Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 20 21 22 23 
(Read 72573 times)
El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Re: KAKO DOBITI POSTENO PUNCO
Reply #315 - 22.03.2010 at 12:34:56

Alojz in Sandib wrote on 22.03.2010 at 12:27:24:
El Pesnik wrote on 22.03.2010 at 12:19:41:
KAKO DOBITI POŠTENO PUNCO

Vem samo, kako se poštene punce ne dobi - če hočeš za manjši prekršek kot je varanje osebi vzeti življenje (ogromen prekršek).

Vsak Hitlerjanski nespametnež, ki hoče za nek manjši 'prekršek' človeka 50x bolj kaznovati kot pa je bil 'prekršek vreden' nima nobene pravice govoriti, da si zasluži pošteno punco.

Zdaj pa dost tega patetičnega sranja na tej temi. Vsak mora sam pri sebi obračunati s svojim lastnim Hitlerjem!

Lp

Se strinjam ws teboj EL Poeta. V obrambo OTP naj povem izmenjala sva si kar nekaj messegev,da je v resnici on čist nekaj drugega,kot se tule kaže!! Diametralno nasprotje!! Igra! Wink

Sej lahko, da je čist v redu fant, ki je bil zelo hudo razočaran. Samo tudi v tem primeru nima pravice govoriti, da bi punco zaradi varanja skrajšal za glavo. V tem primeru pa se pokaže še kot dosti hujši od tistega, ki mu je napravil neko slabo stvar, če ga hoče zaradi tega še 30x bolj prizadeti. To bi moral razmisliti, ker se hoče prikazati kot ne vem koliko boljši od tistega, ki vara, v resnici bi pa sam naredil (tak je pisal, upam da se je skuliral) tisti osebi še dosti hujšo stvar.

Lp
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #316 - 22.03.2010 at 12:40:39

El Pesnik wrote on 22.03.2010 at 12:34:56:

Vem samo, kako se poštene punce ne dobi - če hočeš za manjši prekršek kot je varanje osebi vzeti življenje (ogromen prekršek).

Vsak Hitlerjanski nespametnež, ki hoče za nek manjši 'prekršek' človeka 50x bolj kaznovati kot pa je bil 'prekršek vreden' nima nobene pravice govoriti, da si zasluži pošteno punco.

Zdaj pa dost tega patetičnega sranja na tej temi. Vsak mora sam pri sebi obračunati s svojim lastnim Hitlerjem!

Lp

Se strinjam ws teboj EL Poeta. V obrambo OTP naj povem izmenjala sva si kar nekaj messegev,da je v resnici on čist nekaj drugega,kot se tule kaže!! Diametralno nasprotje!! Igra! Wink

Sej lahko, da je čist v redu fant, ki je bil zelo hudo razočaran. Samo tudi v tem primeru nima pravice govoriti, da bi punco zaradi varanja skrajšal za glavo. V tem primeru pa se pokaže še kot dosti hujši od tistega, ki mu je napravil neko slabo stvar, če ga hoče zaradi tega še 30x bolj prizadeti. To bi moral razmisliti, ker se hoče prikazati kot ne vem koliko boljši od tistega, ki vara, v resnici bi pa sam naredil (tak je pisal, upam da se je skuliral) tisti osebi še dosti hujšo stvar.

Lp

Točno-Občutek sem dobil,da je ok!! Je pa razočaran to je dejstvo! Wink
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #317 - 29.03.2010 at 01:14:11

Lp

Brez zamere.

Če pička prevara, more dobitikazen. Nekatri zelo trpijo inmajo veliek travme zaradi tega in kazen more biti temu primerna.

Ne ti men o teh receh govoriti. Ce si ena izmed tisih k se gonjoin varjao okol toj problem. In ce mislis da lahkododes brez kazni to je tudi toj problem.

No toko bom reku, ce si z punco e mesec pa te rpevara jebes jo puit ce je tako.

Ce pa te vara 30let in noben otork ni tvoj od treh. Polap bi jo nabil na kol.

Tak primer je bil v kranju sedaj.

Pol ap razmisli.

Kkao pa nj ne bi bil razucarna nad pikcami no nej mi kdo pove.

Vse resne vse psotene , sam da ejh vs ekontra.

.......

Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #318 - 29.03.2010 at 01:26:37

El Pesnik wrote on 22.03.2010 at 12:34:56:

Lp

Lp

Poslusi.
Če mate vi vs epolihtano ok vredu. Se mi pa zdi de glede na to de eni govore kokmajo ok veze pa to majo varalice v vezi vsaj kto sem jaz opazoval.

