Alojz in Sandib wrote on 29.03.2010 at 15:16:56:OTP
Saj popolne veze ni. Normalno,da so problemi samo,če je veza dveh močnejša od vseh problemov- potem vzdrži in jo GOJIŠ naprej. Razumeš ,saj nas tudi popolnih ni!!
Tlovek. Osebno se ne bom nikol vec z punco ukvajral resno. Ce iam rpobleme nj jih sama reši. Resno, glej. Zakaj bi jaz picki poamgal da preide njene tegobe in narpeduje pol ap em zafuka.
Recmo tokole. Če mi skuha kosilo, pol ji odprem vrata in pridzim sotl ce greva kamna kofe. Ce ne pol ji ga ne se bom suedu sam in geldla okol njs e sama usede. Itd. MIslim nasprotnemu spolu ejsmaoumenvo de mreo sji k riti nsotii.
Renso ko jo jebe.
More si zaluziti. Spostovanje si more zaluziti ljubezen si more zaluziti itd,.. . Tudi tisi krof k ji ga prenses si mroe zaluziti itd. Nic ni azstonj. Vidim de ej to pr men malo cudno, ce mas picko ji poamgas engede. Pol pa nazaj nic ne dobis se razdajas neumno.
Gotovo.
Tokole bi rkeu. recmo de ti pucna tezi zaradi ene reci k ponavdi deljo iz muhe slona. Pol pa jo jo porivas jo pred orgazmom popihas. OTko de je vsa ebnsa. Toko jo lohak simpel zejbes nazaj.
Mislim, nekkao semi zdi de sme popolno orozje.
.......
Mislim renso, dosti pick mi ej pvoedlao velikor eci in ce bi tle kaki moji zeni zagreniti lijfe g aznam. Se mi zdi de je vse v tem svetu ponduba popvrasevnaej. ce hoce smoejga kruca je to. Ce hoces de s elepo obansam do tebe je to. ce ne pol jo zabije spred prijateljicami.
Lej tole foro. Sem mel rpimere, gremo ven pa s epika hcoe predstaivti in pobahati pred koelgicami.
Potlej me hoce

in s eumaknem, in vs enjene kolegice jo debelo gledajo. Ne mene njo. Pol ap ona mene in ji enostavno recem de ne more vedno dobiti vse kar si zeli. Pol de vidis fore. Picko potegnilo skupi koelgice pa v smeh. Mislim. Nikoli vec me ni povabila z koelgicami ven in nikoli vec me ni povabila igrati biljard de so se lohka koelgice mojo rit ogeldovale,.. . Kis my fukin rit.
Bistvo: Preden dobis babo mores njene kolgice prepricati de so dsoti dober /butst zanjo.
Slama in otava,.
Lp.