Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 5 ... 23
(Read 72807 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: KAKO DOBITI POSTENO PUNCO
Reply #30 - 28.02.2010 at 11:58:13

Alojz in Sandib wrote on 27.02.2010 at 09:05:46:
Alojz in Sandib wrote on 27.02.2010 at 08:58:04:
OTP
Hvala za tvojo oceno mene osebno -si zadel!!!

A ti ne zmoreš samo živeti sam s sabo? To je predpogoj,da bi ti sploh živel v eni zreli skupnosti in odnosu z žensko.Predpogoj je sprejeti samega sebe z vsemi svojimi dobrimi in slabimi stvarmi.

Jokat in cvilit zna vsak-živeti sam s seboj ne!!! Najprej moraš ti sebi dovoliti,in se samopotrditi,sprejeti v sebi,da si vreden življenja.
Želja v življenju nakaj doseči je najbolj varljiva in prinaša največ razočaranj.

Izpolni sam sebe in se napolni z življenjem -počni tisto,kar te zadovoljuje osrečuje tebe samega.

Naj ti nihče ne bo vzor-ustvari živi osreči samega sebe.

Počni tisto kar tebe samega potrjuje. Tako boš sam sebi dokazal,da si ti vreden ljubezni in spoštovanja!!

Ti imaš slabo mnenje o sebi,ne o drugih.Sebe imaš za nevrednega ljubezni življenja,to moraš dojeti sam.

Samorealiziraj se duhovno ne materialno-duhovno zavestno -nisi ti samopotrjena osebnost,ker iščeš samopotrditev izven samega sebe-napačno-- išči v sebi.  Smiley

Ti napačno misliš,da si sam sebi razočaranje. Ni res !!! Vsak lahko najde pot do sebe,ti te poti nisi zgradil v svojem dosedanjem življenju-ti sam sebe ne ceniš.

Najdi in išči pot ,do samega sebe šele nato boš pripravljen in zrel za odnose z drugimi -tudi ženskami.

Ti se vidiš kot neko cunjo za brisanje prahu nevredno ljubezni in življenja.

Ko ležiš meditiraj v sebi in se analiziraj najdi dobro in slabo v sebi-odkrito se pogovori sam s sabo in se odloči sam sebe samoptrditi.

Če te kaj muči česar ne zmoreš sam preseči -vprašaj-konkretno! Lp Alojz Wink

OTP Zakaj ne odgovarjaš na poste?
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #31 - 03.03.2010 at 00:25:19

Dva dni nazaj sem napisal pol meterksi post pol pa sem mogel iti.

Lej,.. ti odpisem,.. samo daj mi cas de si uzamem in prestudiram.
Sedaj grem sat in upam de bom spal 12 ur ce ne vec.

Ce bo cas ti jutri odgovorim drgac pa az vkend.

Ok?
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #32 - 03.03.2010 at 06:53:47

Hja, pa saj so poštene tud' ene, kakšne , ... marsikatere, ...  Roll Eyes

Pa to bolj mal' pomaga, ...  Embarrassed

Grem delat' zdaj nazaj , za recesijo/krizo/pufe/draginjo/inflacijo, itd  Tongue

Lp + #
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #33 - 04.03.2010 at 00:46:09

M.L. wrote on 09.02.2010 at 22:19:54:
Optimus T. Prime wrote on 09.02.2010 at 21:09:51:
Zdravo

Ker vem da radi govorite vam dam za reist en rpoblem. Mi lahko lepo rposim poveste kako nj rpide en psoten tip do ene psotene punce. res bi rad slisal resitve in ne pametnjakovicenja.

Res bi rad odgovor na to vprasanje ker jaz ne vem vec kj nj si milim. Ozirma na koncu vasih idejh bom jaz napisal kaj mislim. Toda to je temelj ozirma to so izkusnje na izkusnjah in dejstvih.

Lp.

