapor.

Mislite da tega ne vem. Mislite da me ni sram teg asranja tuki psiati.
P se kako.l

Ce bi vedeli kok noci sme prejokal, zradi raznih pidazij pa mogoce toel gelde pun je bil s enajmnjsi problem se clvoek sma zamisli.

Samo po drugi strani pa je itak vse v enem kotlu.

Ensotavno ne verjamem vec da bi bial kaka pucan pripravjena uzeti tipa k sem jaz z napakmi katere s eda hitro odpraviti ko asm smsiel psolihtan na pdoalgi ljubezni ker tega sploh ni vec. ja drgac ne znam povedati, clveok bi rekel da ma disleksijo ne vme eno bolezen la kako,. pa da sem napol invlaid in da z eno roko in nogo hodim okol.

Ja ma.
res ne vem.

Po drugi strani ap em repsenca da nekateri s evendo vidijo v meni tsio kar so izgubili med odrascanjem. Trdovratno lojalnsot do principov itd. Sam jaz tega v sebi en vidim vec. Mislim, al je neki anroeb z mano al pa z svetom. samo boljkot geldam bi reku da je oboje malo zejbano. Ce pa das se sranej uems da ams nereco pol aps e ti utrga.

Plin.

Sori jaz en vidim pelina. Samo veliko crno lukno z imenom optimus suker. K je rpenaiven in prevec dber da bi zas ezanlpokrbeti. Ko ap dvignes hrbet in se urpes. kaj se pa pol zgodi. Nic ostanes sam. kaj mislite da je lahko rhebt meti. Sem zgubil 2 sluzeb azrdi tega. Mi je pra vzal. In se vec ljudi s akteirmi sme se druzil.

pa se clveok anvadi. Sem sam toda mam hrbet in rej crknem k da bom moej rpincipe zanemaril. ker to ej vse tiso kar clvoek je. Ce ap clvoek niam hrbtenice je ap druga. In da smo si na jasnem, ko dirketorju pveo skar si mislsi je precej zanimiv obcutek po hrbtenjaci ko ves da bos iz sluze letel. Ozirama ko repdpsotavjeni vodji and teboj reces da je ne bos pofukal,.. kar neki.

Re sne vem od kej s eta folk jemlje. al ap sam jaz aek narajmam.

Nic dost je bilo tega sranja.

Ce pogedam kok drek asemnapsial an forumu me prov preseneca da me gape ni dal likvidirati osbno. ekr s emi zdi da nsim ravno zazejnea osba tuki: mogoce mu dvignem ogeld foruma ane,. pol ap sept izapdem neki vic.

LP
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #335 - 02.04.2010 at 13:50:15

OTP

Vse kar pišeš jaz razumem.Ti moraš sam sebe sprejeti-najprej-ne se imeti za  črno luknjo. Mislim,da te gape nima za kaj trajbat iz foruma.In kolikor ga sam poznam vem,da je ok.Tako da ti delaj kar češ tu!!Malo pač pazi in vedi,da nisi edini,ki trpi!! Wink Wink Wink
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #336 - 02.04.2010 at 22:49:43

Eh.

Itak ni haska od tegale.

.......

Vsi vemo zakajs e gre toda vsi si lazemo da to ni res zato da ne apdes v delrepsijo.
Wink.

To ej dejstvo.

.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #337 - 03.04.2010 at 09:13:44

Optimus T. Prime wrote on 02.04.2010 at 22:49:43:
Eh.

Itak ni haska od tegale.

.......

Vsi vemo zakajs e gre toda vsi si lazemo da to ni res zato da ne apdes v delrepsijo.
Wink.

To ej dejstvo.

.

Vedno se gre zato,da nekam prideš!!!Stanje-sebstva!! Cheesy Smiley
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 21 22 23