Resno bi pa vas poprašal. Ce je prav. Če te en vara le ainleta in pol odide. Ne vem po mojemmnenju to ni spremeljivo.

Mislim, ce picka rabi kurac nj kurac zahteva ne pa da glumi da je resna pol ap se okol poriva.

Sploh pa tkao kdaj bodo tipi benali take picke in jihajnvoizpostvili, toko de nobenne bo telmet take babe in nj si jo prakajo do smrti.

Back to top
« Last Edit: 29.03.2010 at 09:18:22 by Optimus T. Prime »  

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #319 - 29.03.2010 at 15:16:56

OTP

Saj popolne veze ni. Normalno,da so problemi samo,če je veza dveh močnejša od vseh problemov- potem vzdrži in jo GOJIŠ naprej. Razumeš ,saj nas tudi popolnih ni!! Smiley Smiley
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #320 - 29.03.2010 at 23:13:12

Alojz in Sandib wrote on 29.03.2010 at 15:16:56:
OTP

Saj popolne veze ni. Normalno,da so problemi samo,če je veza dveh močnejša od vseh problemov- potem vzdrži in jo GOJIŠ naprej. Razumeš ,saj nas tudi popolnih ni!! Smiley Smiley

Tlovek. Osebno se ne bom nikol vec z punco ukvajral resno. Ce iam rpobleme nj jih sama reši. Resno, glej. Zakaj bi jaz picki poamgal da preide njene tegobe in narpeduje pol ap em zafuka.

Recmo tokole. Če mi skuha kosilo, pol ji odprem vrata in pridzim sotl ce greva kamna kofe. Ce ne pol ji ga ne se bom suedu sam in geldla okol njs e sama usede. Itd. MIslim nasprotnemu spolu ejsmaoumenvo de mreo sji k riti nsotii.
Renso ko jo jebe.  

More si zaluziti. Spostovanje si more zaluziti ljubezen si more zaluziti itd,.. . Tudi tisi krof k ji ga prenses si mroe zaluziti itd. Nic ni azstonj. Vidim de ej to pr men malo cudno, ce mas picko ji poamgas engede. Pol pa nazaj nic ne dobis se razdajas neumno.
Gotovo.

Tokole bi rkeu. recmo de ti pucna tezi zaradi ene reci k ponavdi deljo iz muhe slona. Pol pa jo jo porivas jo pred orgazmom popihas. OTko de je vsa ebnsa. Toko jo lohak simpel zejbes nazaj.

Mislim, nekkao semi zdi de sme popolno orozje.

.......

Mislim renso, dosti pick mi ej pvoedlao velikor eci in ce bi tle kaki moji zeni zagreniti lijfe g aznam. Se mi zdi de je vse v tem svetu ponduba popvrasevnaej. ce hoce smoejga kruca je to. Ce hoces de s elepo obansam do tebe je to. ce ne pol jo zabije spred prijateljicami.

Lej tole foro. Sem mel rpimere, gremo ven pa s epika hcoe predstaivti in pobahati pred koelgicami.
Potlej me hoce  Kiss in s eumaknem, in vs enjene kolegice jo debelo gledajo. Ne mene njo. Pol ap ona mene in ji enostavno recem de ne more vedno dobiti vse kar si zeli. Pol de vidis fore. Picko potegnilo skupi koelgice pa v smeh. Mislim. Nikoli vec me ni povabila z koelgicami ven in nikoli vec me ni povabila igrati biljard de so se lohka koelgice mojo rit ogeldovale,.. . Kis my fukin rit.

Bistvo: Preden dobis babo mores njene kolgice prepricati de so dsoti dober /butst zanjo.

Slama in otava,.

Lp.
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #321 - 30.03.2010 at 10:36:24

OTP

Si spisal vse kar si spisal. Smo prebrali tvoje pisarije, vemo o čem govoriš.

Moja poslednja sodba je naslednja: Sem prebral tvoje pisarije. Se nikakor ne strinjam z njimi in te ne podpiram v tvojih pisarijah. Tak da vedi, da si povedal kar si imel, sem slišal, sem prebral, a se globoko nestrinjam s povedanim. Nikakor me nisi prepričal, da so tvoje pisarije razumne ali smiselne.
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

sašo
4

I love martial arts
vrhpolje
Reply #322 - 30.03.2010 at 17:30:15

Se pridružujem El Poetu Wink
Back to top

Moja mnenja se mogoče spreminjajo, toda to, da imam prav, se ne spreminja.