Če sam nisi pošten, tudi ne boš iskal ne videl poštene punce, ampak boš hotel v nepoštenih puncah najti poštenost. V njih boš iskal tisto poštenost, ki bi jo moral imeti sam, ampak je nimaš, a vendar si tega ne priznaš. Iskal boš nepoštene punce samo zato, da bi v sebi prikril svojo nepoštenost, ki si jo tako skrbno prikrivaš in da boš lahko z prstom kazal na tujo nepoštenost, hkrati pa v sebi postiljal občutek poštenosti.

In ne naposled te tudi prešuštvo in razvratništo lahkih punc privlači, z mislijo, da to boš pa ti že uredil in da tebi se ne bo tako zgodilo, kot se je drugim. Dokler pa sam s seboj ne boš uredil in se postavil v red poštenosti, tako dolgo tudi zase ne boš našel dovolj poštene punce. Težko je na nekoga vplivati zgolj z grajano besedo, ampak se moramo sami spremeniti v boljšega poštenega človeka in potem lahko vplivamo z svojimi dobrimi vzgledi in dejanji na svojo okolico.

No, to je že pa potem druga zgodba, kjer ti ne bo treba iskati, ampak si boš lahko izbral pošteno punco, ki je boš tudi vreden.

No pa lep ozdrav.

Če sam nisi pošten, tudi ne boš iskal ne videl poštene punce, ampak boš hotel v nepoštenih puncah najti poštenost. V njih boš iskal tisto poštenost, ki bi jo moral imeti sam, ampak je nimaš, a vendar si tega ne priznaš. Iskal boš nepoštene punce samo zato, da bi v sebi prikril svojo nepoštenost, ki si jo tako skrbno prikrivaš in da boš lahko z prstom kazal na tujo nepoštenost, hkrati pa v sebi postiljal občutek poštenosti.

Hm,....... .

Tako bom rekel. V zivljenju nisme bil nepsoten do zensk. Ce mislis de sem nepsoten ker jim ne dajem vsega kar imam zalagam z denarjem itd. Pol sme nepsoten. Mislim, varal nikoli nisem tudi geldal az drugimi zenskami nisem. Povdaril bi de sem mel moznosti varati pa nisem, in to z precej lepsimi kot pa sme tisi trenutek imel. Z tega stalsica lahko recem, de nisme nikoli varal tepel, opravljal (akr zenske pocno z tii) itd,. ....... . Res ne vem v cem je problem de mislis de sem nepsoten ....... .  To mi je zelo cudno, tiste zenske k so starejse mi recejo de mam precej v glavi itd. ....... . Resno ne razumem tojega teksta ker mi ni logicno.Ce bi bil kubir bi resno bil tiho toko pa nism kurbir.

Sem mnenja da nisem slab zabit omejen oziroma nespoben tip cloveka oziroma osebka moskega spola. Nisem kurbir, itd.

Toko de ne vidim problemov....... .

Mogoce je problem de psiem k kura in zaradi tega izapdem bedak.

(
In ne naposled te tudi prešuštvo in razvratništo lahkih punc privlači, z mislijo, da to boš pa ti že uredil in da tebi se ne bo tako zgodilo, kot se je drugim. Dokler pa sam s seboj ne boš uredil in se postavil v red poštenosti, tako dolgo tudi zase ne boš našel dovolj poštene punce. Težko je na nekoga vplivati zgolj z grajano besedo, ampak se moramo sami spremeniti v boljšega poštenega človeka in potem lahko vplivamo z svojimi dobrimi vzgledi in dejanji na svojo okolico.
)

Oprosti, mi lahko lepo prosim razlozis kaj ej to red psotneosti. Ne razumem. Vse "moske" k jih poznam prov vse, ki sem jih spoznal bolje itd, sem videl de vsi uporabljajo hude fore in premetene reci de spraivjo v poljo cim vec punc. Prave zenske k so res cudovita bitja so velikokrat padle in bile prevarane. Nekatere v vezi po vec vet in redno varane vsak dan. Mi lahko lepo prosim poves koko nj bom bolj posten kot to de ne varam itd. ... . Resno mislim, ce mislis de morem biti bolj psoten tkao de bom izkoriscal punce pol s emotis to zaem ni psotneost. Prov za vskao pucno k vem de je ok vem tok dreka da dol apdes. In dones ti povem de bi lohka par aprov tkao anrazen dobil 5 minut de se z zeno dol usedem tipa pusti ....... .

