M.L. wrote on 09.02.2010 at 22:19:54:Optimus T. Prime wrote on 09.02.2010 at 21:09:51:Zdravo
Ker vem da radi govorite vam dam za reist en rpoblem. Mi lahko lepo rposim poveste kako nj rpide en psoten tip do ene psotene punce. res bi rad slisal resitve in ne pametnjakovicenja.
Res bi rad odgovor na to vprasanje ker jaz ne vem vec kj nj si milim. Ozirma na koncu vasih idejh bom jaz napisal kaj mislim. Toda to je temelj ozirma to so izkusnje na izkusnjah in dejstvih.
Lp.
Če sam nisi pošten, tudi ne boš iskal ne videl poštene punce, ampak boš hotel v nepoštenih puncah najti poštenost. V njih boš iskal tisto poštenost, ki bi jo moral imeti sam, ampak je nimaš, a vendar si tega ne priznaš. Iskal boš nepoštene punce samo zato, da bi v sebi prikril svojo nepoštenost, ki si jo tako skrbno prikrivaš in da boš lahko z prstom kazal na tujo nepoštenost, hkrati pa v sebi postiljal občutek poštenosti.
In ne naposled te tudi prešuštvo in razvratništo lahkih punc privlači, z mislijo, da to boš pa ti že uredil in da tebi se ne bo tako zgodilo, kot se je drugim. Dokler pa sam s seboj ne boš uredil in se postavil v red poštenosti, tako dolgo tudi zase ne boš našel dovolj poštene punce. Težko je na nekoga vplivati zgolj z grajano besedo, ampak se moramo sami spremeniti v boljšega poštenega človeka in potem lahko vplivamo z svojimi dobrimi vzgledi in dejanji na svojo okolico.
No, to je že pa potem druga zgodba, kjer ti ne bo treba iskati, ampak si boš lahko izbral pošteno punco, ki je boš tudi vreden.
No pa lep ozdrav.
Če sam nisi pošten, tudi ne boš iskal ne videl poštene punce, ampak boš hotel v nepoštenih puncah najti poštenost. V njih boš iskal tisto poštenost, ki bi jo moral imeti sam, ampak je nimaš, a vendar si tega ne priznaš. Iskal boš nepoštene punce samo zato, da bi v sebi prikril svojo nepoštenost, ki si jo tako skrbno prikrivaš in da boš lahko z prstom kazal na tujo nepoštenost, hkrati pa v sebi postiljal občutek poštenosti.
Hm,....... .
Tako bom rekel. V zivljenju nisme bil nepsoten do zensk. Ce mislis de sem nepsoten ker jim ne dajem vsega kar imam zalagam z denarjem itd. Pol sme nepsoten. Mislim, varal nikoli nisem tudi geldal az drugimi zenskami nisem. Povdaril bi de sem mel moznosti varati pa nisem, in to z precej lepsimi kot pa sme tisi trenutek imel. Z tega stalsica lahko recem, de nisme nikoli varal tepel, opravljal (akr zenske pocno z tii) itd,. ....... . Res ne vem v cem je problem de mislis de sem nepsoten ....... . To mi je zelo cudno, tiste zenske k so starejse mi recejo de mam precej v glavi itd. ....... . Resno ne razumem tojega teksta ker mi ni logicno.Ce bi bil kubir bi resno bil tiho toko pa nism kurbir.
Sem mnenja da nisem slab zabit omejen oziroma nespoben tip cloveka oziroma osebka moskega spola. Nisem kurbir, itd.
Toko de ne vidim problemov....... .
Mogoce je problem de psiem k kura in zaradi tega izapdem bedak.
(
In ne naposled te tudi prešuštvo in razvratništo lahkih punc privlači, z mislijo, da to boš pa ti že uredil in da tebi se ne bo tako zgodilo, kot se je drugim. Dokler pa sam s seboj ne boš uredil in se postavil v red poštenosti, tako dolgo tudi zase ne boš našel dovolj poštene punce. Težko je na nekoga vplivati zgolj z grajano besedo, ampak se moramo sami spremeniti v boljšega poštenega človeka in potem lahko vplivamo z svojimi dobrimi vzgledi in dejanji na svojo okolico.
)
Oprosti, mi lahko lepo prosim razlozis kaj ej to red psotneosti. Ne razumem. Vse "moske" k jih poznam prov vse, ki sem jih spoznal bolje itd, sem videl de vsi uporabljajo hude fore in premetene reci de spraivjo v poljo cim vec punc. Prave zenske k so res cudovita bitja so velikokrat padle in bile prevarane. Nekatere v vezi po vec vet in redno varane vsak dan. Mi lahko lepo prosim poves koko nj bom bolj posten kot to de ne varam itd. ... . Resno mislim, ce mislis de morem biti bolj psoten tkao de bom izkoriscal punce pol s emotis to zaem ni psotneost. Prov za vskao pucno k vem de je ok vem tok dreka da dol apdes. In dones ti povem de bi lohka par aprov tkao anrazen dobil 5 minut de se z zeno dol usedem tipa pusti ....... .
Res ne razumem kako je clovek lahko bolj psoten. ....... . Resno, tega pa ne razumem. Nisem ti jaz en gnil kubir in izkoriscevalec. Ce bi pucne vedela kak sme v resnici bi se teple zame kec je v tem de tega ne pokazem vsaki ker vem kako krvolcoen in izkorisecevalske so pucne ... .
Zenske pa itka vedno vzaejo kubiraj ker rade slijo lepe reci ....... .
Lp.
P.s.: prosim ce mi razlozis.