IP Logged

Miara
4

Lj
Reply #323 - 30.03.2010 at 17:43:23

Tudi jaz.  Smiley
Back to top

blah

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #324 - 31.03.2010 at 00:15:39

Veš clovek.

Meni osbno je vseeno. Če se strinajs ali ne. Vi trije ste tri ovce iz mnozice.

Po pravici pvoedano vse to akr sem pisal ni vse od mene. Precej je od odvetnikov in urandih osb itd. Ljudi k so strejsi. Dosti ap tudi od mojih izkusenj.

Samo eno rec bom reku. Ce bomnaletel se kdaj na kako tako kot do sedaj bodo azdeve se drugace koncale. Vse picek so resne in vse poštene. Pol pa me res zanima od kdo tok kurbarije. Resno. Ne bi reku nič, ker ej mogoce celo v otji familiji tako. Sem jih poznal neki ko sem bil se v srednji soli. Toko de prosim.

Če ej tok ok svet, pa tok lepo vse pol ap mi pvejte zakaj ej tok locitev.
Wink.

Mislim resno. He,he,he,he, ....... .

mamice s eproivajo okol in majo vse mozen izgovere.

Sej rpavim ko bom spoznal eno punco k ni taka kot sme tuki psial bom spremnil mnenje. Toda do tedaj pa bo tkao kot je. In ne misli mnobeni poamgati ali premakniti niti pisala na mizi. Resno. Picek so oziram piko obm mel de bomeli lepo. ce s emi bo dalo akj spmniti in poamgati bom pomagal. In to je iz uen lekcije. Ce nekomu pomgas topocens ker sam tkao zlis in nikoli en smes nazaj nic pricakovat. Se rece ce picki vrata pridrzim je to moajdolocitev!

Norec ali ne. Se mi zdi de sem dobil od ljudi tuki na privat vec materijala kot od vas k ste pisali.

Prevedno gre toko.

Piek in tipi so potorsni amterijal igra tece kdo bo koga.

Ce pa ste tok korjzni pol ap pokazte ok punco. Oziram ok fanta. Jaz vam pvoem da ga ne poznam. Resno ne poznam tipa k en bi varal itd. Resno.

O puncah bom pa tiho k itak ze vse vemo

LOL.
Trije lol.

.......

Eden je grozota miljon je statisika LOL

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #325 - 31.03.2010 at 10:44:03

OTP

Ko ti jaz napišem,da je svet v kurcu,mi ti odgovoriš da ni res. Kaj pa sedaj pišeš? Daj bodi načelen in se opredeli-je svet ena sama kurbarija in ali je človek res tako dober,kot pišeš na drugih topicih??Pretuhtaj-ne bodi dvoličen-saj je cel svet dvoličen!! Wink Wink
Back to top

IP Logged

Miara
4

Lj
Reply #326 - 31.03.2010 at 11:07:06

Lej zdej pa js tega res ne morm več brat ker me boli še zate v tvoji ignoranci. Vrjamem nekak, pa se še sama seb čudm zakaj tako, se mi zdi da je nekje pod vsem tem psiho bs-jem en čist uredu fant. Se mi pa vse bolj in bolj dozdeva da je to eno zelo šibko bitje ki se rade volje obrne h jezi in živi na njej, pa v svoji grenkobi in obsooja svet okoli sebe, ta forum JE namenjen duhovnosti.
VSE kar si videl v sveti VSEGA si sposoben. Si. Ker taki smo. Zato ne pljuvi prehitro čez druge, sebe še ne poznaš dovolj da bi predvidel svoje reakcije v določeni situaciji.
Zakaj se kurbajo bejbe okol. Ker se. Vem.  Morm te pa razsvetlit z enim skrajno nepomembnim podatkom....aja to sam teb ker si glih tip pač...aveš.... mogoče tega še nikol nisi slišu ampak tipi tut varajo.
Lih tok k bejbe. DOBRO JUTRO
In garantiram ti da več tipov tepe bejbe k bejbe tipov. In ne. Ne tepejo jih ker so kurbe. Tepejo jih ker so bolani in majo probleme sami s sabo. NIHLČEE trilirlril ni popoln. NI bejbe ni tipa. VSAK je gdaj kej zagnojiu. Just the way life works. Glavo gor pa naprej namest jokat jezn na svet in krivice. Vsak trenutek življenja je boj za vsakega od nas. Boj perspektive med belo in črno. Predvsem boj s samim sabo! Zdej lej nwem res kaj je blo s tabo in me če sm čist iskrena niiti ne zanima. Mam dost svojih problemov, aja u, mogoče če bi svoj lajf nekdo celo živeu se ne biu meu cajta tok ukvarjat s celotno polpulacijo žensk na tem planetu....just a thought.
Zakaj je tok ločitev? Ker se je način življenja pospešu, ker folk nima cajta srat v miru, zato se tut otroci dons sami vzgajajo. Dej dej...brezveze sploh naštevat ti maš itak svoj prav. Lep lajf ti želim s svojimi prepričanji boš zagotovo neznansko užival v vsem kar ti nudi ta svet.