Res ne razumem kako je clovek lahko bolj psoten. ....... . Resno, tega pa ne razumem. Nisem ti jaz en gnil kubir in izkoriscevalec. Ce bi pucne vedela kak sme v resnici bi se teple zame kec je v tem de tega ne pokazem vsaki ker vem kako krvolcoen in izkorisecevalske so pucne ... .

Zenske pa itka vedno vzaejo kubiraj ker rade slijo lepe reci ....... .

Lp.

P.s.: prosim ce mi razlozis.

Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #34 - 04.03.2010 at 01:01:23

Alojz in Sandib wrote on 10.02.2010 at 10:27:56:
Fant mora začeti spoštovat ženske in pridobiti potrebno samozavest.

Hej.

Hm, ....... .

Tole bom malo razlozil.

Osebno delim zensko populacijo na tri vrste. Torej. Zenski spol delim na 3 vrste.

1.) Zenska: bitje k ima polno zavest in je custveno in intelektulano zrela in stabilna. (to ej to akr bi si zelel)

2.) Babe: Oseba zenskega spola z omejeno in konvergentno vedenjsko, dusevno intelektualno in vsesplosno komunikacijsko  stopnjo razvoja in razumevanja.  ( tega s eizogibam)

3.) Kurbe: Osebki zenskega spola ki dobesedno promovirajo teorijo de smo tipi samo potrosni materijal in izkoriscajo tipe v vsakem pogledu na vseh področjih. Precej resno receno so to osebki k izkoriscajo na naslednihpodrocjih: pravno zakonodajno podrocje, denarno podorcje, nepremicninsko podorcje, vedenjsko podorcje, spolno podorcje itd,....... . Res bi povdaril spolno varanje itd,..  . Osebki na tej ravni izkjucno opravnavajo sebe kot zivali ....... . To ne velja za vse precej bolj studirani osbki jemljejo reci skozi zakonodajen okvire in bodo na vsak ancin se drzali dolocenih smenric katere jim dovoljujeo boljso polje an sodisckih. (tega je veliko, in tega nocem niti videti, ker obcutim gnus in bljuvalni efekt v mojem zelodcu, so znani priemri ko sem ze kako pobruhal,.. )

Lp.

Spostujem ŽENSKE zelo, jih je malo toda so. Preziram pa kurbe in babe. Toko de locimo to enkrat.

Bi rad napisal se kaj husjega toda ne bom, dejstvo je de imam po moji glavi razvito matriko z trodeminzijonalnem grafom za 128 vrst podkategorij itd ljudi po spiholoskih in vedenjskih kategorijah toda o tem ne bom zrapravljal preberite si kako knjigo o psihologiji k ima vec kot 500 strani.

Lp.

P:S: Zgoraj napisnao sporocilo in kometar je ma nobene odgovornsoti za branje zgoraj navedene vsebine, prav tako ni bilo to navedeno kot tema ali princip zalejnja cloveskih bitij itd,. je smao pogeld pisca na nejgove dolgoeltne izkusnje v realnem svetu -  druzbi. Za posledice branja teksta psiec ne odgovarja.

Lp.
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #35 - 04.03.2010 at 01:07:59

Petra. wrote on 10.02.2010 at 12:50:08:
pustit moraš življenju, da se dogaja spontano. pa btw, dokler boš mel tok grdo sliko o puncah, dvomim, da boš mel sploh možnost kako spoznat.

Hm,. ....... .

Sem pusil de sem dobil lijfe. No poglejva. Dobil sme kopico punc k so me izkoristile bolj k si renso iskal vecje kurbe so bile.

To ti pvoe kaj.

.......

Prosim daj mi povej kje se dobi ok punco in ne mi tecelo cudno je to. Vsi iscete probleme v nekom drugem kaj ce bi rekli kje se da dobiti ok punc ece je zensk aok sem tiho in jo polusam ce mi smrdi po kurbi prasam recem po racunu natakrju in grem ....... .

Prosim lepo, ce  res lahko premsilite kok je ok punc, res jih je malo, in n emisliti de so vse pucne ok.

Rekel bi celo to, enkatere zenske me nocejo niti pozanti na cesti ker so zvedele de so ljudje kateri jih poznam meni govorili kako ej z njimi v polji kjub temu de sme isti zenski rekel prej de ne se pecati z njim,... . Torej kaj to pove. ....... .

Zenska hoce kruca ga dobi pol ap jo je tkao sram de geda v tla,..

Niso vse dobre ....... . Redko aktera je. IN ce bo tale tema sla narpej bom zakjucil de je edina fora kot sem jo videl meti pucen smao za fuk, ker tako se vecian folak obnasa in jaz ne vidim zakaj bi se jaz mogel drugace obnasati ker ko so mene unicevale punce nikoli nobena se ni prasala ce ej to rpav...

IN zakaj bi s epol jaz mogel prasati ....... .

Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #36 - 04.03.2010 at 01:18:24

Alojz in Sandib wrote on 10.02.2010 at 12:58:10:
pustit moraš življenju, da se dogaja spontano. pa btw, dokler boš mel tok grdo sliko o puncah, dvomim, da boš mel sploh možnost kako spoznat.

Pa srčen mora bit. Zaupati vase. Pa ženske spoštovat Pa vsakega strica  pozdravit,ker nikoli ne veš, kdo je tvoj pravi oče. Grin Grin Grin Grin GrinTo samo tvoja mama ve!! Grin Grin Grin hec! Grin

Ni dolgo nazaj ko sem prebral v časopisu. Eni Turkinji sta  v  med menstrualnem ciklusu dozoreli dve jačeci. In ženska ne bodi lena se v istem dnevu poseksa z možem in ljubimcem. Vsak od niju je oplodil svoje jajčece in čez devet mesecev šok.Mož posumi,da je samo en otrok njegov-naredi DNK analizo otrok in glej ga hudiča eden nosi njegov gen drugi gen ljubimca. Štala je bila nepoipisna. Grin Grin Grin Tako,da Op glej,da ne boš delal podobnih štal. Grin Grin Grin

Povedal bom moje  mnenje.

Do sedaj nisem mel grdih namenov, ce pogeldam nazaj bi rekel de so me pucne mele za kos mesa in potorsni amterijal.

To pomeni dovje.

Ce v desetletju nisi mogel dobiti ok punce pol obrni miljenje.

Ce ni bilo dovolj de si bil psoten in casti vreden pol ok.

Potlej sem mnenja de so vs epunce povdarjam vse smao potorsni materijal in resno sme mnenja de temu priemrno jih je potrebno pofukat kjer kol kadar koli in tudi ce so nosece ce majo ze 15 let vezo itd. IN potem takem bom nesel to teorijo naprej. Sel bom od druzine in vrat do vrat in pecal zene k so porocene in jih polagal. In ce pride moz do mene in mi zasika mu bom reku. "Ves koko je z tem, ce bi ti bial zvesta mi ne bi dala, nobna ni zvesta tkao de jutri pridem k toji zeni spet pa s epsotavi na prste ce ces".

To je to.

Ce si psoten in ne mores dobiti kar si zelis. Potelj ap obnri rec. To pomeni, de ne bom nikoli zvest varal bom kadar koli bom hocel. Itak sedaj ce pogeldam ne poznam enga para de se ne bi varal.

.......

Resno, 15 let 7 let itd, ....... . Povem tudi lohka kako druzino apr k je 1 leto skupi.