Back to top
« Last Edit: 31.03.2010 at 12:27:25 by Miara »  

blah

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #327 - 31.03.2010 at 11:14:03

Miara wrote on 31.03.2010 at 11:07:06:
Lej zdej pa js tega res ne morm več brat ker me boli še zate v tvoji ignoranci. Vrjamem nekak, pa se še sama seb čudm zakaj tako, se mi zdi da je nekje pod vsem tem psiho bs-jem en čist uredu fant. Se mi pa vse bolj in bolj dozdeva da je to eno zelo šibko bitje ki se rade volje obrne h jezi in živi na njej, pa v svoji grenkobi in obsooja svet okoli sebe, ta forum JE namenjen duhovnosti.
VSE kar si videl v sveti VSEGA si sposoben. Si. Ker taki smo. Zato ne pljuvi prehitro čez druge, sebe še ne poznaš dovolj da bi predvidel svoje reakcije v določeni situaciji.
Zakaj se kurbajo bejbe okol. Ker se. Vem.  Morm te pa razsvetlit z enim skrajno nepomembnim podatkom....aja to sam teb ker si glih tip pač...aveš.... mogoče tega še nikol nisi slišu ampak tipi tut varajo.
Lih tok k bejbe. DOBRO JUTRO
In garantiram ti da več tipov tepe bejbe k bejbe tipov. In ne. Ne tepejo jih ker so kurbe. Tepejo jih ker so bolani in majo probleme sami s sabo. NIHLČEE trilirlril ni popoln. NI bejbe ni tipa. VSAK je gdaj kej zagnojiu. Just the way life works. Glavo gor pa naprej namest jokat jezn na svet in krivice. Zdej lej nwem res kaj je blo s tabo in me če sm čist iskrena niiti ne zanima. Mam dost svojih problemov, aja u, mogoče če bi svoj lajf nekdo celo živeu se ne biu meu cajta tok ukvarjat s celotno polpulacijo žensk na tem planetu....just a thought.
Zakaj je tok ločitev? Ker se je način življenja pospešu, ker folk nima cajta srat v miru, zato se tut otroci dons sami vzgajajo. Dej dej...brezveze sploh naštevat ti maš itak svoj prav. Lep lajf ti želim s svojimi prepričanji boš zagotovo neznansko užival v vsem kar ti nudi ta svet.

Smiley Smiley Smiley Smiley  Smiley Smiley

OTP

Ne zmoreš si priznati, da je tvoj radar za ljudi čist falš. Ker je tvoja cela eksistenca v kaosu. Zato se zapletaš s falš ljudmi in potem jokaš kok so ljudje falš. Da, so falš, sam ti jokec nimaš nobene inteligence, da se ne bi zapletal s falš ljudmi in nimaš nobene hrbtenice falš ljudem reči naj se gonijo v tri p.m., zato pa pol trpiš. Naj ti zraste najprej malo hrbtenice, potem si kupi pa še radar za medčloveške odnose in se ne boš več štulil samo k falš ljudem (ker veš, tudi taki morajo obstajati, ampak po vesoljnem zakonu morajo obstajati tudi ne-falš ljudje, kapiš?  Shocked).
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

sašo
4

I love martial arts
vrhpolje
Reply #328 - 31.03.2010 at 13:51:36

OTP!!

Še vedno velja povabilo moje na pijačko in/ali debato  Wink Kaj praviš??
Back to top

Moja mnenja se mogoče spreminjajo, toda to, da imam prav, se ne spreminja.

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #329 - 02.04.2010 at 11:14:06

sašo wrote on 31.03.2010 at 13:51:36:
OTP!!

Še vedno velja povabilo moje na pijačko in/ali debato  Wink Kaj praviš??

In kaj bo to resilo;).
LOL
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 20 21 22 23