Resno,.. ce ne morem dobiti resne pucne in zvei tkot se gre,.. pol ap bom nategnu vse kar gre, ....... .

Se kaco bom nategnu smao ce jo bo en drzal....

Poln pisker imam tega de bolj k si psotne vec butelj si, ....... .

No, no,.. tudi psoteni fantki znamo igrati t spilo smao ko jo zacnemo bo odklop.

Lp.

Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #37 - 04.03.2010 at 01:23:23

Alojz in Sandib wrote on 10.02.2010 at 14:50:07:
Alojz in Sandib wrote on 10.02.2010 at 12:58:10:

Pa srčen mora bit. Zaupati vase. Pa ženske spoštovat Pa vsakega strica  pozdravit,ker nikoli ne veš, kdo je tvoj pravi oče. Grin Grin Grin Grin GrinTo samo tvoja mama ve!! Grin Grin Grin hec! Grin

Ni dolgo nazaj ko sem prebral v časopisu. Eni Turkinji sta  v  med menstrualnem ciklusu dozoreli dve jačeci. In ženska ne bodi lena se v istem dnevu poseksa z možem in ljubimcem. Vsak od niju je oplodil svoje jajčece in čez devet mesecev šok.Mož posumi,da je samo en otrok njegov-naredi DNK analizo otrok in glej ga hudiča eden nosi njegov gen drugi gen ljubimca. Štala je bila nepoipisna. Grin Grin Grin Tako,da Op glej,da ne boš delal podobnih štal. Grin Grin Grin

Sedaj se pa odloči imet punco ali iskat pošteno punco.Če ne gre, obstajajo še drugačne prakse lahko ostaneš samski in nategneš vse kar ti ne zbeži na drevo. Grin Grin Shocked Cheesy Tvoja odločitev!  Cool

Hm,....... . Ti povem eno cudno rec. Sem s eneki el to tem menil z ljudmi. Ves kaj ej najbolj pogost odgovor.

Punce: Pucen mi recejo ce me tip prevara mu ga odrezem. (poznam neki priemrov)

Moski: Ce me punca prevara bom ob vzornem vedenju v 2,5 letih iz zapora.

Clvoek s ezamisli.

Povem pa se neki,.. clovek se zamisli. Ce preberete malo zgodovino boste videli de je blo dosti ljudi k punce mecejo v pec. Mislim,. clovek bi si zamislil de ce partner zve de ste ga varlai in bi vas vrgel v pec....... . Pol bi s ehitro strezili tisi k varjao ....... - .

Moj mnenje je deljen. Resno mi je pa cudno koko to mislijo ljudje k varjao de lohka kar to pocnejo brez de bi palcali. Resno.

Deli moske populacije k so res psoteni mislim de iamjp rapvico de unicijo in vrnejo udarec smao pdo pogojem ce so meli rense namene. Tisi k delajo zbrke bi mogli biti laznovatnni.

Ce s emene prasa bi napisal zakon ce varas gres v zapor za dve leti ko varas drugic gres na strik,. pol ap bomo videli kok bo kurbarije.

Lp.

Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #38 - 04.03.2010 at 01:26:07

Alojz in Sandib wrote on 10.02.2010 at 21:35:21:
Alojz in Sandib wrote on 10.02.2010 at 20:52:59:
OTePač Cheesy

Smiliš se mi!!!!! Res si usekan do plafona.Šale ne razumeš,pa še nedorasel si!!
V vseh pogledih.
Verjeten si kak podhranjen, ali pa športno 'sforsiran tip',ki je v normalnem življenju čist bos.  Cheesy

Pa jaz če bi bil ženska bi  takšenga tipa ko si ti zbrcala km stran.

Kaj spa tko togoten, te vsaka da na čevelj? Shocked
.
Kolko si pa star-si že zlezu od maminih prsi ? Tvoja mama je ženska!!

A ti poznaš življenje,imaš otroke družino- imaš izkušnje?

Kaj imaš, usrane gate,ki ti jih mama pere-še kaj druzga?

Daj piši tako,da bomo vsaj lahko bral tvoje zmazke. Če tko jebeš kot pišeš, potem si res sam še za na odpat. Grin Cheesy Cheesy Shocked

Da ne boš počil od jeze.

Kurbe praviš, nauči se razumet žensko naravo!!!

Normalen,da se selijo,(iščejo naprej)če pa pr takih butastih tipih kot si ti -ne dobijo druzga kot otročjo neumnost!!

A si ti mogoče živčni bolnik? Te daje preganjavica? Daj umiri se fantek! Cheesy Cheesy Cool

Saj te vidim kake klobasaš. In ti bi rad pošteno punco?

Pri tvojih zmešanih izpadih je vsaka u nevarnosti. Nimaš srca ,tam maš ti en hlod lesen!! Cheesy Cheesy Shocked Grin Čau jezni fantek Grin

Si opazil kako lepo sem ti postavil tvoje ogledalo!! Pa še ime sem ti najdu v kratici OTePač! Grin

Vse kar si napisal je laz in se falil si. Grem staviti de si ti tak kot si se opisal. Soj ego je velik v tojih halcah. TOko de mislim de bolej de si tiho.

Ce si mamin sincek k ti ej bilov se k riti dano je to toj problem.
Lohak pa ti pvoem de vleiko ljudi nima zakona ker zelo manipulirjao izberejo si punco k niam nic v glavi de je mir pri bajti in jo smao porivajo poznam neki direktorjev k majo taek zene.

... .

...
.
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #39 - 04.03.2010 at 01:35:37

Freelander wrote on 12.02.2010 at 11:45:23:
Obražloži prosim,kaj je zate poštenost?

Vprašaj se,koliko si ti dejansko pošten do punc!

Na vse zadnje zakaj pa potrebuješ punco,oziroma žensko?

Poštenost je zame princip. Ce si z nekom si z nekom ker ga ljubis ti ej vsec itd. Pomagas mu ga en varas mu stojis ob strani mores p z njimi imeti tudi neke cilej skupn eitd. Varanje in opravljanje tuki nima kaj iskati. Predvsem pogovor, predvsem pa skupno usklajenost in medsebojno dopuscanje prostora za dihanje drug drugemu je prov harmonija.
      Postenost je fer odnos itd. Morem rect de ko mi neka oseba zacne doajati fore o osbnem monopolu in prviha izkoriscanja je konec.

No,... tepel nobene nisem posilil tudi ne, varal se manj. Poanvadi sme se vleiko pogovajral je pa res de tudi une neznosti niso ravno izkjucene. MIslim, ce sem katero ZENSKO,.. prizadel pol res ne vem, tiste k so zbojene tisih pa ne stejem ker tega je vleiko. Mislim, furat vezo je prov simpel. Spozanti pravo ozirma zensko vredno azupanja pa je kr neki.

Punco bi mel za skupn lijfe, mores met ene cilje itd, se dopolnjevati, rad bi s emalo sveta videl ce se bom odlocil de obm zivel preden me pobere, kakega otroka ce obm mel $, itd. Hec je v tem,. de mi ej to ful butast vprasanje morem ap rpizanti de ej tudi pomebno. Recmo, za sex itd,. neznsoti in crklanje to je velik pomen, je pa res de rad stojim ob strani in to mi je najbolj ko vem de se lohka pocutim koristneg ain se nekdo s elohak azense nate. Itd. Vseh reci ne obm pisal. Hec je v tem,. rpvic s euznis ker si potreben in bi rad rukal, drugic pa azto ker rabis de si opran in de ti kdo skuha punca pa rabi de zamnjas pralni storj itd. V tretje s ep auznis ker bi  bil rad neosamljen.

Resno receno je moj problem tretji.

Z zensko se da poceti vleiko reci k so se bolj cool kot sex. To sem spoznal ko sme bil z no k je bial posilejna.
TO ej to. ( pogovri risanke itd,. the ebst je blo)

Lp.

Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #40 - 04.03.2010 at 01:41:54

sašo wrote on 14.02.2010 at 21:12:34:
Haha se je Otepač nekaj ustrašil, nič ne odpisuje!?  Smiley

Hej.

Ti mi lahko lepo prosim poves cesa nj bi s eustrasil?

Lp.

Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #41 - 04.03.2010 at 01:45:37

Robi wrote on 14.02.2010 at 21:47:28:
To je isto vprašanje, kot to, kako dobiti na loteriji, samo listka pa ne bi rad kupil, ker je predrag... Smiley

Torej.......... hočem pošteno punco, ampak kaj, ko so vse kurbe... Smiley

Hm,....... .

1.) loterijo vsi liski so prazni = vse pucne so kurbe
2.) To ni res ker loterija ima neki polnih liskov.
3.) tudi pucne niso vs ekurbe 80%  20 % je ok, to je po besedah zensk k so mi smae o tem govorile.

TOko de ne vidim logike z matematicenga stlaisca v toji izajvi sori.

Lp.

Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #42 - 04.03.2010 at 01:54:15

Boštyxz wrote on 14.02.2010 at 22:10:48:
O.P.T. ,.... temu se dandanes reče "Globalni problem" , ... ki pa tudi meni ni prizanesel, ... vsaj zaenkrat še ne .

To pa zato, ker na tako žensko kot jo potrebujem enostavno še nisem duhovno dovolj pripravljen . In verjetno še marsikdo ne , zato pa je brez nje.

Itak pa bojo sedaj prišli nad Planet še taaaaakšni časi, da bo marsikdo obžaloval da jo sploh ima , dokler se zadeve ne umirijo/uredijo .

Ti je pa Sašo lepo + dobro razložil, in iz tega sem tudi razbral , da si precej površen , površen pri pisanju , in morda podobno tudi pri ženski ??

No, ja, velik' blagoslova ti želim, pri poboljšanju, (odprave površnosti) da čim prej pride " ta prava" , ... (tudi k meni)  .

Lp + #

Hej.

Lepo povedano. Moj problem je v tem de sem revez., NImam hise avta bajnih kupv obveznic in delnic.

Rekel bi de zenske pri meni dobijo velik obcutke varnosti spotovanja in radosti sovrazij pa de se ne pusim izkoriscati. Povem kar so mi same povedale nekako sem trd in ne pusim de bi me punca izkoriscala zaradi cesar pride do kofliktov in pucna sama pusi mene ker vidi de me ne mroe sprivti na kant.

Res nisem idealen. To vem. Menim, pa de sem dober posel in dober konec cloveka ozirma osebe k ima neki pojma o pojmu in mislim de nikoli nism omejeval pucne kvecjem sme jo stimuliral kar s eje izkazalo za varanej poeldicno z njene strani. Res ne vem zakaj pucne milijo de ko jih tip pdopira de je cel svet njihov in lohak pocno akr jim pase.

Po drugi strani pa tako. Mislim de sem si zaluzil postneo punco ce je ne bom dobil ne vidim zakaj bi sploh se zivel in ob drugih pogojih aktere imam ozirma v stanju ko sem res ne vidim zakaj bi se se sploh jebal in ubijal moj lijfe na tem palentu. Mislim cemu je pojnt biti potreben reven in ne vem kj se vse z veliko znanaj in paemti ter samski do konec lijfa. Sori. Zejbale so me prasice od pick,.. in celo starejse zenske v letih mi praivo de niso prasice temvec picketine Shocked Shocked Shocked Huh Huh. Torej,.. ce ni resne,.. ok pol pa nic grem v ... mislim zakaj bi se mogel predajti okol de dbim fuk ki ni tkao vazen. Mislim k so druge reci dosti bolj.

Resno,. bolj ko spozanvma tele punce oblj so mi utrgane se same ne vedo akj bi rade.

Pol ap tipi reisjo rpoblempridejo anreidjo mucla in pol picko paemt sreca ce jo sreca,..

lol

Lp.

Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #43 - 04.03.2010 at 01:58:17

Robi wrote on 14.02.2010 at 22:13:35:
Quote:
To pa zato, ker na tako žensko kot jo potrebujem enostavno še nisem duhovno dovolj pripravljen .

Mogoče pa preveč pričakuješ od sebe. Smiley
Ljudje rastemo skozi odnose....

To je res. Sem slsial do vecih zensk de prevec veliko rpevec zahtevam od sebe. IN de sme rpevec strog do sebe.

Em,.. meni se zdi to cudno. Dolocene reci v lifju se mi zdijo samoumevne.

Te reci se drzim, kot recmo de ne bom varal itd,. to mi je logis kar drugim kot oapzam ni.

Res je de rastes z odnosi, toda pr meni ni to miljeno de rabim 100 vez de bom eno znal furati. Povem pa vam de je to problem ker pucne niso navajene komunicirati, ko jo posadis na stol reces de nj ti pvoe kaj je narobe prov ncoe pvoedati. In hec je v tem ko punc anima dovolj pozornosti jo prasa kaj ej anrobe ne bo povedala tudi te fore so,. te so simpel iams pol 100 for se rzaven k so prov simpel,. najbolj azejbano je k se nekdo ne zan odpret. Ko ga odpres pol pa joka in je ves moker no mokra in pol bi se sam obejamla....... .

Zelo zanimive so zgodbice z zenskami zanimiva bitja.

Lp.

.
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #44 - 04.03.2010 at 02:00:23

Alojz in Sandib wrote on 27.02.2010 at 08:58:04:
OTP
Hvala za tvojo oceno mene osebno -si zadel!!!

A ti ne zmoreš samo živeti sam s sabo? To je predpogoj,da bi ti sploh živel v eni zreli skupnosti in odnosu z žensko.Predpogoj je sprejeti samega sebe z vsemi svojimi dobrimi in slabimi stvarmi.

Jokat in cvilit zna vsak-živeti sam s seboj ne!!! Najprej moraš ti sebi dovoliti,in se samopotrditi,sprejeti v sebi,da si vreden življenja.
Želja v življenju nakaj doseči je najbolj varljiva in prinaša največ razočaranj.

Izpolni sam sebe in se napolni z življenjem -počni tisto,kar te zadovoljuje osrečuje tebe samega.

Naj ti nihče ne bo vzor-ustvari živi osreči samega sebe.

Počni tisto kar tebe samega potrjuje. Tako boš sam sebi dokazal,da si ti vreden ljubezni in spoštovanja!!

Ti imaš slabo mnenje o sebi,ne o drugih.Sebe imaš za nevrednega ljubezni življenja,to moraš dojeti sam.

Samorealiziraj se duhovno ne materialno-duhovno zavestno -nisi ti samopotrjena osebnost išči v sebi ne izven sebe lastno samopotrditev.

Ti napačno misliš,da si sam sebi razočaranje. Ni res !!! Vsak lahko najde pot do sebe,ti te poti nisi zgradil v svojem dosedanjem življenju-ti sam sebe ne ceniš.

Najdi in išči pot ,do samega sebe šele nato boš pripravljen in zrel za odnose z drugimi -tudi ženskami.

Ti se vidiš kot neko cunjo za brisanje prahu nevredno ljubezni in življenja.

Ko ležiš meditiraj v sebi in se analiziraj najdi dobro in slabo v sebi-odkrito se pogovori sam s sabo in se odloči sam sebe samoptrditi.

Če te kaj muči česar ne zmoreš sam preseči -vprašaj-konkretno! Lp Alojz Wink

Torej tebe bom pa pusil za kak drug dan k sme zejban cisto grem spati,.. res tokle sme dopsial doens tako de upam de boste zanli ceniti vec pa en mroem k komi geldam.

Grem spati se vidimo cez vikend.

lp.

Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3 4 5 ... 23